N

Nieuw: het Rep en Roer Soundboard

Sinds kort vind je in het oefenlokaal van onze nieuwste musical Camping De Hooiberg het Rep en Roer Soundboard. Hiermee kun je gemakkelijk oefenen en de muziek tijdens de voorstelling afspelen.

Rep en Roer Soundboard

In het soundboard vind je alle muziek die op de cd staat, plús de alternatieve tracks. Dat zijn varianten van de voice-over tracks die je gebruikt als je meer of minder spelers hebt dan het standaard aantal.

Gemakkelijk te bedienen

Je kunt het Rep en Roer Soundboard gebruiken tijdens het oefenen van de musical, maar ook tijdens de uitvoering. De player is gemakkelijk te bedienen. Als een track is afgelopen, stopt hij bijvoorbeeld automatisch. Rechtsboven vind je een grote pauze knop voor als er iets mis gaat en je moet ingrijpen. Je kunt de muziek afspelen op een iPad, een laptop of een telefoon.

Kleuren

De kleuren markeren de verschillende soorten tracks:

  • De liedjes zijn groen
  • De tussenmuziekjes zijn oranje
  • De geluiden zijn roze
  • De voice-overs zijn geel
  • De alternatieve tracks hebben een lichtere kleur en een kortere balk

Karaoke Plus

Onderaan vind je nog een playlist met daarin de karaoke plus versies van de liedjes. Hierbij hoor je op de muziek kinderen zingen, maar minder hard dan bij de gewone ingezongen versie van de liedjes. Hierdoor krijg je tijdens de repetitie of voorstelling een voller geluid. Dit kan prettig zijn wanneer je groep klein is, moeite heeft om hard te zingen of wanneer de kinderen in de groep het fijn vinden om wat extra ondersteuning te krijgen tijdens het zingen.

 

 

Vind hier meer blogs over de tools van Rep en Roer.

Speel de muziek eenvoudig af tijdens het oefenen en tijdens de voorstelling.

Nieuw: het Rep en Roer Soundboard