Jochem Myjer geeft les

Tips voor de musical van groep 8

Tips, tips en nog eens tips

Dit jaar geeft Jochem Myjer les aan de kinderen van groep 8! In deze lessenserie geeft Jochem videotips aan de kinderen die zich gaan voorbereiden op de groep 8 musical. Denk hierbij aan omgaan met de zenuwen, het leren van je tekst, duidelijk praten en het leuker maken van het typetje dat je speelt in de musical. De video’s zijn heel leuk samen met de kinderen in de klas te bekijken. Zo krijg je dit jaar extra energie om met de eindmusical te starten en met nog meer plezier deze zomer een knallende musical neer te zetten.

Deze lessenserie is speciaal opgenomen bij de groep 8 musical Het laatste level van Rep en Roer Musicals. Iedere rol bij deze musical wordt door Jochem uitgelicht, zodat elke leerling die met deze musical aan de slag gaat een tip krijgt voor zijn of haar rol.

Gratis deze lessenserie bekijken

Deze lessenserie wordt dit jaar gratis aangeboden door Rep en Roer Musicals aan de scholen die dit jaar de afscheidsmusical Het laatste level gaan opvoeren.

bestel de musical Het laatste level

Of

Stuur mij een gratis proefpakket van Het laatste level

Wie is Jochem Myjer

Jochem Myjer is een van de bekendste cabaretiers van Nederland en trekt al jaren volle zalen met zijn theatershows.

In 1997 doet hij mee met het Groninger Studenten Cabaret Festival. Hij is dan twintig jaar en wint er met zijn korte voorstelling Geen Gemyjer de eerste prijs. Reden voor Jochem om zijn studie op te geven en zich volledig op theater te richten.

Sindsdien is Jochem niet meer weg te denken uit de Nederlandse theaters en trekt hij keer op keer volle zalen. Zijn laatste show Adem in, adem uit heeft hij vanaf 2016 meer dan driehonderd keer opgevoerd.

Maar niet alleen zijn cabaretshows zijn populair. Jochem schrijft sinds 2015 boeken voor kinderen. Zijn boek De wereld van de Gorgels bleek een bestseller en kreeg in 2016 de prijs van Nederlandse kinderjury.

Wat weinig mensen weten is dat Jochem zijn eerste theaterervaring heeft opgedaan tijdens de groep 8 musical. Hierin ontdekte hij dat hij zich op het podium zich als een vis in het water voelde. Voor hem dus een ervaring om het nooit meer te vergeten.

Afscheidsmusical Het laatste level

Het laatste level speelt zich af in Parijs. De fanatieke gamer Mitch is met zijn familie op vakantie in deze grote stad, net wanneer Mitch een belangrijke gamewedstrijd moet spelen. Zijn ouders willen dat Mitch belangstelling toont voor zijn omgeving en willen niks van het gamen weten. Mitch gaat zich verstoppen om aan de gamerondes te kunnen deelnemen. De bezorgde ouders gaan naar hem op zoek en er ontstaat een kat- en muisspel in Parijs. Omdat hij zich steeds moet verstoppen, raakt Mitch bevriend met een Parijse oudere dame. Uiteindelijk blijkt deze vriendschap belangrijker dan het winnen van de finale.

De sterke punten van de musicals van Rep en Roer:

  • Voor ieder kind een passende rol
  • Tien scripts voor verschillende groepsgroottes beschikbaar
  • Veel ondersteuning voor het instuderen: Een oefenpagina voor het digibord en voor de kinderen een gratis oefenapp

 

Leuke reacties

van andere leerkrachten

Superleuke musicals

 

Vele jaren spelen wij al de musicals van Rep en Roer en we zijn altijd zeer tevreden. Ontzettend leuke liedjes, duidelijk script dat aangepast is aan groepsgrootte, humor, suggesties voor dansjes en decor. Ook het contact met Rep en Roer is altijd snel, vriendelijke en behulpzaam.

De Achtbaan
Jochem, Tiel

Alles is duidelijk en netjes uitgewerkt

 

Heb al meerdere musicals gedaan via Rep en Roer. Alle musicals zaten top in elkaar. Alles wat erin stond was allemaal duidelijk.

IKC Raam
Dieuwe van der Heijden, Uden

Vlotte en vrolijke musicals

 

We hebben nu een aantal jaar gekozen voor een musical van Rep en Roer. We vinden de musicals erg vlot en bij de beleving van de kinderen passen. Leuke liedje en dansjes, waarin je als leerkracht alleen maar hoeft te ondersteunen. Fijn dat de kinderen de app kunnen gebruiken.

De Fakkel
H, Drent- van Raaij

Wil jij aan de slag met de musical Het laatste level en wil je met groep genieten van de lessenserie van Jochem Myjer?

Klik hieronder om de musical te bestellen.

Bestel de musical Het laatste level

Wil je eerst het hele script lezen dat geschikt is voor jouw groepsgrootte? Vraag dan hieronder een gratis proefpakket aan.

Stuur mij een gratis proefpakket van Het laatste level