Ren voor de Robot

In Middelstad zijn alle mensen een beetje zenuwachtig. Want binnenkort opent de uitvinder Stein Breingein hier zijn nieuwe winkel. Iedereen vraagt zich af wat er te koop zal zijn. Met veel tromgeroffel onthullen de verkopers het product van de nieuwe shop: Robots!Vanaf nu heeft iedereen altijd vakantie!

Leuk, denkt de slager. Hij wil wel een volautomatische winkelbediende, dan hoeft hij niet meer zelf achter de balie te staan. Niet leuk, denken de boswachter en zijn vriend. Al die techniek, niemand geeft nog om de natuur. Binnenkort is het Nationale Natuurdag en niemand heeft zich nog ingeschreven voor de boswandeling die ze organiseren!

Luister hier de liedjes

iconen-40x40-groen-04Aantal rollen: minimaal 11, maximaal 49
iconen-40x40-groen-05Aantal liedjes: 9
iconen-40x40-groen-01Speelduur: een uur en 15 minuten

 Met de handige digitale tekstboeken kan je niet alleen zelf makkelijk aanpassingen maken, er zijn ook verschillende versies voor kleine tot grote groepen   beschikbaar.

 Bespaar tijd door de kinderen zelfstanding te laten oefenen met de karaokevideo’s van de liedjes in ons Oefenlokaal

Lees hier een gedeelte uit het tekstboek/handleiding

Wat leerkrachten zeggen over onze musicals

 Er wordt bij iedere musical van jullie gelachen. Ik vind de liedjes modern en leuk om in te studeren. Wij hadden dit jaar 16 leerlingen. Ook voor dit aantal hadden jullie het script al herschreven. Dat scheelde mij dit jaar enorm veel tijd.

Loes van Dijk, Het Kompas,

Erg leuke musical! De leerlingen waren gelijk super enthousiast; het onderwerp sprak ze erg aan. Iedereen heeft door het ontbreken van een ‘echte’ hoofdrol de kans gehad om te schitteren.

Miryam Kruis, ´t Koggeschip, Amsterdam

Veel gestelde vragen

Is deze musical geschikt voor mijn groepsgrootte?

Deze musical is geschikt voor 11 t/m 49 spelers. Het papieren tekstboek gaat uit van 29 spelers en is voor meer of minder spelers te gebruiken. Voor een klein aantal spelers is een aparte versie beschikbaar. Deze is alleen digitaal beschikbaar. Bij bestelling ontvang je de links naar alle digitale tekstboeken. Je kunt dus zelf kiezen welke je gebruikt:

 1. standaard versie (geschikt voor +/- 24 t/m 49 spelers)
 2. versie met een kleine rolverdeling (geschikt voor 11 t/m +/- 23 spelers)

Wat ontvang ik als ik een musical bij jullie bestel?

Na de bestelling ontvang je per e-mail:

 1. de digitale tekstboeken (word-document)

Per post:

 1. 1 tekstboek (standaardversie geschikt voor +/- 24 t/m 49 spelers)
 2. 1 handleiding
 3. 1 cd (met muziek voor tijdens de voorstelling plus de ingezongen versie van de liedjes)

Wat is een digitaal tekstboek precies?

Een digitaal tekstboek is niets anders dan een word-document van het script. Veel docenten worden hier heel blij van, want:

 1. Je kan de tekst gemakkelijk aanpassen, zoals namen van rollen veranderen (bijvoorbeeld wanneer je toch een Wilma de Weervrouw hebt in plaats van een Wil de Weerman), stukjes erbij schrijven of weghalen.
 2. Je mag ze zelf printen, dus altijd genoeg scripts voor de kinderen, hulpouders of collega’s.
 3. De digitale tekstboeken zijn er voor verschillende groepsgroottes. Bij een gedrukt boekje zit je vast aan het standaard aantal rollen.

Hebben jullie tips op het instuderen makkelijker te maken?

Jazeker. De afgelopen jaren hebben we volop gewerkt aan een goede manier om het instuderen voor de kinderen én de leerkracht makkelijker en leuker te maken.

 1. In het Oefenlokaal vind je de karaoke-video’s
 2. Op iTunes, Spotify en op YouTube kunnen de leerlingen zelf aan de slag als ze geen toegang hebben tot een mobiel of tablet
 3. Onder de tab Tips vind je blogs van medewerkers van Rep en Roer over uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met het instuderen van de musical. Erg leerzaam!

Twijfel je of deze musical geschikt is voor jullie situatie?
Neem gerust contact met ons op.

Direct deze musical bestellen

vanaf €144,50

renvoorderobot