Beoordelingen Duff & Cool

“Super cool! Zeer geschikt voor kinderen van diverse leeftijden. Wij speelden hem met kinderen tussen de 5 en 18 jaar! Muziek is erg goed.”
Hannah Vos, Aventurijn, Loenen

 

“Voor het eerst ben ik helemaal positief over een musical!”
Sannah Vos, 2de Montessorischool, Huizen

 

“Mooiste ‘productie’ tot nu toe. Alle 20 leerlingen voortdurend op het toneel. Iedereen moest gedurende de gehele musical in zijn rol blijven. Dat was even wennen, maar pakte fantastisch uit. Gespeeld zonder coulissen maar met decorstukken in de vrije ruimte. Leeftijd 10/11 jaar. Klas moet wel open staan voor een dergelijke musical.”
Wim Hunneman, , OBS Buttinga, Oosterwolde

 

“Geweldige liedjes, na een week al vrijwel helemaal uit het hoofd gezongen. Mijn groep 8 vond de musical het einde, we hebben zo gelachen met instuderen!”
Diane Booman, leerkracht groep 8 Kon. Conservatorium, Den Haag

 

“Het verhaal was leuk en was gemakkelijk te bewerken. De leerlingen van groep 7 en 8 of 5de en 6de leerjaar speelden de hoofdrollen. Die waren niet zo moeilijk om in te studeren. Een pluspunt! De andere leerlingen brachten tussendoor dansjes op de liedjes van de musical of op zelfgekozen muziek. De ouders waren heel enthousiast! Het aanbod was één van de beste musicals die we tot nu toe brachten!”
Mieke Marrannes, Leefschool Akkerwinde, Nieuwmunster, België

 

“Deze keer hebben we het anders aangepakt en hebben ouders de musical gespeeld, wat een geweldig succes was. De kinderen hebben een uurlang enorm gelachen. De overige ouders en belangstellenden trouwens ook. In dit geval viel de humor uit de musical samen met het grappige dat volwassenen kip speelden. Het was gewoon geweldig!!!!”
Lian van Oers, OBS den Biekurf, Babylonienbroek

 

“Een goedgeschreven script over een heel eigentijds thema: cool zijn of niet. Wij kiezen altijd graag een musical waar sociaal emotioneel ook wat van op te steken valt. Korte, krachtige zinnen die het verhaal voortstuwen. Amusante dialogen tussen Duff en Cool en geestige echo achtige reacties daarop van de kippenvolkjes. Mooie muziek en prachtige solo’s. Omdat er 2 (of 3) groepen kippen zijn is deze musical ook heel geschikt om de wat verlegen kinderen toch in een rol aanwezig te laten zijn. Groep moet voor aanvang wel goed voorbereid worden met fabels (Toon tellegen b.v.) en musical (cats b.v.) om het interessant genoeg te maken een dier te gaan spelen. Want anders is dat wellicht te ‘duf’ en niet ‘cool’ genoeg. Collega’s vonden dit de beste musical ooit!“
Joke vdVorst, Dr. Bosschool, Nijmegen