X

D

De Lachfactor

Musical voor groep 8

Aantal rollen: minimaal 14, maximaal 48

Aantal liedjes: 9

Speelduur: 1 uur en 15 minuten

VANAF 159.50 Incl. verzending

Samenvatting Musical

Dames en heren, welkom bij: …. De Lachfactor!

 

In dit tv-programma moeten de kandidaten de mooie miljonairsdochter Lola aan het lachen zien te krijgen. Maar dat is nog niet zo makkelijk, want Lola heeft al jaren niet gelachen.

 

Bij een van de acts wordt Lola in een kietelmachine gestopt. Maar … er gaat iets mis! De kietelmachine ontploft en als Lola eruit komt, is ze helemaal zwart geblakerd! Boos loopt ze de set af. Iedereen schrikt. Lola is nodig voor het TV-programma. Gauw naar de reclame! Ondertussen zoekt iedereen naar Lola maar die is onvindbaar.

 

Zal Lola teruggevonden worden? Zal ze ooit weer lachen? Je ziet het in: De Lachfactor!

LEES HIER EEN GEDEELTE UIT HET TEKSTBOEK / HANDLEIDING

s

Handig om te weten

 • Voor iedereen een rol:
  Drie versies beschikbaar voor kleine tot grote groepen. Je ontvangt de tekstboeken digitaal zodat je zelf eventueel aanpassingen kunt maken.

 • Beweging op het podium:
  Oefen met de zangvideo’s in ons Oefenlokaal. Ook kun je daar aan de slag met de karaokevideo’s van de liedjes. Er zijn geen dansclips beschikbaar bij deze musical.

 • Ervaringen met deze musical:
  Lees hier de ervaringen van andere leerkrachten met deze musical.

 • Gratis app:
  Bespaar tijd door de kinderen zelfstandig de liedjes en de dansjes te laten oefenen met de gratis app voor op hun smartphone. Let op: bij deze musical kan je geen tekst oefenen in de app.

4.63 van de 5 sterren

8 reviews
 • 5
  6 Stuks
 • 4
  1 Stuks
 • 3
  1 Stuks
 • 2
  0 Stuks
 • 1
  0 Stuks

6

Suzanne De zwaan - Obs Portland

" Ik vond het script grappig. Muziek was pakkend en niet te moeilijk. Ook de begeleidende app was top! "

9

Ellen Böhmer - Basisschool de Horizon

" Ik vond het heel prettig dat de musical ook in mijn kleinere groep goed in te zetten was. De liedjes online en op de app oefenen was ideaal. "

9

Karen - De Meerkoet

" Het verhaal bevatte veel meer leuke rollen, variatie en humor dan ik in eerste instantie dacht n.a.v. het promotiefilmpje. Ik twijfelde sterk aan de kracht van deze musical, maar mijn verwachting bleek niet te kloppen. Met zeer veel plezier hebben de kinderen en ik samen aan deze musical gewerkt met een pracht resultaat. "

8

Ilona - Prinses Beatrixschool

" Een hele leuke musical met duidelijke beschrijving. Fijn dat er suggesties staan voor kleding, decor, attributen, e.d. De musical heeft wel veel decorwissels terwijl ik bij de aanschaf van de musical juist heb gelezen dat dit niet het geval zou zijn. "

10

Willemien - Basisschool De Springplank

" Ontzettend grappige, spetterende musical met een mooie en duidelijke verhaallijn. Rollen zijn heel goed te verdelen. "

10

Marianne - De Handpalm

" Leuke musical, de kinderen waren erg enthousiast "

10

Peter - CBS De Molenvliet

" Leuke musical, liedjes die goed aan te leren zijn via het oefenlokaal. "

10

Jesper - De Toermalijn

" De musicals van Rep en Roer zijn toe te passen op grote groepen. Dat is fijn aangezien wij de musical opvoeren met twee groepen 8 tegelijk. Verder is het oefenlokaal erg prettig. De liedjes zijn makkelijk te oefenen door de verschillende versies. "Deze review is geplaatst op klantenvertellen.nl en wordt automatisch opgehaald. Klik op de afbeelding onder dit bericht om alle reviews te bekijken.

Andere vragen ?

 • Is deze musical geschikt voor mijn groepsgrootte?

  Deze musical is geschikt voor 14 t/m 48 spelers. We hebben drie verschillende versies klaarstaan zodat je hoeft te puzzelen om al je leerlingen een rol te geven. Bij bestelling ontvang je de link naar de versie die geschikt is voor jouw groepsgrootte.

  versie voor 14 of 15 spelers
  versie voor 16 t/m 25 spelers
  versie voor 26 t/m 48 spelers (standaard versie)

  De standaardversie gaat uit van 26 t/m 48 spelers. Hiervan zijn extra papieren tekstboekjes bij te bestellen.

 • Wat ontvang ik als ik een musical bij jullie bestel?

  Met het plaatsen van je bestelling maak je automatisch en account aan. Je ontvangt per e-mail je inloggegevens van dit account.

  In het account vind je:
  - de tekstboeken voor 14 t/m 48 spelers (zowel in Word als in pdf)
  - De handleiding (pdf)
  - de bladmuziek (in pdf)
  - info over de rolverdeling bij minder spelers
  - info over hoe de gratis app te downloaden is waarop de kinderen de musical kunnen bekijken en oefenen
  - andere extra's

  Per post ontvang je:
  - 1 tekstboek (standaardversie geschikt voor 26 t/m 48 spelers)
  - 1 handleiding
  - 1 cd met muziek voor tijdens de voorstelling plus de ingezongen versie van de liedjes

 • Wat is een digitaal tekstboek precies?

  Een digitaal tekstboek is niets anders dan een word-document van het script. Veel docenten worden hier heel blij van, want:

  1. Je kan de tekst gemakkelijk aanpassen, zoals namen van rollen veranderen (bijvoorbeeld wanneer je toch een Wilma de Weervrouw hebt in plaats van een Wil de Weerman), stukjes erbij schrijven of weghalen.
  2. Je mag ze zelf printen, dus altijd genoeg scripts voor de kinderen, hulpouders of collega’s.
  3. De digitale tekstboeken zijn er voor verschillende groepsgroottes. Bij een gedrukt boekje zit je vast aan het standaard aantal rollen.

 • Hebben jullie tips om het instuderen makkelijker te maken?

  Jazeker, De afgelopen jaren hebben we volop gewerkt aan een goede manier om het instuderen voor de kinderen én de leerkracht makkelijker en leuker te maken.

  1. In het Oefenlokaal vind je de karaoke-video’s
  2. Met de gratis app kunnen de leerlingen thuis op hun mobiel of tablet alles oefenen wat ook in het Oefenlokaal staat
  3. Op iTunes, Spotify en op YouTube kunnen de leerlingen zelf aan de slag als ze geen toegang hebben tot een mobiel of tablet
  4. Onder de tab Tips vind je blogs van medewerkers van Rep en Roer over uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met het instuderen van de musical. Erg leerzaam!

 • Hoe zit het met de opvoerrechten?

  Het opvoeringsrecht van een bestelde musical is verbonden aan één groep van de school gedurende één speelperiode. Zijn er meerdere groepen binnen de school die de musical opvoeren, dan dien je per groep een extra instudeerpakket aan te schaffen. Zijn er meerdere locaties van de school die de musical willen opvoeren, dan dien je hiervoor een extra musicalpakket aan te schaffen. Aan heropvoering in een andere speelperiode met een andere groep zijn kosten verbonden. Hiervoor is een kortingscoupon van 50% te vinden in het account.

De Lachfactor

Musical voor groep 8

Terug
Wat leuk dat je De Lachfactor wilt gaan bestellen! Vul de onderstaande vragen in om je bestelling compleet te maken.

Wat krijg je allemaal erbij?

Het musicalpakket bestaat uit:

 • 1 tekstboek (standaard versie voor 26 t/m 48 spelers)
 • 1 handleiding
 • 1 cd
 • In je account: tekstboek geschikt voor jouw groepsgrootte (tussen 14-48 spelers) + overige downloads
VANAF 159.50 Incl. verzending
 • Bij meerdere uitvoerende groepen binnen dezelfde locatie van de school dien je een extra instudeerpakket per extra groep aan te schaffen. Hiervoor betaal je slechts €40,- voor een tweede set. Hierin zit hetzelfde als in het musicalpakket: een tekstboekje, handleiding, cd en de opvoerrechten voor één groep.  Zijn er andere locaties van de school die de musical willen opvoeren, dan dienen deze locaties hiervoor zelf een musicalpakket aan te schaffen.

  Je ontvangt het digitale tekstboek dat geschikt is voor jouw groepsgrootte. Per post ontvang je 1 exemplaar van de standaardversie.

  Je ontvangt het digitale tekstboek geschikt voor jouw groepsgrootte in je account. Daarnaast kun je papieren tekstboekjes bijbestellen van de standaard versie (voor 26 t/m 48 spelers). 

  Bij digitale levering ontvang je geen cd, handleiding en tekstboek over de post. Alles is dan te downloaden vanuit je account. Kies je voor het postgedeelte, ontvang je daarnaast ook alles in je account.

  Geen overige vragen

  Je kunt extra cd's bestellen als reserve voor als de cd kwijt of beschadigd raakt, of als oefen-cd's voor de leerlingen.

  • 14.5 €

  Een extra handleiding kan handig zijn voor een collega of hulpouder.

  • 6.5 €

De Lachfactor
159.50

  Verzending:Gratis

  159.50

  Categorie: