D

Decor musical Gewoon Super

Voorbeelden van andere scholen

Hier vind je foto’s van het decor van de musical Gewoon Super gemaakt door andere scholen, om ideeën op te doen voor jullie eigen opvoering.

We kregen via Facebook heel veel foto’s van decors die gebouwd zijn voor de groep 8 musical Gewoon Super. Dat vonden we heel leuk om te zien. Ook zijn we bij een aantal scholen wezen kijken en hebben daar foto’s gemaakt van hun decor. We laten hier een aantal decors aan zien ter inspiratie om ideeën op te doen voor als jullie aan de gang gaan met deze musical.

Decor musical Gewoon Super

Decor Gewoon Super, obs De Koekoek

Heb je zelf foto’s?

We ontvangen graag t.z.t. een foto van jullie decor. Dan zetten we die erbij ter inspiratie voor andere leerkrachten.

Hier vind je meer blogs over decor en rekwisieten.

Gewoon Super

Manus werkt in een doodgewone supermarkt, Gewoon SuperHet lijkt alsof de tijd daar een beetje heeft stilgestaan.
Het personeel neemt de tijd voor zijn klanten, waardoor alles een beetje langzamer gaat. Maar gelukkig knapt Manus veel klusjes op, waardoor alles toch voor elkaar komt. Manus heeft een geheim: als hij de oude klok van de muur haalt, staat de tijd letterlijk stil. Zo kan hij achterstallig werk verrichten.

Het personeel wordt opgeschrikt als opeens blijkt dat ze zijn genomineerd in de wedstrijd Supermarkt van het Jaar. Dit is een prank van de YouTubers van KapotTV. Het personeel weet niet wat ze ermee aan moeten. Ze zijn toch niet hip genoeg om hieraan mee te doen?

Hoe dit afloopt, maak je mee in de afscheidsmusical van 2019 Gewoon Super, die gaat over gewoon zijn wie je bent. Want dat is super. Gewoon super.

Decor musical Gewoon Super