Volg die Ster (kerstmusical)

Volg die Ster (kerstmusical)

Je staat op het punt om de musical a Volg die ster te bestellen.
Vul het onderstaande veld in om de bestelling compleet te maken.

 • *Het aantal groepen waarmee je gaat uitvoeren
  • 0 €
  De onderstaande producten zijn optioneel:
  Extra cd
  • 19.5 €
  Extra handleiding
  • 4.5 €
  Extra tekstboekjes

  let op: alleen geschikt voor het standaard aantal spelers. Zie rechterkolom

  • 3 €

Het musicalpakket bestaat uit:
– 1 tekstboek
– 1 handleiding
– 1 cd
– digitaal tekstboek

Optioneel:

 1. Bij meerdere groepen ontvang je een tweede set en de opvoerrechten voor een extra groep
 2. Extra cd’s kan je bestellen als reserve voor als de cd kwijt of beschadigd raakt
 3. Een extra handleiding kan handig zijn voor een collega of hulpouder
 4. Je kunt extra tekstboekjes bestellen als je geen gebruik wilt maken van het digitale tekstboek
Na bestelling ontvang je:
– … direct een bevestiging per e-mail
– … vaak dezelfde dag al de e-mail met o.a. de links naar het/de digitale tekstboek(en)*
– … binnen vijf werkdagen (maar vaak al eerder) de rest van de bestelling per post*
* Afhankelijk van de gekozen betaalmethode (bij vooraf betalen geldt het bovenstaande zodra de betaling op onze rekening staat)

Musical Beoordelingen

Rated 4.00 out of 5 stars
14 reviews

14 reviews for Volg die Ster (kerstmusical)

 1. 4 out of 5

  Superleuke, humoristische maar ook sfeervolle musical. Het klassieke kerstverhaal op een eigentijdse manier verteld. Aanrader! Ik heb heel veel lol gehad met de klas tijdens het instuderen van de musical en ook nu nog citeren de kinderen regelmatig stukken tekst uit de musical. Muziek is goed en ook de orkestbanden zijn uitstekend. Veel positieve reacties van collega's en ouders die zijn komen kijken. Enige commentaar: Wat jammer dat het (zo snel) afgelopen was...

 2. 3 out of 5

  We hebben de musical uitgevoerd me een leeftijdsgroep van 7 tot 75 jaar. Er zat heel veel humor in. De liedjes waren niet te simpel maar wel makkelijk in te studeren.

 3. 4 out of 5

  Bekend kerstverhaal, leuk herverteld. Prachtige liedjes!

 4. 4 out of 5

  Wat een fantastische musical! De kinderen waren dol enthousiast en hebben de tijd van hun leven gehad met deze musical. Het was een leuk hip kerstverhaal en er zaten lekkere vlotte liedjes bij. Ook ouders en andere collega's waren erg positief over de musical. Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen.

 5. 4 out of 5

  De musical was zeer snel in te studeren, makkelijker dan andere bij jullie uitgegeven musicals maar dat is juist gunstig voor een kerstmusical, daar wil je tenslotte niet te lang aan werken. De kinderen waren in staat om hun rol een eigen imago te geven, dat geeft aan dat het aansluit bij de beleving..

 6. 4 out of 5

  Ik vond het een geweldige musical. De kinderen hebben heel veel plezier gehad bij en inoefenen en uitvoeren van de musical. Van de ouders kreeg ik terug dat dit zo'n geweldige musical was. Het sprak dus ook het publiek aan.

 7. 5 out of 5

  De kinderen vonden de musical geweldig. Vooral de liedjes waarbij je je lekker kan laten gaan (de echte meezingers) vielen goed in de smaak. En de scenes met een beetje humor doen het goed bij de spelers en bij de kinderen in de kerk. Erg leuk waren de extra geluiden bij jullie musical (nachtgeluiden en motorgeluid). Helemaal prachtig was het muzikale intro waarbij we iedereen konden voorstellen. Hartelijk dank!

 8. 4 out of 5

  De musical digitaal was erg handig, zo kon ik de scenes aanpassen aan degene die de rol speelde. Dus Jozef werd Job, Maria werd Marly enz. Zo wist elk kind wanneer en wat hij moest zeggen. Het maakte het instuderen makkelijker.

 9. 4 out of 5

  Frisse eigentijdse kijk op een oud verhaal met voor kinderen te begrijpen humor.

 10. 3 out of 5

  Aardig, maar weinig verrassend. Veel bekende liedjes. Te veel wisselende settings, maakt het rommelig. Heel prijzig! (24 spelers)

 11. 4 out of 5

  Zowel kinderen als volwassenen vonden het leuk. De 'grapjes' en het verhaal waren voor zowel jong als oud. Hoop a.s. kerst weer een spetterende musical met het kerstverhaal te kunnen bestellen.

 12. 4 out of 5

  We hebben de musical uitgevoerd me een leeftijdsgroep van 7 tot 75 jaar.

 13. 5 out of 5

  Ik vond het een geweldige musical. Kippenvel bij de liedjes, de humor van Snurker.. het publiek was dolenthousiast! Ik wens jullie veel succes met jullie nog te maken musicals. Volg die Ster was een groot succes op onze school. Zelfs een stuk in de (plaatselijke) krant. De kinderen hebben zelf de decors en de kleding gemaakt.

 14. 4 out of 5

  Heel goed dat er een aantal bekende liedjes in zitten, scheelt heel veel aanleren.

Add a review