10

Gewoon Super
Karen - De Meerkoet

Een eigentijdse musical die de kinderen zelf hebben uitgezocht. Het grappige verhaal, de pakkende liedjes en het goede eindlied zorgden ervoor dat de kinderen van groep 7/8 deze musical kozen en met zeer veel plezier hebben ingestudeerd en opgevoerd. Er zijn zeer veel verschillende soorten rollen, zodat er voor elk kind een passende rol te kiezen is. De ene rol heeft veel tekst, de ander juist weinig. Het niveau van de teksten is ook goed te doen. Al met al...het was Gewoon Super!

8

Gewoon Super
Lysan - OBS de Wegwijzer

Goed in te oefenen, vol met humor en gewoon super leuk!

9

Betoeterd
Rebecca Bruinsma - De Windwijzer

Prachtige muziek, leuke personages.

10

Verboden te voeren
Jeroen - De Hoeksteen

Topmusical om te spelen!

10

Over de kop
Ingrid - Talisman

Leuke musicals, leuke liedjes en een handige handleiding.

10

Niet te filmen!
Bernt Hamers - b.s. De Heijcant

Afgelopen schooljaar hebben wij de musical 'niet te filmen' opgevoerd. Erg leuke musical met leuke personages en liedjes en interactie met het publiek. Het oefenen ging goed met de duidelijke materialen .

8

Over de kop
Thijs - Op Dreef

Leuke musical! Echt super in elkaar gezet

10

Verboden te voeren
Andrea - Obs de Lindenboom

Hele leuke musical, kinderen waren erg enthousiast!

9

Niet te filmen!
Nicole Goris - Sint Maarten

Het was een musical met veel verschillende rollen, waardoor er voor ieder kind een leuke rol was.

10

Torenhoog!
Marion - basisschool Merijntje

Duidelijke en fijne musicals , bij ons op school genieten alle kinderen ervan van groep 1 t/m groep 8 en natuurlijk de ouders.

9

Volg die Ster (kerstmusical)
Sylvia - De Springplank

We hadden een week of 5 de tijd om hem in te studeren en dat is makkelijk gelukt. Er zitten grappige rollen in, de welbekende 'smaakmakers' die het traditionele Kerstverhaal behoorlijk opleuken. Er komen ineens engelen op motoren voorbij, een herder die onwijs snurkt en Jozef en Maria die voor de geboorte van hun kind de kinderkamer aan het behangen zijn. Hilarisch toch? Er was voor elk kind een passende rol met niet al teveel tekst. De liedjes waren een leuke afwisseling tussen de scènes door. Uiteindelijk hebben we de voorstelling online gespeeld, vanwege de toen geldende RIVM maatregelen. We hebben de stream opgenomen en later teruggekeken. Met deze musical konden we toch een beetje kerstsfeer creëren. Het diner ging al niet door, dus dit was een welkom alternatief!

9

Volg die Ster (kerstmusical)
Christiaan - VEG Wormerveer

Vanuit een kerk hebben wij deze musical gekocht. We hebben dit laten inoefenen en laten uitvoeren. Enkele teksten hebben we aangepast, het einde is vrij abrupt en vroeg nog wat aandacht. Verder zijn het leuke, vrolijke liedjes en hebben we genoten van de woordgrappen.