X

A

A Kind of Magic

Groep 8 musical

Aantal rollen: minimaal 14, geen maximum

Aantal liedjes: 8

Speelduur: 1 uur

VANAF 139.50 Incl. verzending

Samenvatting Musical

In het landhuis is van de Meestergoochelaar Django vindt een goochelcongres plaats. De beroemde Django is in het bezit is van de Grootste Truc van de Wereld en alle goochelaars kijken tegen hem op. Maar onderling heerst er een vijandige sfeer. Iedereen vindt elkaar een mislukte goochelaar en zichzelf de beste.

Dan moet Django onverwacht op zakenreis. Een beginnende goochelaar in Antwerpen heeft zijn assistente laten verdwijnen en kan haar niet meer terug vinden. Hij moet erheen om te helpen zoeken. De goochelaars zullen onderling moeten gaan uitmaken wie het beste is. Het boek, met daarin de Grootste truc van de Wereld, laat Django achter, ervan uitgaande dat niemand erin zal kijken.

Maar ’s nachts sluipen de goochelaars door het huis in een poging om het boek te bemachtigen. “Alleen even kijken”. Maar zodra het boek geopend wordt, gebeurt er iets heel vreemds… Wat is Django eigenlijk? Een toverende goochelaar of een goochelende tovenaar?

A Kind of Magic is een verassende, vrolijke musical over vriendschap en vertrouwen. Met echte goocheltrucs die wij bij wijze van hoge uitzondering hebben mogen ontfutselen van goochelaar Arie Spin. Eigenzinnige humor, vlotte en afwisselende muziek staan wederom centraal.

LEES HIER EEN GEDEELTE UIT HET TEKSTBOEK / HANDLEIDING

 • Met handig digitaal tekstboek:

  Zo kan je zelf gemakkelijk aanpassingen maken.

 • Met echte goocheltrucs:

  Uitgelegd door goochelaar Arie Spin.

 • Let op: geheel digitaal
  Deze musical wordt geheel digitaal verstuurd, dus je ontvangt alleen digitale bestanden.

Clip met Goocheltrucs uit deze musical

4.14 van de 5 sterren

7 reviews
 • 5
  2 Stuks
 • 4
  4 Stuks
 • 3
  1 Stuks
 • 2
  0 Stuks
 • 1
  0 Stuks

Maarten van de Rijt, Kindcentrum De Troubadour

" Wij hebben met heel veel plezier en lol bewerkt aan 'A Kind of Magic'. De reacties van de kinderen en de ouders waren erg positief. Maak maar meer van dit soort goede musicals. "

Janny van Oosterhout, Het Schrijverke

" Onze afscheidsavond is voor het team, de leerlingen , hun ouders en bekenden een onvergetelijke avond geweest; mede door de leuk opgevoerde musical. De handleiding gaf veel hulp. De musical was goed uit te voeren, hier en daar gebruik makend van de creativiteit van elkaar. "

Piet Henrard, Jan Ligthartschool Rendierhof

" De muziek van de musicals van Rep en Roer is fantastisch. Meike Veenhoven weet uitstekend de hedendaagse feeling van popmuziek in kinderliedjes te integreren. Daardoor worden het volwassen songs die kinderen heel graag zingen. Ik kijk vol verwachting uit naar de volgende productie! Een aanrader voor elke school. "

N. Vogel, OBS de Tweemaster

" Leuk verhaal, niet te ingewikkeld en voor een ieder te volgen. "

Wieke Keuzenkamp, De Schatkaart

" De musical onderscheidde zich door het onderwerp. Enorm leuk om verder uit te werken. Veel goocheltrucs met de kinderen ingestudeerd. "

Robbert Maas, leerkracht groep 7/8, OBS Willem de Zwijger

" Het was een zeer groot succes! Dit zijn een aantal concrete dingen die ons zeer goed zijn bevallen: 1. Elke rol was belangrijk. Er was dus geen enorm verschil tussen hoofd- en bijrollen. 2.Ik kon zelf wijzigingen aanbrengen in de digitale versie van het tekstboekje. 3.Het verhaal was niet té uitgebreid, waardoor er ruimte was voor eigen inbreng. 3.Het thema 'magie' was erg origineel. 4.Inhoudelijk was het verhaal erg verrassend (ondanks een aantal voorspelbare elementen, die juist ook heel goed werkten) 5.Er waren niet heel veel rekwisieten nodig. Een groot compliment aan de makers van de musical! "

Helene Ermens, BBS Helmond Noord

" Lekker in het gehoor liggende liedjes. Digitaal tekstboek zeer prettig, om aan te passen voor een kleine groep leerlingen. In boekjes kliederen om teksten aan te passen is erg vervelend en onduidelijk... "

7 beoordelingen voor A Kind of Magic

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “A Kind of Magic” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere vragen ?

 • Is deze musical geschikt voor mijn groepsgrootte?

  Deze musical is geschikt voor minimaal 14 spelers, geen maximum. Het tekstboek gaat uit van 29 spelers. Het papieren tekstboek is voor meer of minder spelers te gebruiken. Het tekstboek is ook digitaal beschikbaar en ontvang je bij bestelling.

 • Wat ontvang ik als ik een musical bij jullie bestel?

  Na de bestelling ontvang je per e-mail:
  de digitaal tekstboek (word-document)

  Per post:
  1 tekstboek (standaardversie uitgaande van 29 spelers)
  1 handleiding
  1 cd (met muziek voor tijdens de voorstelling plus de ingezongen versie van de liedjes)

 • Wat is een digitaal tekstboek precies?

  Een digitaal tekstboek is niets anders dan een word-document van het script. Veel docenten worden hier heel blij van, want:
  1. Je kan de tekst gemakkelijk aanpassen, zoals namen van rollen veranderen (bijvoorbeeld wanneer je toch een Wilma de Weervrouw hebt in plaats van een Wil de Weerman), stukjes erbij schrijven of weghalen.
  2. Je mag ze zelf printen, dus altijd genoeg scripts voor de kinderen, hulpouders of collega’s.
  3. De digitale tekstboeken zijn er voor verschillende groepsgroottes. Bij een gedrukt boekje zit je vast aan het standaard aantal rollen.

  We leveren naast het Word-document ook het tekstboek aan als pdf. Hierin kan je geen wijzigingen maken. Voordeel hiervan is dat de pdf meteen geschikt is om zelf af te drukken of naar de plaatselijke copyshop te sturen.

 • Hebben jullie tips om het instuderen gemakkelijker te maken?

  Jazeker. De afgelopen jaren hebben we volop gewerkt aan een goede manier om het instuderen voor de kinderen én de leerkracht makkelijker en leuker te maken.

  1. De liedjes zijn te vinden op iTunes, Spotify en op YouTube.
  2. Onder de tab Tips vind je blogs van medewerkers van Rep en Roer over uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met het instuderen van de musical. Erg leerzaam!

 • Wat betekent het dat de musical alleen digitaal verstuurd wordt?

  Dit betekent dat je niets meer via de post van ons ontvangt. Je ontvangt bij bestelling de het tekstboek, de handleiding en de mp3's (muziek) in je account en kunt dat vervolgens zelf downloaden.

A Kind of Magic

Groep 8 musical

Terug
Wat leuk dat je A Kind of Magic wilt gaan bestellen! Vul de onderstaande vragen in om je bestelling compleet te maken.

Wat krijg je allemaal erbij?

Het musicalpakket bestaat uit:

 • 1 tekstboek
 • digitale muziekbestanden
 • digitale handleiding
 • digitaal tekstboek
VANAF 139.50 Incl. verzending
 • Bij meerdere groepen binnen dezelfde locatie van de school dien je een extra instudeerpakket per extra groep aan te schaffen. Hiervoor betaal je slechts €40,- voor een tweede set. Zijn er meerdere locaties van de school die de musical willen opvoeren, dan dien je hiervoor een extra musicalpakket aan te schaffen.

  Je ontvangt het digitale tekstboek gratis bij bestelling. Daarnaast kun je papieren tekstboekjes bijbestellen.

  Je ontvangt het digitale tekstboek gratis bij bestelling. Daarnaast kun je papieren tekstboekjes bijbestellen.

  Je ontvangt het digitale tekstboek gratis bij bestelling. Daarnaast kun je papieren tekstboekjes bijbestellen.

  Je ontvangt het digitale tekstboek gratis bij bestelling. Daarnaast kun je papieren tekstboekjes bijbestellen.

  Je kunt extra cd's bestellen als reserve voor als de cd kwijt of beschadigd raakt, of als oefen-cd's voor de leerlingen.

  • 14.5 €

  Een extra handleiding kan handig zijn voor een collega of hulpouder.

  • 6.5 €

A Kind of Magic
139.50

  Verzending:Gratis

  139.50

  Categorie: