ONZE MUSICALS

BEKIJK ONS UITGEBREIDE AANBOD

Basisschoolmusical bestellen

Elk van onze basisschool musicals heeft een eigen pagina. Op deze pagina is veel informatie over de betreffende musical te vinden. Uiteraard is er een korte samenvatting van de voorstelling te vinden. Daarnaast kun je er zaken vinden als het aantal personen waarvoor de musical geschikt is en het aantal liedjes dat de musical bevat. Ook kun je op deze pagina de musical bestellen. Wanneer je bij Rep en Roer een musical bestelt krijg je een handleiding, een tekstboek, een CD met alle liedjes en een digitaal tekstboek. Je kunt alvast een goed beeld vormen van de musical door hier de liedjes te luisteren en beelden te bekijken.

Basisschool musical van Rep en Roer Musicals


Bij Rep en Roer hebben wij een aantal punten die wij erg belangrijk vinden voor een leuke en geslaagde basisschool musical. Alle kinderen krijgen bij Rep en Roer Musicals de kans om te kunnen stralen. Daarnaast moet de musical leuk zijn voor zowel de onder- als bovenbouw en moet het een goedlopend verhaal zijn. Ook zijn al onze liedjes gevarieerd en modern. Een musical is vaak een van de leukste herinneringen aan de basisschool. Het is dan ook belangrijk dat iedere leerling een rol krijgt die hij of zij ook echt leuk vindt om te spelen. Er is daarom veel vrijheid voor eigen inbreng in onze musicals. Zo kunnen er rollen worden toegevoegd of juist worden geschrapt.

MUSICAL GROEP 8


De afscheidsmusical is in Nederland een echte traditie geworden. Voor velen is het een blijvende herinnering aan de basisschool. Het is bijzonder om zo met klasgenoten, waar je acht jaar mee bent opgetrokken, de basisschooltijd af te sluiten. Er is bij de eindmusical voor iedereen genoeg te doen. Het ene kind zal de show stelen met een gezongen solo, terwijl het andere kind de lachers op zijn hand krijgt. Weer een ander schittert achter de schermen. Soms sta je er versteld van hoe kinderen zich kunnen ontpoppen op het toneel. De aanloop er naartoe kan best wel eens moeilijk zijn, maar wat een overwinning is het als je dan uiteindelijk samen op het podium staat.