10

Het laatste level
D. - IKC Binnenstebuiten

Wij werken al een paar jaar met de musicals van Rep en Roer. Het zijn leuke, actuele musicals voor een kleine of grote groep leerlingen!

10

Het laatste level
Leerkracht gr 8 - Bs De Bunders

Al jaren musicals van Rep en Roer. Duidelijke handleiding, leuke rollen, één decor en OefenApp.

9

Over de kop
Maureen - de Gazelle

Over de kop is een musical die geschikt is voor een grote groep. De oefenapp is handig en de kinderen kunnen er thuis ook mee oefenen. In de handleiding staan veel tips voor het decor. We hebben een top uitvoering gehad met 54 kinderen!

10

Het laatste level
Pauline - OBS de Plantage

Een leuk verhaal met humor, maar ook een mooie boodschap en goed te volgen voor het publiek. Pakkende liedjes en geweldig verzonnen personages. Ook weer goed verzorgd met de oefen app voor de kinderen. Net als elk jaar zeer tevreden over deze musical van Rep en Roer.

10

Het laatste level
Kimberley - Het Meerrijk

De musical 'Het laatste level' hebben wij afgelopen jaar gedaan. We hebben het ervaren als een leuke musical die goed te doen is voor de kinderen. Er zit een duidelijke verhaallijn in met veel humor en leuke personages. De dansvideo's waren zoals altijd top. De filmpjes van Jochem Myjer over de personages waren ook een groot succes.

10

Verboden te voeren
Marijn - De Tovercirkel

Het verhaal van de musical was erg leuk en doordat er gewerkt wordt met één decor, was dit een ideale musical om op te voeren. De tijdsduur was wel erg optimistisch aangegeven in de planning.

8

Het laatste level
Katie Broerse - sbo De Klimboom

Een fijne musical om mee te werken

10

Verboden te voeren
Britt - OBS de Sterrenborgh

Onze leerlingen hebben "Verboden te voeren" uitgevoerd. Een leuke, grappige musical met een leuke verhaallijn die goed te volgen is, ook als er even iets niet loopt zoals gepland. Voor elke leerling zit er wel een passende rol tussen. Met de oefenapp kunnen de leerlingen ook thuis blijven oefenen. Het oefenlokaal is ook zeer gebruiksvriendelijk.

9

Het laatste level
R de Bruijn - jps de Kring

Ook het laatste level was weer een groot succes. We doen al jaren rep en roer musicals en deze musical stond ook weer bol van goede muziek en een grappige verhaallijn voor de kinderen van groep 3 tot en met 7 en voor de ouders en opa's en oma's van de kinderen van groep 8. Wat ook heel fijn is....geen ingewikkelde decorwisselingen...

10

Het laatste level
Gerrit - Angelaschool

Opnieuw prima ervaring met erg goed materiaal

9

Het laatste level
Anouk - kbs De Verrekijker

Ontzettend leuke musical, leuke personages. De laatste scenes met de slow motion vond ik nogal rommelig. Ook kwamen sommige dubbelrollen niet helemaal goed uit ivm het omkleden ( toerist en wielerfans). Verder een duidelijke handleiding en leuke liedjes.

10

Het laatste level
Shanice - Suringarschool

De kinderen waren heel enthousiast over het thema, de plek van de musical en de personages. Zat goed in elkaar. Bij veel musicals vind ik altijd dat het verhaal niet altijd te snappen is zonder dat je het hele script gelezen hebt. Dat er aan het eind een onthulling is die dan niet goed uit de verf komt. Dat was in dit geval helemaal niet! Leuke namen die lijken op de 'echte bekenden' (Matje van der Modderpoel). Liedjes waren makkelijk aan te leren en bleven goed hangen. Fijn dat er halverwege even een energizer in zit (Napoleons mars). App is heel fijn, samen met alle extra's; uitleg over personages, tips, dansjes, tekst leren enz.