X

P

Paniek in de Snoepfabriek

Groep 8 musical

Aantal rollen: minimaal 11, maximaal 45 (met zelf gemaakte aanpassingen tot maximaal 64)

Aantal liedjes: 8 (waarvan een afscheidslied)

Speelduur: 1 uur en 15 minuten

VANAF 159.50 Incl. verzending

Samenvatting Musical

In het hele land wordt ontzettend veel snoep gegeten. Ook door de mensen die dagelijks op het pleintje zitten: zakenmensen, bejaarden en zwervers. Ze snoepen de hele dag en ondertussen beklagen ze zich over hun leven: dat te druk is of juist te saai. “Was er maar een snoepje, waarmee ik alles kan krijgen wat ik wil.”, verzuchten ze.

 

Lolly Suikerspin, de directrice van de snoepfabriek, overweegt twee verdiepingen op de snoepfabriek te laten zetten, maar daar wordt hevig tegen geprotesteerd door haar buurman, Peer de Groenteboer.

 

Als ze elkaar ontmoeten, gebeurt er iets wat niemand voor mogelijk had gehouden: Peer en Lolly worden verliefd. Ze besluiten samen Groen Snoep te gaan produceren, maar er ontstaat verwarring over wat de ingrediënten moeten zijn van het Groene Snoep. Daardoor komt er onbedoeld een nogal vreemd ingrediënt in het Groene Snoep terecht…

LEES HIER EEN GEDEELTE UIT HET TEKSTBOEK / HANDLEIDING

Handig om te weten

 • Voor iedereen een rol:
  Maar liefst acht versies beschikbaar voor kleine en grote groepen. Je ontvangt de tekstboeken ook digitaal zodat je ze zelf kan aanpassen.

 • Tijdsbesparing:
  Door de kinderen zelfstandig te laten oefenen met de karaokevideo’s van de liedjes in ons Oefenlokaal.

 • Ervaringen met deze musical:
  Lees hier de ervaringen van andere leerkrachten met deze musical.

0 van de 5 sterren

0 reviews
 • 5
  0 Stuks
 • 4
  0 Stuks
 • 3
  0 Stuks
 • 2
  0 Stuks
 • 1
  0 Stuks

Gido Nijskens, leerkracht groep 8 BS De Startbaan uit velden

“ Wat zijn die musicals toch geweldig!! Leuk verhaal, supergoede liedjes. De musicals zijn zo interactief: de kleine kids kunnen regelmatig ff van de stoel af om een dansje mee te doen, of bepaalde bewegingen in een liedje. ”

Marleen Eskes

" Dit jaar voor het eerst een Rep en Roer productie gekozen. Supergave musical!!! bedankt voor het bedenken van deze voorstelling, helemaal top!!! En heerlijk dat de musical gewoon met 44 kinderen te spelen is en we niet zelf rollen bij hoeven te bedenken. Knap om dat te verzinnen! "

Femke Rabelink

" Geweldige musicals! Vorig jaar al en dit jaar weer! Niet te filmen zo goed "Andere vragen ?

 • Is deze musical geschikt voor mijn groepsgrootte?

  Deze musical is geschikt voor 11 t/m 52 spelers. Het papieren tekstboek gaat uit van 29 spelers en is eventueel voor meer of minder spelers te gebruiken. Er zijn echter digitale versies beschikbaar die al zijn uitgeschreven voor verschillende aantallen spelers. Bij bestelling ontvang je de links naar alle digitale tekstboeken. Je kunt dus zelf kiezen welke je gebruikt:

  versie voor 11 of meer spelers
  versie voor rond de 29 spelers (ook een papieren tekstboek beschikbaar)
  versie voor rond de 33 spelers
  versie voor rond de 36 spelers
  versie voor rond de 38 spelers
  versie voor rond de 40 spelers
  versie voor rond de 42 spelers
  versie voor rond de 45 spelers

 • Wat ontvang ik als ik een musical bij jullie bestel?

  Met het plaatsen van je bestelling maak je automatisch en account aan. Je ontvangt per e-mail je inloggegevens van dit account.

  In het account vind je:
  - de tekstboeken voor 11 t/m 45 spelers, met enkele zelfgemaakte aanpassingen tot +/- 64 (in Word en in pdf)
  - De handleiding (pdf)
  - de bladmuziek (in pdf)
  - info over de rolverdeling bij meer of minder spelers
  - andere extra's

  Per post ontvang je:
  - 1 tekstboek (standaardversie geschikt voor rond de 29 spelers)
  - 1 handleiding
  - 1 cd met muziek voor tijdens de voorstelling plus de ingezongen versie van de liedjes

 • Wat is een digitaal tekstboek precies?

  Een digitaal tekstboek is niets anders dan een word-document van het script. Veel docenten worden hier heel blij van, want:

  1. Je kan de tekst gemakkelijk aanpassen, zoals namen van rollen veranderen (bijvoorbeeld wanneer je toch een Wilma de Weervrouw hebt in plaats van een Wil de Weerman), stukjes erbij schrijven of weghalen.
  2. Je mag ze zelf printen, dus altijd genoeg scripts voor de kinderen, hulpouders of collega’s. De digitale tekstboeken zijn er voor verschillende groepsgroottes. Bij een gedrukt boekje zit je vast aan het standaard aantal rollen.

 • Hebben jullie tips om het instuderen makkelijker te maken?

  Jazeker, De afgelopen jaren hebben we volop gewerkt aan een goede manier om het instuderen voor de kinderen én de leerkracht makkelijker en leuker te maken.

  1. In het Oefenlokaal vind je de karaokeclips
  2. Met de gratis app kunnen de leerlingen thuis op hun mobiel of tablet alles oefenen wat ook in het Oefenlokaal staat
  3. Op iTunes, Spotify en op YouTube kunnen de leerlingen zelf aan de slag als ze geen toegang hebben tot een mobiel of tablet
  4. Onder de tab Tips vind je blogs van medewerkers van Rep en Roer over uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met het instuderen van de musical. Erg leerzaam!

Paniek in de Snoepfabriek

Groep 8 musical

Terug
Wat leuk dat je Paniek in de Snoepfabriek wilt gaan bestellen! Vul de onderstaande vragen in om je bestelling compleet te maken.

Wat krijg je allemaal erbij?

Het musicalpakket bestaat uit:

 • 1 tekstboek (standaard versie voor rond de 29 spelers)
 • 1 handleiding
 • 1 cd
 • digitale tekstboeken voor 11 t/m 45 spelers (met enkele aanpassingen tot +/- 64)
VANAF 159.50 Incl. verzending
 • Bij meerdere groepen binnen dezelfde locatie van de school dien je een extra instudeerpakket per extra groep aan te schaffen. Hiervoor betaal je slechts €40,- voor een tweede set. Hierin zit hetzelfde als in het musicalpakket: een tekstboekje, handleiding, cd en de opvoerrechten voor één groep.  Zijn er meerdere locaties van de school die de musical willen opvoeren, dan dien je hiervoor een extra musicalpakket aan te schaffen.

  Je ontvangt de digitale tekstboeken voor de verschillende groepsgroottes gratis bij bestelling. Daarnaast kun je papieren tekstboekjes bijbestellen van de standaard versie (geschikt voor 15 t/m 31 spelers). 

  Bij digitale levering ontvang je geen cd, handleiding en tekstboek over de post. Alles is dan te downloaden vanuit je account. Kies je voor het postgedeelte, ontvang je daarnaast ook alles in je account.

  Je ontvangt de digitale tekstboeken voor de verschillende groepsgroottes gratis bij bestelling. Daarnaast kun je papieren tekstboekjes bijbestellen van de standaard versie (geschikt voor 15 t/m 31 spelers)

  Je ontvangt de digitale tekstboeken voor de verschillende groepsgroottes gratis bij bestelling. Daarnaast kun je papieren tekstboekjes bijbestellen van de standaard versie (geschikt voor 15 t/m 31 spelers). 

  Je ontvangt de digitale tekstboeken voor de verschillende groepsgroottes gratis bij bestelling. Daarnaast kun je papieren tekstboekjes bijbestellen van de standaard versie (geschikt voor 15 t/m 31 spelers). 

  Je kunt extra cd's bestellen als reserve voor als de cd kwijt of beschadigd raakt, of als oefen-cd's voor de leerlingen.

  • 14.5 €

  Een extra handleiding kan handig zijn voor een collega of hulpouder.

  • 6.5 €

Paniek in de Snoepfabriek
159.50

  Verzending:Gratis

  159.50

  Categorie: