8

Gewoon Super
Lia - De Baanbreker

Leuke musical. De kinderen hebben ervan genoten.

9

Het laatste level
Mark - BS de Zyp

Fantastische musical waarin iedereen, op zijn eigen niveau, kan schitteren. Een erg leuk verhaal die veel kinderen aanspreekt. Het liedje van oma hakte er bij iedereen wel in(een echte tranentrekker).

8

Het laatste level
Mandy - Eikenwijs

Het was een hele leuke musical. Er zaten veel rollen in wat handig was voor onze grote groep. Hij duurde echter 2 uur wat behoorlijk aan de lange kant was. De liedjes waren erg leuk!

9

Het laatste level
Rob - Dr. Jan de Quay

Leuke liedjes, solo wat minder qua betekenis in het verhaal. Met een kleine groep (12 leerlingen) was het vaak heel snel omkleden waardoor we wat accordeonmuziek toegevoegd hebben. Maar wederom een aanrader als je een Rep en Roer musical wil doen!

8

De DJ draait door
Eric - de lage weide

De liedjes vonden de kinderen erg leuk! Zo fijn om te zien dat het publiek erbij betrokken werd Er was een grote veelzijdigheid aan rollen. Hierdoor was het voor alle kinderen niet te moeilijk om de tekst van buiten te leren. Misschien een tip. Het speelde zich af in een discotheek maar er was maar voor één liedje een dansje. Misschien dat ook voor 'Koningin van de dansvloer' een dans gemaakt kan worden. Nu hebben we deze zelf bedacht.

8

Het laatste level
Nina - De Oversteek

Voor het eerst een musical mogen organiseren. Rep en Roer biedt veel ondersteuning d.m.v. de handleiding, het oefenlokaal en de oefenapp. Contact opgenomen om een cd na te bestellen en dat was vlot geregeld.

10

Het laatste level
Ben Plooy - Jan Campertschool Driehuis

Dit was voor mij de eerste 'rep en roer musical'. Het is zeer goed bevallen. Heerlijk dat de hele musical in één decor afspeelt. De liedjes passen prima bij het verhaal. Een redelijk beknopte handleiding met duidelijke aanwijzingen. En wat de kinderen ook erg leuk vonden waren de filmpjes van Jochem Mijer. Kortom, een zeer geslaagde musical. Petje af voor 'rep en roer'!

10

Het laatste level
mieke - sint Joris

..

10

Het laatste level
Esther - KBS De Hasselbraam

Het laatste level is een geweldig leuke musical! Ieder kind had wel een rol die bij hem of haar paste. De liedjes zijn heel leuk en aanstekelijk. Fijne website en app om te oefenen! De kinderen, ouders en leerkrachten hebben echt genoten! Ik zou deze musical iedereen aanraden! Fijn dat er een Facebook pagina was voor tips vanuit andere scholen en Rep en Roer zelf.

9

Het laatste level
Marijke - Wingerd

Het thema is heel actueel en er zitten veel verschillende verhaallijnen in waardoor er altijd iets te beleven is. Wij hadden een kleine groep van 13 lln. en deze musical is heel geschikt doordat er voor iedere groepsgrootte een variant was. De dubbelrollen waren goed uit te voeren. Er zijn goede tips van Jochem Meijer!

9

Het laatste level
Arlet - De Akker

De kinderen en ikzelf hebben genoten van weer een nieuwe rep en roer musical. De muscial zit goed in elkaar en je krijgt genoeg handvatten om deze musical goed neer te zetten.

9

Het laatste level
Yordi - KBS Laurentius

+ een dynamische verhaal met verschillende verhaallijnen door elkaar, waardoor er geen kleine rollen waren + hele verhaal speelde zich al op hetzelfde plein, waardoor het overzichtelijk bleef + energieke liedjes - laatste scènes vonden wij wat vlak, had meer energie in gemogen