G

Gratis Sinterklaasliedje voor in de klas

We hebben voor jou een cadeautje klaargezet: een gratis Sinterklaasliedje!. Een gezellig liedje om met de hele klas te zingen, of een meezinger geschikt voor de hele school. Gratis te downloaden via deze pagina.

We hebben het volgende voor je klaargezet:

  • De mp3 met de gezongen versie
  • De mp3 met de karaoke versie
  • De mp3 Met de karaoke plus versie – Hierbij staan de originele zangstemmen zachtjes aan zodat zingen makkelijker is
  • De songtekst in word en pdf
  • De bladmuziek
  • Een kleurplaat voor de onderbouw


Download hier het gratis Sinterklaasliedje voor in de klas: De linkerschoen van Sinterklaas. Vul het onderstaande formulier in in ontvang direct een mailtje met daarin de link naar de bestanden.

 

Bekijk hier meer aanbiedingen van Rep en Roer.

 

OVER REP EN ROER

Rep en Roer Musicals maakt musicals voor het basisonderwijs, zoals afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het is bijzonder om samen met de klas waar je zoveel jaren mee bent opgetrokken, de basisschooltijd af te sluiten door een musical uit te voeren. Aan dit leuke en leerzame proces willen wij graag bijdragen. Wij zorgen voor een goedlopend verhaal met humor en onderliggende boodschap en pakkende, gevarieerde liedjes. Wij scheppen de voorwaarden waaronder alle kinderen kunnen stralen. Het instuderen van een musical kost veel tijd. Wij hopen leerkrachten veel uit handen te nemen door onze musicals zoveel mogelijk op maat aan te bieden en van instudeer-ondersteuningen te voorzien.

Extra leuk vinden wij het als we met onze werkzaamheden een goed doel kunnen steunen. De afgelopen jaren was dat War Child. Vanaf 2021 zullen we Kinderhulp gaan steunen. Kinderhulp is er voor alle kinderen en jongeren in Nederland tussen de 0 en 21 jaar die in armoede opgroeien. Kinderhulp helpt met iets groots, of iets kleins. Zodat ook zij het gevoel hebben erbij te horen en gelijke kansen krijgen voor de toekomst. Wij steunen kinderhulp met een vast bedrag per verkochte musical.

War child

Gratis Sinterklaasliedje voor in de klas