X
P

Prijslijst

Prijslijst

 

Algemene prijsinformatie:

Al onze prijzen zijn inclusief btw en inclusief verzendkosten. Voor achteraf betalen worden geen extra kosten berekend. Betaal je via iDEAL dan ontvang je €2,50 korting.

Kosten musicalpakket:

Er zijn verschillende prijscategorieën. Oudere musicals en kerstmusicals zijn goedkoper.
Verboden te voeren, Gewoon Super, Betoeterd, Niet te filmen!, Torenhoog!: € 179,50
– De DJ draait door € 169,50
De Lachfactor, Ren voor de Robot, Paniek in de Snoepfabriek: € 159,50
Het Land van Niks: € 139,50
A Kind of Magic (alleen digitaal beschikbaar), Bende in Bababalonië, Sterren!, Duff & Cool, De Laatste Kerstboom (kerstmusical), Volg die Ster (kerstmusical) € 129,50
– De Kerstnar €99,50

Aanvullingen:

 • Extra tekstboekjes: € 3,- per stuk
 • Extra handleiding: € 6,50 per stuk
 • Extra cd: € 14,50. Staffelprijzen:
  – Vanaf 5 stuks: € 12,50 per stuk
  – Vanaf 10 stuks: € 7,50 per stuk
  – Vanaf 30 stuks: € 6,50 per stuk
 • Extra instudeerpakket: €40,-

 

Een compleet musicalpakket bestaat uit:

 • 1 tekstboekje (per post, standaard versie) met de uitgeschreven dialogen en liedteksten
 • 1 handleiding (per post en in je account) met een overzicht van de rollen, regieaanwijzingen en suggesties voor spel, kleding en decor. Achterin staat de bladmuziek van de liedjes. (melodie, tekst en de akkoorden)
 • 1 cd (per post en in je account) met daarop zowel de ingezongen versie van de liedjes, als de begeleidingsmuziek voor bij de voorstelling. (hieronder vallen de niet-ingezongen versies van de liedjes maar ook instrumentale muziek en geluidseffecten voor de sfeer of overgang naar een andere scène)
 • Het digitale tekstboek geschikt voor jouw groepsgrootte (in je account) Het digitale tekstboek kun je downloaden en zelf uitprinten en vermenigvuldigen. Wil je toch liever tekstboekjes, dan kun je die bijbestellen. Hou er rekening mee dat bij oudere musicals er alleen papieren boekjes beschikbaar zijn voor het standaard aantal spelers. Bij nieuwere musical bestaat de mogelijkheid om ook bij meer of minder dan het standaard aantal spelers extra papieren tekstboekjes bij te bestellen.
 • Overige downloads (in je account) Afhankelijk van de betreffende musical zijn er extra downloads beschikbaar.
 • De opvoerrechten voor één groep gedurende één periode. Voor meerdere uitvoerende groepen binnen de school dient een extra instudeerpakket te worden aangeschaft. Voor andere locaties van de school dient een extra musicalpakket te worden aangeschaft. Aan heropvoering in een andere speelperiode met een andere groep, zijn kosten verbonden. Zie hieronder.

 

Een extra instudeerpakket (€40,-) bestaat uit:

– 1 tekstboekje
– 1 handleiding
– 1 cd
– de opvoerrechten voor een extra groep

 

Korting:

 • Je ontvangt €7,50 korting als je kiest voor digitale levering. Je ontvangt dan alleen de bestanden in je account en niet per post.
 • Indien je betaalt met iDeal ontvang je €2,50 korting
 • Als je het afgelopen jaar een musical van ons hebt uitgevoerd, kun je hiervan een review schrijven. Hiermee ontvang je een kortingscode t.w.v. 10%. Mail ons om een uitnodiging hiervoor te ontvangen.

 

Heropvoering

Als je school (dezelfde locatie) in een eerder seizoen een bepaalde musical heeft uitgevoerd en je wilt hem nogmaals uitvoeren, hoef je alleen het heropvoeringsrecht aan te schaffen. Dit bedraagt 50% van de prijs van het musicalpakket. Je hebt hiervoor een kortingscoupon gekregen in je account. Je kunt de bestelling plaatsen op de gewone wijze en vervolgens klik je bij ‘kortingscode?’ op de onderstaande coupon.

Gaat het om een musical die vóór 2018 is aangeschaft en heb je geen coupon? Stuur ons dan even een e-mail, dan ontvang je van ons de kortingscode.

 

Klik hier voor de leveringsvoorwaarden.