X

V

Volg die Ster (boek)

VANAF 18.50 Incl. verzending
 • Prachtig kerstverhaal om samen met je kind(eren) te lezen
 • Met luisterboek-cd, sfeervol verteld door cabaretier Dave Luza
 • Zeven kerstliedjes, waaronder vijf originele liedjes geschreven door Meike Veenhoven en Sander Geboers (bekend als componist van Claudia de Breij)

Samenvatting Boek

Volg die Ster vertelt het bekende kerstverhaal over de geboorte van Jezus. Maar dan anders.

Koning Mopperkont kan het niet uitstaan dat hij niet precies weet hoeveel volk hij heeft. Hij besluit om alle inwoners van het land te tellen. Maria en Jozef, die net bezig zijn met het inrichten van de kinderkamer, moeten naar Bethlehem voor de volkstelling. Als ze daar geen hotel kunnen vinden, besluiten ze te overnachten in een schuurtje.

Dit kerstverhaal in een nieuw jasje is geschreven door Rick Dros, theatermaker en cartoonist, die met zijn herkenbare tekenstijl ook verantwoordelijk is voor de illustraties. Voor de muziek tekende Sander Geboers (componist van o.a. de liedjes van Claudia de Breij) en Meike Veenhoven, allebei al jaren werkzaam als makers van muziek voor kindermusicals. Het verhaal wordt op CD verteld door Dave Luza, cabaretier en theatermaker.

LEES HIER EEN GEDEELTE UIT HET TEKSTBOEK / HANDLEIDING

Wat je moet weten

 • Beluister hier een fragment uit het voorleesboek en een van de liedjes.

Beluister hier fragmenten van de luister-cd

0 van de 5 sterren

0 reviews
 • 5
  0 Stuks
 • 4
  0 Stuks
 • 3
  0 Stuks
 • 2
  0 Stuks
 • 1
  0 Stuks

Ingrid Rietveld, Utrecht

“ Leuk boekje met mooie kindvriendelijke tekeningen met het eeuwen oude verhaal op een dusdanige manier verteld dat het de nieuwsgierigheid wekt van kinderen. De liedjes maken het helemaal af. Superleuk cadeau om te geven of om te krijgen. Een aanrader! ”

Elly van de neertwegh, Utrecht

" Ik heb het leuke boekje naar mijn kleinkindertjes gestuurd in Australie. Ze vinden het erg leuk en ook om aan vriendinnetjes te laten horen en zien vanwege de Nederlands tekst. Wat ooit "gewoon" was ...nl Nederlands ....is nu " special " en dat maakt het extra waardevol. "

Harry wim, Utrecht

" Prima poging om het oude kerstverhaal nieuw leven in te blazen. Mijn kleindochter van 9 luisterde en las vol aandacht en moest geregeld lachen. Dat het verhaal een verrassend nieuw slot kreeg kan ik begrijpen, gezien de doelgroep van jonge kinderen (6 tot 10). Beslist geen spijt van de aanschaf! "

MarieIde, IJsselstein

" Het kerstverhaal in een nieuw jasje, de CD is heel leuk ingesproken en gezongen, samen met de illustraties erg leuk voor de (klein)kinderen ! "

NettyP, IJsselstein

" Zelf lezend vond ik het oude verhaal op een aansprekende wijze in een nieuw jasje gestoken. Korte en begrijpelijke zinnen. Met als afsluiting leuke, mooi liedjes. Deze Kerst ga ik mijn kleinkinderen dit mooie boek voorlezen! En hen de liedjes laten horen. "

Kereliekie, Utrecht

" Het boekje is goed en met humor geschreven. Ik heb het voorgelezen aan mijn kleinzoon, Teun, van 3 jaar. Hij begrijpt dit leuke ' kerst-verhaal ' ! Mijn kleindochter, Esmee, van 8 jaar vond het heel leuk om het zelf te lezen. Moest erg lachen. En.....de liedjes op de CD zijn zo mooi gezongen ! "

Dorien68, Utrecht

" Heel verrassend, het kerstverhaal in een nieuw jasje. Ik lees het met veel plezier aan mijn kinderen voor, en luisteren en proberen de liedjes mee te zingen. Zeer geschikt voor mijn kinderen 5 en 8 jaar. "

Eigje, Nieuwegein

" Ontzettend leuk boekje voor kinderen om uit voorgelezen te worden of om zelf te lezen. Erg leuk verhaal ! "

Maryjuf, Voorhout

" Leuk alternatief kerstverhaal "
Volg die Ster (boek)

Terug
Wat leuk dat je Volg die Ster (boek) wilt gaan bestellen! Vul de onderstaande vragen in om je bestelling compleet te maken.

VANAF 18.50 Incl. verzending
 • 1-4: €18,50 p/st
  vanaf 5: €16,50 p/st
  vanaf 10: €14,50 p/st
  vanaf 20: €12,50 p/st
  vanaf 50: €9,50 p/st
  • 18.5 €

Volg die Ster (boek)
18.50

  Verzending:Gratis

  18.50

  Categorie: