Efteling Kids Radio belde met Rep en Roer

Een dag na de lancering van de groep 8 musical Over de Kop belde Efteling Kids Radio met Rep en Roer. Tessa Mol van Efteling Kids Radio wilde alles weten over deze nieuwe musical. Luister hieronder haar interview met Sander van Rep en Roer.

Op kamp gaan is leuk, lekker met z’n allen keten, weinig slapen, … Maar een van Tessa’s favoriete dingen van de groep acht was wel de eindmusical. Wekenlang oefenen op zingen, dansen, attributen in elkaar knutselen, teksten leren, …
Tijdens het interview vertelt Sander hoe Rep en Roer tot dit onderwerp voor de musical is gekomen. Ook vertelt hij over wat er belangrijk is bij het maken van een groep 8 musical. En natuurlijk: waar gaat de musical eigenlijk over?

Lees hier meer blogs over Rep en Roer.
Bekijk hier de site van Efteling Kids Radio.

OVER REP EN ROER

Rep en Roer Musicals maakt musicals voor het basisonderwijs, zoals afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het is bijzonder om samen met de klas waar je zoveel jaren mee bent opgetrokken, de basisschooltijd af te sluiten door een musical uit te voeren. Aan dit leuke en leerzame proces willen wij graag bijdragen. Wij zorgen voor een goedlopend verhaal met humor en onderliggende boodschap en pakkende, gevarieerde liedjes. Wij scheppen de voorwaarden waaronder alle kinderen kunnen stralen. Het instuderen van een musical kost veel tijd. Wij hopen leerkrachten veel uit handen te nemen door onze musicals zoveel mogelijk op maat aan te bieden en van instudeer-ondersteuningen te voorzien.

Extra leuk vinden wij het als we met onze werkzaamheden een goed doel kunnen steunen. De afgelopen jaren was dat War Child. Vanaf 2021 zullen we Kinderhulp gaan steunen. Kinderhulp is er voor alle kinderen en jongeren in Nederland tussen de 0 en 21 jaar die in armoede opgroeien. Kinderhulp helpt met iets groots, of iets kleins. Zodat ook zij het gevoel hebben erbij te horen en gelijke kansen krijgen voor de toekomst. Wij steunen kinderhulp met een vast bedrag per verkochte musical.

War child

Efteling Kids Radio belde met Rep en Roer