9

Zo goed als nieuw
Denise Knol - Montssorischool Maassluis

De kinderen en de ouders hebben weer genoten van de musical. De filmpjes zijn heel handig voor het oefenen van de dansjes. De nieuwsbrieven gaven mij inspiratie om het nog makkelijker te maken om te oefenen met groep 8.

8

Betoeterd
Jeroen - Waterlelie

Een top musical gezien. Ook de minder extraverte kinderen kwamen volledig tot hun recht.

10

Zo goed als nieuw
Jens van Nieuwenhuijzen - KBS de Schakel

Wederom een hele goede musical van Rep en Roer! De musical zat goed in elkaar, leuke personages met voor ieder wat wils. Extra mooi vond ik dat een leerling die eerst 'boom' wilde spelen (voordat we de musical hadden uitgezocht) en niks durfde, uiteindelijk stond te stralen als één van de vier gadget kings. Heldere dansinstructies, goede tips voor het decor, ik heb er weinig op aan te merken!

9

Niet te filmen!
Ferdie - IKC cbs De Heidevlinder

De musical 'Niet te filmen!' is al een iets oudere musical en ietsjes gedateerd, maar de mogelijkheid om aanpassingen te doen maakt het weer eigentijdser. De mensen van Rep en Roer zijn hier ook super behulpzaam bij. Je krijgt gerust het script in Word document opgestuurd om het vervolgens zelf te kunnen aanpassen. Ook kreeg ik na vragen een script voor 50 personen, zodat ik zelf nieuwe (al bedachte) rollen in het script voor 28 kon schrijven. Heel fijn!

9

Verboden te voeren
Jesse van der Geest - IKC Trianova

Wij als klas en als school waren erg tevreden met de musical Verboden te Voeren. De rol verdeling liep goed en de rollen waren goed uitgeschreven. We mistten alleen bij de liedjes de specifieke personen die eraan moesten deelnemen of wanneer het decor verandert moest worden. Al met al was het behoorlijk overzichtelijk dus kwamen we er snel uit. Maar we keken ook even tussen de downloads en daar tussen stond dat dus niet. Dik tevreden.

9

Zo goed als nieuw
Angela - OBS de Esmarke

Ook afgelopen jaar weer een leuke musical gedaan van Rep en Roer. Het decor was dit keer niet zo ingewikkeld. Dat was ook wel een keer fijn. We zijn benieuwd naar de nieuwe musical!

10

Zo goed als nieuw
Nick - Kindcentrum De Spreng

We kiezen elk schooljaar weer voor de nieuwste afscheidsmusical van Rep en Roer. Dit vanwege het totaalpakket, leuke liedjes en humor in de musical. Ook de oefenapp is ideaal en sluit uit bij de interesse van de leerlingen.

10

Zo goed als nieuw
Lisette - St. Victorschool

Makkelijk aan te leren liedjes, die de kinderen aanspreken. Leuk verhaal met humor en de oefenapp is ook heel handig. Daarnaast zijn alle tips mbt inoefenen, decor etc... een mooie aanvulling.

9

Zo goed als nieuw
leerkracht groep 8 - IKC het Oelebred

Al vier musicals van rep en roer mogen uitvoeren met verschillende groepen 8. Ieder jaar is het weer een feestje. Pakkende onderwerpen, veel humor, goede rolverdeling, goede balans qua liedjes. En ieder jaar blije kinderen en ontroerde ouders. Zo goed als nieuw, was wederom een goede musical. Een sterk acterende groep kinderen, maakten het tot een heel groot succes. Als leerkrachten konden we helemaal los gaan met het thema de kringloopwinkel. Volgens collega's, die ook alle andere musicals hebben gezien, was deze musical qua verhaal het best te volgen.

9

Over de kop
Marijke - De sprankeling

De kinderen hebben deze musical eigen gemaakt. Elk kind kon stralen op zijn of haar eigen manier. Fijn dat er zoveel verschillende karakters zijn.

8

Het laatste level
Susan v Nijnatten - De 4 Heemskinderen

Wij hebben het laatste level gespeeld. Het verhaal kwam niet bij iedereen goed binnen. Ik miste een beetje de humor erin.

8

Gewoon Super
Jesse Drijfhout - Pancratiusschool

Leuke, hippe musical. Veel leuke liedjes, vlotte scènes en leuke karakters.