10

Zo goed als nieuw
Wendy - ICBKaleidoscoop

We hebben met veel plezier aan deze musical gewerkt. De setting sprak erg aan; een kringloopwinkel! Erg leuk om het decor te maken en bij de Kringloopwinkel spulletjes te verzamelen om e.e.a. aan te kleden. Er zit veel humor in het stuk en het is dus voor alle leeftijden geschikt. De liedjes waren erg leuk.

9

Verboden te voeren
Saskia - De Tovercirkel

Het fijne aan de musicals van Rep en Roer is hoe ze zijn opgezet. Het gebruiksgemak is heel groot, weinig wisseling van decor of spullen. De kinderen zingen de liedjes snel mee en genieten van het opvoeren. De app voegt echt iets toe aan de betrokkenheid van de kinderen.

10

Zo goed als nieuw
Manon - RKBS De Paradijsvogel

Rep en Roer maakt werkelijk perfecte musicals. Bij de musical kan je met de hele klas de liedjes en de dansjes via digibord oefenen. Dat scheelt veel tijd. Het verhaal is elk jaar weer leuk en goed te volgen. Voor elk kind is er een mooie rol. De musical is er in verschillende versies, rekening houdend met het leerlingenaantal van de klas. veel ideeën via de facebooksite betreft de decor en kleding etc. Kortom, een feestje om mee te werken.

10

Zo goed als nieuw
Brenda - De Talisman

Het was een hele leuke musical die goed te volgen was door het publiek.

9

Volg die Ster (kerstmusical)
Lonneke Balder - De Regenboog

De kinderen vonden het weer geweldig en de handvatten vanuit Rep en Roer waren weer prima.

8

Lichtjes in het duister (kerstmusical)
Maaike Verbeek - De Marshof

De Musical was lekker vlot in te studeren, veel -niet al te grote- rollen en een paar grotere rollen. De liedjes zijn leuk, goed te zingen voor kinderen en ook goed in te studeren. Fijn dat de duur van de musical niet te lang is, dit maakt het opvoeren van een kerstmusical in een drukke tijd heel haalbaar en laag drempelig.

9

De Laatste Kerstboom (kerstmusical)
Lucia Stevens - GO! BS Vijverbeek

Het was een fijn kerstverhaal, de verschillende levensbeschouwingen overstijgend (mits kleine aanpassing van het script). De ouders waren razend enthousiast. De leerlingen gaven het beste van zichzelf. Het waren, zoals gewoonlijk, mooie liedjes die de leerlingen graag zongen. Het is fijn verschillende genres van muziekjes hierin te ontdekken. Kortom: we waren met z'n allen méér dan tevreden. Het werd een aangename avond! En volgend jaar doen we opnieuw mee!

9

De Laatste Kerstboom (kerstmusical)
Ronald - Protestantse Gemeente Kudelstaart

Als kerkelijke gemeente wilden we eens een musical die anders was dan anders. Niet het "geijkte" verhaal van Jozef, Maria en de stal. Maar een meer eigentijdse musical. En dat was deze musical waar het in het teken stond van de kerstperikelen die iedereen wel kent met daarbij de kerstbomen verkoper die met zijn laatste kerstboom blijft zitten. We hebben er van genoten. En ideaal ook dat je makkelijk kan varieren met het aantal spelers en speelsters, wat we dan ook gedaan hebben. De musical heeft een mooie lengte, maar daar wij ook wat jongere spelers mee lieten doen hebben we zelf wat liedjes achterwege gelaten om zo de voortgang er goed in te houden. Deed voor ons niets af aan de fun factor van de musical. Zit gewoon goed in elkaar.

We hebben heel veel reacties gehad adat hij zo mooi was.

De musical heeft een leuk verhaal, die voor alle leeftijden te begrijpen is. Fijn dat je het script in een Word bestand ook kunt aanschaffen, dan kun je lekker zelf wat wijzigen en toevoegen. De liedjes zijn afwisselend en leuk.

10

De Laatste Kerstboom (kerstmusical)
Karlien de Jonge - Apostolisch Genootschap

Wat een leuke opbouw, hele leuke liedjes. Heel pakkend verhaal. We hebben super veel plezier gehad met de repetities en met de uitvoering met spelers van 5 tm 75 jaar!

10

Verboden te voeren
Nicole - De Veldhof

De kinderen en het publiek hebben genoten van deze musical. Het was een mooi afscheid voor onze groep 8.