E

Een steuntje in de rug

Laat jullie musical begeleiden door Tussen Zang en Dans!

De musical instuderen met groep 8 is natuurlijk heel leuk, maar ook een enorme klus. In sommige omstandigheden kan het fijn zijn om hier ondersteuning bij te krijgen, zodat je het niet alleen hoeft te doen. Bijvoorbeeld om de werkdruk te verlagen. Of als je als leerkracht wel eens een keer een ‘booster’ zou willen, een extra impuls, waardoor je zelf ook geïnspireerd wordt. Dan kan het fijn zijn om de musical geheel of gedeeltelijk te laten begeleiden door professionals.

Wat is Tussen Zang en Dans?

Tussen Zang en Dans is een ambitieus workshopbedrijf dat met behulp van enthousiaste jonge professionals een frisse wind laat waaien in het kunstaanbod van de basisscholen in Nederland. Of je school nu in Groningen staat of in Maastricht, dat maakt niet uit. Door het hele land heeft Tussen Zang en Dans enthousiaste docenten klaarstaan die naar jouw school toekomen.

Tussen Zang en Dans heeft een speciaal aanbod ontwikkeld voor musicalbegeleiding. Dit ontlast de leerkracht, de kinderen én de leerkracht leren er veel van en het staat garant voor een spetterende eindmusical.

Welke begeleiding bieden ze?

In samenspraak met Rep en Roer biedt Tussen Zang en Dans drie soorten musicalbegeleiding aan:

  • Musical Booster: Een eenmalige workshop om een goede start te maken of om halverwege de repetities de klas te voorzien van goede tips
  • Musical Coach: Een aantal coachingsessies te helpen om het spel, zang en dans op een hoger plan te brengen.
  • Musical Stars: Begeleiding van het hele traject van rolverdeling tot uitvoering.

 

Meer weten?

Vraag hier een offerte aan voor musicalbegeiding
Bekijk hier een filmpje van leraren over Tussen Zang en Dans.

 

Een steuntje in de rug
Laat jullie musical begeleiden door Tussen Zang en Dans.

 

Een steuntje in de rug