X

T

Torenhoog!

Groep 8 musical

Aantal rollen: minimaal 14, maximaal 46

Aantal liedjes: 9

Speelduur: 1 uur en 15 minuten

VANAF 179.50 Incl. verzending

Samenvatting Musical

Torenhoog! speelt zich af op het dak van de hoogste toren van de wereld: de splinternieuwe Dreamtower. Bij de opening zijn veel beroemde gasten aanwezig, waaronder de populaire vlogger Renzo Ros. Hij plaatst filmpjes van zichzelf op internet waar duizenden jongeren dagelijks naar kijken.Bovenop een toren kan het echter onstuimig zijn, het kan er flink stormen. Als het officiële moment daar is, doen de camera’s het niet meer. Ook de wifi weigert en ook de lift doet het niet meer!

 

Met ruim 1200 voorstellingen door heel Nederland heeft Torenhoog! zich bewezen als een musical die staat als een huis. Of beter gezegd: Die staat als een toren!

LEES HIER EEN GEDEELTE UIT HET TEKSTBOEK / HANDLEIDING

Handig om te weten

 • Voor iedereen een rol: Maar liefst negen versies beschikbaar voor kleine tot grote groepen. Je ontvangt de tekstboeken digitaal zodat je zelf eventueel aanpassingen kunt maken.

 • Beweging op het podium:  Oefen met de dansvideo’s in ons Oefenlokaal. Ook kun je daar aan de slag met de karaokevideo’s van de liedjes.

 • Tijdsbesparing: Laat de kinderen zelfstandig de liedjes en de dansjes oefenen met de gratis app voor op hun smartphone.

Bekijk hier de dansclip

Sky High

4.78 van de 5 sterren

27 reviews
 • 5
  22 Stuks
 • 4
  4 Stuks
 • 3
  1 Stuks
 • 2
  0 Stuks
 • 1
  0 Stuks

Marian - OBS de Tjalk

" GEWELDIG!
Leuk verhaal, de mogelijkheid om met een grote groep (met al voorbewerkt script) te werken. Leuke liedjes! Eenvoudig decor. "

Stefan - Agnesschool

" Het was een duidelijke, leuke musical die goed uitvoerbaar is. Er zit een goede snelheid in en de liedjes zijn leuk! "

Joke - Basisschool de Wissel

" De leerlingen vonden het een geweldige musical.Leuke liedjes, leuke personages! Het script zit goed in elkaar met duidelijke aanwijzingen en tips voor de uitvoering. "

Veronica - Edese Schoolvereniging

" Veel verschillende types: voor elk wat wils.
Heel fijn dat de kinderen ook thuis kunnen oefenen met zang en dans.
Dans hebben we aangepast aan wensen van kinderen: wij dansen elke week.
Ons toneel is niet zo groot, maar met handige decorbouwers werd het een prachtig plaatje
Het publiek wordt er bij betrokken: dat maakt het nog leuker. "

Ramon - Obs Lorentzschool

" Makkelijke liedjes, eenvoudig verhaal, flexibele rolbezetting "

Jolien - Cornelis musiusschool

" Prettig script, veelzijdige rollen, niet echt een hoofdrol, leuke liedjes. "

G - Obs ‘t spectrum

" Makjwlijk uitvte voeten en aan te passen n de groeo. Oefenlokasl erg gsndig en gemakjelijk te volgen "

Ron - obs de Mient

" Een zeer leuke musical. Kinderen zeer enthousiast.
Ook met een hele grote groep 37 is het goed te doen. Ik heb wel gebruik kunnen maken van een groot aantal ouders . Mooi dat jullie de musical aan kunnen leveren afgestemd op je groepsgrootte "

Richard - RK BS Maertenvandenveldeschool

" Goede en vlotte liedjes. Leuke teksten. "

Ivonne - St. Joseph+

" fijn dat er verschillende versies zijn voor verschillend aantal leerlingen; wij hebben de musical met 4 groepen opgevoerd. Leuk eigentijds verhaal. Liedjes zijn kindvriendelijk: goede toonhoogte en teksten daardoor goed verstaanbaar. "

Rensy - De Wegwijzer

" Leuke , vrolijke musical, goede teksten en rollen. Fijn dat er ook verschillende opties worden aangegeven om zo het aantal rollen aan te passen. "

Antoine - De Peppels

" Het was een zeer grappige musical, met erg mooie en leuke liedjes. Er zaten veel verschillende types in, waardoor elk kind zijn een rol kon krijgen die het beste bij hem paste. "

Linda - Obs De Roedel

" Door de app en de instructies kunnen leerlingen thuis prima oefenen. Hierdoor kenden zij de teksten vlot. "

Bjorn - OBS De Toekomst

" Gebruik maken van de belevingswereld van kinderen op een originele manier. Veel rollen waardoor veel kinderen aan de beurt konden komen. "

Nienke - CBS de Burcht

" Erg leuke musical. Makkelijk om de musical naar eigen hand te zeggen. Bij de app misten de kinderen de functie dat ze hun eigen tekst weg konden halen, zodat ze gerichter konden oefenen. "

Michelle - Obs De Dubbele Punt

" Een musical waar alles in zit. Spanning, ontroering, humor. De namen van de personages zijn geweldig, en de interactie met het publiek is heel erg leuk. Een top musical! "

Karin - De Ark

" Goed doordacht, vrijwel alle regieaanwijzingen klopten! Ik vond de dansjes lastig, in dit tempo verstaanbaar zingen en al deze moves uitvoeren bleek wat ingewikkeld voor de meeste kids. De De lift was een dingetje; gelukkig hebben we van een andere school een prachtexemplaar mogen overnemen! Al met al een mooi eindresultaat "

Klaas - De Pannevogel

" Een hele leuke musical! "

Thomas - Sint -Leo Hemelsdaele

" Een hele fijne musical om te doen. Het verhaal leunt dicht bij de leefwereld van de kinderen. Er zit humor in. De musical is toegankelijk voor iedereen. De muziek is top! De rollen zijn groter of kleiner naargelang het verlangen van de kinderen. "

Charlotte - De Elstar

" Goede ervaring! De leerlingen waren betrokken, vonden het verhaal leuk, veel verschillende personages. "Deze review is geplaatst op klantenvertellen.nl en wordt automatisch opgehaald. Klik op de afbeelding onder dit bericht om alle reviews te bekijken.

Andere vragen ?

 • Is deze musical geschikt voor mijn groepsgrootte?

  We hebben veel verschillende versies van het tekstboek klaarstaan, zodat je niet hoeft te puzzelen om al je leerlingen een rol te geven. Bij bestelling ontvang je de links naar alle tekstboeken, zodat je de versie kunt kiezen die bij jouw groep past.

  versie voor 14 of 15 spelers
  versie voor 16 t/m 19 spelers
  versie voor 20 t/m 24 spelers
  versie voor 25 t/m 29 spelers (standaardversie)
  versie voor 30 t/m 32 spelers
  versie voor 33 t/m 35 spelers
  versie voor 36 t/m 39 spelers
  versie voor 40 t/m 43 spelers
  versie voor 44 t/m 46 spelers

 • Wat ontvang ik als ik een musical bij jullie bestel?

  Na de bestelling ontvang je per e-mail:
  de digitale tekstboeken (zowel in Word als in pdf)
  de digitale bladmuziek (in pdf)
  In maart 2017: een bericht hoe de gratis app te downloaden is waarop de kinderen de musical kunnen bekijken en oefenen

  Per post:
  1 tekstboek (standaardversie geschikt voor 26 t/m 32 spelers)
  1 handleiding
  1 cd (met muziek voor tijdens de voorstelling plus de ingezongen versie van de liedjes)

 • Wat is een digitaal tekstboek precies?

  Een digitaal tekstboek is niets anders dan een word-document van het script. Veel docenten worden hier heel blij van, want:

  1. Je kan de tekst gemakkelijk aanpassen, zoals namen van rollen veranderen (bijvoorbeeld wanneer je toch een Wilma de Weervrouw hebt in plaats van een Wil de Weerman), stukjes erbij schrijven of weghalen.
  2. Je mag ze zelf printen, dus altijd genoeg scripts voor de kinderen, hulpouders of collega’s.
  3. De digitale tekstboeken zijn er voor verschillende groepsgroottes. Bij een gedrukt boekje zit je vast aan het standaard aantal rollen.

  We leveren naast het Word-document ook het tekstboek aan als pdf. Hierin kan je geen wijzigingen maken. Voordeel hiervan is dat de pdf meteen geschikt is om zelf af te drukken of naar de plaatselijke copyshop te sturen.

 • Hebben jullie tips om het instuderen makkelijker te maken?

  Jazeker. De afgelopen jaren hebben we volop gewerkt aan een goede manier om het instuderen voor de kinderen én de leerkracht makkelijker en leuker te maken.

  1. In het Oefenlokaal vind je dansinstructieclips en meezing- en karaokeclips
  2. Met de gratis app kunnen de leerlingen thuis op hun mobiel of tablet alles oefenen wat ook in het Oefenlokaal staat
  3. Op iTunes, Spotify en op YouTube kunnen de leerlingen zelf aan de slag als ze geen toegang hebben tot een mobiel of tablet
  4. Onder de tab Tips vind je blogs van medewerkers van Rep en Roer over uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met het instuderen van de musical. Erg leerzaam!

Torenhoog!

Groep 8 musical

Terug
Wat leuk dat je Torenhoog! wilt gaan bestellen! Vul de onderstaande vragen in om je bestelling compleet te maken.

Wat krijg je allemaal erbij?

Het musicalpakket bestaat uit:

 • 1 tekstboek (standaard versie voor 25 t/m 29 spelers)
 • 1 handleiding
 • 1 cd
 • digitale tekstboek voor 14 t/m 46 spelers
VANAF 179.50 Incl. verzending
 • Bij meerdere groepen binnen dezelfde locatie van de school dien je een extra instudeerpakket per extra groep aan te schaffen. Hiervoor betaal je slechts €40,- voor een tweede set. Zijn er meerdere locaties van de school die de musical willen opvoeren, dan dien je hiervoor een extra musicalpakket aan te schaffen.

  Je ontvangt het digitale tekstboek voor jouw groepsgrootte gratis bij bestelling. Daarnaast kun je papieren tekstboekjes bestellen die geschikt zijn voor jouw groepsgrootte. Welke versie je ontvangt, is afhankelijk van het aantal spelers dat je hierboven hebt aangegeven. 

  Je ontvangt het digitale tekstboek voor jouw groepsgrootte gratis bij bestelling. Daarnaast kun je papieren tekstboekjes bestellen die geschikt zijn voor jouw groepsgrootte. Welke versie je ontvangt, is afhankelijk van het aantal spelers dat je hierboven hebt aangegeven. 

  Je ontvangt het digitale tekstboek voor jouw groepsgrootte gratis bij bestelling. Daarnaast kun je papieren tekstboekjes bestellen die geschikt zijn voor jouw groepsgrootte. Welke versie je ontvangt, is afhankelijk van het aantal spelers dat je hierboven hebt aangegeven. 

  Je ontvangt het digitale tekstboek voor jouw groepsgrootte gratis bij bestelling. Daarnaast kun je papieren tekstboekjes bestellen die geschikt zijn voor jouw groepsgrootte. Welke versie je ontvangt, is afhankelijk van het aantal spelers dat je hierboven hebt aangegeven. 

  Je kunt extra cd's bestellen als reserve voor als de cd kwijt of beschadigd raakt, of als oefen-cd's voor de leerlingen.

  • 14.5 €

  Een extra handleiding kan handig zijn voor een collega of hulpouder.

  • 6.5 €

Torenhoog!
179.50

  Verzending:Gratis

  179.50

  Categorie: