Beoordelingen De Lachfactor

“Complimenten hoe jullie er altijd in slagen om een aansprekende musical te maken die nooit moralistisch of belerend overkomt. We hebben al veel musicals van jullie gespeeld en we krijgen altijd veel positieve reacties over het verhaal en de liedjes. ”
Rob Lamers, leerkracht OBS Harlekijn, Cuijk

 

“Super leuke musical met een begrijpelijk verhaal. ”
Wendy Hollanders, leerkracht groep 8 BS De Vlinder, Geldrop

 

“Fijn dat er verschillende scripts waren voor het aantal personen dat je hebt, zodat je niet zelf veel hoeft te sleutelen.”
Ischa van de Burgt, leerkracht groep 8 Jan Bluyssen, Uden

 

“Echt geweldig dat er deze keer een instudeerversie is gemaakt. De kinderen pikken de liedjes voorgaande jaren redelijk snel op. Door de instudeerversie krijgen ze meer inzicht en techniek en sluipt er niet snel een foutje tussen dat moeilijk te herstellen is. Ideaal voor een leerkracht met minder gevoel voor muziek.”
Jessica Kloosterhuis, CBS De Til, Thesinge

 

“Het is altijd leuk dat er een sololied inzit. Het kind dat dit zingt groeit hier echt van!”
Wieke Keuzenkamp, leerkracht De Schatkaart, Delft

 

“Werkt prettig met de liedjes via het digibord. Duidelijke structuur en opzet van alle belangrijke zaken die nodig zijn voor de musical.”
Jellinus Helmus, leerkracht CBS De Regenboog, Tolbert

 

“Hele leuke musical met een duidelijke verhaallijn. Veel leuke scène en weinig om aan te passen. Veel verschillende rollen, zodat elke leerling een goed passende rol toegewezen kreeg. Teksten zijn goed leerbaar voor groep 8.” (21 spelers)
Kelly de Waal, leerkracht OBS de Notenkraker, Den Haag

 

“De kinderen konden allerlei typetjes neerzetten, heel leuk. Een leuke musical die door de kinderen van de gehele school als zéér positief werd beoordeeld. ”
Wim Jacobs, leerkracht groep 8, BS Angela, Echt

 

“Er zitten meerdere ‘lagen’ in het verhaal, waardoor het gemakkelijk te volgen is voor kleuters, maar er ook humor in verstopt zit voor volwassenen. Het was boeiend en afwisselend. De ‘herhaling/voorspelbaarheid’ die er af en toe in zat werkt juist heel goed! Er zitten mooie lessen in verstopt.”
Robbert Maas, leerkracht basisschool Prinses Juliana, Brussel, België

 

“Het was een leuke, grappige musical. Leuke liedjes en de rollen waren goed te doen. De uitvoering was een groot succes met mooie decors (één ervan was een graffity decor). Veel positieve reacties op de musical gekregen (goed te volgen en te begrijpen).” (26 spelers)
Astrid Hendriks, leerkracht groep 8 B.S. ‘t Heuvelke Geleen

 

“Leuk script, fijne handleiding, fijne oefensoftware.” (26 spelers)
Hennie Fransen, leerkracht groep 8 bs. Zeilberg, Deurne

 

“De liedjes waren erg goed. De musical was precies goed qua tijd. Het was echt een spetterende show vol humor en interactie met het publiek.”
Laura Bergh-Schaap, leerkracht groep 8, Obs De Tjotter, Lelystad

 

“Ik vond het fijn dat er in de handleiding suggesties werden gegeven en dat je dus goed zelf kon kijken wat bij je groep paste. ”
Suzan van Rens, leerkracht groep 8, BS Titus Brandsma, Berg en Dal

 

“Sloot goed aan bij de leerlingen: Veel vrolijkheid en humor; liedjes erg goed en afwisselend. ”
Marc Serrarens, OBS De Zilveren Maan, Nieuwkoop

 

“Het oefenlokaal op de site is erg handig. Zo sluipen er minder ‘foutjes’ in de liedjes.”
Anja van der Veer, leerkracht CBS Het Braambos, Hoofddorp

 

“Het verhaal was ook voor publiek dat het voor het eerst ziet, goed te volgen.”
LJ Bezemer, Prins Willem Alexander school, Nieuwerkerk a/d IJssel

 

“Een zeer duidelijke, heldere musical, waarmee we veel hebben gelachen met elkaar. Leuk dat er ook veel volwassen grappen in zaten, waardoor ouders soms begonnen te lachen en de kinderen dat niet hadden verwacht. Chapeau!” (28 spelers)
Arriët de Boer, leerkracht groep 8 P.C. basisschool Gevers Deynoot, Voorschoten

 

“Leuke afwisseling tussen tekst en muziek. Er zat humor in en kinderen konden zich goed inleven.”
Barbara van Gessel, leerkracht Bernulphus, Oosterbeek

 

“De kinderen hadden allemaal een leuke en aanvullende rol. Ze waren eigenlijk samen al heel snel op deze musical gekomen, dit moest hem worden! Ook de hulpouders konden met het materiaal goed uit de voeten. Ouders en belangstellenden waren erg enthousiast over de inhoud van de musical. Wij als leerkrachten zagen met de kinderen samen leuke aanvullingen die ook erg enthousiast door het publiek werden ontvangen. (VB: als de broeders op weg gaan naar de studio, werd de muziek gedraaid, we hebben de spelers op de plaats laten huppelen en extra decorstukken van huizenpanden als achtergrond laten bewegen. Deze werden bewogen door andere kinderen zolang als de muziek speelde. Bij de toverspreuk werden ze ook weer wat mysterieus bewogen.) Heel positieve reacties gehad.” Jannie van de Wetering, leerkracht groep 8 Petrus en Paulus, Eerde