H

Hoe gebruik je je kortingscode?

Heb je een kortingscode? Hier zie je waar je die kunt toepassen tijdens het bestelproces: hoe gebruik je je kortingscode.

Hoe gebruik je je kortingscode?

Je plaatst eerst je bestelling. Dan kom je vervolgens terecht in je winkelmand. In je winkel kun je je kortingscode invullen. Vervolgens klik je op ‘Code toevoegen’. En dan zie je dat je korting is verrekend. En dan klik je op ‘Doorgaan naar afrekenen’.

Bekijk hier meer vlogs en blogs over Waar vind je wat.

 

 

 

Waar Rep en Roer voor staat

Het is bijzonder om als kind, samen met de klas waar je zoveel jaren mee bent opgetrokken, met een musical de basisschooltijd af te sluiten. Aan dit leuke en leerzame proces wil Rep en Roer Musicals graag bijdragen.  Wie zitten er achter Rep en Roer? En waar staat Rep en Roer voor?

Professionele achtergrond

Oprichters Sander Geboers en Meike Veenhoven hebben een achtergrond als muzikant, theatermaker en docent. In 2004 richtten zij Rep en Roer Musicals op. Ze kozen voor de naam ‘Rep en Roer’,  omdat dit begrip staat voor de vrolijke chaos is gepaard gaat met het instuderen en uitvoeren van een musical. Ze brachten sindsdien elk jaar een afscheidsmusical en om de paar jaar een kerstmusical uit. Ze werken zelf ook met de musicals, komen zo vaak mogelijk kijken bij uitvoeringen door het hele land en zijn constant bezig de musicals te verbeteren.

Het gaat om het proces

In de afgelopen jaren heeft Rep en Roer een concept ontwikkeld met de juiste ingrediënten voor een goede afscheidsmusical. We zijn ons ervan bewust van dat een mooi eindresultaat leuk is, maar dat het gaat om het proces. Samen een musical instuderen en uitvoeren gaat om leren jezelf te laten zien en is een enorme samenwerkingsopdracht.

Ieder kind straalt

Rep en Roer zorgt voor een goedlopend verhaal met humor en onderliggende boodschap en pakkende, gevarieerde liedjes. We scheppen de voorwaarden waaronder alle kinderen kunnen stralen. We vinden het belangrijk dat elk kind een moment heeft om te schitteren. Dat hoeft niet per se in een rol te zijn met veel tekst. Er zijn andere manieren om op het toneel uit de verf te komen, zoals in een spelrol, met een act of in een gek kostuum.

Gebruiksgemak

Het instuderen van een musical kost veel tijd. Wij hopen leerkrachten veel uit handen te nemen door onze musicals zoveel mogelijk op maat aan te bieden en van instudeer-ondersteuningen te voorzien. Daarnaast willen we graag dat je als leerkracht het product naar je hand kunt zetten. Elke klas en leerkracht is anders en heeft zijn eigen (on)mogelijkheden. Als leerkracht bepaal je zelf wat je van het aanbod gebruikt en wat je liever zelf bedenkt.

Maatschappelijke betrokkenheid

Extra leuk vinden wij het als we met onze werkzaamheden een goed doel kunnen steunen dat dicht bij ons werkveld staat. Kansenongelijkheid in de samenleving zien we ook terug in het basisonderwijs. Daarom steunt Rep en Roer het Nationaal Fonds Kinderhulp. Kinderhulp is er voor alle kinderen en jongeren in Nederland tussen de 0 en 21 jaar die in armoede opgroeien. Wij steunen kinderhulp met een vast bedrag per verkochte musical.

 

 

 

 

Hoe gebruik je je kortingscode?