X

G

Gewoon Super

Musical voor groep 8

Aantal rollen: minimaal 12, maximaal 48

Aantal liedjes: 8 + 1 afscheidslied

Speelduur: 1 uur en 15 minuten

VANAF 179.50 Incl. verzending

Samenvatting Musical

Manus werkt in een doodgewone supermarkt, Gewoon SuperHet lijkt alsof de tijd daar een beetje heeft stilgestaan.
Het personeel neemt de tijd voor zijn klanten, waardoor alles een beetje langzamer gaat. Maar gelukkig knapt Manus veel klusjes op, waardoor alles toch voor elkaar komt. Manus heeft een geheim: als hij de oude klok van de muur haalt, staat de tijd letterlijk stil. Zo kan hij achterstallig werk verrichten.

 

Het personeel wordt opgeschrikt als opeens blijkt dat ze zijn genomineerd in de wedstrijd Supermarkt van het Jaar. Dit is een prank van de YouTubers van KapotTV. Het personeel weet niet wat ze ermee aan moeten. Ze zijn toch niet hip genoeg om hieraan mee te doen?

 

Hoe dit afloopt, maak je mee in de afscheidsmusical van 2019 Gewoon Super, die gaat over gewoon zijn wie je bent. Want dat is super. Gewoon super.

LEES HIER EEN GEDEELTE UIT HET TEKSTBOEK / HANDLEIDING

s

Handig om te weten

 • Eén decor:
  Geen lastige decorwisselingen.

 • Voor iedereen een rol:
  Maar liefst tien versies beschikbaar voor kleine tot grote groepen. Klik hier voor meer info over de rolverdeling.

 • Gemakkelijk zingen:
  Gebruik tijdens de voorstelling de gratis 2e CD met de karaoke-plus versie: de zang klinkt hierbij zacht mee ter ondersteuning.

 • Dansvideo’s:
  Zorg voor beweging op het podium. Oefen met de dansvideo’s in ons Oefenlokaal. Ook kun je daar aan de slag met de karaokevideo’s van de liedjes.

 • Gratis app:
  Bespaar tijd door de kinderen zelfstandig de liedjes en de dansjes te laten oefenen met de gratis app voor op hun smartphone.

Gewoon Super

Bekijk hier de dansclip

Luister hier de liedjes

4.67 van de 5 sterren

337 reviews
 • 5
  228 Stuks
 • 4
  106 Stuks
 • 3
  3 Stuks
 • 2
  0 Stuks
 • 1
  0 Stuks

7

Ad Nuijten - de Klimroos

" Leuke musical. Hele leuke liedjes.Nieuw aangepast script gekregen toen we het originele al afgedraaid hadden. Daarna ook nog wel veel fouten in het script. Dubbelrollen, zoals aangegeven in de handleiding, die tegelijkertijd op het podium moeten staan. Of dubbelrollen die meteen na elkaar op het podium moeten. "

8

Ine - Stefanus

" leuke musical, met liedjes die aanspreken. er zit humor in voor groot en klein. je krijgt goede tips om het podium aan te kleden. handig ook dat er voor verschillende aantallen leerlingen tekstboeken zijn. "

7

Mirjam - Meester Snelschool

" Leuke musical. Duidelijk boekje. Wel erg veel decor wat gemaakt moest worden. "

10

Arthur Gerritzen - De Meent

" Dit jaar weer een musical gespeeld van Rep en Roer. De musicals kenmerken zich door kwalitatieve en gebruiksvriendelijke tools, die het mogelijk maken om samen met ouders en leerlingen een prachtige musical te organiseren. Volgend jaar graag weer! "

10

J.F. Aalten - De Hoeksteen

" Het zijn super leuke, grappige musicals die zo goed aansluiten bij de leefwereld van de kinderen. Het heeft humor en de rollen zijn altijd weer geweldig. Voor ieder kind een passende rol, altijd. "

9

M. Maag - OBS de Tandem

" De musical was snel geleverd. Het pakketje was compleet met een duidelijk boekje voor de leerkracht, waarin tips stonden om de musical aan te leren maar ook ideeen voor de attributen.Het lokaal online is erg handig om de dansjes en de liedjes aan te leren.De kinderen hebben genoten van de musical en ik als leerkracht ook!Alleen een tip, lever geen cd meer bij maar een usb stick. Het was zoeken naar een goed werkende cd-speler op school. "

9

G.A. de Jong - OBS De Westhoek

" Top! "

8

Frans-Jan - Klavertje 4

" Hard werken om binnen de 75 minuten te blijven. Leuke verschillende stijlen liedjes.Wel veel scenes.mooie rollen. Je moet er echt vaart in houden en dat is best lastig. "

8

Janneke Kieboom - De Dorenhagen

" We hebben al verschillende jaren een musical van Rep en Roer gekozen, omdat vooral de liedjes ons erg aanspreken. Deze zijn afwisselend en echt van toegevoegde waarde. Je kunt er ook leuke dansjes op verzinnen. In het verhaal zitten vaak grappige personages en niet echt een duidelijke hoofdrol, maar meer gelijke rollen. Voor elke leerling wat wils. Soms is de verhaallijn door de vele rollen en ontwikkelingen niet helemaal helder meer. "

10

M. - Basisschool Anne Frank

" De laatste jaren voeren we met name de Rep en Roer musicals op. We zijn hier zeer tevreden over. We kijken uit naar weer een leuke nieuwe musical! "

8

Judith - Mariaschool

" Het was een leuke musical! De kinderen waren enthousiast en wij ook. Het verdelen van de rollen was een hele klus, omdat er veel dubbelrollen inzaten, dit was wel een nadeel. "

10

Ilona Booij - Avonturijn

" Het blijft zo prettig om zelf het leerlingenaantal in te kunnen voeren en de musical op maat geleverd te krijgen. En voor deze juffen is het ideaal dat de liedkjes en dansjes via het digibord en zelfs thuis geoefend kunnen worden. "

10

Tom Maes - Albrecht Rodenbachschool

" Voor een groep van 54 leerlingen was deze musical echt geschikt.We konden veel rollen opsplitsen zonder dat het verhaal onduidelijk werd. We kregen steeds snel reactie bij mailverkeer met jullie. Zeker voor herhaling vatbaar! "

10

T. Van Dijk - De Fontein

" De laatste jaren gebruik ik altijd de musical van Rep&Roer en dat bevalt heel goed. De musicals zijn van deze tijd, er zit humor in en altijd een mooie achterliggende boodschap. Het script is duidelijk en de rollen zijn vaak zo leuk en goed verdeeld qua grootte, dat meerdere kinderen een rol hebben die bij hen past. Bij ons is het jaar op jaar een succes. Ik ben benieuwd naar de musical van dit jaar! "

8

Femmie van Ham - Obs de Tuimelaar

" Het zijn duidelijke en fijne boekjes om mee te werken. De app vindt ik nog geen toegevoegde waarden hebben. De filmpjes op de website zijn wel erg fijn. "

8

Heleen Luurssen - GBS De Cirkel

" De kinderen hebben genoten met het instuderen. De ouders hebben weer genoten van hun kinderen op het podium. Het was een erg leuke musical, met veel verschillende rollen. Die uiteindelijk ook weer goed te verdelen waren. "

10

Ghislaine - KDS De Zevensprong

" Of je als leerkracht veel of weinig muzikale ervaring hebt, je kunt de musical goed uitvoeren met alle begeleiding die in de handleiding zit en in het oefenlokaal te vinden is. "

9

Daniëla Peijen - Kbs De Liniedoorn

" Een hele leuke musical voor iedereen van jong tot oud. De liedjes zijn aanstekelijk, goede humor en de teksten zijn goed in te studeren voor de kinderen. Qua decor is het misschien ook handig om rekening te houden met kleinere scholen en kleine podia. Alles wat er vermeld stond konden we bij ons met geen mogelijkheid kwijt en dat was wel jammer. "

10

Arjan Eberwijn - cbs De Kameleon

" We vonden het een hele leuke musical. Fijn , die dansinstructies!!! De kinderen hebben genoten van het oefenen en de uitvoeringen. Dat gold ook zeker voor het publiek. "

10

Barbara Jansen - Dorpsschool

" Humor, geschikt voor ons aantal rollen( 13)Attributen wel veel maar geen redewisseling. Ik stuur jullie de dvd van onze voorstelling. Er zitten echt talenten bij die hun rol super uitvoeren. "

9

S Schillemans - Mariaschool Pijnacker

" Leuke musical, met makkelijk te verdelen rollen. Er zit voor een ieder wat bij. Een musical die goed aansluit bij de de tijd van nu.Fijne dansinstructies en aansprekende liedjes. "

9

leerkracht gr 8 - De Paulusschool

" Wij hebben de musical met 39 spelers gedaan. Alle leerlingen hadden een rol die ook echt bij de persoon paste. Ze hebben het goed uitgevoerd. "

10

Akke Walma - CBS Het Mozaiek

" Ook dit jaar weer de ervaring met Rep en Roer die prima is. Goed in te studeren liedjes. Veel rollen. Prettig vond ik dat er dit jaar niet echt een hoofdrol was. In een grote groep komt ieder kind goed tot zijn/haar recht. Reacties van ouders waren: hoe kan het dat de rollen zo goed bij onze kinderen passen! Dat zegt genoeg.Gezien dat je, ook met niet al teveel ervaring, een goede musical neer kunt zetten. Alle kinderen hebben gestraald. "

9

Lonneke Balder - PCB de Regenboog

" Had dit jaar een pittige groep waarmee de musical neergezet moest worden. De musical op maat maken voor jouw groep moet een feestje zijn en dat vond ik met deze groep best spannend. Toch is het geweldig gelukt, o.a. door de handvatten in deze musical, door de humor die er in zit, maar ook door de mogelijkheden die het bied.Vr. gr. L.B. "

8

Stefan - Agnesschool

" Net zoals afgelopen schooljaren het jaar weer afgesloten met een musical van Rep en Roer. Dit keer Gewoon Super.Het verhaal spreekt zowel de leerlingen als ouders en collega leerkrachten aan en dat maakt het leuk voor iedereen. De dansjes uit het oefenlokaal waren goed te doen. "

9

Willem Klaassen - Carolus

" zeer prettig dat er maar 1 decor is. Leuke liedjes, grappig verhaal. "

9

Hans Paardekoope - Basisschool De Jonge Wereld

" De musical stond als een huis met ontzettend leuke liedjes. Er stonden soms wel heel veel spelers op toneel; dit was best lastig. "

8

Noeska v d Mei - De Klokkebei

" Met de verschillende typetjes is het een gave musical "

8

Marit Veldhuijs - De Wissel

" Erg leuke musical, vooral de vele rollen erin waren fantastisch, omdat er geen echte hoofdrol was hadden veel kinderen het idee dat ze een prima rol hadden. Liedjes waren leuk. Er was wel veel decor nodig om de supermarkt aan te kleden, dat kostte best wat tijd. "

8

G.A. Antonides - De Bongerd, Nijverdal

" De musical was mooi, goed geschikt als eindmusical en werd door ouders en leerlingen en team als zodanig ervaren. Er zaten minder woordgrappen in dan vorige musicals, maar het verhaal was duidelijk.Het aantal attributen en het soort stond mij wel wat tegen: het was nogal vreemd en ook moeilijk te verkrijgen. Ik hoop op een eenvoudigere stapel attributen. Helaas was het reclamemateriaal niet meer voorhanden. "

