H

Hoe breng je gevoel over?

Kaj van der Voort, bekend van de boyband B-Brave, was even op zijn oude basisschool De Lunetten in Heemskerk, waar hij de vragen beantwoordde van de leerlingen van groep 8. Deze keer de vraag: hoe breng je gevoel over op het podium?

Tip van Kaj

“Je gevoel overbrengen op een groot podium is best wel lastig. Je moet je realiseren dat de mensen achterin de zaal het ook moeten begrijpen. Daarom moet je je gebaren heel groot maken en met veel expressie, zodat je iedereen het goed kan volgen.”

Wat is expressie?

Wat is expressie? Expressie is de manier waarop je praat en de gebaren die je maakt om over te brengen wat je bedoelt. Hoe meer gevoel je laat zien, hoe meer expressie je hebt. Hoe groter je bewegingen, hoe meer expressie je hebt. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je de hele tijd aan het roepen bent en heel druk met je armen zwaait! Maar grote kans dat je best wat harder mag praten en je je handen best wat meer mag gebruiken.

Vind hier meer vlogs van Kaj van der Voort.
Bekijk hier de website van Kaj van der Voort.

e breng je gevoel over op het podium? Kaj van der Voort van B-brave geeft een tip over hoe je expressief kunt zijn bij de musical.

Kaj van der Voort

Kaj van der Voort (Beverwijk, 5 juli 1996) is een Nederlands presentator en zanger. Hij was vier jaar lang lid van de boyband B-Brave.

Sinds 2019 is Kaj presentator van het Nickelodeon Familie Festival. Ook was hij in 2019 en 2020 een van de deelnemers aan de televisiequiz The Big Music Quiz. Op 24 juli 2020 kwam Kaj na twee jaar muzikale stilte met een nieuwe single, Gevangen in gedachten. In 2021 deed Kaj mee aan De Alleskunner VIPS.

Hoe breng je gevoel over?