8

Over de kop
Ever Jan - O.B.S. de Burght

Het was een erg leuke musical met veel humor die geschikt is voor grote groepen. Het werken met de app is ideaal en de musical wordt erg volledig aangeleverd. Hij was wel behoorlijk aan de lange kant. Een uur max. zou ideaal zijn.

9

Over de kop
Kristin Bierman - Jenaplan Zonnewereld

De sprookjesfiguren was heel leuk en grappig. Ook de andere personages waren interessant voor de kinderen. Het decor vraagt wel even wat tijd en energie, maar als het af is dan is het ook echt fantastisch. De liedjes zijn onroerend en tegelijkertijd vrolijk. Het dansen ging de kinderen heel goed af.

10

Over de kop
Marloes Mekenkamp - Sint Bavo

De koppeling met de Efteling was zo leuk en herkenbaar voor iedereen. Alle rollen waren weer goed uitgewerkt en alle extraatjes via de Facebookpagina ed waren zo leuk! Jullie zijn bij onze voorstelling komen kijken en toen hebben wij al laten weten dat wij het een top musical vonden!

9

Niet te filmen!
Robin - basisschool de Touwladder

Rep en Roer maakt het voor elke leerkracht duidelijk en fijn om mee te werken! Ook al ben je niet thuis in toneelspelen, zingen, dansen, e.d. je kan er altijd mee vooruit!

9

Over de kop
Justin - Delteyk

De musical was erg leuk met 30 leerlingen. Leuke muziek en toepasselijke tekst!

9

Verboden te voeren
Annemieke - De Grondtoon

Wij hebben met een klas van 20 de musical 'Verboden te voeren' uitgevoerd. We hebben gekozen voor de versie met de meeste rollen, waardoor er veel kinderen een dubbelrol hadden! Dit was heel prima te doen! Het verhaal leefde dicht bij de kinderen en de humor en interactie met het publiek waren geweldig! Ik zou deze zo weer uitkiezen, maar kijk ook zeker uit naar jullie andere musicals! Voor mij was het de eerste keer als leerkracht om een musical te repeteren, maar alles staat zó duidelijk beschreven dat ook ik ervan heb genoten.

8

Over de kop
Laura - Bs de Weiert

Wij kiezen al een aantal jaren voor Rep en Roer, we zijn er super tevreden over!

10

Over de kop
Manon - De Bron

De musical met de rollen, de kinderen die hem uitvoerden en het decor wat we zelf met de kinderen gemaakt hebben, was in 1 woord geweldig. We mochten hem opvoeren in het theater van Goirle, ook dat was voor de kinderen super! We kregen veel complimenten van ouders, opa’s en oma’s. De kinderen en ook wij als leerkrachten hebben genoten.

9

Over de kop
Eline Snoeren - Kbs. St. Joseph

Wij zijn erg tevreden over de musical "over de kop". De leerlingen waren er blij met alle hulp betreft dansjes/liedjes/app/ wij als leerkrachten ook erg blij met het oefenlokaal/ alle tips betreft decor en attributen. Echt heel fijn om hier vervolgens mee aan de slag te kunnen gaan. Wij hebben uiteindelijk op de laatste schooldag in het tehater mogen optreden, het was een groot succes!

9

Gewoon Super
manon - dn Heiakker

We hebben genoten van de musical Gewoon super. Voor iedereen was er een leuke rol en de humor sprak de kinderen aan. De liedjes zijn toegankelijk en de kinderen waren erg enthousiast.

10

Over de kop
Eske Fassaert ( Veerle Snoeren) - OBS Sterrendonk

Leuk verhaallijn met veel humor, zowel voor jong als oud. Herkenbaarheid door elementen van de Efteling die erin verwerkt waren. De kinderen kwamen goed tot hun recht door de typerende karakters. Muziek en dans goed opgezet. Van de tips voor een decor hebben we ook dankbaar gebruik gemaakt.

8

Over de kop
Daniëlle Kloosterziel - De Bolster

Dit is een hele leuke musical, waar je veel kanten mee op kan qua decor en creativiteit.