X

T

Torenhoog!

Groep 8 musical

Aantal rollen: minimaal 14, maximaal 46

Aantal liedjes: 9

Speelduur: 1 uur en 15 minuten

VANAF 169.50 Incl. verzending

Samenvatting Musical

Torenhoog! speelt zich af op het dak van de hoogste toren van de wereld: de splinternieuwe Dreamtower. Bij de opening zijn veel beroemde gasten aanwezig, waaronder de populaire vlogger Renzo Ros. Hij plaatst filmpjes van zichzelf op internet waar duizenden jongeren dagelijks naar kijken.Bovenop een toren kan het echter onstuimig zijn, het kan er flink stormen. Als het officiële moment daar is, doen de camera’s het niet meer. Ook de wifi weigert en ook de lift doet het niet meer!

 

Met ruim 1200 voorstellingen door heel Nederland heeft Torenhoog! zich bewezen als een musical die staat als een huis. Of beter gezegd: Die staat als een toren!

LEES HIER EEN GEDEELTE UIT HET TEKSTBOEK / HANDLEIDING

Handig om te weten

 • Voor iedereen een rol: Maar liefst negen versies beschikbaar voor kleine tot grote groepen. Je ontvangt de tekstboeken digitaal zodat je zelf eventueel aanpassingen kunt maken.

 • Beweging op het podium:  Oefen met de dansvideo’s in ons Oefenlokaal. Ook kun je daar aan de slag met de karaokevideo’s van de liedjes.

 • Tijdsbesparing: Laat de kinderen zelfstandig de liedjes en de dansjes oefenen met de gratis app voor op hun smartphone.

Bekijk hier de dansclip

Sky High

4.73 van de 5 sterren

60 reviews
 • 5
  44 Stuks
 • 4
  16 Stuks
 • 3
  0 Stuks
 • 2
  0 Stuks
 • 1
  0 Stuks

Grietje - Aloysiusschool

" Leuk origineel verhaal met mogelijkheid voor veel rollen. Leuke liedjes
Soms lastig omdat er bij bepaalde scenes heel veel kinderen tegelijk op het podium staan. "

Deze review is geplaatst op klantenvertellen.nl en wordt automatisch opgehaald. Klik op de afbeelding onder dit bericht om alle reviews te bekijken.

Danielle - obs De Meerpaal

" Helder script, leuk verhaal, humor erin en activerend voor het publiek. Erg geslaagde musical. De handleiding is ook helder en ondersteunend. Een leerkracht die nog onervaren is met musicals, heeft hier houvast aan. "

Deze review is geplaatst op klantenvertellen.nl en wordt automatisch opgehaald. Klik op de afbeelding onder dit bericht om alle reviews te bekijken.

Erik - cbs De Parel

" Helemaal geweldig, prima musical en geweldige liedjes. "

Deze review is geplaatst op klantenvertellen.nl en wordt automatisch opgehaald. Klik op de afbeelding onder dit bericht om alle reviews te bekijken.

Nick Rentenaar

" Leuke musical en zo een mooi afscheid gehad met de kinderen, ouders, familie en collega's. Fijn dat het decor niet veel veranderde. Bijna alles konden we de hele musical laten staan. Leuke afwisselende liedjes. Fijn dat er boekjes zijn voor verschillende groepsgroottes en dat er in de handleiding veel nuttige informatie staat. "

E. Bousema

" Ontzettend gave musical, helemaal omdat we het begin als vlog hadden opgenomen. Zeer spetterende opening dus!!!Helemaal van deze tijd, sprak erg aan, voor groot maar ook voor klein. Swingende musical! "

Henk Van Raaij

" Mooie, prachtige musical met veel dans (je hoeft niet alles zelf te verzinnen). Veel rollen, weinig grote rollen....we konden er zelf nog makkelijk een aantal rollen bijschrijven. Professionele musical. Kinderen, ouders en wij hebben genoten. "

Janpieter Corbeek

" We zijn begonnen met het instuderen van de musical. De rollen zijn verdeeld. Het belooft weer een groot spektakel te worden. Een goed verhaal! Leuke personages. Veel humor en liedjes en dansjes die direct aanspreken. Heel veel zin in! Vorig jaar was de DJ draait door een groot succes. Torenhoog gaat dit zeker ook worden. Janpieter Corbeek de Terp, Weesp "

Dirk-Jan Nijessen

" Ik heb als ouder de moeite genomen om jullie website op te zoeken, puur en alleen om jullie te complimenteren met Torenhoog. Wat een geweldig stuk! De hele zaal heeft van begin tot eind genoten. We hebben met groep 8 meegezongen en meegeklapt, maar wat mij het meest verraste was de humor. Het was lang geleden dat ik zo hard gelachen heb. Top!Dirk-Jan Nijessen Ouder van kind op OBS De Meerpaal, Leiden "

D.M. van Buren

" Zowel ouders als kinderen hebben deze musical als ´leuk´ ervaren. Het was wel een hele klus ´m in te studeren en de juiste rekwisieten voor elkaar te krijgen. "

Dave van Koppen

" Het is erg fijn dat je digitaal de verschillende versies hebt (20 spelers, 24 spelers enz.). Hierdoor kon je ook makkelijk teksten bijschrijven, aanpassen en helemaal compleet maken voor bv. je groep van 22 leerlingen. "

Peter de Haaij

" Ook deze musical heeft weer een item wat leeft bij de kinderen. De dansinstructie is wel op een erg hoog niveau. Veel kinderen haken daarbij af. Het zou fijn zijn als er twee niveaus waren die samen te combineren zijn. Eentje voor iedereen en een moeilijke voor kinderen die dat aankunnen en daar dan mee kunnen schitteren. "

Leo Oomens

" Leuke uitdaging was het maken van filmpjes (Mark Suikerberg en vlogger Renzo Ros) en die in te passen op het podium. "

Jasper Steeneveld

" Leuke musical, we hebben de musical opgevoerd met 15 leerlingen 2 stagiaires en ikzelf (meester). Zowel het oefenen als de uitvoering was één groot feest. Ik vond het oefenlokaal op internet minder toegankelijk. Vaak laden de filmpjes niet goed of liep er iets vast. "

Willem Wienholts

" Zeer gebruiksvriendelijk, leuke liedjes, rollen passen heel goed bij de diverse kinderen..... "

Willemijn van Schaik

" We vonden sommige stukjes wel wat te lang, deze hebben we daarom ingekort. Anders duurde de musical wel erg lang. Bij sommige scenes waren er erg veel kinderen op het podium "nodig". Dit zorgde soms voor wat onrust. "

Els Uilenhoed

" Prima, vrolijk, leuk maar wat tijd betreft een beetje aan de lange kant! "

Nicole Gouverneur

" Goede opbouw en ieder kind kwam aan bod. Vrolijke liedjes, voor ieder wat wils! Vooral de interactie met het publiek werd door collega's als ouders als leuk, fris, eigentijds en als zinvol ervaren. "

Ingmar Adam

" Zoals we inmiddels van Rep en Roer gewend zijn, was dit weer een musical met de nodige humor op verschillende niveaus, leuke liedjes en een originele invalshoek. "

Ronald de Bruijn

" Leuke liedjes, niet te ingewikkeld verhaal zodat alle kinderen van de school hebben genoten. "

M. Harmans

" Leuke vrolijke musical. Duidelijke handleiding. Erg gebruiksvriendelijk voor zowel een grote als kleine groep. "

Monique Koopman

" Eerst had ik een hard hoofd in het decor. Hoe krijg ik nou liftdeuren op het podium die ook nog eens werken? Maar dat is helemaal goed gekomen! "

Kristel Schets

" Het allerbelangrijkste voor ons was dat er steeds veel leerlingen op het podium waren, zodat iedereen veel speeltijd had. "

Wierd Veenstra

" Vrolijke musical met een luchtig verhaal. Eenvoudig te volgen voor het publiek en met grappige personages. Er is ruimte om rollen aan te passen en te verbouwen. Ook het decor was duidelijk en er hoefde niet teveel aan veranderd te worden tijdens de musical. De liedjes zijn ijzersterk en heerlijk om mee te zingen. "

Gerdien Timmer

" Het draaiboek zat goed in elkaar. De personages waren leuk beschreven. Het was gemakkelijk om er rollen bij te maken. De leerlingen en de kijkers vonden het echt een leuke musical. Van mij had het plot iets spectaculairder mogen zijn. "

Adriaan Bisschop

" Een musical van deze tijd. Met zaken van deze tijd....de vlog. Genoeg mogelijkheden om uit te breiden of aan te passen. "

Silvy Onderwater

" De musical was geweldig! Alle kinderen kwamen volledig tot hun recht. Er zitten meerdere grote rollen in de musical en er is voldoende ruimte en inspiratie om extra elementen aan de musical toe te voegen. De dansinstructie filmpjes zijn echt geweldig. Kinderen konden op die manier thuis ook lekker oefenen. De liedjes zijn pakkend en de grapjes zijn leuk voor de kinderen en voor de ouders die komen kijken. De kleuters zingen nu nog steeds de liedjes! Dat zegt genoeg! "

I. van Dijk

" Deze musical was geschikt om 54 kinderen te voorzien van een rol. Goede verhaallijn waar we zelf nog wel wat aanpassingen aan hebben verricht om er nog wat meer humor in te brengen en deze musical bood gelegenheid/nodigde uit om ook digitaal e.e.a. toe te voegen. "

Bianca Bogaard

" Een musical van deze tijd, grappen voor jong en oud en liedjes die super waren! Dansjes waren best pittig voor een niet-dansgroep, maar wij hebben wat pasjes uit de filmpjes gehaald en een eigen dans gemaakt. "

M. Gijsbers

" Grappig, veel verschillende rollen. Leuk dat er solo's in zitten. Leuk dat de zaal wordt betrokken bij de musical. "

Ghislaine van Ginkel

" Ik vond het een goed en kloppend verhaal met hilarische grappen voor jong en oud. De begeleiding vanuit de handleiding en het oefenlokaal maakte het een succes (het was voor mij de eerste keer dat ik groep 8 deed en dus ook de musical moest doen.) Ik kon goed uit de voeten met al het materiaal. De uitvoering was ook een succes, mede door de duidelijkheid vanuit Rep en Roer. "

Liesbeth van Domburgh

" Torenhoog is een hele vrolijke en grappige musical. Helemaal van deze tijd! Het script is heel duidelijk en de liedjes liggen gelijk goed in het gehoor. Kortom: Een aanrader! "

Lex Doezie

" Een makkelijk te organiseren musical. Prettig dat er weinig of geen decorwisselingen zijn. Fijn dat jullie het aantal rollen al prima hebben voorbereid. Het oefenlokaal is zeer plezierig. "

Riet Brak

" Voor mijn duo-collega en ik was het de eerste keer dat we een groep 8 hadden. We hebben in onze loopbaan genoeg weeksluitingen georganiseerd, maar dit was even andere koek. We vonden de 'Torenhoog' musical een topper. Wat een uitgebreid pakket! Van de mogelijkheid om de tekst wat te veranderen, hebben we gebruik van gemaakt. Erg prettig dat er niet echt 1 hoofdpersoon was, in de verschillende scenes kwam iedereen aan het woord. "

Sharon Jansen-Cornet

" Liedjes zijn heel verschillend en allemaal een andere sound, top. Fijn dat er bij iedere scene staat wie er op het podium moet staan. "

Marike Schippers

" Heerlijk dat het podium zo 'leeg' was en dat de achtergrond eenvoudig en toch helemaal passend was! Eindelijk een musical zonder veel wisselingen qua attributen. De kinderen en hun ouders hebben genoten, ik niet minder! "

Danielle vd Berg

" De handleiding was duidelijk en volledig. Goede tips en aanwijzingen voor een opstelling en decor. Het script was rijkelijk gevuld met humor, er werd volop gelachen in de zaal. Het was ook erg leuk dat het publiek actief was bij enkele scenes, die interactie is inspirerend voor de kinderen. Kortom, onze groep 8 vond het een fantastische musical. "

Gido Nijskens

" Beste Rep-en-Roer-musicalmakers,Ik wil jullie even een compliment geven. Van de laatste 5 jaar hebben wij, als school, 4x de laatste door jullie gemaakt afscheidsmusical besteld en uitgevoerd.Wat zijn die musicals toch geweldig!! Leuk verhaal, super goede liedjes.Gisteren hadden we onze eerste uitvoering van "Torenhoog". Het was zeer geslaagd.Wat er ook zo goed aan is: als de zaal vol (kleine) kinderen zit die komen kijken: de musicals zijn zo interactief: de kleine kids kunnen regelmatig ff van de stoel af om een dansje mee te doen, of bepaalde bewegingen in een liedje.Kortom: GA ZO DOOR, wij zijn als klant zeer tevreden, en dat mag wel eens gezegd worden!! "Dikke duim omhoog" "

Thijs Dings

" Humoristisch verhaal, geweldige liedjes en uitstekende handleiding. Leuke interactie met het publiek, inclusief actieve deelname. "

Marieke Scholte op Reimer

" Wij hebben dit jaar de musical Torenhoog met de kinderen ingestudeerd en wat was dat een feestje. Mijn complimenten voor deze ontzettende leuke musical. Jullie hadden het enthousiasme van onze kinderen moeten zien, echt fantastisch. (En van ons juffen natuurlijk ook.) Ze zongen de hele dag de liedjes, ouders vertelden dat dit thuis ook nog doorging. Van het begin tot het eind hebben onze kinderen hier echt van genoten. Wat zo leuk was dat het een musical van deze tijd was. Met hele leuke typetjes en uitspraken. Nogmaals heel hartelijk dank. "

Ilona Booij

" Wat een verademing om geen rollen zelf erbij te moeten verzinnen of dubbelrollen, gewoon het aantal kinderen invoeren en er rolde een musical op maat uit. Ook het oefenen via het digibord vonden wij heel prettig. Fijn vonden wij ook dat de musical zich op één locatie afspeelde en er dus niet constant van decor moest worden gewisseld . "

Margriet Fix

" Wat een fantastische musical was dat! Geweldige liedjes, heerlijke dialogen, echt top! De decorsuggesties waren ook prima en heel goed uitvoerbaar. Het verhaal was heel helder. Hulde aan de schrijver(s). Ook heel veel reacties van ouders en grootouders gehad. En dat waren ouders en grootouders die er al heel wat gezien hadden! "

Janneke Leenen

" Wij vonden het een actuele musical. een leuk/grappig verhaal, met veel kinderen te spelen. De liedjes waren leuk en hip. Het is een musical die in de smaak valt bij de kinderen, omdat er veel in hun belevingswereld geschreven is. (denk aan blogs, vlogs, dreambook/facebook, enz. Voor de leerkracht makkelijk in te oefenen met alle tips en instructiefilmpjes. "

Monique van Beerendonk

" Zoals we gewend zijn van jullie zit de musical weer helemaal goed in elkaar! Leuke dialogen, de naamsverbasteringen, verwijzing naar vorige musicals (Wil de Weerman bv), geweldige woordgrapjes, grappige humor, goede tips, aanstekelijke muziek.... Kortom, wij zijn helemaal tevreden! "

Ingeborg Willaert

" Superleuke liedjes, en een leuk eigentijdse verhaal. Wat ik vooral echt goed vond is dat je in het verhaal niet moest wisselen van decor. "

Ilona Gubbels

" Het was prettig dat wij met onze kleine groep (14 lln) de musical toch uit konden voeren. "

Ludo Hoes

" Geen ingewikkelde decorwisselingen. Dat was voor mij de reden om hem bij de kinderen aan te prijzen. Het opkomen door de liftdeuren is een geweldige vondst. Ieder karakter heeft zijn 'moment of glory'. Weinig kleffe liefdesscènes. Kinderen hebben er een hekel aan. Die er nog inzaten hebben we in overleg kleiner gemaakt. Liedjes waren helemaal geweldig. Die kenden ze snel van buiten. Dansjes waren lastiger. Hebben we ook een beetje aangepast. Fijne musical. We hebben er veel plezier aan beleefd. "

Mariska Damveld

" Hele fijne musical, te meer omdat we voor het eerst geen rollen bij hoefden te schrijven. Inhoudelijk veel humor en wisselingen. Leuk om te kijken voor jong en oud, met name door de knipoog naar de huidige tijd. "

Jasper Versleijen

" Musical Torenhoog! is een vrolijke musical met een mooie onderliggende boodschap. De rollen zijn zo uitgewerkt dat iedereen een moment heeft om op het podium te kunnen schitteren. De samenwerking tussen mens en techniek (de lift) in deze musical zorgt bovendien voor een extra dimensie. Een aanrader! "

Willem Pilon

" Het was een eigentijdse musical. Het was een duidelijk te volgen verhaal met een verrassende ontknoping. Voor iedereen was er een rol naar keuze. De liedjes waren geweldig. Het decor was simpel te realiseren. "

Hetty Westerveld

" De leerlingen en ik hebben met veel plezier deze musical ingestudeerd. De muziek ligt mij in eerste instantie wat minder (ik ben meer van de '(licht)klassieke kant', maar de leerlingen pakken dit door de instudeermogelijkheden die je ons aanbieden snel op. Zo, dat ik het geheel toch erg leuk ga vinden. "

Tabitha van Dijk

" Wat een ontzettend leuke en positieve musical. De muziek is modern en aansprekend. De teksten prima te leren en er is een goede balans tussen humor, sprekende rollen, een serieuze ondertoon en de mogelijkheden om de uitvoering naar je eigen hand te zetten. Daarnaast staan er in de handleiding volop ideeën qua decor, rekwisieten en kleding. De kinderen hebben deze musical zelf uitgezocht en op de afscheidsavond hebben we alleen maar positieve en enthousiaste reacties gekregen. Kortom...een aanrader voor een onvergetelijke groep 8 musical! "

Tamara Heijmen-Bos

" Erg fijn dat er rollen gesplitst konden worden zodat je ook met grotere groepen de musical kan spelen. Fijn dat er verschillende tekstboeken waren zodat je niet zelf alles aan hoeft te passen. "

Miranda Hofstee

" Fantastisch! Al heel veel musicals met groepen 8 gedaan, maar zo goed als de musical is uitgewerkt in de handleiding, ben ik nog niet eerder tegen gekomen. Daarbij zijn de liedjes vlot, de teksten vaak heel grappig. We hebben meer dan eerder, ontzettend veel goede feedback van ouders gekregen. "

Linda Huijboom

" Het was weer een erg leuke musical, de liedjes spraken in eerste instantie wat minder aan, maar dit veranderde tijdens het oefenen. Het is heel fijn dat je de tekstboeken kan aanpassen en zelf kan printen. "

Naomi Ridder

" Een hele leuke musical, waar een verhaal in zit. Niet zomaar een musical, maar eentje met een doel. De kinderen moesten samenwerken en zo kwamen ze tot het volbrengen van de opdracht. Een mooie missie. "

D. Van der Steen

" Helemaal van nu! Goed te begrijpen met heerlijke humor. Vooral de liedjes waren weer erg gaaf! "

Riejan Smits

" Donderdag de musical "Torenhoog" gespeeld. De kinderen deden het fantastisch, het publiek stond zowel in de middag- als de avondvoorstelling op de stoelen van enthousiasme! Graag wil ik jullie een groot compliment maken voor de musicals die jullie uitbrengen! Echt geweldig, liedjes, zang en teksten, ze lopen als een trein! Vorig jaar hebben we met 13 kinderen " de Dj draait door" gespeeld, en ook die was zo geweldig! Ook volgend jaar ga ik weer voor jullie! "

Marion Spits

" Fijn dat alles zich afspeelde op dezelfde plek, dus geen decorwissel nodig was. Leuke liedjes, die gemakkelijk aan te leren waren. Leuke, grappige rollen, allemaal even belangrijk. Iedereen was tevreden met zijn of haar rol. Fijn dat er niet echt een hoofdrol was. "

Jop Stoffels

" Echt een geweldige musical! Fantastisch! Toen ik de trailer voor het eerst zag wist ik al direct dat dit een topmusical zou gaan worden. Vandaag was de eerste voorstelling voor de school en iedereen vond het geweldig! Ik zelf speelde de rol van klusser Gert en vond het leuk om met mijn 3 collegas (onze groep is met 37) lekker aan die lift te klussen. Ook speelde ik architect in scene 3 en dat was ook heel leuk. Kortom: Dikke duim omhoog naar jullie, Rep en Roer!Jop Stoffels (ex)leerling basisschool De Springbeek Hout-Blerick "

Gepka Brinkhaus

" De liedjes waren op precies de goede zanghoogte voor de kinderen. Ze bleven ook bij mij al na één keer in mijn hoofd zitten...Het was soms even puzzelen waar al de kinderen te laten, omdat er steeds veel op het podium staan, maar het is goed gelukt. Ik kreeg achteraf een aantal keren dit compliment: "Ik zie regelmatig van dit soort musicals, en vind ze stiekem heel saai... maar deze was echt heel erg leuk!" "

Arvid Slotman

" Via deze weg willen wij jullie bedanken voor de geweldige musical die jullie hebben gemaakt! Torenhoog was een groot succes! Ouders, leerkrachten en leerlingen waren laaiend enthousiast en vonden dit de mooiste musical in jaren. Velen hadden kippenvel, en ook hield niet iedereen het droog. Ook werd er volop meegedanst met het lied Strek en buig! Prachtig! Het decor heeft hier ook zeker een steentje aan bijgedragen. Ouders hebben een "echte" lift gemaakt die zelf weer sluit. Het decor gaat nu zelfs langs meerdere scholen die deze musical binnenkort ook laten zien! Nogmaals bedankt! Arvid Slotman - Docent C.b.s "De Akker" uit Gramsbergen "

Rex van Iersel

" Fantastisch. Superleuke liedjes en een heel klinkend eigentijds verhaal, dat goed aansluit bij de belevingswereld van de kinderen. Ook goed dat je verschillende versies uit kunt printen, naar gelang het aantal kinderen dat je in je klas hebt. "

Liesbeth Mol

" Wij waren erg blij met alle oefenmogelijkheden van het oefenlokaal, met de tekstboekjes op maat (39 rollen), met het feit dat er geen/nauwelijks decorwisseling is tijdens de musical (maakt dat de musical vlot doorloopt). We vonden het inhoudelijk ook een leuke musical, de kinderen vonden de typetjes leuk, konden er goed hun ei in kwijt. De ouders en collega leerkrachten vonden het ook een erg leuke musical om naar te kijken. De liedjes waren superleuk en lagen goed in het gehoor. Door het oefenlokaal konden we ze makkelijk oefenen in de klas. "

60 beoordelingen voor Torenhoog!

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Torenhoog!” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere vragen ?

 • Is deze musical geschikt voor mijn groepsgrootte?

  We hebben veel verschillende versies van het tekstboek klaarstaan, zodat je niet hoeft te puzzelen om al je leerlingen een rol te geven. Bij bestelling ontvang je de links naar alle tekstboeken, zodat je de versie kunt kiezen die bij jouw groep past.

  versie voor 14 of 15 spelers
  versie voor 16 t/m 19 spelers
  versie voor 20 t/m 24 spelers
  versie voor 25 t/m 29 spelers (standaardversie)
  versie voor 30 t/m 32 spelers
  versie voor 33 t/m 35 spelers
  versie voor 36 t/m 39 spelers
  versie voor 40 t/m 43 spelers
  versie voor 44 t/m 46 spelers

 • Wat ontvang ik als ik een musical bij jullie bestel?

  Na de bestelling ontvang je per e-mail:
  de digitale tekstboeken (zowel in Word als in pdf)
  de digitale bladmuziek (in pdf)
  In maart 2017: een bericht hoe de gratis app te downloaden is waarop de kinderen de musical kunnen bekijken en oefenen

  Per post:
  1 tekstboek (standaardversie geschikt voor 26 t/m 32 spelers)
  1 handleiding
  1 cd (met muziek voor tijdens de voorstelling plus de ingezongen versie van de liedjes)

 • Wat is een digitaal tekstboek precies?

  Een digitaal tekstboek is niets anders dan een word-document van het script. Veel docenten worden hier heel blij van, want:

  1. Je kan de tekst gemakkelijk aanpassen, zoals namen van rollen veranderen (bijvoorbeeld wanneer je toch een Wilma de Weervrouw hebt in plaats van een Wil de Weerman), stukjes erbij schrijven of weghalen.
  2. Je mag ze zelf printen, dus altijd genoeg scripts voor de kinderen, hulpouders of collega’s.
  3. De digitale tekstboeken zijn er voor verschillende groepsgroottes. Bij een gedrukt boekje zit je vast aan het standaard aantal rollen.

  We leveren naast het Word-document ook het tekstboek aan als pdf. Hierin kan je geen wijzigingen maken. Voordeel hiervan is dat de pdf meteen geschikt is om zelf af te drukken of naar de plaatselijke copyshop te sturen.

 • Hebben jullie tips om het instuderen makkelijker te maken?

  Jazeker. De afgelopen jaren hebben we volop gewerkt aan een goede manier om het instuderen voor de kinderen én de leerkracht makkelijker en leuker te maken.

  1. In het Oefenlokaal vind je dansinstructieclips en meezing- en karaokeclips
  2. Met de gratis app kunnen de leerlingen thuis op hun mobiel of tablet alles oefenen wat ook in het Oefenlokaal staat
  3. Op iTunes, Spotify en op YouTube kunnen de leerlingen zelf aan de slag als ze geen toegang hebben tot een mobiel of tablet
  4. Onder de tab Tips vind je blogs van medewerkers van Rep en Roer over uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met het instuderen van de musical. Erg leerzaam!

Torenhoog!

Groep 8 musical

Terug
Wat leuk dat je Torenhoog! wilt gaan bestellen! Vul de onderstaande vragen in om je bestelling compleet te maken.

Wat krijg je allemaal erbij?

Het musicalpakket bestaat uit:

 • 1 tekstboek (standaard versie voor 25 t/m 29 spelers)
 • 1 handleiding
 • 1 cd
 • digitale tekstboek voor 14 t/m 46 spelers
VANAF 169.50 Incl. verzending
 • Bij meerdere groepen binnen dezelfde locatie van de school dien je een extra instudeerpakket per extra groep aan te schaffen. Hiervoor betaal je slechts €40,- voor een tweede set. Zijn er meerdere locaties van de school die de musical willen opvoeren, dan dien je hiervoor een extra musicalpakket aan te schaffen.

  Je ontvangt het digitale tekstboek voor jouw groepsgrootte gratis bij bestelling. Daarnaast kun je papieren tekstboekjes bestellen die geschikt zijn voor jouw groepsgrootte. Welke versie je ontvangt, is afhankelijk van het aantal spelers dat je hierboven hebt aangegeven. 

  Je ontvangt het digitale tekstboek voor jouw groepsgrootte gratis bij bestelling. Daarnaast kun je papieren tekstboekjes bestellen die geschikt zijn voor jouw groepsgrootte. Welke versie je ontvangt, is afhankelijk van het aantal spelers dat je hierboven hebt aangegeven. 

  Je ontvangt het digitale tekstboek voor jouw groepsgrootte gratis bij bestelling. Daarnaast kun je papieren tekstboekjes bestellen die geschikt zijn voor jouw groepsgrootte. Welke versie je ontvangt, is afhankelijk van het aantal spelers dat je hierboven hebt aangegeven. 

  Je ontvangt het digitale tekstboek voor jouw groepsgrootte gratis bij bestelling. Daarnaast kun je papieren tekstboekjes bestellen die geschikt zijn voor jouw groepsgrootte. Welke versie je ontvangt, is afhankelijk van het aantal spelers dat je hierboven hebt aangegeven. 

  Je kunt extra cd's bestellen als reserve voor als de cd kwijt of beschadigd raakt, of als oefen-cd's voor de leerlingen.

  • 14.5 €

  Een extra handleiding kan handig zijn voor een collega of hulpouder.

  • 6.5 €

Torenhoog!
169.50

  Verzending:Gratis

  169.50

  Categorie: