D

De musical spelen met weinig publiek

Een scenario is dat er bij de uitvoering van de musical wel publiek in de zaal mag zitten, maar op 1,5 meter afstand van elkaar. Hoe kan je dat vormgeven? Een paar suggesties.

  • Wellicht is het mogelijk om meer uitvoeringen te doen dan jullie anders doen. Dan verspreid je het publiek over meerdere avonden/middagen. Dat zou voor de kinderen natuurlijk een geluk bij een ongeluk zijn.
  • Nodig alleen de ouders, broertjes en zusjes uit. Gezinsleden die bij elkaar horen hoeven geen 1,5 meter van elkaar te zitten. Houd ook genoeg afstand van de voorste rij tot het podium. Voor het overige publiek kan een filmregistratie of livestream gemaakt worden. Voordeel van livestreamen is dat nu meer mensen het kunnen zien dan normaal naar de uitvoering hadden kunnen komen.
  • Wellicht is er een andere, grotere ruimte beschikbaar die gebruikt mag worden voor de musical. Veel theaters en andere grote zaal staan leeg. Dan is er meer ruimte voor het publiek om uit elkaar te zitten.
  • Speel de musical in kleinere groepen. Dan heb je ook minder publiek tegelijk. We kunnen de versie die in jullie account staat, omzetten in een versie voor minder spelers. Neem dan even contact met ons op.

Andere idee├źn? Laat het ons weten!

info@repenroer.nl

De musical spelen met weinig publiek