Beoordelingen Bende in Bababalonië

“Ik vond Bende in Bababalonië en hele leuke afscheidsmusical. Het was een leuk en duidelijk verhaal. Vooral de liedjes waren leuk en heel afwisselend. De musical duurde ook niet zo heel lang; bij ons ongeveer 50 minuten. Precies goed. Kortom, erg leuk!”
Monique Brehm, 5 Mei Daltonschool, Delft

 

“Er waren geen echte hoofdrollen met veel tekst, dit is als zeer positief ervaren. Het is een onderwerp waar kinderen veel mee te maken hebben. Op een SBO school leeft dezelfde problematiek. Thema zeer pedagogisch verantwoord. Het digitale tekstboek was prettig. We hebben de boekjes op groot formaat uit kunnen printen, waardoor het voor kinderen met leesproblemen makkelijker te lezen is.”
Hetty van der Westerlaken, SBO SG Palet, Boxmeer

 

“Ik vond het super dat Bende in Bababalonië een schoolgebonden afscheidsmusical is. Dat vind ik wel een must.”
Eline van Driel, , Julianaschool, Rijssen

 

“Als lid van de website commissie van www.stotteren.nl kreeg ik een exemplaar van jullie musical onder ogen/oren. Ik heb deze beluisterd en ook als stottertherapeut kan ik zeggen: super!!! Wat een juiste en goede informatie over stotteren hebben jullie erin verwerkt, echt geweldig. Leuke liedjes en actuele personages.”
Ilanda de Dood, logopedist/stottertherapeut

 

“Mijn voorkeur gaat uit naar zoveel mogelijk ‘kinderrollen’ en zo weinig mogelijk volwassen rollen. We hebben hem vlot ingestudeerd. Prima thema om in te leven, herkenbaar voor de kinderen. Een afscheidsmusical met thema/problematiek.”
Betty Lok-Zelhorst, CBS De Regenboog

 

“Heel erg leuk!! we hebben de musical met 11 kinderen gespeeld en dat ging ook heel erg goed. Alle clubjes heb ik tot 1 persoon terug gebracht. We hebben genoten en vooral dat deze musical over een groep acht ging, maakte dat zelfs degenen die minder graag op een podium staan vol overgave (zichzelf) speelden…dat was helemaal TOP.”
Anne Graswinckel, regisseur , It Raerderhiem, Raerd