P

Poster Camping de Hooiberg

Op zoek naar een leuk afscheidscadeautje?
Geef alle leerlingen een poster van de musical Camping de Hooiberg cadeau. Hierop staan grapjes en verwijzingen naar de musical en de personages.

Afmeting H 47cm B 21 cm.

De posters kosten €14,50 per 15 stuks. De prijs is inclusief btw en verzendkosten.

Bestel hier de posters in de Rep en Roer Shop.

Geef als afscheidscadeautje aan alle leerlingen een poster van Camping de Hooiberg. Te koop in de Rep en Roer Shop.
Poster Camping de Hooiberg

 

Vind hier meer blogs over Camping De Hooiberg.

Waar gaat de musical over?

Deze musical speelt zich af op boerderij De Hooiberg. Harm is een boerenzoon die erg graag zingt. Zijn vader, boer Cor, ergert zich daaraan: ‘Werk toch eens door, jongen!’ Hij wil graag dat Harm later de boerderij overneemt. Zijn dochter Geertje is hier eigenlijk veel geschikter voor, maar daar denkt Cor niet aan. En hun moeder, boerin Miep, is druk met de boerderijcamping die vandaag opengaat.

Daar arriveren de eerste gasten: een gezin uit de stad, waarvan de pubers veel liever naar de Costa del Sol waren gegaan, in plaats van in de modder te zitten zonder wifi. Andere gasten zijn de cursisten van de yogalerares die rust komen zoeken op de boerderijcamping, maar of dat lukt tussen alle boerenbedrijvigheid…? En dan heb je ook nog de fans van het motorcrossfestival op de camping, erg rustig zijn die ook niet. Die zijn wel onder de indruk van de bandleden van Niet Normaal, die ook op de camping staan. En de bandleden zijn dan weer onder de indruk van boerenzoon Harm. Wat kan dat jong zingen, zeg! Zou hij niet een nummertje mee willen zingen op het festival?

En dan hebben we de poppen aan het dansen. Boer Cor wil daar niets van weten. Sterker nog, vanaf nu is het: verboden te zingen!

Maar daarna gebeuren er rare dingen op de boerderij. De kippen leggen geen eieren meer, de koeien geven geen melk en de varkens rollen niet meer door de modder. Hoe kan dat? Heeft het met de camping te maken misschien? En wat doen die jongens van het TV-programma Klopjacht steeds op de boerderij?

Mag de camping wel blijven? Zullen de dieren zich weer gewoon gaan gedragen? En zal Harm ooit weer mogen zingen? Je ziet het in de musical Camping De Hooiberg. Een musical die gaat over gezien en geaccepteerd willen worden zoals je bent.

Poster Camping de Hooiberg