J

De musical is besteld. En hoe nu verder?

Aan de slag

De musical is besteld, leuk! En hoe gaat het nu verder? Bekijk het filmpje.

Inloggegevens

Je ontvangt meteen een bevestiging van je bestelling op het opgegeven e-mailadres. Als je voor het eerst bij ons besteld hebt, ontvang je ook de inloggegevens van je account. Deze mail heet: je account op Rep en Roer. Check even je spambox als je geen mail hebt ontvangen.

Het materiaal

Zodra je bestelling door ons is goedgekeurd, kun je je de downloads van de musical in het account vinden. Dat is vaak dezelfde dag al. Als je extra’s hebt bijbesteld, zoals papieren tekstboekjes, handleidingen of cd’s. ontvang je die binnen vijf werkdagen per post.

De factuur

Zodra we je bestelling hebben verwerkt, sturen we de factuur naar het opgegeven e-mailadres.

Bekijk hier meer blogs en vlogs over Waar vind je wat.
Bekijk hier het filmpje op YouTube.

Over Rep en Roer

Rep en Roer Musicals maakt musicals voor het basisonderwijs, zoals afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het is bijzonder om samen met de klas waar je zoveel jaren mee bent opgetrokken, de basisschooltijd af te sluiten door een musical uit te voeren. Aan dit leuke en leerzame proces willen wij graag bijdragen. Wij zorgen voor een goedlopend verhaal met humor en onderliggende boodschap en pakkende, gevarieerde liedjes. Wij scheppen de voorwaarden waaronder alle kinderen kunnen stralen. Het instuderen van een musical kost veel tijd. Wij hopen leerkrachten veel uit handen te nemen door onze musicals zoveel mogelijk op maat aan te bieden en van instudeer-ondersteuningen te voorzien.

Extra leuk vinden wij het als we met onze werkzaamheden een goed doel kunnen steunen. De afgelopen jaren was dat War Child. Vanaf 2021 zullen we Kinderhulp gaan steunen. Kinderhulp is er voor alle kinderen en jongeren in Nederland tussen de 0 en 21 jaar die in armoede opgroeien. Kinderhulp helpt met iets groots, of iets kleins. Zodat ook zij het gevoel hebben erbij te horen en gelijke kansen krijgen voor de toekomst. Wij steunen kinderhulp met een vast bedrag per verkochte musical.

De musical is besteld. En hoe nu verder?