V

Voorleesboek Volg die Ster

Lees je kind voor uit het boek Volg die Ster.Misschien heb je wel eens gehoord van onze kerstmusical Volg die Ster, waarin op een grappige manier het kerstverhaal opnieuw wordt verteld. Bij deze musical hebben we ook een kinderboek gemaakt: het voorleesboek Volg die Ster. Hierdoor kunnen nog meer kinderen genieten van het kerstverhaal met de originele liedjes van Rep en Roer Musicals.

Je kunt het boek voorlezen, maar het boek is ook door kinderen zelf te lezen, te bekijken én te beluisteren, want een cd is toegevoegd waarop de liedjes te horen zijn en het verhaal wordt voorgelezen.

Klik hier voor meer info en om te bestellen.

Waar gaat het over?

Koning Mopperkont kan het niet uitstaan dat hij niet precies weet hoeveel volk hij heeft. Hij besluit om alle inwoners van het land te tellen. Maria en Jozef, die net bezig zijn met het inrichten van de kinderkamer, moeten naar Bethlehem voor de volkstelling. Als ze daar geen hotel kunnen vinden, besluiten ze te overnachten in een schuurtje.

Tekst en muziek

Rick-Dros profiel foto

Dit kerstverhaal in een nieuw jasje is geschreven door Rick Dros, theatermaker en cartoonist, die met zijn herkenbare tekenstijl ook verantwoordelijk is voor de illustraties. De muziek is uit de vertrouwde handen van Meike Veenhoven en Sander Geboers.

 

 

 

Meer horen?

Beluister alvast een fragment uit het boek:

Voorleesboek Volg die Ster