W

Workshop The Kick Off

Maak een inspirerende start met de musical

Misschien heb je nog niet zoveel ervaring met het instuderen van de musical. Of lijkt het je gewoon leuk om samen met je klas een middag met een professionele workshopdocent alle facetten van de musical eens aan te raken. We weten zeker dat je na deze korte middag een flinke boost hebt gekregen om de rest van de repetitieperiode lekker aan de slag te gaan.

WORKSHOP THE KICK OFF

 

Vaak krijgen we de vraag of we ook ondersteuning kunnen leveren op school. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een club die goed aansluit bij de visie en de toon van Rep en Roer Musicals. Samen met ZangExpress kunnen wij dan eindelijk deze leuke workshop aanbieden. ZangExpress bestaat uit een groep bevlogen zangers en theatermakers die jarenlang ervaring hebben met het coachen van leerkrachten en kinderen op basisscholen, met als bedoeling dat er zelfstandiger en met meer plezier gezongen wordt in de klas. Deze workshopdocenten kennen onze musicals van binnen en van buiten en sluiten dus goed aan op waar de groep mee bezig is.

Voor wie

Voer je met jouw groep een musical uit van Rep en Roer en heb je behoefte aan inspiratie bij de aanpak hiervan? Dan is deze workshop iets voor jou.

Programma

Wat kan je verwachten van deze 2 uur durende workshop?

  • Heel veel zangtips – Met vertrouwen en dynamiek zingen met behulp van de basisgeluiden van ZangExpress.
  • Oefeningen voor drama – Zelfvertrouwen, expressie en verstaanbaarheid op het podium.
  • Oefeningen voor dans –  Dansen als een groep, werken aan het combineren van dansen en zingen.

 

Na afloop van de workshop hebben de groepsleerkracht en de klas meer vertrouwen en tools om de eindmusical en de weg ernaartoe succesvol te laten verlopen.

Waar

De workshop vindt plaats op de eigen school op een moment dat voor jullie uitkomt.

kick-off-logo

 

We mogen deze workshop aanbieden van €350,– voor €295,-

Klik hier om de Kick Off workshop bij Zangexpress aan te vragen.