W

Welke versie moet ik bestellen voor mijn groep?

Welke versie moet ik bestellen voor mijn groep? Van onze musicals zijn verschillende versies beschikbaar, zodat je niets hoeft aan te passen voor jouw spelersaantal. Bekijk hieronder hoe je een bestelling plaatst.

Welke versie moet ik bestellen voor mijn groep?

Tijdens het online bestellen van de musical kun je een keuze maken voor verschillende versies van het tekstboek. Heb je bijvoorbeeld 21 spelers, dan kies je voor de versie van 19 t/m 22 spelers.

Twijfel je welke versie je moet bestellen, omdat het aantap spelers nog niet zeker is? Kies er gewoon een. Je kunt altijd contact met ons opnemen en dan passen wij de versie aan.

Het gaat hier om het aantal spelers dat samen de musical uitvoert. Heb je nog een groep die de musical apart uitvoert? Kies dan voor de optie ‘Bestel voor nog een groep’. Ook hier kun je weer het juiste spelersaantal opgeven. 

Als je klaar bent. Klink je op ‘Bestelling afronden’.

Hier vind je meer blogs over Waar vind je wat.

 

 

OVER REP EN ROER

Rep en Roer Musicals maakt musicals voor het basisonderwijs, zoals afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het is bijzonder om samen met de klas waar je zoveel jaren mee bent opgetrokken, de basisschooltijd af te sluiten door een musical uit te voeren. Aan dit leuke en leerzame proces willen wij graag bijdragen. Wij zorgen voor een goedlopend verhaal met humor en onderliggende boodschap en pakkende, gevarieerde liedjes. Wij scheppen de voorwaarden waaronder alle kinderen kunnen stralen. Het instuderen van een musical kost veel tijd. Wij hopen leerkrachten veel uit handen te nemen door onze musicals zoveel mogelijk op maat aan te bieden en van instudeer-ondersteuningen te voorzien.

Extra leuk vinden wij het als we met onze werkzaamheden een goed doel kunnen steunen. De afgelopen jaren was dat War Child. Vanaf 2021 zullen we Kinderhulp gaan steunen. Kinderhulp is er voor alle kinderen en jongeren in Nederland tussen de 0 en 21 jaar die in armoede opgroeien. Kinderhulp helpt met iets groots, of iets kleins. Zodat ook zij het gevoel hebben erbij te horen en gelijke kansen krijgen voor de toekomst. Wij steunen kinderhulp met een vast bedrag per verkochte musical.

Welke versie moet ik bestellen voor mijn groep?