fbpx
X
P

Privacyverklaring

Privacyverklaring

 

Rep en Roer Musicals Rep en Roer Musicals, producent van schoolmusicals, gevestigd aan Valkstraat 1, 3514 TG Utrecht, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens
https://www.repenroer.nl
Valkstraat 1
3514 TG Utrecht
030-2271985
Kamer van Koophandel-nummer: 30225812

Meike Veenhoven is de Functionaris Gegevensbescherming van Rep en Roer Musicals. Zij is te bereiken via info@repenroer.nl.

Persoonsgegevens die wij verwerken
Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Adresgegevens school
– Telefoonnummer school
– E-mailadres

Wij vragen je je adresgegevens in te vullen, zodat wij het bestelde materiaal per post naar je toe kunnen sturen. Het achterlaten van het e-mailadres is nodig voor het versturen van de digitale factuur. Daarnaast is het e-mailadres nodig voor het inloggen op het persoonlijke account, waar een deel van het bestelde materiaal te vinden is.

Bij het plaatsen van een bestelling door een nieuwe klant wordt er automatisch een account aangemaakt. In dit account kan je je bestellingen zien en je bestelde bestanden downloaden. Hierin staan ook je adresgegevens vermeld.

Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrief. Wij versturen onze nieuwsbrief via Mailchimp. We abonneren je niet automatisch op deze nieuwsbrief. Te allen tijde kan je je voor deze nieuwsbrief afmelden of je gegevens zoals die zijn opgeslagen, aanpassen. Onderaan de nieuwsbrief vind je de mogelijkheden hiervoor.

Delen van persoonsgegevens met derden
Rep en Roer Musicals verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Rep en Roer Musicals blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Bewaren van persoonsgegevens
Je accountgegevens worden voor onbepaalde periode bewaard. Bij een volgende bestelling hoef je je gegevens dan niet opnieuw in te voeren. Ook zijn in het account kortingscoupons te vinden voor heropvoering, die altijd geldig blijven. Als je geen account meer wilt hebben bij Rep en Roer Musicals kan je ons verzoeken het account te verwijderen. inschrijving voor de nieuwsbrief wordt bewaard tot het moment dat je je uitschrijft.

Rechten
Je hebt te allen tijde recht om je opgeslagen gegevens in te zien, aan te passen of te verwijderen. Het wijzigen van je gegevens of afmelden voor de nieuwsbrief, en het aanpassen van je accountgegevens kan je zelf doen. Wil je je account verwijderen, neem dan contact op met ons, dan verwijderen wij het voor je.  Jet hebt het recht om een klacht in te dienen als dit niet correct gebeurt. Dat kan via Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging
Onze website heeft een SSL certificaat. Rep en Roer Musicals neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@repenroer.nl.
Bij Mailchimp wordt tweestapsverificatie gebruikt.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Rep en Roer Musicals gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.