Beoordelingen Paniek in de Snoepfabriek

“Leuk verhaal, ijzersterke liedjes en muziek, geinige dialogen, grappige typetjes. Leuk dat er ook een boodschap in zat, gezond eten is een item voor beginnende pubers.”
Johan Mak, leerkracht groep 8 Paus Johannesschool, Sint Pancras

 

“Heerlijk even geen pubermusical! We hebben zeer veel pluimpjes mogen ontvangen.”
Anoniem

 

“De liedjes waren bijzonder vrolijk en goed te zingen. Alleen maar complimenten hierover. Er was geen een liedje die minder was.”
Antoine Janssen, leerkracht Jenaplanschool De Peppels, Boxmeer

 

“Het was een smakelijke musical”
Johan Mensen, leerkracht Mariaschool, Reutum

 

“De liedjes waren super leuk en divers. Daar kun je wat mee met een groep. Niet iedereen houdt van zingen en dansen, maar met een rap kom je er soms wel.”
Susan van Brenk, stamgroepleidster groep 8,  Jenaplanschool ‘t Bontenest, Maarssen

“Door kunstjes op het plein had elk groepje kinderen de kans een paar minuten in de spotlight te staan en konden we gebruik maken van talenten van de kinderen. Leuk!”
Anoniem

“De discussie gezond en ongezonde voeding leeft en er zat veel humor in de musical. Een liefdesscene is een ‘must’ en die zat er natuurlijk in.”
Jansje Bos, leerkracht groep 8 CBS De Woldzoom, Roden

 

“Ik heb het als zeer prettig ervaren, ik heb nou eens niet het halve script moeten verbouwen of liedjes moeten wijzigen om het leuker te maken.”
Anoniem

“Ik ben zeer te spreken over het niveau van de muziek hoewel de liedjes wel langer hadden mogen duren. Super dat je alles vanuit 1 basisdecor kun spelen en niet voordurend van decor (locatie) hoeft te wisselen.”
Dion Oolthuis, leerkracht  OBS De Woordhof, Hummelo

 

“Het moet een leuk verhaal zijn (voor de kinderen, en voor de toeschouwers = gr. 1-2 t/m ouders!) en er moeten leuke liedjes bij zitten. Paniek in de snoepfabriek heeft hier geweldig aan voldaan, 100% tevreden !!!Ik heb maar één tip: maak een vergelijkbare musical, dan zullen we ‘m zeker weer aanschaffen!”
Gido Nijskens, leerkracht groep 8, Andreasschool, Velden

 

“Erg leuk dat de kinderen ook thuis via internet de liedjes konden oefenen. Ook de extra’s zoals de kaartjes en posters vond ik erg leuk.”
Lineke Keetbaas, lerares, Westerparkschool, Amsterdam

“Hij was makkelijk uit te voeren. Ook het zingen met het digibord was heel handig. Het digitale tekstboek was ook makkelijk. Ik kon heel makkelijk rollen schrappen.”
Joke van Boxtel, leerkracht groep 8, Mariaschool, Dordrecht

“Graag nog een musical op dit niveau.”
Anoniem

 

“Superleuk afscheid gehad van een hele moeilijke groep !! Leuke eigentijdse liedjes en een leuk thema! Ik heb samen met mijn klas genoten van de musical. Regelmatig neurie ik de liedjes nog. Super!!
Vincent Verstraten, Leerkracht groep 9, RKBS Bitswijk, Uden

 

“Makkelijk te zingen. Je kon er prima solo’s inbouwen/weglaten. Goede tekst en melodie om dansjes bij te leren. Het verhaal leek mij wat\”kinderachtig” voor kinderen van deze leeftijd. Peer die verliefd wordt op mevrouw Suikerspin. De kinderen heb ik hier echter niet over gehoord.”
Jolanda Hendriks, leerkracht groep 7-8c, Martinusschool, Millingen aan de Rijn

Ik deed voor het eerst de eindmusical en alles was goed te doen dankzij de uitgebreide informatie. Het was top, ook de ouders vonden het erg leuk .”
Annemieke Lieben, leerkracht

“De liedjes waren leuk en afwisselend. Rustig en up-tempo. Zowel voor jongens als meisjes.”
Floor Hoekstra , leerkracht groep 8, basisschool Fatima, Tilburg

“De musical was geheel aangepast aan deze tijd. Er gebeurde onwijs grappige dingen en het taalgebruik was uitermate geschikt voor leerlingen uit groep 8.”
Cecile, onderwijsassistent Brede school De Lingewaard, Arkel

“De liedjes waren fantastisch. Mooie dansen op kunnen maken. Ook de kinderen konden hier zelf goed mee vooruit.”
Francis Gunsing , leerkracht groep 8 Paulusschool, Wijchen

 

“De liedjes zaten er al snel in (fijn dat ze thuis ook konden oefenen via link), ze gingen enthousiast met alles aan de slag. Over het verliefd worden/zijn werd wel giechelig gedaan, maar dat was ook leuk/spannend. De tekeningen in het tekstboek zijn ook erg leuk en wat fijn dat we ook een ontwerp voor de kaartjes en uitnodigingen kregen.”
Inge de Reuver, leerkracht Goudenregenschool, Hilversum

 

“De musical omschreef heel goed de rollen en ook waar je kon uitbreiden. Zo wisten wij en ook de leerlingen wat ze aan attributen nodig hadden en wat ze aan moesten trekken. Daarnaast kon het decor door de plaatjes makkelijk worden ontworpen. Het was een musical vol humor! een echte aanrader!”
Anoniem

 

“Musical was een groot succes. Ouders zeiden dat alles een geheel was: kleding, decor spel en dat het plezier ervan afstraalde. Ik heb de figuren uit de musical over de top gekleed. De bejaarden waren hippe bejaarden: roze, paarse, blauwe pruiken. Stones t-shirt aan. De directrice in roze en een suikerspinkapsel. decor in fluor roze en groen geschilderd.”
Jessica Kloosterhuis, leerkracht 7/8, CBS de Til, Thesinge

 

“Het leuke van jullie musicals is dat ze anders zijn dan de gangbare. Die werden zo voorspelbaar in opbouw, plot en in liedjes. “
Frans Reekers, leerkracht groep 8, De Windwijzer, Den Helder

 

“Ben goed te spreken over de musicals van Rep en Roer. Ga zo door! Fijn dat de boekjes digitaal verkrijgbaar zijn. Ook het oefenen van de liedjes op de site van Rep en Roer is heel handig!”
Frank Holkamp, groepsleerkracht, OBS De Kring, Beek