Torenhoog!

Torenhoog!

Je staat op het punt om de musical Torenhoog! te bestellen.
Vul het onderstaande veld in om de bestelling compleet te maken.

 • *Het aantal groepen waarmee je gaat uitvoeren
  • 0 €
  De onderstaande producten zijn optioneel:
  Extra cd
  • 19.5 €
  Extra handleiding
  • 4.5 €
  Extra tekstboekjes

  let op: alleen geschikt voor het standaard aantal spelers. Zie rechterkolom

  • 3 €

Het musicalpakket bestaat uit:
– 1 tekstboek  (standaard versie voor 25 t/m 29 spelers)
– 1 handleiding
– 1 cd
– digitale tekstboek voor 14 t/m 46 spelers

Optioneel:

 1. Bij meerdere groepen ontvang je een tweede set en de opvoerrechten voor een extra groep
 2. Extra cd’s kan je bestellen als reserve voor als de cd kwijt of beschadigd raakt
 3. Een extra handleiding kan handig zijn voor een collega of hulpouder
 4. Heb je tussen de 25 t/m 29 spelers? Dat kan je extra tekstboekjes bestellen
Na bestelling ontvang je:
– … direct een bevestiging per e-mail
– … vaak dezelfde dag al de e-mail met o.a. de links naar het/de digitale tekstboek(en)*
– … binnen vijf werkdagen (maar vaak al eerder) de rest van de bestelling per post*
* Afhankelijk van de gekozen betaalmethode (bij vooraf betalen geldt het bovenstaande zodra de betaling op onze rekening staat)

Musical Beoordelingen

Rated 4.73 out of 5 stars
60 reviews
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

60 reviews for Torenhoog!

 1. 5 out of 5

  Wij waren erg blij met alle oefenmogelijkheden van het oefenlokaal, met de tekstboekjes op maat (39 rollen), met het feit dat er geen/nauwelijks decorwisseling is tijdens de musical (maakt dat de musical vlot doorloopt). We vonden het inhoudelijk ook een leuke musical, de kinderen vonden de typetjes leuk, konden er goed hun ei in kwijt. De ouders en collega leerkrachten vonden het ook een erg leuke musical om naar te kijken. De liedjes waren superleuk en lagen goed in het gehoor. Door het oefenlokaal konden we ze makkelijk oefenen in de klas.

 2. 5 out of 5

  Fantastisch. Superleuke liedjes en een heel klinkend eigentijds verhaal, dat goed aansluit bij de belevingswereld van de kinderen.
  Ook goed dat je verschillende versies uit kunt printen, naar gelang het aantal kinderen dat je in je klas hebt.

 3. 5 out of 5

  Via deze weg willen wij jullie bedanken voor de geweldige musical die jullie hebben gemaakt! Torenhoog was een groot succes! Ouders, leerkrachten en leerlingen waren laaiend enthousiast en vonden dit de mooiste musical in jaren. Velen hadden kippenvel, en ook hield niet iedereen het droog. Ook werd er volop meegedanst met het lied Strek en buig! Prachtig! Het decor heeft hier ook zeker een steentje aan bijgedragen. Ouders hebben een "echte" lift gemaakt die zelf weer sluit. Het decor gaat nu zelfs langs meerdere scholen die deze musical binnenkort ook laten zien! Nogmaals bedankt!
  Arvid Slotman - Docent C.b.s "De Akker" uit Gramsbergen

 4. 5 out of 5

  De liedjes waren op precies de goede zanghoogte voor de kinderen. Ze bleven ook bij mij al na één keer in mijn hoofd zitten...Het was soms even puzzelen waar al de kinderen te laten, omdat er steeds veel op het podium staan, maar het is goed gelukt. Ik kreeg achteraf een aantal keren dit compliment: "Ik zie regelmatig van dit soort musicals, en vind ze stiekem heel saai... maar deze was echt heel erg leuk!"

 5. 5 out of 5

  Echt een geweldige musical! Fantastisch! Toen ik de trailer voor het eerst zag wist ik al direct dat dit een topmusical zou gaan worden. Vandaag was de eerste voorstelling voor de school en iedereen vond het geweldig! Ik zelf speelde de rol van klusser Gert en vond het leuk om met mijn 3 collegas (onze groep is met 37) lekker aan die lift te klussen. Ook speelde ik architect in scene 3 en dat was ook heel leuk. Kortom: Dikke duim omhoog naar jullie, Rep en Roer!

  Jop Stoffels
  (ex)leerling basisschool De Springbeek Hout-Blerick

 6. 5 out of 5

  Fijn dat alles zich afspeelde op dezelfde plek, dus geen decorwissel nodig was.
  Leuke liedjes, die gemakkelijk aan te leren waren. Leuke, grappige rollen, allemaal even belangrijk. Iedereen was tevreden met zijn of haar rol. Fijn dat er niet echt een hoofdrol was.

 7. 5 out of 5

  Ontzettend gave musical, helemaal omdat we het begin als vlog hadden opgenomen. Zeer spetterende opening dus!!!Helemaal van deze tijd, sprak erg aan, voor groot maar ook voor klein. Swingende musical!

 8. 5 out of 5

  Donderdag de musical "Torenhoog" gespeeld. De kinderen deden het fantastisch, het publiek stond zowel in de middag- als de avondvoorstelling op de stoelen van enthousiasme!
  Graag wil ik jullie een groot compliment maken voor de musicals die jullie uitbrengen! Echt geweldig, liedjes, zang en teksten, ze lopen als een trein!
  Vorig jaar hebben we met 13 kinderen " de Dj draait door" gespeeld, en ook die was zo geweldig!
  Ook volgend jaar ga ik weer voor jullie!

 9. 5 out of 5

  Mooie, prachtige musical met veel dans (je hoeft niet alles zelf te verzinnen). Veel rollen, weinig grote rollen....we konden er zelf nog makkelijk een aantal rollen bijschrijven. Professionele musical. Kinderen, ouders en wij hebben genoten.

 10. 5 out of 5

  Helemaal van nu! Goed te begrijpen met heerlijke humor. Vooral de liedjes waren weer erg gaaf!

 11. 4 out of 5

  Een hele leuke musical, waar een verhaal in zit. Niet zomaar een musical, maar eentje met een doel. De kinderen moesten samenwerken en zo kwamen ze tot het volbrengen van de opdracht. Een mooie missie.

 12. 5 out of 5

  Het was weer een erg leuke musical, de liedjes spraken in eerste instantie wat minder aan, maar dit veranderde tijdens het oefenen. Het is heel fijn dat je de tekstboeken kan aanpassen en zelf kan printen.

 13. 5 out of 5

  Fantastisch! Al heel veel musicals met groepen 8 gedaan, maar zo goed als de musical is uitgewerkt in de handleiding, ben ik nog niet eerder tegen gekomen. Daarbij zijn de liedjes vlot, de teksten vaak heel grappig. We hebben meer dan eerder, ontzettend veel goede feedback van ouders gekregen.

 14. 5 out of 5

  Erg fijn dat er rollen gesplitst konden worden zodat je ook met grotere groepen de musical kan spelen. Fijn dat er verschillende tekstboeken waren zodat je niet zelf alles aan hoeft te passen.

 15. 5 out of 5

  Wat een ontzettend leuke en positieve musical. De muziek is modern en aansprekend. De teksten prima te leren en er is een goede balans tussen humor, sprekende rollen, een serieuze ondertoon en de mogelijkheden om de uitvoering naar je eigen hand te zetten. Daarnaast staan er in de handleiding volop ideeën qua decor, rekwisieten en kleding. De kinderen hebben deze musical zelf uitgezocht en op de afscheidsavond hebben we alleen maar positieve en enthousiaste reacties gekregen. Kortom...een aanrader voor een onvergetelijke groep 8 musical!

 16. 4 out of 5

  Leuke musical en zo een mooi afscheid gehad met de kinderen/ouders/familie/collega's. Fijn dat het decor niet veel veranderde. Bijna alles konden we de hele musical laten staan. Leuke afwisselende liedjes. Fijn dat er boekjes zijn voor verschillende groepsgroottes en dat er in de handleiding veel nuttige informatie staat.

 17. 5 out of 5

  De leerlingen en ik hebben met veel plezier deze musical ingestudeerd. De muziek ligt mij in eerste instantie wat minder (ik ben meer van de '(licht)klassieke kant', maar de leerlingen pakken dit door de instudeermogelijkheden die je ons aanbieden snel op. Zo, dat ik het geheel toch erg leuk ga vinden.

 18. 5 out of 5

  Het was een eigentijdse musical. Het was een duidelijk te volgen verhaal met een verrassende ontknoping. Voor iedereen was er een rol naar keuze. De liedjes waren geweldig. Het decor was simpel te realiseren.

 19. 5 out of 5

  Musical Torenhoog! is een vrolijke musical met een mooie onderliggende boodschap.
  De rollen zijn zo uitgewerkt dat iedereen een moment heeft om op het podium te kunnen schitteren. De samenwerking tussen mens en techniek (de lift) in deze musical zorgt bovendien voor een extra dimensie.
  Een aanrader!

 20. 5 out of 5

  Hele fijne musical, te meer omdat we voor het eerst geen rollen bij hoefden te schrijven. Inhoudelijk veel humor en wisselingen. Leuk om te kijken voor jong en oud, met name door de knipoog naar de huidige tijd.

 21. 4 out of 5

  Geen ingewikkelde decorwisselingen. Dat was voor mij de reden om hem bij de kinderen aan te prijzen. Het opkomen door de liftdeuren is een geweldige vondst. Ieder karakter heeft zijn 'moment of glory'. Weinig kleffe liefdesscènes. Kinderen hebben er een hekel aan. Die er nog inzaten hebben we in overleg kleiner gemaakt. Liedjes waren helemaal geweldig. Die kenden ze snel van buiten. Dansjes waren lastiger. Hebben we ook een beetje aangepast. Fijne musical. We hebben er veel plezier aan beleefd.

 22. 5 out of 5

  Het was prettig dat wij met onze kleine groep (14 lln) de musical toch uit konden voeren.

 23. 5 out of 5

  Superleuke liedjes, en een leuk eigentijdse verhaal. Wat ik vooral echt goed vond is dat je in het verhaal niet moest wisselen van decor.

 24. 5 out of 5

  Zoals we gewend zijn van jullie zit de musical weer helemaal goed in elkaar! Leuke dialogen, de naamsverbasteringen, verwijzing naar vorige musicals (Wil de Weerman bv), geweldige woordgrapjes, grappige humor, goede tips, aanstekelijke muziek.... Kortom, wij zijn helemaal tevreden!

 25. 5 out of 5

  Wij vonden het een actuele musical. een leuk/grappig verhaal, met veel kinderen te spelen. De liedjes waren leuk en hip. Het is een musical die in de smaak valt bij de kinderen, omdat er veel in hun belevingswereld geschreven is. (denk aan blogs, vlogs, dreambook/facebook, enz. Voor de leerkracht makkelijk in te oefenen met alle tips en instructiefilmpjes.

 26. 5 out of 5

  Wat een fantastische musical was dat! Geweldige liedjes, heerlijke dialogen, echt top! De decorsuggesties waren ook prima en heel goed uitvoerbaar. Het verhaal was heel helder. Hulde aan de schrijver(s). Ook heel veel reacties van ouders en grootouders gehad. En dat waren ouders en grootouders die er al heel wat gezien hadden!

 27. 5 out of 5

  Wat een verademing om geen rollen zelf erbij te moeten verzinnen of dubbelrollen, gewoon het aantal kinderen invoeren en er rolde een musical op maat uit. Ook het oefenen via het digibord vonden wij heel prettig. Fijn vonden wij ook dat de musical zich op één locatie afspeelde en er dus niet constant van decor moest worden gewisseld .

 28. 5 out of 5

  Wij hebben dit jaar de musical Torenhoog met de kinderen ingestudeerd en wat was dat een feestje. Mijn complimenten voor deze ontzettende leuke musical. Jullie hadden het enthousiasme van onze kinderen moeten zien, echt fantastisch.
  (En van ons juffen natuurlijk ook.) Ze zongen de hele dag de liedjes, ouders vertelden dat dit thuis ook nog doorging. Van het begin tot het eind hebben onze kinderen hier echt van genoten. Wat zo leuk was dat het een musical van deze tijd was. Met hele leuke typetjes en uitspraken. Nogmaals heel hartelijk dank.

 29. 5 out of 5

  Humoristisch verhaal, geweldige liedjes en uitstekende handleiding. Leuke interactie met het publiek, inclusief actieve deelname.

 30. 5 out of 5

  Beste Rep-en-Roer-musicalmakers,

  Ik wil jullie even een compliment geven. Van de laatste 5 jaar hebben wij, als school, 4x de laatste door jullie gemaakt afscheidsmusical besteld en uitgevoerd.

  Wat zijn die musicals toch geweldig!! Leuk verhaal, super goede liedjes.Gisteren hadden we onze eerste uitvoering van "Torenhoog". Het was zeer geslaagd.

  Wat er ook zo goed aan is: als de zaal vol (kleine) kinderen zit die komen kijken: de musicals zijn zo interactief: de kleine kids kunnen regelmatig ff van de stoel af om een dansje mee te doen, of bepaalde bewegingen in een liedje.

  Kortom: GA ZO DOOR, wij zijn als klant zeer tevreden, en dat mag wel eens gezegd worden!!
  "Dikke duim omhoog"

 31. 5 out of 5

  De handleiding was duidelijk en volledig. Goede tips en aanwijzingen voor een opstelling en decor. Het script was rijkelijk gevuld met humor, er werd volop gelachen in de zaal. Het was ook erg leuk dat het publiek actief was bij enkele scenes, die interactie is inspirerend voor de kinderen. Kortom, onze groep 8 vond het een fantastische musical.

 32. 4 out of 5

  Heerlijk dat het podium zo 'leeg' was en dat de achtergrond eenvoudig en toch helemaal passend was! Eindelijk een musical zonder veel wisselingen qua attributen. De kinderen en hun ouders hebben genoten, ik niet minder!

 33. 5 out of 5

  Liedjes zijn heel verschillend en allemaal een andere sound, top.
  Fijn dat er bij iedere scene staat wie er op het podium moet staan.

 34. 5 out of 5

  Voor mijn duo-collega en ik was het de eerste keer dat we een groep 8 hadden. We hebben in onze loopbaan genoeg weeksluitingen georganiseerd, maar dit was even andere koek. We vonden de 'Torenhoog' musical een topper. Wat een uitgebreid pakket! Van de mogelijkheid om de tekst wat te veranderen, hebben we gebruik van gemaakt. Erg prettig dat er niet echt 1 hoofdpersoon was, in de verschillende scenes kwam iedereen aan het woord.

 35. 5 out of 5

  Een makkelijk te organiseren musical. Prettig dat er weinig of geen decorwisselingen zijn. Fijn dat jullie het aantal rollen al prima hebben voorbereid. Het oefenlokaal is zeer plezierig.

 36. 5 out of 5

  Torenhoog is een hele vrolijke en grappige musical. Helemaal van deze tijd! Het script is heel duidelijk en de liedjes liggen gelijk goed in het gehoor. Kortom: Een aanrader!

 37. 5 out of 5

  Ik vond het een goed en kloppend verhaal met hilarische grappen voor jong en oud.
  De begeleiding vanuit de handleiding en het oefenlokaal maakte het een succes (het was voor mij de eerste keer dat ik groep 8 deed en dus ook de musical moest doen.) Ik kon goed uit de voeten met al het materiaal. De uitvoering was ook een succes, mede door de duidelijkheid vanuit Rep en Roer.

 38. 4 out of 5

  Grappig, veel verschillende rollen. Leuk dat er solo's in zitten. Leuk dat de zaal wordt betrokken bij de musical.

 39. 4 out of 5

  Een musical van deze tijd, grappen voor jong en oud en liedjes die super waren! Dansjes waren best pittig voor een niet-dansgroep, maar wij hebben wat pasjes uit de filmpjes gehaald en een eigen dans gemaakt.

 40. 4 out of 5

  Deze musical was geschikt om 54 kinderen te voorzien van een rol. Goede verhaallijn waar we zelf nog wel wat aanpassingen aan hebben verricht om er nog wat meer humor in te brengen en deze musical bood gelegenheid/nodigde uit om ook digitaal e.e.a. toe te voegen.

 41. 5 out of 5

  De musical was geweldig! Alle kinderen kwamen volledig tot hun recht.
  Er zitten meerdere grote rollen in de musical en er is voldoende ruimte en inspiratie om extra elementen aan de musical toe te voegen. De dansinstructie filmpjes zijn echt geweldig. Kinderen konden op die manier thuis ook lekker oefenen.
  De liedjes zijn pakkend en de grapjes zijn leuk voor de kinderen en voor de ouders die komen kijken. De kleuters zingen nu nog steeds de liedjes! Dat zegt genoeg!

 42. 4 out of 5

  Een musical van deze tijd. Met zaken van deze tijd....de vlog.
  Genoeg mogelijkheden om uit te breiden of aan te passen.

 43. 4 out of 5

  Het draaiboek zat goed in elkaar. De personages waren leuk beschreven.
  Het was gemakkelijk om er rollen bij te maken. De leerlingen en de kijkers vonden het echt een leuke musical. Van mij had het plot iets spectaculairder mogen zijn.

 44. 5 out of 5

  Vrolijke musical met een luchtig verhaal. Eenvoudig te volgen voor het publiek en met grappige personages. Er is ruimte om rollen aan te passen en te verbouwen. Ook het decor was duidelijk en er hoefde niet teveel aan veranderd te worden tijdens de musical. De liedjes zijn ijzersterk en heerlijk om mee te zingen.

 45. 4 out of 5

  Het allerbelangrijkste voor ons was dat er steeds veel leerlingen op het podium waren, zodat iedereen veel speeltijd had.

 46. 5 out of 5

  Eerst had ik een hard hoofd in het decor. Hoe krijg ik nou liftdeuren op het podium die ook nog eens werken? Maar dat is helemaal goed gekomen!

 47. 5 out of 5

  Leuke vrolijke musical. Duidelijke handleiding. Erg gebruiksvriendelijk voor zowel een grote als kleine groep.

 48. 5 out of 5

  Leuke liedjes, niet te ingewikkeld verhaal zodat alle kinderen van de school hebben genoten.

 49. 5 out of 5

  Zoals we inmiddels van Rep en Roer gewend zijn, was dit weer een musical met de nodige humor op verschillende niveaus, leuke liedjes en een originele invalshoek.

 50. 5 out of 5

  Goede opbouw en ieder kind kwam aan bod. Vrolijke liedjes, voor ieder wat wils!
  Vooral de interactie met het publiek werd door collega's als ouders als leuk, fris, eigentijds en als zinvol ervaren.

 51. 5 out of 5

  Prima, vrolijk, leuk maar wat tijd betreft een beetje aan de lange kant!

 52. 4 out of 5

  We vonden sommige stukjes wel wat te lang, deze hebben we daarom ingekort. Anders duurde de musical wel erg lang. Bij sommige scenes waren er erg veel kinderen op het podium "nodig". Dit zorgde soms voor wat onrust.

 53. 5 out of 5

  Zeer gebruiksvriendelijk, leuke liedjes, rollen passen heel goed bij de diverse kinderen.....

 54. 4 out of 5

  Leuke musical, we hebben de musical opgevoerd met 15 leerlingen 2 stagiaires en ikzelf (meester). Zowel het oefenen als de uitvoering was één groot feest. Ik vond het oefenlokaal op internet minder toegankelijk. Vaak laden de filmpjes niet goed of liep er iets vast.

 55. 4 out of 5

  Leuke uitdaging was het maken van filmpjes (Mark Suikerberg en vlogger Renzo Ros) en die in te passen op het podium.

 56. 4 out of 5

  Ook deze musical heeft weer een item wat leeft bij de kinderen. De dansinstructie is wel op een erg hoog niveau. Veel kinderen haken daarbij af. Het zou fijn zijn als er twee niveaus waren die samen te combineren zijn. Eentje voor iedereen en een moeilijke voor kinderen die dat aankunnen en daar dan mee kunnen schitteren.

 57. 4 out of 5

  Het is erg fijn dat je digitaal de verschillende versies hebt (20 spelers, 24 spelers enz.). Hierdoor kon je ook makkelijk teksten bijschrijven, aanpassen en helemaal compleet maken voor bv. je groep van 22 leerlingen.

 58. 4 out of 5

  Zowel ouders als kinderen hebben deze musical als ´leuk´ ervaren. Het was wel een hele klus ´m in te studeren en de juiste rekwisieten voor elkaar te krijgen.

 59. 5 out of 5

  Ik heb als ouder de moeite genomen om jullie website op te zoeken, puur en alleen om jullie te complimenteren met Torenhoog. Wat een geweldig stuk! De hele zaal heeft van begin tot eind genoten. We hebben met groep 8 meegezongen en meegeklapt, maar wat mij het meest verraste was de humor. Het was lang geleden dat ik zo hard gelachen heb. Top!

  Dirk-Jan Nijessen
  Ouder van kind op OBS De Meerpaal, Leiden

 60. 5 out of 5

  We zijn begonnen met het instuderen van de musical. De rollen zijn verdeeld.
  Het belooft weer een groot spektakel te worden. Een goed verhaal! Leuke personages.
  Veel humor en liedjes en dansjes die direct aanspreken. Heel veel zin in!
  Vorig jaar was de DJ draait door een groot succes. Torenhoog gaat dit zeker ook worden.
  Janpieter Corbeek
  de Terp, Weesp

Add a review