Paniek in de Snoepfabriek

Paniek in de Snoepfabriek

Je staat op het punt om de musical Paniek in de snoepfabriek te bestellen.
Vul het onderstaande veld in om de bestelling compleet te maken.

 • *Het aantal groepen waarmee je gaat uitvoeren
  • 0 €
  De onderstaande producten zijn optioneel:
  Extra cd
  • 19.5 €
  Extra handleiding
  • 4.5 €
  Extra tekstboekjes

  let op: alleen geschikt voor het standaard aantal spelers. Zie rechterkolom

  • 3 €

Het musicalpakket bestaat uit:
– 1 tekstboek (standaard versie voor rond de 29 spelers)
– 1 handleiding
– 1 cd
– digitale tekstboeken voor 11 t/m 52 spelers

Optioneel:

 1. Bij meerdere groepen ontvang je een tweede set en de opvoerrechten voor een extra groep
 2. Extra cd’s kan je bestellen als reserve voor als de cd kwijt of beschadigd raakt
 3. Een extra handleiding kan handig zijn voor een collega of hulpouder
 4. Heb je rond de 29 spelers? Dat kan je extra tekstboekjes bestellen
Na bestelling ontvang je:
– … direct een bevestiging per e-mail
– … vaak dezelfde dag al de e-mail met o.a. de links naar het/de digitale tekstboek(en)*
– … binnen vijf werkdagen (maar vaak al eerder) de rest van de bestelling per post*
* Afhankelijk van de gekozen betaalmethode (bij vooraf betalen geldt het bovenstaande zodra de betaling op onze rekening staat)

Musical Beoordelingen

Rated 4.08 out of 5 stars
26 reviews

26 reviews for Paniek in de Snoepfabriek

 1. 4 out of 5

  Leuke, vrolijke musical. Veel typetjes, Ook zeer geschikt voor grote groepen.

 2. 4 out of 5

  Hij was makkelijk uit te voeren. Ook het zingen met het digibord was heel handig. Het digitale tekstboek was ook makkelijk. Ik kon heel makkelijk rollen schrappen.

 3. 4 out of 5

  De liedjes waren super leuk en divers. Daar kun je wat mee met een groep. Niet iedereen houdt van zingen en dansen, maar met een rap kom je er soms wel.

 4. 4 out of 5

  De liedjes waren leuk en afwisselend. Rustig en up-tempo. Zowel voor jongens als meisjes.

 5. 4 out of 5

  Leuk verhaal, leuk overdreven rollen! Wel veel kleine rollen. (23 spelers)

 6. 4 out of 5

  Voor kinderen een duidelijk verhaal. Goed aan te passen naar de groep. (31 spelers)

 7. 4 out of 5

  Erg goed op elkaar aansluitend en daardoor houdt de musical de vaart er in. De liedjes zijn pakkend en de muziek van deze tijd. De kinderen staan veel allemaal op het podium, dus iedereen krijgt veel aandacht. (23 spelers)

 8. 5 out of 5

  Swingende musical, grappig. Het dansje met de bejaarden was helemaal geweldig. Voor alle leeftijden geschikt. Leuke liedjes en bij het decor konden we helemaal los gaan. (25 spelers)

 9. 4 out of 5

  Het moet een leuk verhaal zijn (voor de kinderen, en voor de toeschouwers = gr. 1-2 t/m ouders !) en er moeten leuke liedjes bij zitten. Paniek in de snoepfabriek heeft hier geweldig aan voldaan, 100% tevreden !!! Ik heb maar een tip: maak een vergelijkbare musical, dan zullen we 'm zeker weer aanschaffen!

 10. 4 out of 5

  De liedjes waren bijzonder vrolijk en goed te zingen. Alleen maar complimenten hierover. Er was geen een liedje die minder was.

 11. 4 out of 5

  De musical was geheel aangepast aan deze tijd. Er gebeurde onwijs grappige dingen en het taalgebruik was uitermate geschikt voor leerlingen uit groep 8.

 12. 3 out of 5

  Makkelijk te zingen. Je kon er prima solo's inbouwen of weglaten. Goede tekst en melodie om dansjes bij te leren. Het verhaal leek mij wat 'kinderachtig' voor kinderen van deze leeftijd. Peer die verliefd wordt op mevrouw Suikerspin. De kinderen heb ik hier echter niet over gehoord.

 13. 4 out of 5

  Superleuk afscheid gehad van een hele moeilijke groep !! Leuke eigentijdse liedjes en een leuk thema! Ik heb samen met mijn klas genoten van de musical. Regelmatig neurie ik de liedjes nog. Super !!

 14. 3 out of 5

  Ik ben zeer te spreken over het niveau van de muziek hoewel de liedjes wel langer hadden mogen duren. Super dat je alles vanuit 1 basisdecor kun spelen en niet voordurend van decor (locatie) hoeft te wisselen.

 15. 5 out of 5

  Musical was een groot succes. Ouders zeiden dat alles een geheel was: kleding, decor spel en dat het plezier ervan afstraalde. Ik heb de figuren uit de musical over de top gekleed. De bejaarden waren hippe bejaarden: roze, paarse, blauwe pruiken. Stones t-shirt aan. De directrice in roze en een suikerspinkapsel. decor in fluor roze en groen geschilderd.

 16. 4 out of 5

  Het leuke van jullie musicals is dat ze anders zijn dan de gangbare. Die werden zo voorspelbaar in opbouw, plot en in liedjes.

 17. 4 out of 5

  Ik deed voor het eerst de eindmusical en alles was goed te doen dankzij de uitgebreide informatie. Het was top, ook de ouders vonden het erg leuk.

 18. 4 out of 5

  Erg leuk dat de kinderen ook thuis via internet de liedjes konden oefenen. Ook de extra's zoals de kaartjes en posters vond ik erg leuk.

 19. 5 out of 5

  We zijn vroeg begonnen met de liedjes. Ging heel goed. Met hulp van een dansjuf hebben we flink gewerkt aan de nummers. Het spelen kwam pas later. Alhoewel er weinig aan decor of setting gedaan hoefde te worden waren de overgangen het moeilijkst. Pas bij de einduitvoering liep dat redelijk. Zingen was geweldig. Leuke nummers. Overzichtelijke musical. (28 spelers)

 20. 4 out of 5

  Het was een smakelijke musical.

 21. 5 out of 5

  De liedjes zaten er al snel in (fijn dat ze thuis ook konden oefenen via link), ze gingen enthousiast met alles aan de slag. Over het verliefd worden/zijn werd wel giechelig gedaan, maar dat was ook leuk/spannend. De tekeningen in het tekstboek zijn ook erg leuk en wat fijn dat we ook een ontwerp voor de kaartjes en uitnodigingen kregen.

 22. 4 out of 5

  De musical is afwisselend met de rollen, type muziek. Nadeel van het afscheidsnummer is dat het laatste nummer niet echt aansluit vonden wij als school en ik als leerkracht. Ik zou de musical over meerdere jaren nog een keer wel willen doen. (23 spelers)

 23. 4 out of 5

  Ben goed te spreken over de musicals van Rep en Roer. Ga zo door! Fijn dat de boekjes digitaal verkrijgbaar zijn. Ook het oefenen van de liedjes op de site van Rep en Roer is heel handig!

 24. 4 out of 5

  Leuk verhaal, ijzersterke liedjes en muziek, geinige dialogen, grappige typetjes. Leuk dat er ook een boodschap in zat, gezond eten is een item voor beginnende pubers.

 25. 4 out of 5

  De discussie gezond en ongezonde voeding leeft en er zat veel humor in de musical. Een liefdesscene is een 'must' en die zat er natuurlijk in

 26. 4 out of 5

  De liedjes waren fantastisch. Mooie dansen op kunnen maken. Ook de kinderen konden hier zelf goed mee vooruit.

Add a review