H

Hoe zit het met de opvoerrechten?

Hoe zit het met de opvoerrechten van de musicals van Rep en Roer? Laten we meteen duidelijk zijn: je mag de musical alleen gebruiken als jouw school hem zelf heeft aangeschaft. De opvoerrechten zijn een jaar geldig, bij heropvoering door dezelfde school in een ander seizoen ontvang je 50% korting. Hieronder gaan we er verder op in.

Ik heb jullie pakket gekregen van een collega die op een andere school werkt. Kan ik de musical het komend schooljaar gewoon uitvoeren?

Nee, dat is niet toegestaan. We begrijpen dat jullie dan alles al in huis hebben en kunnen beginnen, maar jullie hebben nu niet de opvoerrechten bij ons gekocht. Om te beginnen worden wij hier heel droevig van, omdat je hiermee ontkent hoeveel werk en energie wij ieder jaar stoppen in het schrijven en ontwikkelen van een musical. Dat niveau en alle andere leuke extra’s die wij bieden, kunnen we alleen bieden als iedereen ook eerlijk een pakket aanschaft. Het is eigenlijk gewoon diefstal. Dit zeggen wij ook namens alle andere groep 8-musicalproducenten van Nederland.

Wij kunnen je dan ook geen service bieden wanneer de cd kwijt is of kinderen niet in de app kunnen. Je bent immers geen klant van ons. De enige oplossing is om gewoon het pakket te bestellen op onze website. Daarna helpen we je graag verder.

Ik heb het pakket van een collega van een andere school gekregen. Kan ik niet alleen de opvoerrechten bij jullie aanschaffen?

Nee, dit kan niet. De opvoerrechten verkopen wij alleen in combinatie met een pakket. Wel is een digitaal pakket (waarbij we geen boekje en cd opsturen) dan een goede oplossing. Dat is iets goedkoper en je krijgt het dan niet dubbel.

Ik heb de musical al eerder bij jullie gekocht, mag ik hem dan maar één schooljaar gebruiken?

Ja, de opvoerrechten zijn geldig voor één seizoen. Maar je kunt als je de musical al eens hebt opgevoerd, in een ander seizoen wel opnieuw de opvoerrechten aanschaffen. Dit heet bij ons het heropvoeringsrecht. Je ontvangt dan 50% korting op deze musical.

 

Zijn er dingen nog steeds niet duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op. Mail dan naar info@repenroer.nl.

Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Hoe zit het met de opvoerrechten?