X

D

De DJ draait door

Musical Groep 8

Aantal rollen: minimaal 14, maximaal 45

Aantal liedjes: 9

Speelduur: 1 uur en 15 minuten

VANAF 169.50 Incl. verzending

Samenvatting Musical

De DJ draait door speelt zich af in een discotheek, waar op het jubileumfeest een bijzondere gast zal optreden: de beroemde DJ Armina. Zij draagt altijd een masker en niemand weet wie ze eigenlijk is. Alleen vervelend dat die boze buren steeds komen klagen over de herrie.

 

‘Noem me toch geen hoogheid!’, fluistert DJ Armina tegen haar assistente als ze de draaitafel hebben bekeken in de discotheek. Want DJ Armina is eigenlijk kroonprinses Azalea! En haar ouders vinden het maar niks dat ze van moderne muziek houdt.

 

De DJ draait door is een moderne musical met liedjes die je pakken. De musical eindigt natuurlijk in de discotheek waar het feest los kan barsten.

LEES HIER EEN GEDEELTE UIT HET TEKSTBOEK / HANDLEIDING

Dingen om te weten

 • Voor iedereen een rol: Maar liefst zeven versies beschikbaar voor kleine tot grote groepen. Je ontvangt de tekstboeken digitaal zodat je zelf eventueel aanpassingen kunt maken.

 • Beweging op het podium: Oefen met de dansvideo’s in ons Oefenlokaal. Ook kun je daar aan de slag met de karaokevideo’s van de liedjes.

 • Tijd besparen: Laat de kinderen zelfstandig de liedjes en de dansjes oefenen met de gratis app voor op hun smartphone.

Bekijk hier dansclip

Ik kan gewoon niet stilstaan

test

4.59 van de 5 sterren

63 reviews
 • 5
  41 Stuks
 • 4
  19 Stuks
 • 3
  2 Stuks
 • 2
  1 Stuks
 • 1
  0 Stuks

Maartje Daamen

" Erg leuke musical met een leuk verhaal, dat de kinderen direct aansprak. De musical is duidelijk en uitgebreid beschreven. Ook voor attributen en decor worden opties gegeven. "

Ina Maatjes, leerkracht groep 8 RK St. Lukas

" Leuke rollen, leuke makkelijke liedjes en het décor was goed te maken. De tekst zat er snel in. Veel rollen geen duidelijke hoofdrol, maar iedereen een wezenlijk onderdeel van de musical. Top. (39 spelers) "

Alieke Bel, bovenbouwcoördinator/leerkracht groep 8 Lokhorstschool

" De liedjes en de digitale ondersteuning was erg prettig om mee te werken. Ook de choreografie (te bekijken op het digibord waardoor in de klas geoefend kon worden) bij de leadsong was erg goed. De musical was voor de jongste kinderen van de school te begrijpen en ook voor de ouders leuk. Podiumwisselingen konden snel en eenvoudig worden uitgevoerd, het was zelfs mogelijk om de basiselementen te laten staan zonder dat dit storend was voor het geheel. Het lukte ons om binnen twee weken de musical in te studeren. "

Linda Huijboom, Groepsleerkracht Albert Schweitzerschool

" Geweldig, leuke musical, de kinderen en publiek hebben genoten. Wederom leuke liedjes. Wij zijn een school voor speciaal onderwijs en hebben de versie gedaan voor 15 spelers, zodat de leerlingen geen dubbelrol hadden. Sommige van onze leerlingen hebben veel moeite met het onthouden van de tekst en op deze manier kon iedereen meedoen. Verder vind ik het heel prettig dat we de tekstboeken kunnen aanpassen. Hierdoor is het voor onze leerlingen duidelijker te maken. We zetten namelijk dan hun naam bij de rol en arceren welke regels ze moeten zeggen, voordat we het uitprinten. (26 spelers) "

Jolanda Hendriks, leerkracht groep 8 Martinusschool

" De vlotte liedjes met daarbij de meeslepende muziek zorgen ervoor dat je echt "gewoon niet kan stilstaan". Het meenemen van 't publiek door de dansers "Zet je handen bij je oor.........................." zorgt ervoor dat 't publiek betrokken is. Er zitten veel verrassende stukjes in de musical, en 't verhaal is eigentijds en herkenbaar. Dit is mijn derde musical op een rij die ik van jullie speel en allemaal met succes. Dit zit volgens mij vooral in de duidelijke verhaallijn en de uitnodigende , eigentijdse muziek. Ik ben benieuwd wat er nu weer komen gaat.........! Nieuwsgierig!! (24 spelers) "

Jefke Stroo, leerkracht groep 8 cbs Coolsma

" Leuke musical, vooral de interactie met het publiek vanuit de dansgroep werd erg gewaardeerd door het publiek. Verder zijn de typetjes wat standaard, maar herkenning werkt altijd wel. (32 spelers) "

Stephan Janszen, Leerkracht groep 5/6 OBS de Zilvermeeuw

" Ik vond het erg prettig werken met de docentenhandleiding en met de verschillende scripts. Daarnaast vind ik het fijn dat er heel duidelijk staat aangegeven hoe je de musical kan aanpassen. Liedjes zijn leuk en er zit veel humor in. In de scripts staan echter ook wel een paar fouten. (21 spelers) "

Linda van Tilburg, leerkracht groep 8 B.S. Meester Gijbels Knegsel

" De musical de DJ draait door heeft alle elementen die een leuke musical nodig heeft. Grapjes op het juiste moment, leuke rollen, hippe liedjes (op melodieën die op dit moment ook op de radio gedraaid worden) en scenes die elkaar op het juiste moment opvolgen. De musical is ook zeer geschikt voor een kleinere klas. Wij hebben hem gespeeld met 16 leerlingen. Het eindresultaat van de musical was geweldig. Iedereen was enthousiast, de kinderen, de ouders, het team, maar ook alle andere bezoekers die naar de musical zijn komen kijken waren razend enthousiast. In de musicalboekjes staan allerlei tips om er een goede musical van te maken. Van kleding tot attributen overal is aan gedacht. Wij zouden hem zeker aanraden aan andere scholen en collega's. (16 spelers) "

Liesbeth Heijman, Leerkracht groep 8 en bovenbouwcoordinator De Stapsteen

" De musical was leuk en gezellig. Hier en daar waren de typetjes wat standaard en mistten we de flair en nieuwigheid die Rep en Roer normaliter met zich meebrengt. Jammer! De kinderen en ouders hebben genoten van de musical. De muziek was hier en daar erg lastig voor de leerlingen. (45 spelers) "

Laurens van Vliet, leerkracht OBS Op Avontuur

" De DJ Draait Door is een vlot verhaal met veel humor en afwisseling. De liedjes zijn modern en catchy en beklijven snel bij de leerlingen. (18 spelers) "

Pjotr, leerkracht Jacobaschool

" Kinderen vonden hem geweldig. De muziek was top. De humor en verhaallijn zeer matig. Miste wat lolligheden. Gelukkig hebben we die zelf kunnen inbouwen! (34 spelers) "

Petra Besteman, leerkracht groep 8 BS Sint Franciscus

" De DJ Draait door is een super leuke en mooie musical die helemaal bij mijn leerlingen leefde. Ze kwamen zelf met een heleboel leuke ideeen t.a.v. de aankleding en hebben lekker hun gang kunnen gaan. Alle liedjes hadden ze dankzij de karaoke versies op de website snel onder de knie. We hebben veel positieve reacties gekregen van opa's, oma's, ouders, collega's en medeleerlingen. (26 spelers) "

Marcel de Jong, bovenbouwcoördinator/leerkracht groep 8 BS De 4 Heemskinderen

" De kinderen waren erg enthousiast over de musical en wijzelf ook. Het was een leuk verhaal, dat goed te volgen was voor het publiek. De interactie, die erin zat met het publiek sprak erg aan. (69 spelers) "

Tamara Heijmen-Bos, leerkracht groep 8 KBS De Marke

" Wij zijn erg enthousiast over de musical. Fijn dat er verschillende tekstboeken waren die het ook mogelijk maakten om met grotere groepen een musical op te voeren. Het was een erg leuk verhaal en leuke rollen, voor ieder wat wils. Fijn dat het tekstboek digitaal was zodat we het konden afdrukken. Erg leuke liedjes en prettig dat die ook via het oefenlokaal geoefend konden worden. (33 spelers) "

Jan Koomen, leerkracht Daltonschool Neptunus

" Uitstekende musical. Duidelijke, logische verhaallijn. Er zaten een paar suggesties voor dubbelrollen in die niet handig waren aangezien de twee personages vlak na elkaar op moesten. Goede pakkende muziek. (22 spelers) "

Michelle Burger, leerkracht groep 8, KBS De Heeswijk

" We vonden het een erg leuke musical met hele leuke liedjes. Iedereen heeft er van genoten. We hebben heel veel complimenten gehad over de keuze van de musical! (29 spelers) "

Stefanie van Dijk, leerkracht groep 8 sbo de Wissel

" Muziek was zeer pakkend. Het verhaal was dicht bij de kinderen. Duidelijke tekstboekjes. Digitaal, super fijn! Wij zijn een school voor speciaal onderwijs dus kunnen in geval van dyslexie vergroot afdraaien of teksten arceren. Decor was om je op uit te leven. Allemaal zeer realiseerbaar. De musical is goed te volgen door het publiek van alle leeftijden. Muziek is wederom net als alle andere musicals zo goed! Heerlijke beat. Het oefenlokaal en de instructievideo's zijn een verrijking op het geheel! (38 spelers) "

Trea Hubregtse, groepsleerkracht Sabina van Egmond

" Leuk verhaal. Goed te volgen. Veel en duidelijke humor (ook voor de kinderen nu duidelijk). Het verhaal werd nu door buitenstaanders veel beter begrepen dan andere jaren. Geweldig instructiefilmpje van het eerste liedje. Goede, duidelijke handleiding. Leuke suggesties voor het decor. Erg fijn dat het een grote musical was met veel rollen. Leuke , energieke, vrolijke en afwisselende liedjes. Het Italiaanse accent was heel duidelijk uitgeschreven. Erg prettig. (52 spelers) "

C. van der Meer, leerkracht groep 8 obs de Wending

" Ik vond hem erg leuk. Personages waarmee je wat kon doen. Een logisch verhaal wat klopte en begrijpelijk was. Afwisselende liedjes die lekker in het gehoor lagen. Ook de begeleiding via internet werd als een fijn hulpmiddel ervaren. (24 spelers) "

Thijs Dings, leerkracht School met de Bijbel

" Duidelijke handleiding. Leuk, origineel verhaal. Begrijpelijk voor jong en oud. Zeer gevarieerde liedjes. (29 spelers) "

T. van der Gun, leerkracht groep 5, Godfried Bomansschool

" Hele leuke musical. Kinderen waren heel enthousiast over de liedjes. De rest van de school kon op het eind ook alle liedjes meezingen!! Er waren wel heel veel scenes, waardoor er toch nog veel gewisseld moest worden met decors. Uiteindelijk liep dat ook goed, maar dat was nog veel geregel. (24 spelers) "

T. Oude Luttikhuis, leerkracht groep 8 De Rietslenke

" Evenals voorgaande jaren bevalt/beviel ook deze musical prima. Leuke vlotte liedjes enz. Verder vind ik het erg prettig dat de tekstboeken in Word worden aangeleverd. Eventuele kleine veranderingen kun je dan zelf gemakkelijk doorvoeren. (33 spelers) "

Erna Graveland, leerkracht groep 8 Cbs de Hoeksteen

" Een geweldige verhaallijn met humor en genoeg mogelijkheden om je eigen draai eraan te geven. Wel veel scenes om te oefenen en om goed overzicht te houden! De terugspoel scène zagen we als een echte uitdaging maar is erg goed geslaagd! We hebben ervan genoten, de leerlingen hebben zichzelf in deze musical overtroffen! (25 spelers) "

Wieke keuzenkamp, leerkracht De Schatkaart

" Sprankelend, leuke liedjes, simpel verhaal. Dit jaar was er geen scène waarin twee toneelspelers verliefd worden. Dit was voor mijn klas een grote opluchting. Houd dit erin!!! (20 spelers) "

Naomi

" Ik vond het een hele leuke musical. En ben blij dat we deze gekozen hebben. Het publiek vind het erg leuk en de liedjes zijn top. Mijn complimenten ervoor. "

Joep Manders, leerkracht groep 8 OBS De Kameleon

" Erg praktisch te repeteren met name dankzij digitaal leslokaal met échte zangdocent. Aansprekend verhaal. Veel humor, leuke rollen. Vlotte, sprankelende musical met erg mooie muziek! (25 spelers) "

Marielle Montizaan, leerkracht PCBS de Driemaster

" Het was een fantastische musical, ik heb heel veel positieve reacties ontvangen van de toeschouwers. Het was echt een musical van deze tijd, met spetterende liedjes en dansjes. Tip: niet alleen bij één, maar bij alle liedjes instructiefilmpjes voor de dansjes. (32 spelers) "

Wendy, Leerkracht groep 8 De Fontein

" Leuke musical, eigentijdse liedjes en veel min of meer gelijkwaardige rollen.Zou iets korter mogen. 1 uur zou ideale lengte zijn. Sommige namen waren wel erg flauw gekozen. (27 spelers) "

Kim Endeman, leerkracht OBS de Goudvink

" De musical was erg leuk en volgens collega's kwam die er goed over op het publiek (waar dit in andere jaren niet altijd het geval was). Het sloot erg goed aan op de belevingswereld van de kinderen. O.a. met de verwijzingen en de grapjes. Ook waren de liedjes erg leuk en gangbaar. Al met al een top musical! (20 spelers) "

Willem Wienholts, leerkracht groep 8 OBS Het Kofschip

" Prachtige liedjes, leuk verhaal. Kortom heel erg tevreden over jullie musical. Alles werd keurig beschreven en ook de liedjes en dansjes die je via internet kunt volgen zijn super. (23 spelers) "

Akke Walma, leerkracht groep 8 CBS de Wendakker

" Goede verhaallijn, goede muziek (met complimenten van de muziekdocent van de school), veel humor zowel voor leerlingen als publiek! (30 spelers) "

Dhr. G. Berenschot

" Leuke musical. Veel tekst maar wel goed te doen. Sommige scènes wel lastig doordat er veel spelers op het toneel staan. Kinderen vonden het allemaal erg leuk. (26 spelers) "

Hans Paalman

" Een geweldige musical met mooie liedjes en een duidelijk verhaal. Leerlingen hebben genoten en ouders ook. (34 spelers) "

Jessica Kloosterhuis, leerkracht 6/7/8 CBS De Til

" De karakters van deze musical waren wederom leuk. Voor elk wat wils. De verdeling van de rollen ging soepel. Ik doe de musical met groep 6,7 en 8. Het is leuk om te zien dat groep 7 en 8 groeien door drie keer in hun basisschooltijd een eindmusical presenteren. Deze musical was erg geschikt en goed geschreven naar een kleine groep. Alle leuke dingen bleven bewaard. Het is misschien wel leuker om het met één boze buurman te doen dan met meerdere. (14 spelers) "

Gijs Vonk, CBS De Regenboog

" Wij hebben gisteravond de musical De DJ draait door gespeeld op school.Ik wilde jullie mededelen dat wij het een fantastische musical vonden! Vooral het laten meedansen (hou je handen bij je oor) en zingen (de Rasta’s) met het publiek is een gouden greep gebleken! Ik kijk nu al uit naar jullie musical voor volgend schooljaar. Mijn complimenten. "

M. Geluk, leerkracht obs De Moolhoek

" Komisch, zeer up to date en herkenbare teksten. Ook liedjes zijn leuk. Groot voordeel: met grote groep te spelen. Iedereen komt paar keer aan bod. Alleen maar positieve feedback gekregen. Niet zo zeer door spelen kinderen, maar juist door de musical zelf. Je kunt het zo gek maken als je wilt. Maar met weinig attributen toch mooi stuk weggezet. (40 spelers) "

Rob Meinster/Katja Pilon, directeur/leerkracht groep 8

" Goed dat de musical geschikt is voor alle soorten van groepsgroottes. Veel decorwisselingen (veel scenes) die goed geregiseerd moesten maar ook konden worden. Fijn dat er bij de decorwisselingen muziek was. De kinderen van licht en geluid hadden hierdoor echt een goede taak. (22 spelers) "

Lonneke Balder, leerkracht PCB de Regenboog

" Een enorm groot succes! Een aaneenschakeling van lachen, dans, emoties en plezier bij de kinderen en de ouders! (14 spelers) "

Inge Versteege, leerkracht groep 8 Koningin Beatrixschool

" De musical was heel afwisselend, ook het publiek werd meerdere keren in het verhaal betrokken (waardoor ook jongere kinderen de hele musical konden ' volhouden'). De hoeveelheid tekst was goed verdeeld over de personages, er was daardoor ook niet een duidelijke hoofdrol maar iedereen was gelijk. De liedjes spraken erg aan en waren goed mee te zingen (en te oefenen in het oefenlokaal). De lengte van de musical was ook precies goed, niet te lang en niet te kort. (16 spelers) "

Marcole, administratie IKC Het Spectrum

" Een hele leuke vrolijke musical!! Echt een aanrader! (52 spelers) "

Hedwig Oudbier - van Vliet, leerkracht C. van Leeuwenschool

" Een hele leuke musical met een voor het publiek goed te volgen verhaallijn en mooie liedjes. Er was voor alle kinderen een goede, passende rol. Leuk ook hoe het publiek bij de voorstelling betrokken werd. (24 spelers) "

Vera Meinen, leerkracht/ib St. Jozefschool

" Het was een energieke, spetterende musical, waarbij alle kinderen in onze grote groep tot hun recht kwamen. (41 spelers) "

Erna ter Maat, leerkracht groep 8 OBS Op Koers

" Leuke musical, goed in te studeren. Leuke verhaallijn. Prima uit te voeren met grote groepen, doordat ook dan de rolverdeling er duidelijk bij staat. Duidelijke handleiding. Wel veel decorstukken nodig. Collega's, ouders, grootouders en leerlingen van de andere groepen hebben genoten en veel gelachen. (48 spelers) "

Peter van Velthoven, leerkracht De Tweemaster

" Geweldig vol tempo en leuke dansjes. Heel goed te doen met een grote groep. (48 spelers) "

Roland, leerkracht groep 8 CNB De Hien

" De groep bleef enthousiast over de musical, de hulpmiddelen bij het oefenen zijn ideaal en nemen een stuk organisatie uit handen. De musical is eigentijds en sluit goed aan bij de interesses van de kinderen. (29 spelers) "

Hillie Vink, groepsleerkracht cd's Jonglaren

" Er zat spanning in. Het was modern. Veel humor en goede muziek met leuke teksten. De kinderen kwamen door hun spel goed uit de verf. Er zaten verschillende lagen in en dat werd door de kijkers gewaardeerd. Kortom: een musical met diepgang en een boodschap. (19 spelers) "

Rianne Dekkers, groepsleerkracht OBS Groenehoek

" Een hele leuke en swingende musical. Erg fijn dat het script aangepast kan worden aan het aantal leerlingen. Tekst was niet te moeilijk, liedjes waren erg sprekend en van deze tijd. (15 spelers) "

Marcel van der Made, leerkracht Meester Spigtschool

" Erg leuke liedjes. Leuk verhaal. Makkelijk, uitgebreid script. Met verschillende aantallen op te voeren. (41 spelers) "

Kika Slager, leerkracht groep 8 Het Palet

" Gezellige vrolijke musical. Er zit een goed verhaal in en de achterliggende boodschap om jezelf te zijn is ook mooi. De woordgrapjes waren vooral voor de volwassen bezoekers hilarisch. Duidelijke teksten, ruimte om te improviseren, pakkende liedjes. Het decor is makkelijke te maken en te wisselen. We hebben ontzettend veel plezier gehad met het oefenen en met de uitvoeringen. De typetjes zijn voor de kinderen goed omschreven, ze hebben gelijk een beeld en kunnen zelf de speelmanier/styl aanpassen aan hun personage. Topmusical! (26 spelers) "

Marc Serrarens, leerkracht groep 8a OBS De Zilveren Maan

" Een daverend succes! Van veel enthousiaste ouders en leerkrachten kregen we te horen dat het de meest bruisende, humoristische musical ooit was. Een simpel maar zeer effectief verhaal, geschikt voor toeschouwers van alle leeftijden, met als gevolg concentratie en betrokkenheid bij iedereen en een groot gevoel van saamhorigheid. Zeer sterk was de muziek: de liedjes waren zonder uitzondering mooi, eigentijds en 'catchy'. (23 spelers) "

Rianne Vierboom, Leerkracht groep 8 Nicolaasschool

" Het was een duidelijke musical. Leuke types om uit te spelen. Vooral mevrouw Oorklep was bij ons een groot succes. Er was een grote verscheidenheid aan rollen, waardoor veel kinderen een andere rol wilden en we deze dus direct konden toekennen, omdat er geen anderen waren die die rol ambieerden. Liedjes op het digibord zijn top! Ook het dansje was binnen een paar dagen ingestudeerd. Vinger en Duimpie zijn een logistiek moeilijke rollen (dit zou nog ergens vermeld kunnen worden). Collega's vonden het de beste/duidelijkste musical in jaren =D! (2 x 36 spelers) "

Ronald van Noort, leerkracht groep 8 KBS Weilust

" Voor het derde jaar een rep en roer musical uitgevoerd, en met veel succes en plezier. Interactie met het publiek was vooral erg leuk deze keer. Super om een zaal met 150 ouders te zien dansen! Leerkrachten, ouders en leerlingen vonden het een topper. (28 spelers) "

Niels Meinster, leerkracht groep 8 OBS de Zonnewijzer

" Een regelrechte hit! Eigentijdse personages en de energie van nu! (52 spelers) "

Martine Zuidam, leerkracht groep 8 Timotheüs

" Ik kan me niet herinneren zoveel complimenten te hebben ontvangen voor de musicalkeuze! Zelf vond ik het verhaal eigentijds, maar wel op niveau van groep 8. De liedjes waren pittig, houd ik van. Het meedansen en de politieagenten die de zaal ingingen was ook een gouden greep. Ik vond 'm wel aan de lange kant. (32 spelers) "

Bea Veldkamp-Koster, leerkracht groep 7/8 obs Uniek

" Een superleuke musical met veel pakkende en swingende liedjes. De kinderen hebben zich vol overgave op hun rol gestort. Ook de dansjes pasje en het maken van " De Oude Meesters" deed een groot beroep op hun creativiteit. Kortom; is het een geweldige afscheidsmusical geworden! Tijdens het oefenen waren we bang dat de uitvoering te lang zou gaan duren. De "Kaaskoppen reclame spot" hebben we geschrapt. Uiteindelijk duurde de musical een uur. Net lang genoeg. (23 spelers) "

Sigrid-Eline Visser. leerkracht groep 8 Roald Dahlschool

" Ontzettend grappig, leuke rollen. Ieder kind kon goed overweg met eigenlijk alle rollen. Ouders vonden het ook erg leuk, wel soms verwarrend met nieuwe rollen voor de presentator, het reclameblok. (16 spelers) "

Tonny Ligtvoet, lerares groep 8 B.s. de Vlinderboom

" Een eigentijdse musical met leuke aanspreekbare muziek voor jong en oud. Goede bruikbare tips voor begeleiding, dans, decor en kleding. Overzichtelijke handleiding. We vonden hem hartstikke leuk!!!! (34 spelers) "

Sjoerd Pennings, leerkracht De Bunders

" Na vorig jaar De Lachfactor te hebben gespeeld de leerlingen enigszins gestuurd richting een keuze voor de DJ draait door. Het verhaal sprak me aan, het is actueel beschreven, bevat veel humor en liedjes zijn echt van deze tijd. Ik heb dit jaar wederom genoten tijdens het oefenen maar zeker ook tijdens de opvoeringen van deze super musical! Complimenten voor de makers en hopelijk komt er volgend jaar wederom een goede opvolger. Wat ik trouwens erg fijn vond was dat de musical erg makkelijk aan te passen is aan het aantal kinderen en de dans instructie via het filmpjes was, voor een leraar die niet goed kan dansen, echt ideaal!! (19 spelers) "

Robbert Maas

" Bij het zien van de 'introductiefilm' waren de leerlingen meteen enthousiast... Deze musical werd dan ook door een overtuigende meerderheid gekozen! M.b.v. het digitale script was het heel gemakkelijk om het script aan te passen aan de situatie op onze school. Het is een origineel, grappig verhaal met sterke personages. Het was prettig dat de openingsdans alvast was uitgewerkt en dat er zelfs een video was om deze 'stap voor stap' aan te leren. Zowel het fantastische, bijzondere en waardevolle proces als de uiteindelijke voorstelling waren zeer succesvol! We kijken uit naar de volgende musical van Rep en Roer en we hopen dat het ze opnieuw gaat lukken om ons een musical te bieden waarin elk kind de kans krijgt om te 'schitteren'! (34 spelers) "

Loraine Meijers

" Super musical, humor, ruimte voor eigen invulling, modern, ruimte voor talenten van kinderen. (40 spelers) "

Arienne van Eeden Petersman

" Het verhaal is duidelijk. Heerlijk die oefenvideo voor de dans!! Erg fijn dat er niet een supergrote hoofdrol is! Lekker veel typetjes dat werkt! (45 spelers) "

Anjo

" Geweldige musical. De beste sinds jaren..... Vooral de interactie met het publiek en de swingende, eigentijdse liedjes met actuele teksten deden het goed. Ook de knipoog naar bekende personen (dj Armin van Buuren), was leuk. Zowel publiek, spelers als begeleiders hebben enorm genoten! "

Marianne Hamelink

" Een leuke, vlotte en actuele musical vol humor. Het verhaal zit goed in elkaar en spreekt aan. De liedjes zijn fantastisch. Gemakkelijk in te studeren en lekker vlot en swingend. Kortom een supermusical die boeit van het begin tot het eind. Ik vind de musicals van Rep en Roer altijd van hoog niveau. Ze zitten top in elkaar. "

63 beoordelingen voor De DJ draait door

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De DJ draait door” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere vragen ?

 • Is deze musical geschikt voor mijn groepsgrootte?

  We hebben veel verschillende versies klaarstaan zodat je hoeft te puzzelen om al je leerlingen een rol te geven. Kies een digitaal tekstboek met het voor geschikte aantal rollen:

  versie voor 14 t/m 17 spelers
  versie voor 18 t/m 21 spelers
  versie voor 22 t/m 25 spelers
  versie voor 26 t/m 31 spelers (ook in papieren versie beschikbaar)
  versie voor 32 t/m 36 spelers
  versie voor 37 t/m 41 spelers
  versie voor 42 t/m 45 spelers

 • Wat ontvang ik als ik deze musical bestel?

  Na de bestelling ontvang je per e-mail:
  de digitale tekstboeken (zowel in Word als in pdf)
  de digitale bladmuziek (in pdf)
  In maart 2017: een bericht hoe de gratis app te downloaden is waarop de kinderen de musical kunnen bekijken en oefenen

  Per post:
  1 tekstboek (standaardversie geschikt voor 25 t/m 31 spelers)
  1 handleiding
  1 cd (met muziek voor tijdens de voorstelling plus de ingezongen versie van de liedjes)

 • Wat is een digitaal boekje precies?

  Een digitaal tekstboek is niets anders dan een word-document van het script. Veel docenten worden hier heel blij van, want:
  1. Je kan de tekst gemakkelijk aanpassen, zoals namen van rollen veranderen (bijvoorbeeld wanneer je toch een Wilma de Weervrouw hebt in plaats van een Wil de Weerman), stukjes erbij schrijven of weghalen.
  2. Je mag ze zelf printen, dus altijd genoeg scripts voor de kinderen, hulpouders of collega’s.
  3. De digitale tekstboeken zijn er voor verschillende groepsgroottes. Bij een gedrukt boekje zit je vast aan het standaard aantal rollen.

 • Hebben jullie tips om het instuderen makkelijker te maken?

  Jazeker, De afgelopen jaren hebben we volop gewerkt aan een goede manier om het instuderen voor de kinderen én de leerkracht makkelijker en leuker te maken.

  1. In het Oefenlokaal vind je dansinstructieclips en meezing- en karaokeclips
  2. Met de gratis app kunnen de leerlingen thuis op hun mobiel of tablet alles oefenen wat ook in het Oefenlokaal staat
  3. Op iTunes, Spotify en op YouTube kunnen de leerlingen zelf aan de slag als ze geen toegang hebben tot een mobiel of tablet
  4. Onder de tab Tips vind je blogs van medewerkers van Rep en Roer over uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met het instuderen van de musical. Erg leerzaam!

De DJ draait door

Musical Groep 8

Terug
Wat leuk dat je De DJ draait door wilt gaan bestellen! Vul de onderstaande vragen in om je bestelling compleet te maken.

Wat krijg je allemaal erbij?

Het musicalpakket bestaat uit:

 • 1 tekstboek (standaard versie voor 26 t/m 32 spelers)
 • 1 handleiding
 • 1 cd
 • digitale tekstboeken voor 14 t/m 45 spelers
VANAF 169.50 Incl. verzending
 • Bij meerdere groepen binnen dezelfde locatie van de school dien je een extra instudeerpakket per extra groep aan te schaffen. Hiervoor betaal je slechts €40,- voor een tweede set. Zijn er meerdere locaties van de school die de musical willen opvoeren, dan dien je hiervoor een extra musicalpakket aan te schaffen.

  Je ontvangt het digitale tekstboek voor jouw groepsgrootte gratis bij bestelling. Daarnaast kun je papieren tekstboekjes bestellen die geschikt zijn voor jouw groepsgrootte. Welke versie je ontvangt, is afhankelijk van het aantal spelers dat je hierboven hebt aangegeven. 

  Je ontvangt het digitale tekstboek voor jouw groepsgrootte gratis bij bestelling. Daarnaast kun je papieren tekstboekjes bestellen die geschikt zijn voor jouw groepsgrootte. Welke versie je ontvangt, is afhankelijk van het aantal spelers dat je hierboven hebt aangegeven. 

  Je ontvangt het digitale tekstboek voor jouw groepsgrootte gratis bij bestelling. Daarnaast kun je papieren tekstboekjes bestellen die geschikt zijn voor jouw groepsgrootte. Welke versie je ontvangt, is afhankelijk van het aantal spelers dat je hierboven hebt aangegeven. 

  Je ontvangt het digitale tekstboek voor jouw groepsgrootte gratis bij bestelling. Daarnaast kun je papieren tekstboekjes bestellen die geschikt zijn voor jouw groepsgrootte. Welke versie je ontvangt, is afhankelijk van het aantal spelers dat je hierboven hebt aangegeven. 

  Je kunt extra cd's bestellen als reserve voor als de cd kwijt of beschadigd raakt, of als oefen-cd's voor de leerlingen.

  • 14.5 €

  Een extra handleiding kan handig zijn voor een collega of hulpouder.

  • 6.5 €

De DJ draait door
169.50

  Verzending:Gratis

  169.50

  Categorie: