R

Rep en Roer Musicals Businessfriend War Child

Van 2015 t/m 2020 was Rep en Roer Musicals Businessfriend van War Child.

War Child biedt kinderen in oorlogsgebieden een veilige omgeving en de mogelijkheid hun nare ervaringen een plek geven via creatieve workshops. Ze bouwen weer zelfvertrouwen op en halen hun leerachterstand in, zodat ze weer kunnen dromen van een toekomst. Daarom zijn wij Businessfriend van War Child. Van elk verkocht musicalpakket doneerden we 5 euro aan War Child.

Meer weten over War Child of zelf doneren? Klik hier.

Vanaf 2021 zijn wij een samenwerking aangegaan met Kinderhulp.
Lees hier ons blog over de samenwerking met Kinderhulp.

Van 2015 t/m 2020 was Rep en Roer Musicals Businessfriend van War Child.

 

OVER REP EN ROER

Rep en Roer Musicals maakt musicals voor het basisonderwijs, zoals afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het is bijzonder om samen met de klas waar je zoveel jaren mee bent opgetrokken, de basisschooltijd af te sluiten door een musical uit te voeren. Aan dit leuke en leerzame proces willen wij graag bijdragen. Wij zorgen voor een goedlopend verhaal met humor en onderliggende boodschap en pakkende, gevarieerde liedjes. Wij scheppen de voorwaarden waaronder alle kinderen kunnen stralen. Het instuderen van een musical kost veel tijd. Wij hopen leerkrachten veel uit handen te nemen door onze musicals zoveel mogelijk op maat aan te bieden en van instudeer-ondersteuningen te voorzien.

Extra leuk vinden wij het als we met onze werkzaamheden een goed doel kunnen steunen. De afgelopen jaren was dat War Child. Vanaf 2021 zullen we Kinderhulp gaan steunen. Kinderhulp is er voor alle kinderen en jongeren in Nederland tussen de 0 en 21 jaar die in armoede opgroeien. Kinderhulp helpt met iets groots, of iets kleins. Zodat ook zij het gevoel hebben erbij te horen en gelijke kansen krijgen voor de toekomst. Wij steunen kinderhulp met een vast bedrag per verkochte musical.

War child

 

Rep en Roer Musicals Businessfriend War Child