De DJ draait door

Musical Groep 8

Deze swingende musical speelt zich af in een discotheek. Heb je je oordoppen in? Beluister hier de liedjes en lees alles over deze musical.
Lees meer
 • Aantal rollen: minimaal 14, maximaal 45
 • Aantal liedjes: 9
 • Speeltijd: 1 uur en 15 minuten
Vanaf: 169.50

In het kort

De DJ draait door speelt zich af in een discotheek, waar op het jubileumfeest een bijzondere gast zal optreden: de beroemde DJ Armina. Zij draagt altijd een masker en niemand weet wie ze eigenlijk is. Alleen vervelend dat die boze buren steeds komen klagen over de herrie.

‘Noem me toch geen hoogheid!’, fluistert DJ Armina tegen haar assistente als ze de draaitafel hebben bekeken in de discotheek. Want DJ Armina is eigenlijk kroonprinses Azalea! En haar ouders vinden het maar niks dat ze van moderne muziek houdt.

De DJ draait door is een moderne musical met liedjes die je pakken. De musical eindigt natuurlijk in de discotheek waar het feest los kan barsten.

Oefen-app ter waarde van €35 per klas:
NU GRATIS!

Bespaar tijd door de kinderen zelfstandig de liedjes en de dansjes te laten oefenen met de gratis app voor op hun smartphone.
Let op: bij deze musical kan je geen tekst oefenen in de app.

Liedjes

Rolverdeling

We hebben veel verschillende versies klaarstaan zodat je hoeft te puzzelen om al je leerlingen een rol te geven. Bij bestelling ontvang je de link naar het tekstboek geschikt voor jouw groepsgrootte. Je kunt ook papieren tekstboekjes op maat bij  bestellen. Dit zijn de beschikbare versies:

versie voor 14 t/m 17 spelers
versie voor 18 t/m 21 spelers
versie voor 22 t/m 25 spelers
versie voor 26 t/m 31 spelers (standaard versie)
versie voor 32 t/m 36 spelers
versie voor 37 t/m 41 spelers
versie voor 42 t/m 45 spelers

Het is goed om te weten dat bij minder spelers een aantal rollen uitje trailer komt te vervallen en dat er meer dubbelrollen zijn. Bij meer spelers kan de musical langer duren en is er een aantal kleinere rollen.

In onderstaande documenten vind je info over de rolverdeling bij elk aantal spelers:

Rolverdeling De DJ draait door 14-17 spelers
Rolverdeling De DJ draait door 18-21 spelers
Rolverdeling De DJ draait door 22-25 spelers
Rolverdeling-De-DJ-draait-door-26-31-spelers
Rolverdeling De DJ draait door 32-36 spelers
Rolverdeling De DJ draait door 37-41 spelers
Rolverdeling De DJ draait door 42-45 spelers

Veelgestelde vragen

 • Is deze musical geschikt voor mijn groepsgrootte?
  We hebben veel verschillende versies klaarstaan zodat je hoeft te puzzelen om al je leerlingen een rol te geven. - Bij bestelling ontvang je de link naar het tekstboek geschikt voor jouw groepsgrootte. Je kunt ook papieren tekstboekjes op maat bij te bestellen. Dit zijn de beschikbare versies:

  versie voor 14 t/m 17 spelers
  versie voor 18 t/m 21 spelers
  versie voor 22 t/m 25 spelers
  versie voor 26 t/m 31 spelers (standaard versie)
  versie voor 32 t/m 36 spelers
  versie voor 37 t/m 41 spelers
  versie voor 42 t/m 45 spelers

  Het is goed om te weten dat bij minder spelers een aantal rollen uit het promofilmpje komt te vervallen en dat er meer dubbelrollen zijn. Bij meer spelers kan de musical langer duren en is er een aantal kleinere rollen.

  In onderstaande documenten vind je info over de rolverdeling bij elk aantal spelers:

  Rolverdeling De DJ draait door 14-17 spelers
  Rolverdeling De DJ draait door 18-21 spelers
  Rolverdeling De DJ draait door 22-25 spelers
  Rolverdeling-De-DJ-draait-door-26-31-spelers
  Rolverdeling De DJ draait door 32-36 spelers
  Rolverdeling De DJ draait door 37-41 spelers
  Rolverdeling De DJ draait door 42-45 spelers
 • Wat ontvang ik als ik deze musical bestel?
  Het standaard musicalpakket is geheel digitaal: al het materiaal is direct vanuit je account te downloaden. Wil je daarnaast tekstboekjes, cd’s of handleidingen per post ontvangen? Dan kan je deze los bij bestellen.

  In het account vind je:

  - het tekstboek dat geschikt is voor jouw groepsgrootte (Word en pdf)
  - het standaard tekstboek (word en pdf)
  - de handleiding (pdf)
  - de muziek voor tijdens de voorstelling (mp3)
  - info over de rolverdeling (pdf)
  - toegang tot de portal van de app, waar je als leerkracht de rollen kunt toewijzen aan je leerlingen
  - de bladmuziek (pdf)
  - andere extra's
 • Wat is een digitaal boekje precies?
  Een digitaal tekstboek is niets anders dan een word-document van het script. Veel leerkrachten worden hier heel blij van, want:
  1. Je kan de tekst gemakkelijk aanpassen, zoals namen van rollen veranderen (bijvoorbeeld wanneer je toch een Wilma de Weervrouw hebt in plaats van een Wil de Weerman), stukjes erbij schrijven of weghalen.
  2. Je mag ze zelf printen, dus altijd genoeg scripts voor de kinderen, hulpouders of collega’s.
  3. De digitale tekstboeken zijn er voor verschillende groepsgroottes. Bij een gedrukt boekje zit je vast aan het standaard aantal rollen.
 • Hebben jullie tips om het instuderen makkelijker te maken?
  Jazeker, De afgelopen jaren hebben we volop gewerkt aan een goede manier om het instuderen voor de kinderen én de leerkracht makkelijker en leuker te maken.

  1. In het Oefenlokaal vind je dansinstructieclips en meezing- en karaokeclips
  2. Met de gratis app kunnen de leerlingen thuis op hun mobiel of tablet alles oefenen wat ook in het Oefenlokaal staat
  3. Op iTunes, Spotify en op YouTube kunnen de leerlingen zelf aan de slag als ze geen toegang hebben tot een mobiel of tablet
  4. Onder Tips in het menu vind je blogs van medewerkers van Rep en Roer over uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met het instuderen van de musical. Erg leerzaam!
 • Hoe zit het met de opvoerrechten?
  Het opvoeringsrecht van een bestelde musical is verbonden aan één groep van de school gedurende één speelperiode. Zijn er meerdere groepen binnen de school die de musical opvoeren, dan dien je per extra groep opvoerrecht voor een extra groep aan te schaffen. Zijn er meerdere locaties van de school die de musical willen opvoeren, dan dien je hiervoor een extra musicalpakket aan te schaffen.

  Bij een heropvoering in een andere speelperiode met een andere groep kun je 50% korting ontvangen op een herbestelling. Hiervoor is een aanvraagformulier te vinden in het account.

10

Jessie - Van Heemskerckschool

" De musical sprak de kinderen en de ouders enorm aan. Door het oefenlokaal was het eenvoudig om de musicalliedjes in te studeren. Het script aangepast voor verschillende groepen, zorgde ervoor dat ik geen rollen voor de leerlingen hoefde te verzinnen. Al met al een leuke musical, waar weinig werk in zat voor de leerkracht! "

9

Claudia - Basisschool De Sprongh

" Een erg leuke musical waar mijn leerlingen en ons publiek enorm van genoten hebben. Leuke decorsuggesties, vrolijke liedjes, grappige rollen. Door combinatiegroep zijn we mede afhankelijk van het oefenen met ouders. Ook voor ouders is het allemaal duidelijke beschreven. "

10

V.M. Sonneveldt - De Kleine Vliegenier

" De leerlingen waren ook erg enthousiast over de liedjes en de verhaallijn met een vleugje humor! "

8

Bryan de Prins - Kbs jacobus

" Afgelopen jaar de musical ‘De DJ draait door’ gedaan. Erg leuk met veel humor en een duidelijke, Goed te volgen verhaallijn. "

8

Sietske Okkema - De Swirrel

" Wij hebben genoten van de kinderen tijdens de musical. De kinderen hebben veel plezier gehad in zowel de voorbereiding als de uitvoering. "

9

Roos Kruger - Obs Overvecht

" Erg leuke musical. Fijn dat je verschillende versies hebt voor verschillende groepen. Niet te talig. "

8

Martine de Vries - Martenaskoalle

" De musicals zijn eigentijds en zitten boordevol leuke woordgrapjes. Wij bestellen al jaren bij Rep en Roer en blijven dat zeker doen. Het decor is altijd eenvoudig om te bouwen en de teksten zijn geschreven zodat het leeft bij de kinderen. "

10

Rik Janissen - OJBS De Toermalijn

" positief. heldere en duidelijke handleiding. Eenvoudig maar leuk verhaal met (vooral voor oudere kinderen en ouders) humor. "

8

E. Schaeken - Wereldwijs Eersel

" Ik werk al een aantal jaren met rep en roer musicals. "

8

Danny Kruize - Christophoor

" Wij vonden de musical erg leuk. De handleiding was duidelijk en de helpdesk heeft ons prima geholpen met wat (verzend)probleempjes. "

9

Jeanette Doets - Musicalgroep SOT

" Wij zijn een musicalgroep van volwassenen (ouders) die jaarlijks een musical spelen voor kinderen van de basisscholen in onze wijk. Gezien onze doelgroep passen de musicals van Rep en Roer goed in onze repertoire. Wij spelen vaak met een kleine groep en wij vinden het een groot voordeel dat jullie musicals verschillende versies hebben qua aantal spelers. Tevens vinden wij het prettig dat dit al compleet is uitgewerkt. Wij vinden de musicals vrolijk, eigentijds, met leuke hippe liedjes en een verhaal met een mooie moraal. "

8

Klaas Leutscher - De Pannevogel

" Een flexibel inzetbare musical "

10

Jelyn - De Windroos Bierstraat

" - Goed en makkelijk in te zetten - Fijne opties voor aantal spelers - Goede decor adviezen - Spreekt aan en hoog humor gehalte - Leuke liedjes "

9

m van der Schans - Vogelweid

" Leuk verhaal - blije liedjes - grappige woordspelingen - leuke rollen. "

8

J Bisley - De Bras

" Een leuke musical waar de kinderen enthousiast mee aan de slag gingen. We hebben wel zelf een aantal grappen toegevoegd. "

8

Anouk - IKC Carrousel

" Ik zocht naar een musical voor een combigroep 7/8. Daarnaast is op onze locatie de ruimte voor zowel het oefenen en de uitvoering zeer beperkt. Met minimale middelen hebben wij onze hal weten om te toveren tot een pakkend en praktisch decor. Een echt aanrader. "

10

lian - obs den Biekurf

" Deze musical hebben we gespeeld met de kinderen vanaf groep 5 (kleine school) Het was een daverend succes. De kinderen speelden de sterren van de hemel. Het feit dat ze thuis alles konden leren, betekende dat we niet al te veel andere lestijd moesten opofferen. Het verhaal was heel leuk en de rollen pasten. Veel humor en mooie liedjes. Kortom; Toppie "

10

Josephine - Leefschool Akkerwinde

" Het was opnieuw een erg leuke musical. Tof verhaal met humor, leuke liedjes.Het verhaal was goed te begrijpen. Kinderen en ouders waren heel enthousiast. De verschillende scripts vind ik een enorme meerwaarde. Gemakkelijk aan te passen indien je dit wenst. We zijn telkens weer erg tevreden van rep en roer. "

9

I - Paulusschool

" Energieke, vlotte musical met een goede verhaallijn. "

9

Jasper - De Dorendal

" Wederom een hele leuke musical. Goed verzorgde handleiding en oefenlokaal. Het heeft geresulteerd in een succesvol optreden. "

8

Ben - St. Michael

" Wij hebben gedeeltes gebruikt van de musical, omdat we de musical (eindfeest) met alle leerlingen van de school doen (235) "

10

Martina - Vanrandwijkschool

" Top! leuke vrolijke musical. Ruimte voor eigen inbreng. Leike liedjes. Goede instructie. Duidelijk oefenlokaal, handleiding en tekstboekjes. Top! "

9

Arjan - IKC Ambacht

" Een leuke en grappige musical (zeker de boeven!). Rollen voor elk wat wils en fijn niet 1 echte hoofdrol "

9

Marieke - Kawama

" Fijne rolverdeling. Bijna allemaal even groot. "

9

Jolanda - Pcbs De Fakkel

" Een hele leuke musical voor een grote groep "

9

Jaap - Chr IKC de Sterrekijker

" Superleuk, enthousiaste kinderen, goed te doen met een klas van 32 lln. "

9

Judith - St. Martinus

" Kei leuke, vrolijke musical. Pakkende liedjes en leuke tekst. "

10

Tessa - Klimboom

" Super leuk! Heel goed uitgeschreven. Leuke rollen, teksten, dansen en liedjes. "

9

H. - Jan Ligthartschool Wapenveld

" Erg leuk. Kinderen vonden hem cool. "

9

Maaike - de Weijerwereld

" Super leuke liedjes, tekstboek zeer compleet, uitvoering was een groot succes! "

9

S - Maranatha

" Super leuke liedjes, leuke personages. "

9

M. - OBS Hurdegaryp

" Past goed bij kinderen. Voelt natuurlijker aan dan andere producties van een ander bedrijf. Ook reacties van ouders maken dat duidelijk. "

reviews klantenvertellen

Leuk dat je de musical De DJ draait door
gaat bestellen!

Om de juiste versie(s) voor jou klaar te kunnen zetten, willen we graag het volgende weten:

Bestelling afronden

Winkelmand bekijkenAfrekenen

Heb je een maar 1 groep, klik dan hier

Tier deal
Hoeveelheid Vaste prijs
2 - 99 80.00

Tekst tweede licentie 40 euro.


Geen producten in je winkelmand.