X

B

Betoeterd

Musical voor groep 8

Aantal rollen: minimaal 11, maximaal 48

Aantal liedjes: 9 + afscheidslied

Speelduur: 1 uur en 15 minuten

VANAF 179.50 Incl. verzending

Samenvatting Musical

Wanneer de bewoners van de Bekersteeg ruzie krijgen is Sjef, een zwerver in een vuilnisbak, altijd degene die de ruzie kan sussen met zijn magische trompetspel.

Maar nu de wijk is opgekocht door de steenrijke zakenman Ronald Ramp, dreigt de hele buurt te verdwijnen. De bewoners komen in opstand terwijl de sloop al is begonnen. Misschien kan Sjef dit conflict oplossen met zijn trompet. Maar… waar is Sjef?!

Deze musical heeft lekker veel rollen, alles speelt zich af in één decor en heeft weer prachtige muziek, dit keer met medewerking van de bekende trompettist Eric Vloeimans. Dat belooft weer een waar spektakel te worden!

LEES HIER EEN GEDEELTE UIT HET TEKSTBOEK / HANDLEIDING

Handig om te weten

 • Voor iedereen een rol: Maar liefst tien versies beschikbaar voor kleine tot grote groepen. Je ontvangt de tekstboeken digitaal zodat je zelf eventueel aanpassingen kunt maken.

 • Gemakkelijk zingen: Gebruik tijdens de voorstelling de gratis 2e cd met de karaoke-plus versie: de zang klinkt hierbij zacht mee ter ondersteuning.

 • Beweging op het podium: Oefen met de dansvideo’s in ons Oefenlokaal. Ook kun je daar aan de slag met de karaokevideo’s van de liedjes.

 • Tijd besparen: Laat de kinderen zelfstandig de liedjes en de dansjes oefenen met de gratis app voor op hun smartphone.

Speel jij de rol van Sjef Beker?

Eric Vloeimans geeft tips voor deze rol

4.88 van de 5 sterren

179 reviews
 • 5
  158 Stuks
 • 4
  21 Stuks
 • 3
  0 Stuks
 • 2
  0 Stuks
 • 1
  0 Stuks

Bert - Pallas Athene

" Super leuk verhaal. Goede humor en vooral: mooi gelijkmatige rollen.
De kinderen laat ik kiezen uit een 'hoofdrol' een 'grote rol' en een 'smaakmaker', door deze insteek heeft niemand het idee een 'kleine' of 'bijrol' te spelen en zat ook dit jaar iedereen (verrassend!) goed op zijn/haar plekje. Thanks to Rep en Roer! "

Mark - IKC Het Sterrenschip

" Grappige teksten en leuke meldoieen van de liedjes. Vooral het eerste liedjes van elke musical van Rep en Roer knalt er altijd goed in. Wij hebben namelijk alleen nog maar musicals van Rep en Roer gespeeld. "

Josephine - Leefschool Akkerwinde

" Het was opnieuw een hele leuke musical. De herkenbaarheid van de actualiteit was top, Trump.
Leuke liedjes, Italiaanse humor... "

Ilona - Avonturijn

" Ideaal om niet zelf uit te hoeven puzzelen hoe het moet met eventuele dubbelrollen. 1 druk op de knop en je hebt precies het juiste aantal spelers. Voor niet dansvaardige juffen zijn de dansinstructiefilmpjes zo fijn!!! Ook goed te gebruiken als Energizer tussen de lessen door. "

Gerben - CBS It Harspit

" Een prima musical. Met veel acties en typetjes. De leerlingen/ouders hebben ervan genoten. "

L.A. - Klokhuis

" Actueel verhaal
Liedjes zijn makkelijk te leren
Inbreng leerlingen is groot "

Naomi - De Wegwijzer

" Iedereen is laaiend enthousiast. "

Dirk - de Rank

" TOP!
Leuk verhaal Steengoede pakkende muziek/liedjes
Ideaal dat je hem voor meerder personen kunt bestellen
We hebben hem met 45 lln opgevoerd! (hoef je zelf geen bijrollen te verzinnen) "

Judith - De Vlindertuin

" Veel grote rollen, veel positieve reacties van collega's en ouders. "

Rutger - Nutsschool Zorgvliet

" Leuke liedjes, leuke dans en grappige teksten "

Susanne - Basisschool De Sleutelbloem

" Erg leuke, goed in elkaar gezette musical. Werkte heel prettig. "

J.F. - SmdB De Kandelaar

" Een verrassende musical waar alle kinderen hun dans, acteer en creatief talent in kwijt konden. "

Kim - Basisschool Klimop

" Een duidelijke verhaallijn. Leuke grappen, ook voor volwassenen. Pakkende liedjes, makkelijk aan te leren. Erg fijn dat we gebruik konden maken van het oefenlokaal. Duidelijke handleiding voor de leerkrachten en goede rolbeschrijvingen voor de kinderen. "

Sandra - Mariaschool

" Waanzinnig leuk afscheid geweest van de groepen 8. Goede handleiding en dansinstructies. Goed aangepaste musical op het aantal lln. Alle kinderen kregen de kans om te stralen. "

Sandra - Obs letterwies

" De musicals van rep en roer spreken erg aan. Mooie rollen en voor alle leerlingen is er wel eenkarakter die bij hem/haar past. Er zit veel humor in de musicals.
Enige minpunt zijn de dansclips. Voor veel kinderen nog te lastig om in te studeren, dus meestal bedenken we zelf simpele bewegingen op de muziek/liedjes "

Tabitha - De Fontein

" Positief, humor, mooie mogelijkheden voor decor. Veel verschillende rollen mogelijk. "

Mariska - IKC De Meander

" Wij hebben het gebruik van deze musical als heel prettig ervaren. Met drie verschillende klassen hebben we deze musical uitgevoerd en daarom was het ideaal dat we de musical voor een verschillend aantal spelers konden bestellen. "

Ange - Het Spectrum

" Enthousiaste kinderen; heel handige dansinstructies; die hebben we heel goed gebruikt. Eenvoudige verhaallijn, waardoor ook mensen die de musical maar 1x zagen, hem konden volgen. "

Nicole - BS Sint Martinus

" Wij hebben nu 2 musicals van rep en Roer gedaan, zeer vriendelijk in gebruik en grappige musicals, zeer tevreden! "

Jeroen - CBS Prins Willem-Alexanderschool

" Zeer leuke en prettige musical om in te studeren en op te voeren. "Deze review is geplaatst op klantenvertellen.nl en wordt automatisch opgehaald. Klik op de afbeelding onder dit bericht om alle reviews te bekijken.

Andere vragen ?

 • Is deze musical geschikt voor mijn groepsgrootte?

  We hebben veel verschillende versies van het tekstboek klaarstaan, zodat je niet hoeft te puzzelen om al je leerlingen een rol te geven. Bij bestelling ontvang je de links naar alle tekstboeken, zodat je de versie kunt kiezen die bij jouw groep past. Voor deze musical is het ook mogelijk om papieren tekstboekjes op maat bij te bestellen. De volgende versies zijn beschikbaar:

  versie voor 11 t/m 12 spelers
  versie voor 13 t/m 17 spelers
  versie voor 18 t/m 19 spelers
  versie voor 20 t/m 22 spelers
  versie voor 23 t/m 32 spelers (standaardversie)
  versie voor 33 t/m 35 spelers
  versie voor 36 t/m 38 spelers
  versie voor 39 t/m 41 spelers
  versie voor 42 t/m 48 spelers

  Het is goed om te weten dat bij minder spelers een aantal rollen uit het promofilmpje komt te vervallen.

 • Wat ontvang ik als ik een musical bij jullie bestel?

  Met het plaatsen van je bestelling maak je automatisch en account aan. Je ontvangt per e-mail je inloggegevens van dit account. In het account vind je:

  1. de digitale tekstboeken (zowel in Word als in pdf)
  2. de digitale bladmuziek (in pdf)
  3. info over de rolverdeling
  4. Vanaf januari 2018: een bericht waarin staat hoe de gratis app te downloaden is waarop de kinderen de musical kunnen bekijken en oefenen
  5. andere extra's

  Per post:
  1. 1 tekstboek (standaardversie geschikt voor 23 t/m 32 spelers)
  2. 1 handleiding
  3. 1 dubbel-cd (met muziek voor tijdens de voorstelling plus de ingezongen versie van de liedjes)

 • Wat is een digitaal tekstboek precies?

  Een digitaal tekstboek is niets anders dan een word-document van het script. Veel leerkrachten worden hier heel blij van, want:

  1. Je kan de tekst gemakkelijk aanpassen, zoals namen van rollen veranderen (bijvoorbeeld wanneer je toch een Wilma de Weervrouw hebt in plaats van een Wil de Weerman), stukjes erbij schrijven of weghalen.
  2. Je mag ze zelf printen, dus altijd genoeg scripts voor de kinderen, hulpouders of collega’s.
  3. We leveren naast het Word-document ook het tekstboek aan als pdf. Hierin kan je geen wijzigingen maken. Voordeel hiervan is dat de pdf meteen geschikt is om zelf af te drukken.

 • Hebben jullie tips om het instuderen makkelijker te maken?

  Jazeker. De afgelopen jaren hebben we volop gewerkt aan een goede manier om het instuderen voor de kinderen én de leerkracht makkelijker en leuker te maken.

  1. In het Oefenlokaal vind je dansinstructieclips en meezing- en karaokeclips
  2. Met de gratis app kunnen de leerlingen thuis op hun mobiel of tablet alles oefenen wat ook in het Oefenlokaal staat
  3. Op iTunes, Spotify en op YouTube kunnen de leerlingen zelf aan de slag als ze geen toegang hebben tot een mobiel of tablet
  4. Onder de tab Tips vind je blogs van medewerkers van Rep en Roer over uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met het instuderen van de musical. Erg leerzaam!

Betoeterd

Musical voor groep 8

Terug
Wat leuk dat je Betoeterd wilt gaan bestellen! Vul de onderstaande vragen in om je bestelling compleet te maken.

Wat krijg je allemaal erbij?

Het musicalpakket bestaat uit:

 • 1 tekstboek (standaard versie voor 23 t/m 32 spelers)
 • 1 handleiding
 • 1 dubbel-cd
 • digitale tekstboeken voor 11 t/m 48 spelers
VANAF 179.50 Incl. verzending
 • Bij meerdere groepen binnen dezelfde locatie van de school dien je een extra instudeerpakket per extra groep aan te schaffen. Hiervoor betaal je slechts €40,- voor een tweede set. Zijn er meerdere locaties van de school die de musical willen opvoeren, dan dien je hiervoor een extra musicalpakket aan te schaffen.

  Je ontvangt het digitale tekstboek voor jouw groepsgrootte gratis bij bestelling. Daarnaast kun je papieren tekstboekjes bestellen die geschikt zijn voor jouw groepsgrootte. Welke versie je ontvangt, is afhankelijk van het aantal spelers dat je hierboven hebt aangegeven. 

  Je ontvangt het digitale tekstboek voor jouw groepsgrootte gratis bij bestelling. Daarnaast kun je papieren tekstboekjes bestellen die geschikt zijn voor jouw groepsgrootte. Welke versie je ontvangt, is afhankelijk van het aantal spelers dat je hierboven hebt aangegeven. 

  Je ontvangt het digitale tekstboek voor jouw groepsgrootte gratis bij bestelling. Daarnaast kun je papieren tekstboekjes bestellen die geschikt zijn voor jouw groepsgrootte. Welke versie je ontvangt, is afhankelijk van het aantal spelers dat je hierboven hebt aangegeven. 

  Je ontvangt het digitale tekstboek voor jouw groepsgrootte gratis bij bestelling. Daarnaast kun je papieren tekstboekjes bestellen die geschikt zijn voor jouw groepsgrootte. Welke versie je ontvangt, is afhankelijk van het aantal spelers dat je hierboven hebt aangegeven. 

  Je kunt extra cd's bestellen als reserve voor als de cd kwijt of beschadigd raakt, of als oefen-cd's voor de leerlingen.

  • 14.5 €

  Een extra handleiding kan handig zijn voor een collega of hulpouder.

  • 6.5 €

Betoeterd
179.50

  Verzending:Gratis

  179.50

  Categorie: