Beoordelingen A Kind of Magic

“Leuk verhaal, niet te ingewikkeld en voor eenieder te volgen.”
N. Vogel, OBS de Tweemaster, Barendrecht

 

“De musical onderscheidde zich door het onderwerp. Enorm leuk om verder uit te werken. Veel goocheltrucs met de kinderen ingestudeerd.”
Wieke Keuzenkamp, De Schatkaart, Delft

 

“Lekker in het gehoor liggende liedjes. Digitaal tekstboek zeer prettig, om aan te passen voor een kleine groep leerlingen. In boekjes kliederen om teksten aan te passen is erg vervelend en onduidelijk…”
Helene Ermens, BBS Helmond Noord, Helmond

 

“Het was een zeer groot succes! Dit zijn een aantal concrete dingen die ons zeer goed zijn bevallen: 1. Elke rol was belangrijk. Er was dus geen enorm verschil tussen hoofd- en bijrollen. 2.Ik kon zelf wijzigingen aanbrengen in de digitale versie van het tekstboekje. 3.Het verhaal was niet té uitgebreid, waardoor er ruimte was voor eigen inbreng. 3.Het thema ‘magie’ was erg origineel. 4.Inhoudelijk was het verhaal erg verrassend (ondanks een aantal voorspelbare elementen, die juist ook heel goed werkten) 5.Er waren niet heel veel rekwisieten nodig. Een groot compliment aan de makers van de musical!”
Robbert Maas, leerkracht groep 7/8, OBS Willem de Zwijger, Willemstad

 

“De muziek van de musicals van Rep en Roer is fantastisch. Meike Veenhoven en Sander Geboers weten uitstekend de hedendaagse feeling van popmuziek in kinderliedjes te integreren. Daardoor worden het volwassen songs die kinderen heel graag zingen. Ik kijk vol verwachting uit naar de volgende productie! Een aanrader voor elke school.”
Piet Henrard, Jan Ligthartschool Rendierhof, Tilburg

 

“Onze afscheidsavond is voor het team, de leerlingen , hun ouders en bekenden een onvergetelijke avond geweest; mede door de leuk opgevoerde musical. De handleiding gaf veel hulp. De musical was goed uit te voeren, hier en daar gebruik makend van de creativiteit van elkaar.”
Janny van Oosterhout, Het Schrijverke, Geertruidenberg

 

“Wij hebben met heel veel plezier en lol bewerkt aan ‘A Kind of Magic’. De reacties van de kinderen en de ouders waren erg positief. Maak maar meer van dit soort goede musicals.”
Maarten van de Rijt, Kindcentrum De Troubadour, Rosmalen