10

Torenhoog!
Mieke - bs De Meerkoet

Leuke liedjes die makkelijk zijn aan te leren. Verhaal is altijd erg leuk en begrijpelijk voor de kinderen.

8

Het laatste level
Jikke - Sbo de Keerkring

Fijn dat we de musical kunnen aanpassen op het niveau van onze kinderen. Hij was veelzijdig en het wat makkelijk om kleine rolletjes toe te voegen/weg te halen.

10

Het laatste level
Marianne - KC De Oude Vaart

Ook deze keer was deze musical van Rep en Roer 'Het laatste level' een groot succes. De liedjes zaten er supersnel in. De kinderen konden zich helemaal uitleven in hun rol. De dag van de uitvoering werd onze 'kok/ober' ziek. Maar doordat de kinderen zo enthousiast hadden geoefend, kon een andere leerling het zo overnemen! De grapjes, de liedjes alles kwam uit de verf. Het was 1 groot feest!

9

Het laatste level
Emelie - Valentijn

Een leuk verhaal!

10

Het laatste level
Karin - Leidse Houtschool

Wij vinden de musicals van Rep en Roer prettig om mee te werken. De extra's die erbij zitten zijn voor de kinderen leuk!

8

Het laatste level
Marc - OBS De Zilveren Maan

Met de afscheidsmusical 'Het laatste level' is het Rep en Roer opnieuw gelukt om elementen van 'ouderwets' drama te combineren met eigentijdse inhoud en dito muziek. Zoals altijd zijn de liedjes uitmuntend geschreven: sterke teksten, rijke instrumentatie en veel afwisseling van stijlen. De plaats van handeling, Parijs, nodigt uit tot de creatie van een spectaculair, subtiel uitgelicht decor, bijvoorbeeld een skyline met Eiffeltoren en Arc de Triomphe. Alle scènes spelen zich af op één plek. Dat maakt de musical overzichtelijk en minder bewerkelijk in de voorbereiding, maar zorgt ook voor een wat statische handeling. Wat de acteurs en het publiek na afloop bijblijft, is een gedeeld gevoel van intimiteit en saamhorigheid en de echo van de prachtige muziek1

8

De Laatste Kerstboom (kerstmusical)
Miranda - De Beekvliet

Wij hebben de voorleesversie gedaan en de liedjes verdeeld over de groepen. Openings- en eindlied met elkaar gezongen. Hierdoor gaf het verbinding tijdens de kerstviering.

10

Over de kop
Meine - Louise de Coligny

Al een aantal jaren gebruiken wij de musicals van Rep&Roer! Sinds afgelopen jaar laten wij de leerlingen zelf een musical kiezen (uit 3 opties) en ze kiezen zelf ook voor de afscheidsmusicals van Rep&Roer! Makkelijk uit te voeren, super leuke liedjes én decorhulp!

10

Het laatste level
Christa - CBS De Hoeksteen

De musicals van Rep en Roer spreken de kinderen altijd erg aan. We kiezen al jaren voor deze musicals. De liedjes zijn afwisselend en leuk, iedereen staat regelmatig op het podium en met behulp van de app is het leren super makkelijk. Dansjes, tekst, liedjes, ideeën voor decor, enz., helemaal compleet.

10

Gewoon Super
Corien Bogerd - De Wissel

Geweldige musical waarbij elke leerling tot zijn recht komt.

9

Over de kop
Chris - de Schakel

leuke musical, goed te doen met een lastig groep 8. leuk resultaat!!!

9

De Kerstnar (kerstmusical)
Monique - De berk Deerlijk (België)

Wij hebben de musical ietsje aangepast (eerste deeltje namen we uit de voorleesversie / de rest werd gespeeld). Wij speelden met 34 kinderen uit ons schoolkoortje (6 tot 10 jaar). Iedereen was heel enthousiast. We konden gebruik maken van de infrastructuur van ons gemeentelijk ontmoetingscentrum. Dat was natuurlijk fantastisch ! Er waren twee opvoeringen ; de rollen werden de tweede keer gespeeld door andere kinderen. Zo kon iedereen die graag toneel speelt aan bod komen. De liederen werden door het koor gezongen met begeleiding van de karaokeversie. De musical werd zeer gesmaakt door de kinderen, de ouders en sympathisanten.