Beoordelingen Volg die Ster

“Bekend kerstverhaal, leuk herverteld. Prachtige liedjes!”
Peter van ‘t Hof, directeur, Godelinde Schoolvereniging, Hilversum

 

“Superleuke, humoristische maar ook sfeervolle musical. Het klassieke kerstverhaal op een eigentijdse manier verteld. Aanrader! Ik heb heel veel lol gehad met de klas tijdens het instuderen van de musical en ook nu nog citeren de kinderen regelmatig stukken tekst uit de musical. Muziek is goed en ook de orkestbanden zijn uitstekend. Veel positieve reacties van collega’s en ouders die zijn komen kijken. Enige commentaar: Wat jammer dat het (zo snel) afgelopen was…”
Janneke Kusters, De Zevensprong, Cuijk

 

“Leerlingen en ouders hebben genoten. Wat een leuke musical is dit!”
M. Nijdeken, De Prinsenhof, Zoetermeer

 

“Leuk aansluitend bij het Bijbelse verhaal, maar dan modern. Is ook goed te begrijpen voor publiek .”
anoniem, PKN Kerk, Smilde

 

“Heel goed dat er een aantal bekende liedjes in zitten, scheelt heel veel aanleren.”
Linda, leerkracht groep 7/8, St. Nicolaasschool, Lierderholthuis

 

“Ouders vonden het ook erg leuk om naar te kijken. Voorbeeld van een ouder:  Ik kijk al 10 jaar naar een ‘saai’ kerstverhaal. Dit keer heb ik echt zitten lachen.”
Anoniem

 

“Ik vond het een geweldige musical. Kippenvel bij de liedjes, de humor van Snurker.. het publiek was dolenthousiast! Ik wens jullie veel succes met jullie nog te maken musicals. Volg die Ster was een groot succes op onze school. Zelfs een stuk in de (plaatselijke) krant. De kinderen hebben zelf de decors en de kleding gemaakt.”
Barbara Jansen, leerkracht, Dorpsschool, Vorden

 

“De musical digitaal was erg handig, zo kon ik de scènes aanpassen aan degene die de rol speelde. Dus Jozef werd Job, Maria werd Marly enz. Zo wist elk kind wanneer en wat hij moest zeggen. Het maakte het instuderen makkelijker.”
Wilma Bekhuis, leerkracht, Willibrordschool, Denekamp

 

“Zowel kinderen als volwassenen vonden het leuk. De ‘grapjes’ en het verhaal waren voor zowel jong als oud. Hoop a.s. kerst weer een spetterende musical met het kerstverhaal te kunnen bestellen.”
M. Prins, jeugddiaken, PKN Lekkerkerk