X

P

Paniek in de Snoepfabriek

Groep 8 musical

Aantal rollen: minimaal 11, maximaal 45

Aantal liedjes: 8 (waarvan een afscheidslied)

Speelduur: 1 uur en 15 minuten

VANAF 159.50 Incl. verzending

Samenvatting Musical

In het hele land wordt ontzettend veel snoep gegeten. Ook door de mensen die dagelijks op het pleintje zitten: zakenmensen, bejaarden en zwervers. Ze snoepen de hele dag en ondertussen beklagen ze zich over hun leven: dat te druk is of juist te saai. “Was er maar een snoepje, waarmee ik alles kan krijgen wat ik wil.”, verzuchten ze.

 

Lolly Suikerspin, de directrice van de snoepfabriek, overweegt twee verdiepingen op de snoepfabriek te laten zetten, maar daar wordt hevig tegen geprotesteerd door haar buurman, Peer de Groenteboer.

 

Als ze elkaar ontmoeten, gebeurt er iets wat niemand voor mogelijk had gehouden: Peer en Lolly worden verliefd. Ze besluiten samen Groen Snoep te gaan produceren, maar er ontstaat verwarring over wat de ingrediënten moeten zijn van het Groene Snoep. Daardoor komt er onbedoeld een nogal vreemd ingrediënt in het Groene Snoep terecht…

LEES HIER EEN GEDEELTE UIT HET TEKSTBOEK / HANDLEIDING

s

Handig om te weten

 • Voor iedereen een rol:
  Maar liefst acht versies beschikbaar voor kleine en grote groepen. Je ontvangt de tekstboeken ook digitaal zodat je ze zelf kan aanpassen.

 • Tijdsbesparing:
  Door de kinderen zelfstandig te laten oefenen met de karaokevideo’s van de liedjes in ons Oefenlokaal.

 • Ervaringen met deze musical:
  Lees hier de ervaringen van andere leerkrachten met deze musical.

 • Let op:
  Bij deze musical zijn geen dansclips of app beschikbaar.

4.42 van de 5 sterren

12 reviews
 • 5
  5 Stuks
 • 4
  7 Stuks
 • 3
  0 Stuks
 • 2
  0 Stuks
 • 1
  0 Stuks

8

Timea Batenburg - Internationale School Eindhoven

" Superleuke musical met leuke muziek.Jammer alleen dat er geen dansjes bij zaten. "

9

Walther - Jeugdtheater Valkenburg

" Leuk verhaal. Moderne muziek. Ideaal om ze zelf thuis te laten oefenen. "

9

Marjan - De Zaaier

" Fantastisch! Genoten. Kinderen vonden het super. "

8

Rudina - obs Anne Frank

" Leuke musical. "

8

ingeborg - OBS J.C. van Gent

" Voor de 2e keer opgevoerd. Ik merk wel de positieve ontwikkeling in de musicals van Rep en Roer. De laatste musicals zijn nog leuker dan de eesrte "

10

Lizette - St Radboud

" Super leuke, hippe musical! "

8

Vanessa - De Willemsschool

" Ontzettend enthousiast over de musicals van Rep en roer. Het spreekt de leerlingen erg aan. Nu 2 jaar achter elkaar via Rep en Roer een musical besteld. Ik laat de leerlingen zelf hun musical kiezen dus het is ook echt hun eigen keuze. Duidelijk materiaal. Heldere handleiding waarmee je goed uit de voeten komt. "

9

Nicoel - Bs st. Stefanus

" Het was goede musical. De rolverdeling was wel iets lastig, omdat je zelf rollen moest weg laten. Kinderen waren heel enthousiast over het onderwerp. "

10

Agatha - Simon Havingaschool

" Een hele leuke, grappige en goed lopende musical! Liedjes die vlot (mee)zingen. Goede teksten, alles goed te volgen voor het publiek. "

8

Marion - Merijntje

" - duidelijke tekst, goed in te studeren - leuke liedjes die makkelijk meezingen - verhaal wat aansluit bij alle groepen - kortom geslaagde musical "

8

Rob - sbo De Brigantijn

" We hebben met 27 kinderen een hele fijne musical kunnen neerzetten. "

7

m - De Zeewinde te Rockanje

" Verhaallijn zit goed in elkaar met eigentijdse humor. Echter, de liedjes blijf ik met alle musicals aanpassen, omdat kinderen van deze leeftijdsgroep normaliter naar andere muziek luisteren. "Deze review is geplaatst op klantenvertellen.nl en wordt automatisch opgehaald. Klik op de afbeelding onder dit bericht om alle reviews te bekijken.

Andere vragen ?

 • Is deze musical geschikt voor mijn groepsgrootte?

  Deze musical is geschikt voor 11 t/m 52 spelers. Het papieren tekstboek gaat uit van 29 spelers en is eventueel voor meer of minder spelers te gebruiken. Er zijn echter digitale versies beschikbaar die al zijn uitgeschreven voor verschillende aantallen spelers. Bij bestelling ontvang je de link naar het tekstboek geschikt voor jouw groepsgrootte.

  versie voor 11 of meer spelers
  versie voor rond de 29 spelers (ook een papieren tekstboek beschikbaar)
  versie voor rond de 33 spelers
  versie voor rond de 36 spelers
  versie voor rond de 38 spelers
  versie voor rond de 40 spelers
  versie voor rond de 42 spelers
  versie voor rond de 45 spelers

 • Wat ontvang ik als ik een musical bij jullie bestel?

  Met het plaatsen van je bestelling maak je automatisch en account aan. Je ontvangt per e-mail je inloggegevens van dit account.

  In het account vind je:
  - de tekstboeken voor 11 t/m 45 spelers, met enkele zelfgemaakte aanpassingen tot +/- 64 (in Word en in pdf)
  - De handleiding (pdf)
  - de bladmuziek (in pdf)
  - info over de rolverdeling bij meer of minder spelers
  - andere extra's

  Per post ontvang je:
  - 1 tekstboek (standaardversie geschikt voor rond de 29 spelers)
  - 1 handleiding
  - 1 cd met muziek voor tijdens de voorstelling plus de ingezongen versie van de liedjes

 • Wat is een digitaal tekstboek precies?

  Een digitaal tekstboek is niets anders dan een word-document van het script. Veel docenten worden hier heel blij van, want:

  1. Je kan de tekst gemakkelijk aanpassen, zoals namen van rollen veranderen (bijvoorbeeld wanneer je toch een Wilma de Weervrouw hebt in plaats van een Wil de Weerman), stukjes erbij schrijven of weghalen.
  2. Je mag ze zelf printen, dus altijd genoeg scripts voor de kinderen, hulpouders of collega’s. De digitale tekstboeken zijn er voor verschillende groepsgroottes. Bij een gedrukt boekje zit je vast aan het standaard aantal rollen.

 • Hebben jullie tips om het instuderen makkelijker te maken?

  Jazeker, De afgelopen jaren hebben we volop gewerkt aan een goede manier om het instuderen voor de kinderen én de leerkracht makkelijker en leuker te maken.

  1. In het Oefenlokaal vind je de karaokeclips
  2. Met de gratis app kunnen de leerlingen thuis op hun mobiel of tablet alles oefenen wat ook in het Oefenlokaal staat
  3. Op iTunes, Spotify en op YouTube kunnen de leerlingen zelf aan de slag als ze geen toegang hebben tot een mobiel of tablet
  4. Onder de tab Tips vind je blogs van medewerkers van Rep en Roer over uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met het instuderen van de musical. Erg leerzaam!

 • Hoe zit het met de opvoerrechten?

  Het opvoeringsrecht van een bestelde musical is verbonden aan één groep van de school gedurende één speelperiode. Zijn er meerdere groepen binnen de school die de musical opvoeren, dan dien je per groep een extra instudeerpakket aan te schaffen. Zijn er meerdere locaties van de school die de musical willen opvoeren, dan dien je hiervoor een extra musicalpakket aan te schaffen. Aan heropvoering in een andere speelperiode met een andere groep zijn kosten verbonden. Hiervoor is een kortingscoupon van 50% te vinden in het account.

Paniek in de Snoepfabriek

Groep 8 musical

Terug
Wat leuk dat je Paniek in de Snoepfabriek wilt gaan bestellen! Vul de onderstaande vragen in om je bestelling compleet te maken.

Wat krijg je allemaal erbij?

Het musicalpakket bestaat uit:

 • 1 tekstboek (standaard versie voor rond de 29 spelers)
 • 1 handleiding
 • 1 cd
 • In je account: tekstboek geschikt voor jouw groepsgrootte (tussen 11-45 spelers) + overige downloads
VANAF 159.50 Incl. verzending
 • Bij meerdere uitvoerende groepen binnen dezelfde locatie van de school dien je een extra instudeerpakket per extra groep aan te schaffen. Hiervoor betaal je slechts €40,- voor een tweede set. Hierin zit hetzelfde als in het musicalpakket: een tekstboekje, handleiding, cd en de opvoerrechten voor één groep.  Zijn er andere locaties van de school die de musical willen opvoeren, dan dienen deze locaties hiervoor zelf een musicalpakket aan te schaffen.

  Je ontvangt de digitale tekstboeken voor de verschillende groepsgroottes gratis bij bestelling. Daarnaast kun je papieren tekstboekjes bijbestellen van de standaard versie (geschikt voor 15 t/m 31 spelers). 

  Bij digitale levering ontvang je geen cd, handleiding en tekstboek over de post. Alles is dan te downloaden vanuit je account. Kies je voor het postgedeelte, ontvang je daarnaast ook alles in je account.

  Je ontvangt de digitale tekstboeken voor de verschillende groepsgroottes gratis bij bestelling. Daarnaast kun je papieren tekstboekjes bijbestellen van de standaard versie (geschikt voor 15 t/m 31 spelers)

  Je ontvangt de digitale tekstboeken voor de verschillende groepsgroottes gratis bij bestelling. Daarnaast kun je papieren tekstboekjes bijbestellen van de standaard versie (geschikt voor 15 t/m 31 spelers). 

  Je ontvangt de digitale tekstboeken voor de verschillende groepsgroottes gratis bij bestelling. Daarnaast kun je papieren tekstboekjes bijbestellen van de standaard versie (geschikt voor 15 t/m 31 spelers). 

  Geen overige vragen

  Je kunt extra cd's bestellen als reserve voor als de cd kwijt of beschadigd raakt, of als oefen-cd's voor de leerlingen.

  • 14.5 €

  Een extra handleiding kan handig zijn voor een collega of hulpouder.

  • 6.5 €

Paniek in de Snoepfabriek
159.50

  Verzending:Gratis

  159.50

  Categorie: