De Lachfactor

De Lachfactor

Je staat op het punt om de musical De lachfactor te bestellen.
Vul het onderstaande veld in om de bestelling compleet te maken.

 • *Het aantal groepen waarmee je gaat uitvoeren
  • 0 €
  De onderstaande producten zijn optioneel:
  Extra cd
  • 19.5 €
  Extra handleiding
  • 4.5 €
  Extra tekstboekjes

  let op: alleen geschikt voor het standaard aantal spelers. Zie rechterkolom

  • 3 €

Het musicalpakket bestaat uit:
– 1 tekstboek (standaard versie voor 26 t/m 48 spelers)
– 1 handleiding
– 1 cd
– digitale tekstboeken voor 14 t/m 48 spelers

Optioneel:

 1. Bij meerdere groepen ontvang je een tweede set en de opvoerrechten voor een extra groep
 2. Extra cd’s kan je bestellen als reserve voor als de cd kwijt of beschadigd raakt
 3. Een extra handleiding kan handig zijn voor een collega of hulpouder
 4. Heb je tussen de 26 en de 48 spelers? Dat kan je extra tekstboekjes bestellen
Na bestelling ontvang je:
– … direct een bevestiging per e-mail
– … vaak dezelfde dag al de e-mail met o.a. de links naar het/de digitale tekstboek(en)*
– … binnen vijf werkdagen (maar vaak al eerder) de rest van de bestelling per post*
* Afhankelijk van de gekozen betaalmethode (bij vooraf betalen geldt het bovenstaande zodra de betaling op onze rekening staat)

Musical Beoordelingen

Rated 2.25 out of 5 stars
28 reviews

28 reviews for De Lachfactor

 1. 5 out of 5

  De kinderen hadden allemaal een leuke en aanvullende rol. Ze waren eigenlijk samen al heel snel op deze musical gekomen, dit moest hem worden! Ook de hulpouders konden met het materiaal goed uit de voeten. Ouders en belangstellenden waren erg enthousiast over de inhoud van de musical. Wij als leerkrachten zagen met de kinderen samen leuke aanvullingen die ook erg enthousiast door het publiek werden ontvangen. (VB: als de broeders op weg gaan naar de studio, werd de muziek gedraaid, we hebben de spelers op de plaats laten huppelen en extra decorstukken van huizenpanden als achtergrond laten bewegen. Deze werden bewogen door andere kinderen zolang als de muziek speelde. Bij de toverspreuk werden ze ook weer wat mysterieus bewogen.) Heel positieve reacties gehad. (25 spelers)

 2. “ Super leuke musical met een begrijpelijk verhaal. ”

 3. 4 out of 5

  “ Fijn dat er verschillende scripts waren voor het aantal personen dat je hebt, zodat je niet zelf veel hoeft te sleutelen. ”

 4. “ Echt geweldig dat er deze keer een instudeerversie is gemaakt. De kinderen pikken de liedjes voorgaande jaren redelijk snel op. Door de instudeerversie krijgen ze meer inzicht en techniek en sluipt er niet snel een foutje tussen dat moeilijk te herstellen is. Ideaal voor een leerkracht met minder gevoel voor muziek. ”

 5. “ Het is altijd leuk dat er een sololied inzit. Het kind dat dit zingt groeit hier echt van! ”

 6. “ Werkt prettig met de liedjes via het digibord. Duidelijke structuur en opzet van alle belangrijke zaken die nodig zijn voor de musical. ”

 7. 4 out of 5

  Hele leuke musical met een duidelijke verhaallijn. Veel leuke scène en weinig om aan te passen. Veel verschillende rollen, zodat elke leerling een goed passende rol toegewezen kreeg. Teksten zijn goed leerbaar voor groep 8. (21 spelers)

 8. 4 out of 5

  “ De kinderen konden allerlei typetjes neerzetten, heel leuk. Een leuke musical die door de kinderen van de gehele school als zéér positief werd beoordeeld. ”

 9. 5 out of 5

  “ Er zitten meerdere ‘lagen’ in het verhaal, waardoor het gemakkelijk te volgen is voor kleuters, maar er ook humor in verstopt zit voor volwassenen. Het was boeiend en afwisselend. De ‘herhaling/voorspelbaarheid’ die er af en toe in zat werkt juist heel goed! Er zitten mooie lessen in verstopt. ”

 10. 5 out of 5

  Het was een leuke, grappige musical. Leuke liedjes en de rollen waren goed te doen. De uitvoering was een groot succes met mooie decors (één ervan was een graffity decor). Veel positieve reacties op de musical gekregen (goed te volgen en te begrijpen). (26 spelers)

 11. 5 out of 5

  Leuk script, fijne handleiding, fijne oefensoftware. (26 spelers)

 12. “ De liedjes waren erg goed. De musical was precies goed qua tijd. Het was echt een spetterende show vol humor en interactie met het publiek. ”

 13. “ Ik vond het fijn dat er in de handleiding suggesties werden gegeven en dat je dus goed zelf kon kijken wat bij je groep paste. ”

 14. “ Sloot goed aan bij de leerlingen: Veel vrolijkheid en humor; liedjes erg goed en afwisselend. ”

 15. 5 out of 5

  “ Complimenten hoe jullie er altijd in slagen om een aansprekende musical te maken die nooit moralistisch of belerend overkomt. We hebben al veel musicals van jullie gespeeld en we krijgen altijd veel positieve reacties over het verhaal en de liedjes. ”

 16. “ Het oefenlokaal op de site is erg handig. Zo sluipen er minder ‘foutjes’ in de liedjes. ”

 17. “ Het verhaal was ook voor publiek dat het voor het eerst ziet, goed te volgen. ”

 18. 5 out of 5

  Een zeer duidelijke, heldere musical, waarmee we veel hebben gelachen met elkaar. Leuk dat er ook veel volwassen grappen in zaten, waardoor ouders soms begonnen te lachen en de kinderen dat niet hadden verwacht. Chapeau! (28 spelers)

 19. 4 out of 5

  “ Leuke afwisseling tussen tekst en muziek. Er zat humor in en kinderen konden zich goed inleven. ”

 20. 4 out of 5

  Erg leuke en grappige musical met leuke liedjes. De kinderen en ouders hebben er erg van genoten. (30 spelers)

 21. “ Liedjes die aanspreken met een modern, flitsend jasje. Echt top! De musical was makkelijk in te studeren. Duidelijke beschrijving van verhaal en rollen. Daarnaast voldoende suggesties om de zaken aan te pakken. Geweldig dat oefenlokaal om de liedjes te leren. ”

 22. “ De musical was één groot succes! Zowel de kinderen, familie als collega’s waren enorm enthousiast! Dit was voor mij de eerste keer om een musical met een groep op te voeren en te oefenen. Ik vond het een erg prettige en duidelijke manier, er waren geen onduidelijkheden voor mij. ”

 23. “ De musical was goed in te studeren en uit te voeren. Handige tips voor de uitvoering van de dansen en de benodigde requisieten en kleding. ”

 24. 5 out of 5

  Het is een snelle, afwisselende musical met erg leuke en vlotte liedjes. (18 spelers)

 25. “ Liedjes waren goed te doen en niet te hoog. ”

 26. “ De eerste musical die ik als leerkracht een week voor de uitvoering nog niet zat was! ”

 27. 5 out of 5

  De kinderen hadden deze musical zelf gekozen. Leuken swingende liedjes en op het lijf geschreven rollen. Sprankelend geheel dat veel succes oogstte. (16 spelers)

 28. 3 out of 5

  “ Prima te doen met weinig ingewikkelde decorstukken. ”

Add a review