X

D

De DJ draait door

Musical Groep 8

Aantal rollen: minimaal 14, maximaal 45

Aantal liedjes: 9

Speelduur: 1 uur en 15 minuten

VANAF 169.50 Incl. verzending

Samenvatting Musical

De DJ draait door speelt zich af in een discotheek, waar op het jubileumfeest een bijzondere gast zal optreden: de beroemde DJ Armina. Zij draagt altijd een masker en niemand weet wie ze eigenlijk is. Alleen vervelend dat die boze buren steeds komen klagen over de herrie.

 

‘Noem me toch geen hoogheid!’, fluistert DJ Armina tegen haar assistente als ze de draaitafel hebben bekeken in de discotheek. Want DJ Armina is eigenlijk kroonprinses Azalea! En haar ouders vinden het maar niks dat ze van moderne muziek houdt.

 

De DJ draait door is een moderne musical met liedjes die je pakken. De musical eindigt natuurlijk in de discotheek waar het feest los kan barsten.

LEES HIER EEN GEDEELTE UIT HET TEKSTBOEK / HANDLEIDING

s

Handig om te weten

 • Voor iedereen een rol:
  Maar liefst zeven versies beschikbaar voor kleine tot grote groepen. Klik hier voor meer info over de rolverdeling.

 • Dansvideo:
  Oefen de dans van het openingslied met de dansinstructie video in het Oefenlokaal en op de app.

 • Karaokevideo’s:
  Oefen de liedjes met de karaokevideo’s in het Oefenlokaal en op de app.

 • Gratis app:
  Bespaar tijd door de kinderen zelfstandig de liedjes en de dansjes te laten oefenen met de gratis app voor op hun smartphone. Let op: bij deze musical kan je geen tekst oefenen in de app.

Bekijk hier dansclip

Ik kan gewoon niet stilstaan

test

4.71 van de 5 sterren

34 reviews
 • 5
  24 Stuks
 • 4
  10 Stuks
 • 3
  0 Stuks
 • 2
  0 Stuks
 • 1
  0 Stuks

9

Jeanette Doets - Musicalgroep SOT

" Wij zijn een musicalgroep van volwassenen (ouders) die jaarlijks een musical spelen voor kinderen van de basisscholen in onze wijk. Gezien onze doelgroep passen de musicals van Rep en Roer goed in onze repertoire. Wij spelen vaak met een kleine groep en wij vinden het een groot voordeel dat jullie musicals verschillende versies hebben qua aantal spelers. Tevens vinden wij het prettig dat dit al compleet is uitgewerkt. Wij vinden de musicals vrolijk, eigentijds, met leuke hippe liedjes en een verhaal met een mooie moraal. "

8

Danny Kruize - Christophoor

" Wij vonden de musical erg leuk. De handleiding was duidelijk en de helpdesk heeft ons prima geholpen met wat (verzend)probleempjes. "

8

E. Schaeken - Wereldwijs Eersel

" Ik werk al een aantal jaren met rep en roer musicals. "

8

Bryan de Prins - Kbs jacobus

" Afgelopen jaar de musical ‘De DJ draait door’ gedaan. Erg leuk met veel humor en een duidelijke, Goed te volgen verhaallijn. "

10

Jessie - Van Heemskerckschool

" De musical sprak de kinderen en de ouders enorm aan. Door het oefenlokaal was het eenvoudig om de musicalliedjes in te studeren. Het script aangepast voor verschillende groepen, zorgde ervoor dat ik geen rollen voor de leerlingen hoefde te verzinnen. Al met al een leuke musical, waar weinig werk in zat voor de leerkracht! "

10

Rik Janissen - OJBS De Toermalijn

" positief. heldere en duidelijke handleiding. Eenvoudig maar leuk verhaal met (vooral voor oudere kinderen en ouders) humor. "

10

V.M. Sonneveldt - De Kleine Vliegenier

" De leerlingen waren ook erg enthousiast over de liedjes en de verhaallijn met een vleugje humor! "

9

Claudia - Basisschool De Sprongh

" Een erg leuke musical waar mijn leerlingen en ons publiek enorm van genoten hebben.Leuke decorsuggesties, vrolijke liedjes, grappige rollen.Door combinatiegroep zijn we mede afhankelijk van het oefenen met ouders. Ook voor ouders is het allemaal duidelijke beschreven. "

8

Klaas Leutscher - De Pannevogel

" Een flexibel inzetbare musical "

8

Sietske Okkema - De Swirrel

" Wij hebben genoten van de kinderen tijdens de musical. De kinderen hebben veel plezier gehad in zowel de voorbereiding als de uitvoering. "

9

m van der Schans - Vogelweid

" Leuk verhaal - blije liedjes - grappige woordspelingen - leuke rollen. "

9

Roos Kruger - Obs Overvecht

" Erg leuke musical. Fijn dat je verschillende versies hebt voor verschillende groepen. Niet te talig. "

8

J Bisley - De Bras

" Een leuke musical waar de kinderen enthousiast mee aan de slag gingen. We hebben wel zelf een aantal grappen toegevoegd. "

9

M. - OBS Hurdegaryp

" Past goed bij kinderen. Voelt natuurlijker aan dan andere producties van een ander bedrijf. Ook reacties van ouders maken dat duidelijk. "

9

S - Maranatha

" Super leuke liedjes, leuke personages. "

9

Maaike - de Weijerwereld

" Super leuke liedjes, tekstboek zeer compleet, uitvoering was een groot succes! "

9

H. - Jan Ligthartschool Wapenveld

" Erg leuk. Kinderen vonden hem cool. "

10

Tessa - Klimboom

" Super leuk! Heel goed uitgeschreven. Leuke rollen, teksten, dansen en liedjes. "

9

Judith - St. Martinus

" Kei leuke, vrolijke musical. Pakkende liedjes en leuke tekst. "

9

Jaap - Chr IKC de Sterrekijker

" Superleuk, enthousiaste kinderen, goed te doen met een klas van 32 lln. "

9

Jolanda - Pcbs De Fakkel

" Een hele leuke musical voor een grote groep "

9

Marieke - Kawama

" Fijne rolverdeling. Bijna allemaal even groot. "

9

Arjan - IKC Ambacht

" Een leuke en grappige musical (zeker de boeven!). Rollen voor elk wat wils en fijn niet 1 echte hoofdrol "

10

Martina - Vanrandwijkschool

" Top! leuke vrolijke musical. Ruimte voor eigen inbreng. Leike liedjes. Goede instructie. Duidelijk oefenlokaal, handleiding en tekstboekjes. Top! "

8

Ben - St. Michael

" Wij hebben gedeeltes gebruikt van de musical, omdat we de musical (eindfeest) met alle leerlingen van de school doen (235) "

9

Jasper - De Dorendal

" Wederom een hele leuke musical. Goed verzorgde handleiding en oefenlokaal. Het heeft geresulteerd in een succesvol optreden. "

9

I - Paulusschool

" Energieke, vlotte musical met een goede verhaallijn. "

10

Josephine - Leefschool Akkerwinde

" Het was opnieuw een erg leuke musical. Tof verhaal met humor, leuke liedjes.Het verhaal was goed te begrijpen. Kinderen en ouders waren heel enthousiast. De verschillende scripts vind ik een enorme meerwaarde. Gemakkelijk aan te passen indien je dit wenst. We zijn telkens weer erg tevreden van rep en roer. "

10

lian - obs den Biekurf

" Deze musical hebben we gespeeld met de kinderen vanaf groep 5 (kleine school) Het was een daverend succes. De kinderen speelden de sterren van de hemel. Het feit dat ze thuis alles konden leren, betekende dat we niet al te veel andere lestijd moesten opofferen. Het verhaal was heel leuk en de rollen pasten. Veel humor en mooie liedjes. Kortom; Toppie "

8

Anouk - IKC Carrousel

" Ik zocht naar een musical voor een combigroep 7/8. Daarnaast is op onze locatie de ruimte voor zowel het oefenen en de uitvoering zeer beperkt. Met minimale middelen hebben wij onze hal weten om te toveren tot een pakkend en praktisch decor. Een echt aanrader. "

10

Jelyn - De Windroos Bierstraat

" - Goed en makkelijk in te zetten - Fijne opties voor aantal spelers - Goede decor adviezen - Spreekt aan en hoog humor gehalte - Leuke liedjes "

8

Martine de Vries - Martenaskoalle

" De musicals zijn eigentijds en zitten boordevol leuke woordgrapjes. Wij bestellen al jaren bij Rep en Roer en blijven dat zeker doen. Het decor is altijd eenvoudig om te bouwen en de teksten zijn geschreven zodat het leeft bij de kinderen. "

10

Elke - Bs de Vijfmaster

" De musical is duidelijk beschreven, zowel de rollen als spullen voor decor en het script zelf. De musicals zijn origineel en passen goed bij de actualiteiten. De typetjes van de musical passen altijd wel bij de leerlingen.Het werken met het oefenlokaal en app werkt goed. De leerlingen worden zo enthousiast gemaakt en kunnen thuis goed oefenen. "

8

Marion - basisschool Merijntje

" Vanwege corona geen live musical, maar we hebben er een film van gemaakt. Super succes. De oefenperiode was nu wat korter maar dankzij de oefensite toch goed kunnen oefenen online. "Deze review is geplaatst op klantenvertellen.nl en wordt automatisch opgehaald. Klik op de afbeelding onder dit bericht om alle reviews te bekijken.

Andere vragen ?

 • Is deze musical geschikt voor mijn groepsgrootte?

  We hebben veel verschillende versies klaarstaan zodat je hoeft te puzzelen om al je leerlingen een rol te geven. - Bij bestelling ontvang je de link naar het tekstboek geschikt voor jouw groepsgrootte. Je kunt ook papieren tekstboekjes op maat bij te bestellen. Dit zijn de beschikbare versies:

  versie voor 14 t/m 17 spelers
  versie voor 18 t/m 21 spelers
  versie voor 22 t/m 25 spelers
  versie voor 26 t/m 31 spelers (standaard versie)
  versie voor 32 t/m 36 spelers
  versie voor 37 t/m 41 spelers
  versie voor 42 t/m 45 spelers

  meer info over de rolverdeling


  Het is goed om te weten dat bij minder spelers een aantal rollen uit het promofilmpje komt te vervallen en dat er meer dubbelrollen zijn. Bij meer spelers kan de musical langer duren en is er een aantal kleinere rollen.

 • Wat ontvang ik als ik deze musical bestel?

  Met het plaatsen van je bestelling maak je automatisch en account aan. Je ontvangt per e-mail je inloggegevens van dit account.

  In het account vind je:
  - de tekstboeken voor 14 t/m 45 spelers (zowel in Word als in pdf)
  - De handleiding (pdf)
  - de bladmuziek (in pdf)
  - info over hoe de gratis app te downloaden is waarop de kinderen de musical kunnen bekijken en oefenen
  - andere extra's

  Per post ontvang je:
  - 1 tekstboek (standaardversie geschikt voor 26 t/m 31 spelers)
  - 1 handleiding
  - 1 cd met muziek voor tijdens de voorstelling plus de ingezongen versie van de liedjes

 • Wat is een digitaal boekje precies?

  Een digitaal tekstboek is niets anders dan een word-document van het script. Veel docenten worden hier heel blij van, want:
  1. Je kan de tekst gemakkelijk aanpassen, zoals namen van rollen veranderen (bijvoorbeeld wanneer je toch een Wilma de Weervrouw hebt in plaats van een Wil de Weerman), stukjes erbij schrijven of weghalen.
  2. Je mag ze zelf printen, dus altijd genoeg scripts voor de kinderen, hulpouders of collega’s.
  3. De digitale tekstboeken zijn er voor verschillende groepsgroottes. Bij een gedrukt boekje zit je vast aan het standaard aantal rollen.

 • Hebben jullie tips om het instuderen makkelijker te maken?

  Jazeker, De afgelopen jaren hebben we volop gewerkt aan een goede manier om het instuderen voor de kinderen én de leerkracht makkelijker en leuker te maken.

  1. In het Oefenlokaal vind je dansinstructieclips en meezing- en karaokeclips
  2. Met de gratis app kunnen de leerlingen thuis op hun mobiel of tablet alles oefenen wat ook in het Oefenlokaal staat
  3. Op iTunes, Spotify en op YouTube kunnen de leerlingen zelf aan de slag als ze geen toegang hebben tot een mobiel of tablet
  4. Onder de tab Tips vind je blogs van medewerkers van Rep en Roer over uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met het instuderen van de musical. Erg leerzaam!

 • Hoe zit het met de opvoerrechten?

  Het opvoeringsrecht van een bestelde musical is verbonden aan één groep van de school gedurende één speelperiode. Zijn er meerdere groepen binnen de school die de musical opvoeren, dan dien je per groep een extra instudeerpakket aan te schaffen. Zijn er meerdere locaties van de school die de musical willen opvoeren, dan dien je hiervoor een extra musicalpakket aan te schaffen. Aan heropvoering in een andere speelperiode met een andere groep zijn kosten verbonden. Hiervoor is een kortingscoupon van 50% te vinden in het account.

De DJ draait door

Musical Groep 8

Terug
Wat leuk dat je De DJ draait door wilt gaan bestellen! Vul de onderstaande vragen in om je bestelling compleet te maken.

Wat krijg je allemaal erbij?

Het musicalpakket bestaat uit:

 • 1 tekstboek (standaard versie voor 26 t/m 31 spelers)
 • 1 handleiding
 • 1 cd
 • In je account: tekstboek geschikt voor jouw groepsgrootte (tussen 14-45 spelers) + overige downloads
VANAF 169.50 Incl. verzending
 • Bij meerdere uitvoerende groepen binnen dezelfde locatie van de school dien je een extra instudeerpakket per extra groep aan te schaffen. Hiervoor betaal je slechts €40,- voor een tweede set. Hierin zit hetzelfde als in het musicalpakket: een tekstboekje, handleiding, cd en de opvoerrechten voor één groep.  Zijn er andere locaties van de school die de musical willen opvoeren, dan dienen deze locaties hiervoor zelf een musicalpakket aan te schaffen.

  Je ontvangt het digitale tekstboek dat geschikt is voor jouw groepsgrootte. Per post ontvang je 1 exemplaar van de standaardversie.

  Je ontvangt het digitale tekstboek voor jouw groepsgrootte gratis bij bestelling. Daarnaast kun je papieren tekstboekjes bestellen die geschikt zijn voor jouw groepsgrootte. Welke versie je ontvangt, is afhankelijk van het aantal spelers dat je hierboven hebt aangegeven. Let op: we hebben alleen de standaard versie op voorraad. De overige boekjes worden op bestelling gemaakt en door de copyshop verstuurd. Deze zijn in zwart-wit uitgevoerd.

  Bij digitale levering ontvang je geen cd, handleiding en tekstboek over de post. Alles is dan te downloaden vanuit je account. Kies je voor het postgedeelte, ontvang je daarnaast ook alles in je account.

  Geen overige vragen

  Je kunt extra cd's bestellen als reserve voor als de cd kwijt of beschadigd raakt, of als oefen-cd's voor de leerlingen.

  • 14.5 €

  Een extra handleiding kan handig zijn voor een collega of hulpouder.

  • 6.5 €

De DJ draait door
169.50

  Verzending:Gratis

  169.50

  Categorie: