Musicalbegeleiding

Professionele musicalbegeleiding op jouw school

De musical instuderen met groep 8 is natuurlijk heel leuk, maar ook een enorme klus. In sommige omstandigheden kan het fijn zijn om hier professionele hulp bij te krijgen, zodat je het niet alleen hoeft te doen. Bijvoorbeeld om de werkdruk te verlagen. Of als je als leerkracht wel eens een keer een ‘booster’ zou willen, een extra impuls, waardoor je zelf ook geïnspireerd wordt. Dan kan het fijn zijn om de musical geheel of gedeeltelijk te laten begeleiden door professionals.

 

In samenspraak met Rep en Roer biedt Tussen Zang en Dans professionele musicalbegeleiding op maat aan bij jullie op school. Dit ontlast de leerkracht, de kinderen én de leerkracht leren er veel van en het staat garant voor een spetterende eindmusical.
Tussen Zang en Dans is een ambitieus workshopbedrijf dat met behulp van enthousiaste jonge professionals een frisse wind laat waaien in het kunstaanbod van de basisscholen in Nederland. Of je school nu in Groningen staat of in Maastricht, dat maakt niet uit. Tussen Zang en Dans heeft door het hele land enthousiaste docenten klaarstaan die naar jouw school toekomen.

 

Je kunt kiezen tussen drie verschillende begeleidingspakketten:

Musical Booster

Een eenmalige begeleiding om een goede start te maken, of halverwege de repetities de klas te voorzien van goede tips.

4 uur  €359,-

Vraag een offerte aan

Musical Coach

Een paar sessies om de musical in goede banen te leiden voor een onvergetelijke show.

10 uur €1099,-

Vraag een offerte aan

Musical Stars

Liever alles uit handen geven? Dat kan! Wij begeleiden de kinderen door de hele musical heen. Van rolverdeling tot uitvoering.

Prijs in overleg

Vraag een offerte aan