X

A

A Kind of Magic

Groep 8 musical

Aantal rollen: minimaal 14, geen maximum

Aantal liedjes: 8

Speelduur: 1 uur

VANAF 129.50 Incl. verzending

Samenvatting Musical

In het landhuis is van de Meestergoochelaar Django vindt een goochelcongres plaats. De beroemde Django is in het bezit is van de Grootste Truc van de Wereld en alle goochelaars kijken tegen hem op. Maar onderling heerst er een vijandige sfeer. Iedereen vindt elkaar een mislukte goochelaar en zichzelf de beste.

Met het digitale tekstboek kan je niet alleen zelf makkelijk aanpassingen maken, er zijn ook verschillende versies voor kleine tot grote groepen beschikbaar.Dan moet Django onverwacht op zakenreis. Een beginnende goochelaar in Antwerpen heeft zijn assistente laten verdwijnen en kan haar niet meer terug vinden. Hij moet erheen om te helpen zoeken. De goochelaars zullen onderling moeten gaan uitmaken wie het beste is. Het boek, met daarin de Grootste truc van de Wereld, laat Django achter, ervan uitgaande dat niemand erin zal kijken.

Maar ’s nachts sluipen de goochelaars door het huis in een poging om het boek te bemachtigen. “Alleen even kijken”. Maar zodra het boek geopend wordt, gebeurt er iets heel vreemds… Wat is Django eigenlijk? Een toverende goochelaar of een goochelende tovenaar?

A Kind of Magic is een verassende, vrolijke musical over vriendschap en vertrouwen. Met echte goocheltrucs die wij bij wijze van hoge uitzondering hebben mogen ontfutselen van goochelaar Arie Spin. Eigenzinnige humor, vlotte en afwisselende muziek staan wederom centraal.

LEES HIER EEN GEDEELTE UIT HET TEKSTBOEK / HANDLEIDING

s

Handig om te weten

 • Handig tekstboek:
  Met het digitale tekstboek kan je niet alleen zelf makkelijk aanpassingen maken, er zijn ook verschillende versies voor kleine tot grote groepen beschikbaar.

 • Met echte goocheltrucs:
  Uitgelegd door goochelaar Arie Spin.

 • Let op! Geheel digitaal:
  Deze musical wordt geheel digitaal verstuurd, dus je ontvangt alleen digitale bestanden.

 • Ervaringen met deze musical:
  Lees hier de ervaringen van andere leerkrachten met deze musical.

 • Let op:
  Bij deze musical is geen Oefenlokaal of app beschikbaar.

Clip met Goocheltrucs uit deze musical

0 van de 5 sterren

0 reviews
 • 5
  0 Stuks
 • 4
  0 Stuks
 • 3
  0 Stuks
 • 2
  0 Stuks
 • 1
  0 Stuks

Gido Nijskens, leerkracht groep 8 BS De Startbaan uit velden

“ Wat zijn die musicals toch geweldig!! Leuk verhaal, supergoede liedjes. De musicals zijn zo interactief: de kleine kids kunnen regelmatig ff van de stoel af om een dansje mee te doen, of bepaalde bewegingen in een liedje. ”

Marleen Eskes

" Dit jaar voor het eerst een Rep en Roer productie gekozen. Supergave musical!!! bedankt voor het bedenken van deze voorstelling, helemaal top!!! En heerlijk dat de musical gewoon met 44 kinderen te spelen is en we niet zelf rollen bij hoeven te bedenken. Knap om dat te verzinnen! "

Femke Rabelink

" Geweldige musicals! Vorig jaar al en dit jaar weer! Niet te filmen zo goed "
Andere vragen ?

 • Is deze musical geschikt voor mijn groepsgrootte?

  Deze musical is geschikt voor minimaal 14 spelers, geen maximum. Het tekstboek gaat uit van 29 spelers. Het papieren tekstboek is voor meer of minder spelers te gebruiken. Het tekstboek is ook digitaal beschikbaar en ontvang je bij bestelling.

 • Wat ontvang ik als ik een musical bij jullie bestel?

  Met het plaatsen van je bestelling maak je automatisch en account aan. Je ontvangt per e-mail je inloggegevens van dit account.

  In het account vind je:
  - het tekstboek (zowel in Word als in pdf)
  - De handleiding (pdf)
  - de bladmuziek (in pdf)
  - info over de rolverdeling bij meer of minder spelers
  - andere extra's

  Per post ontvang je:
  - 1 tekstboek
  - 1 cd met muziek voor tijdens de voorstelling plus de ingezongen versie van de liedjes

  Let op: van deze musical is de handleiding alleen digitaal beschikbaar.

 • Wat is een digitaal tekstboek precies?

  Een digitaal tekstboek is niets anders dan een word-document van het script. Veel docenten worden hier heel blij van, want:
  1. Je kan de tekst gemakkelijk aanpassen, zoals namen van rollen veranderen (bijvoorbeeld wanneer je toch een Wilma de Weervrouw hebt in plaats van een Wil de Weerman), stukjes erbij schrijven of weghalen.
  2. Je mag ze zelf printen, dus altijd genoeg scripts voor de kinderen, hulpouders of collega’s.
  3. De digitale tekstboeken zijn er voor verschillende groepsgroottes. Bij een gedrukt boekje zit je vast aan het standaard aantal rollen.

  We leveren naast het Word-document ook het tekstboek aan als pdf. Hierin kan je geen wijzigingen maken. Voordeel hiervan is dat de pdf meteen geschikt is om zelf af te drukken of naar de plaatselijke copyshop te sturen.

 • Hebben jullie tips om het instuderen gemakkelijker te maken?

  Jazeker. De afgelopen jaren hebben we volop gewerkt aan een goede manier om het instuderen voor de kinderen én de leerkracht makkelijker en leuker te maken.

  1. De liedjes zijn te vinden op iTunes, Spotify en op YouTube.
  2. Onder de tab Tips vind je blogs van medewerkers van Rep en Roer over uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met het instuderen van de musical. Erg leerzaam!

 • Wat betekent het dat de musical alleen digitaal verstuurd wordt?

  Dit betekent dat je niets meer via de post van ons ontvangt. Je ontvangt bij bestelling de het tekstboek, de handleiding en de mp3's (muziek) in je account en kunt dat vervolgens zelf downloaden.

 • Hoe zit het met de opvoerrechten?

  Het opvoeringsrecht van een bestelde musical is verbonden aan één groep van de school gedurende één speelperiode. Zijn er meerdere groepen binnen de school die de musical opvoeren, dan dien je per groep een extra instudeerpakket aan te schaffen. Zijn er meerdere locaties van de school die de musical willen opvoeren, dan dien je hiervoor een extra musicalpakket aan te schaffen. Aan heropvoering in een andere speelperiode met een andere groep zijn kosten verbonden. Hiervoor is een kortingscoupon van 50% te vinden in het account.

A Kind of Magic

Groep 8 musical

Terug
Wat leuk dat je A Kind of Magic wilt gaan bestellen! Vul de onderstaande vragen in om je bestelling compleet te maken.

Wat krijg je allemaal erbij?

Het musicalpakket bestaat uit:

 • (postlevering is bij deze musical niet mogelijk) In je account vind je:
 • downloadlink tekstboek
 • downloadlink handleiding
 • downloadlink muziekbestanden
VANAF 129.50 Incl. verzending
 • Bij meerdere uitvoerende groepen binnen dezelfde locatie van de school dien je een extra instudeerpakket per extra groep aan te schaffen. Hiervoor betaal je slechts €40,- voor een tweede set. Hierin zit hetzelfde als in het musicalpakket: een tekstboekje, handleiding, cd en de opvoerrechten voor één groep.  Zijn er andere locaties van de school die de musical willen opvoeren, dan dienen deze locaties hiervoor zelf een musicalpakket aan te schaffen.

  Bij digitale levering ontvang je geen cd, handleiding en tekstboek over de post. Alles is dan te downloaden vanuit je account. Kies je voor het postgedeelte, ontvang je daarnaast ook alles in je account.

  • -7.5 €

A Kind of Magic
129.50

  Verzending:Gratis

  129.50

  Categorie: