W

Wat kan je doen als je je tekst vergeet?

Tips van Kaj van der Voort

Kaj van der Voort, bekend van de boyband B-Brave, was even op zijn oude basisschool De Lunetten in Heemskerk, waar hij de vragen beantwoordde van de leerlingen van groep 8. Deze keer de vraag: Wat kan je doen als je je tekst vergeet?

Wat kan je doen als je je tekst vergeet?

De musical voor groep 8 is natuurlijk best spannend. Je staat niet iedere dag op het podium zoals musicalsterren in het theater. Het is ook heel normaal dat je je dus een beetje druk maakt over of je je tekst wel onthoudt. Kaj heeft hier de volgende tip voor:

Tip van Kaj

“Probeer altijd door te gaan, doe¬†alsof er niets is gebeurd. Probeer door te pakken op wat je wel weet. Het publiek ziet de voorstelling voor het eerst en heeft het dan niet eens door! Je tegenspeler kan natuurlijk ook een handje helpen door er naartoe te praten. Kortom, help elkaar en het publiek heeft niets door.”

Vind hier meer tips van Kaj van der Voort.
Bekijk hier het filmpje van Zapp over tekst vergeten.

Kaj van der Voort geeft Musical Tips - Tekst vergeten?

Kaj van der Voort

Kaj van der Voort (Beverwijk, 5 juli 1996) is een Nederlands presentator en zanger. Hij was vier jaar lang lid van de boyband B-Brave.

Sinds 2019 is Kaj presentator van het Nickelodeon Familie Festival. Ook was hij in 2019 en 2020 een van de deelnemers aan de televisiequiz The Big Music Quiz. Op 24 juli 2020 kwam Kaj na twee jaar muzikale stilte met een nieuwe single, Gevangen in gedachten. In 2021 deed Kaj mee aan De Alleskunner VIPS.

Wat kan je doen als je je tekst vergeet?