I

Interview met Rep en Roer op NPO radio 2

Bert Haandrikman van NPO Radio 2 wil alles weten over de eindmusical en belt met Meike Veenhoven van Rep en Roer Musicals. Vanmiddag begin op NPO Zapp de tv-serie De eindmusical. Dat betekent dat de eindmusical er weer aankomt en menig groep 8 zich druk maakt om de rol die er gespeeld moet worden. Meike Veenhoven, de ‘Albert Verlinde’ van de schoolmusicals, over wat er belangrijk is aan het opvoeren van de schoolmusical. Wat zijn de ingrediĆ«nten? Beluister het interview met Rep en Roer op NPO radio 2.

 

Lees hier meer blogs over Rep en Roer.

 

OVER REP EN ROER

Rep en Roer Musicals maakt musicals voor het basisonderwijs, zoals afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het is bijzonder om samen met de klas waar je zoveel jaren mee bent opgetrokken, de basisschooltijd af te sluiten door een musical uit te voeren. Aan dit leuke en leerzame proces willen wij graag bijdragen. Wij zorgen voor een goedlopend verhaal met humor en onderliggende boodschap en pakkende, gevarieerde liedjes. Wij scheppen de voorwaarden waaronder alle kinderen kunnen stralen. Het instuderen van een musical kost veel tijd. Wij hopen leerkrachten veel uit handen te nemen door onze musicals zoveel mogelijk op maat aan te bieden en van instudeer-ondersteuningen te voorzien.

Extra leuk vinden wij het als we met onze werkzaamheden een goed doel kunnen steunen. De afgelopen jaren was dat War Child. Vanaf 2021 zullen we Kinderhulp gaan steunen. Kinderhulp is er voor alle kinderen en jongeren in Nederland tussen de 0 en 21 jaar die in armoede opgroeien. Kinderhulp helpt met iets groots, of iets kleins. Zodat ook zij het gevoel hebben erbij te horen en gelijke kansen krijgen voor de toekomst. Wij steunen kinderhulp met een vast bedrag per verkochte musical.

War child

Interview met Rep en Roer op NPO radio 2