8

Joke de Boer - Trimaran

" Wij hebben al een aantal musicals van jullie gedaan en hebben positieve ervaringen. Leuke verhaallijn, met personages die actueel zijn. Humor en goed aan te leren in een drukke periode.We hebben al een aantal keren vlogs en filmpjes gemaakt voor in de musicals. Genoeg ideeën voor grote groepen leerlingen. Leuke illustraties in de boekjes en uitnodigingen.Positieve reacties van het publiek!Dit is ingevuld door de leerkracht, Roos Meijers Joke verwerkt de administratie bij ons op school. Zie mailadres. "

8

Aly Cuperus - SWS Fondali

" Een geweldige en complete musicalervaring. Schitterende musical met mooie liederen! "

10

Ilse Gielen - Basisschool De Akkerwinde

" Onze ervaring is prima met de musical over de supermarkt. Heel fijn de mogelijkheden qua aantal rollen. Makkelijk om zelf rollen bij te schrijven. Kinderen kunnen er zelf ook creatief mee om. Decor is goed beschreven, vlotte liedjes en ook heel fijn de dansstudio. We hebben een klein podium, veel kinderen. Maar het is over het algemeen goed te doen. Je kunt je eigen creativiteit ook goed kwijt. "

10

Rick van Rijt - Speelleercentrum de Oversteek, Liempde

" Wij, als school, werken al jaren met Rep en Roer Musicals. Het sterke aan deze musicals vind ik dat het voor veel mensen geschreven wordt.Wij voeren de musical meestal met 60 tot 70 personen op en moeten dus nog een enkele rol bijschrijven.Het leuke aan de musicals vind ik de passende verhaallijn en de dubbelzinnige grappen die voor kinderen soms niet begrepen worden maar bij volwassenen de juiste snaar wordt geraakt. "

10

Sonja van Mil - De Oosthoek

" Een leuke musical die past bij de belevingswereld van de kinderen. Het script is makkelijk te volgen en ook de handvatten voor de leerkracht zijn fijn. Daarnaast zijn de liedjes op goede hoogte voor de leerlingen om te zingen.Ook de nalevering van de posters was geweldig! "

9

Jeroen de Bruin - De Springplank

" Zeer duidelijke musicals en makkelijk aan te passen. Bovendien leuke verhaallijnen. "

9

Marcel v.d. Made - Meester Spigtschool

" Prachtige musical, goede handleiding met veel mogelijkheden. "

8

Nienke - Obs Piet Mondriaan

" Goed te doen met een groep van 29 kinderen! "

10

Dirk Lakenman - de Rank

" De steengoede liedjes/muziek En de mogelijkheid dat musical aangepast is aan het aantal lln (rollen) Je hoeft zelf geen extra rollen meer te bedenken. "

8

Margreet - SWS Oostermoer

" De leerlingen van de groep die de musical gewoon super hebben gespeeld, vonden toneelspelen spannend en soms ook lastig. De productie van rep en roer zorgde voor een helder verhaal, toegankelijk om te spelen en gaf ruimte voor eigen inbreng. "

10

Erna ter Maat - OBS Op Koers

" Samen met mijn duo heb ik genoten van het instuderen van de musical. De kinderen hebben bijna alles zelf geregeld, zo hadden we de hessen van de plaatselijke COOP en winkelmandjes van een ander bedrijf. De ouders en grootouders en andere belangstellenden waren weer vol lof. Leuke tekst, goede liedjes.Probleem is soms wel de hoge tonen in verschillende liedjes. "

8

Diane - kon. Beatrixschool

" Direct nadat we de trailer hadden bekeken, waren we enthousiast over deze musical!De kinderen vonden de liedjes ook meteen leuk!Dee verhaallijn vonden we "heel gewoon" :-) en toch weer eens heel wat anders en was voor jong en oud goed te begrijpenDe musical is goed uitgewerkt( duidelijke handleiding, decortips en attributenlijst en fijn dat de kinderen ook thuis in het oefenlokaal kunnen oefenen. "

9

Daniël - De Ceder

" Er zaten leuke en verschillende personages in de musical. Elke leerling kon een personage kiezen die bij hem of haar paste. "

8

Hans van Es - De Regenboog

" Zie boven "

9

Chris Veurink - EKC De Olijfboom

" Een prima musical met leuke humor en toffe liedjes die goed werden ontvangen door het publiek. "

9

Collin Versnel - OBS de Hekakker

" Het was een prettige musical met volop mogelijkheden. "

8

Arjen de Boer - CBS It Fundamint

" Gewoon Super is een afscheidsmusical zoals het moet zijn. Mooie up-tempo liedjes, afgewisseld met een ballad, leuke personages waar iedere leerling zijn/haar ei in kwijt kan en niet te lastig. Een aanrader! "

9

Roy Jacobs - Clemensschool

" De musicals van Rep en Roer spreken onze leerlingen het meest aan. Ieder jaar mogen ze uit verschillende musicals kiezen. Ieder jaar opnieuw kiezen ze voor die van Rep en Roer.De boekjes zijn goed qua opzet. De organisatie loopt perfect door de goede handleiding en aanwijzingen.Gegarandeerd succes! "

8

M.E. Drobinski - De Gouden Emmer

" Leuke musical, met geweldige typetjes, mooie liedjes en raps. Ik heb voor de aankleding gebruik gemaakt van een aantal posters, maar ook displays van de winkels met daarop allerlei lege verpakkingen van artikelen. Daardoor kreeg je het idee van een echte supermarkt. "

8

M van der Horst - Vanrandwijkschool

" DJ draait door was pakkender. Dit jaar duurde het verhaal heel lang. Verhaal opbouw/ ingrediënten zelfde als vorig jaar. Jammer. Liedjes aankleding enz maakten het geheel af. Kinderen vonden het leuk. Gegeven danstips enz zeer welkom. Oefenlokasl heel fijn. Kinderen hebben via app thuis liedjes geleerd hetgeen oefentijd ten goede kwam. Scenes goed los van elkaar te oefenen. Volgend jaar hoop ik weer rep en roer. Kinderen mogen zelf kiezen. "

9

Peter - de Tweemaster

" Ik vond de afwisseling aan liedjes en de verhaallijn erg leuk. "

8

Mark Philips - IKC Het Sterrenschip

" De kinderen vinden de rollen altijd erg leuk en kunnen goed hun ei erin kwijt. De muziek is vaak erg opzwepend in het begin, wat garant staat voor een knaller van een opening.Wel hebben de musicals altijd dezelfde tendens en komen er vaak dezelfde soort rollen in voor. Misschien dat de verhaallijnen, soms nog wat serieuzer mogen, zodat het dram ook echt goed uit de verf komt.Al met al zijn wij erg blij met de musicals en zullen we ze voorlopig blijven bestellen bij jullie "

9

floor de wijs - Hilversumse Schoolvereniging

" Het is een makkelijk te gebruiken en complete musical. Veel goede informatie en tips erbij! Ook erg fijn dat de bladmuziek erbij zit; wij spelen de liedjes zelf met onze schoolband.Het is een totaalpakket! Wij hebben ooit een musical gedaan waar de kinderen op de app ook hun rol konden oefenen op allerlei manieren. Dat zou jullie musical een 10 opleveren, nu een zeer goede 9! "

10

Chris Hofman - Koningin Wilhelminaschool

" Wederom erg genoten van de musical.Mijn criteria is altijd: 1. muziek op goed niveau. Geen Amsterdams gebler wat je weleens bij andere uitgevers hoort. 2. Een duidelijk en eenvoudig verhaal die ruimte overlaat aan eigen invulling. "

10

Linda de Nieuwe - De Boekanier

" Top misical, bruikbaar ook voor het SBO "

10

Melanie Nouwens - Montessorischool Houtwijk

" Makkelijk te regiseren, de kinderen hadden plezier in de rollen. Het publiek genoot van de leuke typetjes. Kortom GEWOON SUPER! "

9

Iteke - Optimist

" Leuk geschreven musical. Goed te doen met groep 8. "

10

Pieter - De Meule

" Leuk verhaal, leuke dialogen, leuke liedjes die goed aan te leren zijn. Met zeer enthousiaste kinderen en ouders gewerkt. Mooi! "

9

Jojanneke - De Triangel

" Superleuke musical; alle leerlingen kwamen tot hun recht! Het was eerst even jammer dat er niet standaard boekjes werden meegestuurd voor de kinderen. Deze hebben we alsnog besteld, zodat ze een echt aandenken hebben. Natuurlijk hadden we ze ook van de site kunnen downloaden, want hier kun je echt alles vinden! (en zonodig dus je tekst aanpassen). Goede service en veel materiaal! "

10

m. molenwijk - Obs Heidepark

" De leerlingen zijn ieder jaar dolenthousiast na het zien van de trailer. Voor ieder kind een geschikte rol beschikbaar. Met behulp van digibord zijn de liedjes en dansjes eenvoudig aan te leren. Publiek is ieder jaar lovend. "

8

Danielle Baars - Toermalijn

" De musical was leuk en grappig. De kinderen hebben veel plezier beleefd aan het inoefenen. De liedjes waren ook leuk. Wat mij betreft zouden er meer dansjes in mogen en de musical mag qua lengte iets korter. "

8

Esther Wijnbelt - Paus Johannes

" De verhaallijn is makkelijk te volgen. Er zit te grapjes in die leuk zijn voor jong en oud.Veel variatiemogelijkheden aangeleverd en veel mogelijkheden om zelf aanpassingen te doen. Een feest om voor te bereiden en uit te voeren. "

7

Hetty Westerveld - IKC De Meeander locatie Heelweg

" een activiteit die veel tijd vergt, maar zeker de moeite waard is. Leerlingen kunnen talenten op verschillende manieren inzetten. "

8

Richelle Vink - sint Gerardusschool

" De ervaring met rep en roer musicals - gewoon super is fantastisch! Het zit goed in elkaar, het decor is makkelijk en voor de hand liggend waarbij er ruimte is voor eigen inbreng. Geen lastige decors scheelt zoveel!De personages zijn leuk en van deze tijd en er is voor elk type kind wel een passende rol!Ik vond soms de musical van hak op de tak springen en was het voor de kinderen niet duidelijk wie de modepolitie in het echt was, dit leefde dan niet bij de kinderen waardoor deze rollen minder uit de verf kwamen. Het toevoegen van media .> bijvoorbeeld bij kapot tv en ze een echt filmpje laten maken vond ik fantastisch Ik zou graag de muziek standaard op usb krijgen ipv een cd. Dat is niet meer van deze tijd. "

8

Sandra Maars - Michiel de Ruyter

" Gewoon Super is een erg leuke musical. In eerste instantie dacht ik dat het mss wat kinderachtig zou zijn voor gr 8, maar dat bleek totaal niet. Er zat leuke humor in en leuke actuele dingen zoals stuk tv. Ook ouders vonden het fantastisch! Erg prettig dat er digitale instructies bij zit! Zowel een app als het oefenlokaal! Top! "

8

Lian - OBS de Singel, Roosendaal

" Het decor was goed te maken. De variatie in muziek is leuk. Mooie goed gespeelde muziek op de geluidsband. Heel fijn dat er geen liefdesscene in zit, dat is niet meer te doen in deze tijd. Er had nog wat meer humor in gemogen (woordgrapjes, vooral voor jonge kinderen). "

10

Heidy de Reus - Het Kofschip

" Ik vond de musical gewoon super. De karakters zijn goed uitgewerkt. De liedjes goed in te studeren. De handleiding is duidelijk. We hebben genoten van deze musical. "

9

Miranda Corandew - Johan Bogermanschool

" De tekstboekjes zijn goed te gebruiken, de app werkt prima en er is voldoende digitale ondersteuning. Elk jaar weer verrassende pakkende liedjes zoveel voor de gehele groep als solo. "

10

Renate - Ds. D.J. Karresschool

" Goed aan te passen aan aantal leerlingen. De posters die we kregen waren een fantastisch cadeau. "

9

Myriam Van Acole - Basisschool Sint-Jozef

" De musicals zijn heel bruikbaar. Liedjes kunnen gemakkelijk ingestudeerd worden. Je krijgt veel bruikbare tips. De verhalen zijn heel tof ! Alleen is het jammer dat voor Belgische scholen soms veel Nederlandse woorden gebruikt worden. Namen zijn wel makkelijk aan te passen. "

8

Mike de Munck - Sint Adelbertus

" Het inoefenen gaat erg goed met alle handvatten die je krijgt vanuit de handleiding. Ik vond het verhaal dit jaar wel (gewoon super) wat minder dan andere jaren. Voor mijn gevoel zat er voorgaande jaren ook wat meer humor in. Ik kijk uit naar waar rep en roer dit jaar mee gaat komen. "

8

Anja Koster - Basisschool Schinveld

" Duidelijke beschrijving van rollen en kleding, goede aanwijzingen voor decor. En de rollen zijn leuk en afwisselend. Afwisselend grote en kleine rollen "

9

Trea - Sabina van Egmond

" We hebben weer genoten met alle kinderen van groep 8 van deze musical. Leuke rollen. Teksten die goed te leren zijn door de kinderen. Goede ideeën voor de kleding. Leuke dansjes bij de liedjes. Leuke humor. "

9

Corina Kranendon - OBS De Draaimolen

" Snel aan te leren, veel ruimte om groots uit te pakken. "

8

Daphne Leenders - OBJS De Kring

" We hebben genoten van het instuderen van de musical met 38 kinderen.Jammer dat ik aan het begin van het schooljaar niet meer bij de downloads kon, want ik had nog plaatjes nodig voor de dvd. Dit had ik ook niet verwacht, was niet aangegeven dat ik er maar beperkt bij kon.Jammer dat jullie niet kwamen kijken, wij voeren elk jaar de musical van jullie uit en we hadden het heel leuk gevonden om het resultaat met jullie te delen. Vooral omdat het vaak heel erg over de top is en de kinderen allemaal flink geschminkt zijn met de uitvoering. Ze zijn echt iemand anders bij ons op school. "

10

M. Brus - CBS De Triangel

" In de musical gewoon super zat ontzettend veel leuke humor en leuke karakters. Alle rollen zijn leuk. "

10

BHM Mensink - BS de Beerze Middelbeers

" Grote groep met 49 kids die wilden spelen. Maar met duidelijke handleiding prima te realiseren en een mooie musical neer kunnen zetten. Top! "

8

Leny Tholhuijsen - Wereldwijzee

" Goed te doen in niet teveel tijd Ook voor kleine groepen, veel mogelijkheden Decor goed te doen "

8

Sandra Callens - BS De Wilg

" De musical voorzag voor alle spelers een leuke rol. Er zaten fijne grappen in en ook de liedjes vonden we heel tof. "

9

Joyce Van Ewijk - Samenwijs Starrebos

" Onze 8ste groepers hebben de musical zelf gekozen en met veel plezier gespeeld.De ouders hebben genoten van het optreden. "

10

Kelly Haring - Obs de Pijler

" De musical gewoon super was echt leuk, voor jong en oud. Het begin, de eerste 8 scenes vond ik soms wat moeizaam. Het decor was wel wat knutselen, maar te doen. We hebben veel rollen erbij kunnen schrijven, dat was fijn. Al met al zou ik deze musical zeker aanraden, al is ‘t alleen vanwege het goede afscheidslied!! "

8

J.N.Wiersma-LAve - cbs de Slotschool

" Een complete musical met een duidelijke handleiding. Leuke tips en makkelijk mee te werken. Wij hadden echter de musical voor 18 personen en qua dubbelrollen klopte het niet. Kinderen moesten dan in beide rollen op het podium staan. Door wat teksten te schrappen, hebben we dit prima kunnen oplossen. De musical sprak de kinderen meteen erg aan. Er zit veel humor en, is sprankelend en heeft leuke liedjes die makkelijk in te studeren zijn. Het was weer erg prettig werken met de musical van rep en roer. "

8

Marielle - Obs Het Driespan

" De musical die wij hebben opgevoerd zat goed in elkaar. Heel fijn dat je aan kon geven met hoeveel spelers je de musical wilde spelen, zodat we zelf geen rollen hebben hoeven bijschrijven. Leuke rollen, leuke grappen, duidelijke beschrijving van het decor. Praktisch, werkbaar.... Gewoon super! "

10

Vincent - BS de Vlieger

" En weer een schitterende musical van Repenroer. "

9

Maaike Simons - De Weijerwereld

" Zeer praktisch, duidelijke handleiding, modern verhaal, vlotte liedjes. "

10

Pieter Oudhuis - Rembrandtschool

" De groep heeft met veel plezier deze musical ingestudeerd en de reacties van het publiek waren heel enthousiast. Een leuke musical! "

10

Ilja Bolhuis - Obs prinses Catharina Amalia

" Met een geweldige groep een superleuke musical neergezet. Leuke liedjes, leuk verhaal en van de courgettes hebben we nog weken kunnen eten! "

9

Sjoerd van der Z - De Kinderbrug

" Het herkenbare thema met meisjes achter de kassa, de slager, de vakkenvullers leende zich perfect voor een musical. De dialogen en de typetjes waren geweldig.Ik vond de special effecten wat veel, maar ze gaven de musical nog meer aanzien. De timing met het ophangen van de klok luisterde heel nauw. Was soms heel moeilijk. "

6

Angela Jekkers - Wegwijzer

" De liedjes waren weer helemaal top! De dansen goed uitgelegd, hip en simpel te volgen. De trailers die erbij zitten goed. Verhaal was leuk en aansprekend. Musical miste voor mij de leuke, adremme ( woord) grappen die er anders wel inzaten. Er werd minder om de musical gelachen dan ik gewend ben.( eigenlijk alleen met de modepolitie) De musical duurde ook te lang. Heb hier en daar ingekort maar bleef rondom de 1.5 uur zitten. Dit kreeg ik terug van meerdere collega s en genodigden. De musical duurde te lang en eindscenes werden als saaiig ervaren. Heb eens terug gekeken naar eerdere musicals, die zaten rondom de 22-24 scenes en deze 32 geloof ik of 33. Vooral de laatste scène vonden velen langdradig met teveel korte zinnen door teveel personages, waardoor het een rommelig einde werd en veel tekst overbodig was. De kinderen hebben genoten om te doen en dat is wel het belangrijkste! "

9

Jeroen - De Meander

" Snelle levering. Alles compleet. Geen problemen ondervonden. "

10

Priscilla Damen - Oostwijzer locatie Orion

" Gewoon Super was een ontzettend leuke musical die in verschillende bezettingen uitgevoerd kon worden, dus zowel geschikt voor de kleine als de grotere groep 8. Daarnaast was het materiaal met tekst en muziek handig en goed te gebruiken. Suggesties voor dubbelrollen en decor waren realistisch. Dit jaar hebben we een uitzonderlijk grote groep dus gaan wij zeker weer een musical van Rep en Roer gebruiken! "

8

Ange - Het Spectrum

" Het was een leuke musical met een goed te volgen verhaal. De liedjes (daar kiezen we op) waren afwisselend. Het afscheidslied was pakkend. Het is fijn dat er dansinstructies zijn. We gebruiken deze altijd.Ik mis een beetje de bijzondere typetjes. Qua verkleden was er niet zoveel spectaculairs. Geen mensen uit andere landen of dieren o.i.d.Zowel bij Betoeterd als bij Gewoon Super hebben we de voice-over door een leerling laten spelen. Dus een echte kat en een leerling in de klok. Dat vind ik leuker dan dat je een cd hoort. "

8

Femke Belgraver - Kindcentrum de ark

" Voor het derde jaar een musical die past bij de tijd van nu. Kinderen zijn elk jaar enthousiast. Dit jaar met een grote groep opgevoerd 51 leerlingen. Dit vond ik erg veel. Zeker omdat er veel rollen zijn, toch was het een groot succes.Dit jaar 31 leerlingen in de groep, hopelijk komt er weer een musical die ik vind passen bij de groep. "

9

Cindy - Basisschool de speelhoeve

" Verhaal zat weer leuk in elkaar!Tekst en liedjes waren voor de kinderen goed te doen.Door het onderwerp was het decor makkelijk te maken. "

8

Carmen Thijssen - Kindcentrum Platijn

" De handleiding is erg uitgebreid. Mocht je er zelf niet teveel tijd aan kwijt willen zijn met het bedenken van decor, attributen en instuderen dansjes dan vind je hier veel tips! Helaas bleken er veel fouten te zitten in de tekstboekjes waardoor we een paar keer een andere versie hebben gekregen. Dat kan gebeuren natuurlijk, maar wanneer je het aan de kinderen al uitgedeeld hebt is dat wel erg lastig.De musical was erg leuk. De liedjes spraken de kinderen aan. De duur van de musical is wel langer dan gemiddeld, door de tekst van de klok. Persoonlijk vond ik dat niet erg. "

10

Luuk van Kessel - De Schalm Vught

" Het is heel prettig dat bij de musicals van Rep en Roer instructiefilmpjes zitten en de musical kan worden uitgebreid met meer rollen. Wij draaien al jaren de musicals van Rep en Roer en zijn altijd erg tevreden. "

10

Danielle Balvert - Arnoldus van Os

" Echt een leuke musical, goede humor en heldere instructies. Wij zijn tevreden! "

10

Gezina Gezina Ja - H.J.Piekschool

" We hebben genoten van de leuke musical, die ook weer voor iedereen duidelijk was. "

9

Lisanne Theeuwen - De Windroos

" - modern en duidelijk script - voor elk soort kind een passende rol - vlotte, pakkende liedjes - zeer geschikt voor leuk decor en kleding "

9

Nancy vd Veeken - AS Talmaschool

" Niet te ingewikkeld verhaal, leuke liedjes. Wel beetje improviseren met het decor omdat wij een vrij klein podium hebben. Ideaal dat de kinderen thuis kunnen oefenen met de app. Super dat je vrij eenvoudig spelers kan aanpassen. "

8

Jenny Louman - Valckesteyn

" Omdat de musical van vorig jaar zo enorm leuk en humoristisch was, viel deze een heel klein beetje tegen. Hij was alweer erg leuk maar niet zo te gek als vorige keer "

8

Cathy - OJBS Het Maasveld

" De musical is volgens een duidelijke structuur opgezet. Er lopen een aantal verhaallijnen door elkaar, wat het leuker maakt om naar te kijken. Er zijn leuke grappen in verwerkt (voor verschillende leeftijden). Wel is de musical met groepen boven de 40 lastiger te oefenen en zijn het redelijk veel scènes. Verder al een aantal jaren erg tevreden over diverse musicals. "

10

Y - O.b.s De Vogelenzang

" De liedjes zijn makkelijk aan te leren. Geen grote lappen teksten om uit je hoofd te leren. Een decor waar je alle kanten mee uit kan. "

8

Joyce/ JGJ Blom - de Groene Oase

" De musical Gewoon Super heeft een mooie verhaallijn met een goede boodschap. "

10

Kimberley Neve - Het Meerrijk

" We hebben de musical Gewoon Super van Rep en Roer gedaan in onze school. Het was een geweldige musical met heel veel humor. Overal is over nagedacht en alles klopt. Er zijn dansclips beschikbaar zodat je zelf geen dansjes hoeft te verzinnen en zelfs voor het decor en de kleding worden suggesties gedaan. De musical was een groot succes! "

9

Lynn van Kessel - Basisschool De Linde

" Het was een erg leuke musical. Ik heb wel wat dingen aangepast en toegevoegd, maar het verhaal was super! Ik heb meerdere keren gehoord dat de mensen in de zaal dit de leukste musical vonden tot nu toe. "

9

Hanneke Spaans - 2e Montessorischool Huizen

" Het is een musical waarbij ieder kind tot zijn recht komt. Grote of kleine rol, alle rollen zijn van belang. De karakters zijn herkenbaar voor hen. "

6

S. Gries - de Plakkenberg

" Heb wel eens musicals gedaan waar meer om moest worden gelachen. "

8

Sandra - Obs letterwies

" Ik vond het een leuke musical, maar hij sprong er niet uit ten opzichte van de vorige musicals. Ik miste hier en daar de humor. "

8

Naomi Ridder - PCB De Wegwijzer

" Er zit elk jaar voor ieder kind een rol bij die passend is. De kinderen zijn enthousiast voor de musical. Er is veel afwisseling en leuke liedjes. Ook om naar te kijken zijn het leuke musicals!Ik grijp toch elk jaar weer terug naar de musicals van Rep en Roer! "

9

Matanya v/d Berg - St. Jozefbasisschool

" De musical zat super goed in elkaar, alle componenten waren aanwezig, van humor tot aan ernst. Voor alle kinderen was er dan ook een passende rol te vinden en werd zelfs op maat van het aantal kinderen aangeleverd. "

9

Miek Mijnsbergen - kbs de Beiaard

" goed verhaal, duidelijke plot meerdere grote rollen rollen goed te combineren uitbreidingsmogelijkheden, ruimte voor eigen ideeën duidelijke handleiding leuke teksten en muziek dansjes gebruikt als aanleiding, met de kinderen zelf de dansjes bedacht. "

8

Jellinus Helmus - CBS de Regenboog

" Top gedaan, met leuke teksten, grappen en liedjes! "

9

Marco Wolvers - Daltonschool Willibrordus te Ruurlo.

" De musical had leuke vlotte liedjes die ieder een eigen karakter hadden. De leerlingen vonden het hoofdlied enorm leuk en ook door het publiek werd deze na de tijd nog regelmatig gezongen.Het decor en de attributen waren deze musical redelijk veel, waardoor sommige leerlingen best veel moesten zien te regelen.Ook viel ons op dat er veel fouten in het boekje stonden voor 18 personen.Het thema was erg leuk en ook goed herkenbaar voor de leerlingen in groep 8. "

8

Christiaan - De Piramide

" De kinderen waren enthousiast om met de musical aan de slag te gaan. De liedjes zijn modern en gemakkelijk in te studeren met behulp van het oefenlokaal. "

8

Linda de Boer - Obs de Snip

" Complete musical die je van a tot z helpt er een super-optreden van te maken. "

10

Gerrit de Jong - Angelaschool

" Gebruiken al jarenlang de musicals van Rep en roet; topmateriaal dat erg leuk is om met de kinderen uit de groepen 8 in te studeren en op te voeren. Elk jaar weer een feestje voor ons, ouders en kinderen. "

8

M. Stam - St. Aloysiusschool

" Leuke dialogen en rollen Ook werd duidelijk beschreven wat er nodig was aan attributen, decor etc. Genoeg rollen voor grote klassen "

9

Linda - Het Vianova

" Een uitgebreide en duidelijke handleiding. Decor bij de musicals zijn niet te moeilijk te maken. Tekstboekjes zijn duidelijk en werken goed voor de leerlingen. Liedjes zijn modern en vinden de leerlingen erg leuk. Extra hulpmiddelen als het oefenen van de dansjes met behulp van de filmpjes zijn heel prettig. De bijbehorende app is leuk voor de leerlingen, het zou handig zijn als de leerlingen hiermee ook hun tekst kunnen leren. "

10

Rasjelle - De Teugelaar

" De kinderen waren erg enthousiast over de musical en het verhaal! "

8

Ans van Berkom - De Trinoom

" Fijn om in te studeren, deze keer lastig omdat dubbelrollen niet goed waren aangegeven. "

8

Miranda Schra - Daltonschool Reggewinde

" Wij hebben de versie voor 18 spelers gebruikt. Hierin zaten bij de dubbelrollen wel een paar foutjes waarbij weer zelf aanpassingen hebben moeten doen. Ondanks dat vonden de kinderen en wij en een hele leuke, actuele musical met de nodige grappen "

9

Larissa Bechthum - OBS de Inktvis

" Een leuke en gebruiksvriendelijke musical. De kinderen hebben erg gelachen om de grappen die erin verwerkt zitten. De instructiefilmpjes zijn zeker een pluspunt. "

9

H van Houtum - Basisschool Meester Gijbels

" Na de trailer was duidelijk dat wij voor deze musical gingen. Trailer legt duidelijk uit waar het verhaal over gaat. Leuk verhaal met grote en kleinere rollen. Eén decor wat goed van pas komt.Een klein minpuntje was het script voor 22 spelers waarin één scene niet uitkwam qua omkleden met de dubbelrollen. "

10

Peter - CBS De Molenvliet

" Voor het 5e jaar op rij maakten wij gebruik van een Rep en Roer Musical. Dit keer "Gewoon Super!" Voor het 5e jaar was het een succes. Het verhaal zat weer goed in elkaar, met leuke liedjes. "

10

Harrie - De Bongerd Haps

" Ik heb deze musical opgevoerd en vond het een leuke musical. De liedjes waren erg aansprekend en de kinderen zongen sommige dingen zelfs live. Het verhaal is een leuk verhaal waarop ik hele enthousiaste reacties heb ontvangen van ouders en leerlingen die kwamen kijken. Kortom een prima musical. "

10

Jessica Colpaert - Gvb De Wante

" Heel toegankelijk script met voldoende personages waar iedere leerling zich kan in vinden. Kortom deze musical was gewoon SUPER! "

8

Juliette Martin - De Raamdonk

" Goede ervaring met Rep en Roer, meerdere musicals gedaan en altijd een succes! "

10

Enrico - cbs Johan Friso

" Geen ingewikkeld verhaal maar een luchtig, leuk bedacht plot met allerlei grotere en kleinere rollen zodat het niet moeilijk was om elk kind in zijn/ haar comfortzone op het toneel te krijgen. De leuke, afwisselende liedjes dragen daar ook veel aan bij! "

10

Martine - Pr. W. Alexanderschool

" De informatie over de rollen, decor en rekwisieten was zeer compleet. "

9

Gert Hamberg - cbs de Vlinder

" Leuke liedjes, humor, sterk spotlied, pakkend verhaal, goed te volgen door publiek. "

10

Corien Donken - De Richtingwijzer

" De musical was leuk! Sprak tot verbeelding van een ieder. Leuke rollen en decor tips! "

10

Marjon Prummel - Mozaïek

" Goed materiaal, er wordt meegedacht door rep en roer als je vragen hebt. Ook makkelijk dat er voor 12 -55 spelers iets is. Mooi hoe decor simpel omschreven staat.. "

10

Melinda Groot - De Caegh

" Wij maken al jaren met veel plezier gebruik van de musical van Rep en roer! "

9

Mieke - OBS Houtwijk

" De musicals van Rep&Roer springen er wat mij betreft uit wat betreft liedjes. Swingend en gevarieerd. In de verhalen zit veel humor en de verwijzingen naar bestaande personen zijn actueel, en de musicals sluiten daardoor goed aan bij de belevingswereld van de kinderen. De rollen nodigen uit tot leuk spel. Er zijn veel grote en middelgrote rollen, maar daardoor zijn de musicals van Rep&Roer soms wel een flinke kluif voor klassen met veel zwakke leerlingen.Fijn dat er altijd een kant-en-klare lijst bij zit met rekwisieten en kostuums, dat is heel behulpzaam. Rep&Roer is de eerste plek waar ik kijk als ik op zoek ben naar een nieuwe musical, telkens weer onder de indruk! "

9

Peter Spekschoor - De Zonnewijzer

" De afgelopen jaren heb ik met heel veel plezier gewerkt aan jullie musicals. Zeker de afgelopen twee jaren, waarbij we de uitvoering in de grote zaal van de Deventer Schouwburg mochten doen. M.n. vorig jaar was een topmusical (Betoeterd) "

10

Joke van den Nie - CBS Het Baken

" Het was erg leuk om deze musical met de leerlingen in te studeren. De leerlingen waren en bleven erg enthousiast. Leuke en aanstekelijke liedjes. De leerlingen waren , ook als ze geen grote rol hadden, toch vaak op het toneel. "

10

simone tak - Cbs de wegwijzer

" Prettige musical maar ook alle materialen zijn fijn om me te werken. Leuke liedjes!! "

9

Yasmina - Cornelis Musiusschool

" De boekjes, de app en het verhaal maken dat de musical goed uit te voeren is, zoals de schrijvers het bedacht hebben. Je hoeft als leerkracht niet zelf het wiel uit te vinden. Het verhaal, de dansjes en de liedjes zijn erg aantrekkelijk. "

9

Arjan - IKC Amabcjht

" Musicals met veel humor en leuke hippe liedjes "

9

Elles Stap - CBS de Akker

" Het verhaal zit goed en leuk in elkaar! "

10

Willem Weijters - De Tovervogel

" Musical stak goed in elkaar. Je kon veel kanten op met het decor en de kleding. "

8

C.M. Piels - DWS

" Zoals ieder jaar was het weer fijn om een musical te hebben die ook met een kleine groep gedaan kan worden. Erg prettig is het oefenlokaal. Wij maken daar veel gebruik van.We hebben nu al een aantal jaren met plezier de musical van Rep en Roer gespeeld.De kinderen mogen zelf een musical kiezen en komen iedere keer weer bij Rep en Roer uit. "

10

Karin - Het Mozaïek

" We hebben ook dit jaar weer genoten. Leuke teksten, veel humor. Mooie liedjes, pakkende muziek. ( blijft in je hoofd zitten) Ideaal dat er verschillende versies zijn, die passen bij het aantal leerlingen. Met onze 34 leerlingen, had iedereen een leuke kleine of wat grotere rol. De kleinere rollen hebben wij aangevuld met extra dans. Fijn dat er een oefenlokaal online is, met muziek, dans etc. Wij zijn alweer benieuwd naar de volgende musical! "

10

Paulien Troost - De Bijenschans, Breukelen

" Vanaf het begin vonden de kinderen het erg leuk om de musical in te studeren. De musical paste goed bij de belevingswereld van de kinderen. We zijn de musical begonnen met een van te voren opgenomen vlog van KapotTV. Een origineel begin! Daarna startte het lied Gewoon Super. Een betere opening kon niet. We hebben ervan genoten om de musical op de planken te brengen en we kregen ook veel positieve reacties. "

8

Tim de Keijzer - Sinte Maerte

" De kinderen waren enthousiast over deze musical. Ze vonden het verhaal leuk. Er waren veel verschillende rollen, dus voor ieder wat wils. En ook de muziek sloot goed aan bij de kinderen. "

8

raymond kolmus - Emmaschool

" Leuke musical. Jammer dat er niet bij alle liedjes een dans is bedacht. "

9

Daphne Wolf - Auris de Weerklank

" Hele complete musical inclusief decorlijsten, rekwisietenlijsten etc. Maakt het voor de leerkracht een stuk makkelijker! Hele leuke rollen, ook voor kleine klassen. Goede humor erin, wat door jong en oud begrepen wordt! "

9

Manja Buijs - BS De Vaert

" De verhalen sluiten goed aan bij de doelgroep, leuke liedjes die vaak een modern jasje hebben.Vooral fijn zijn de karaoke teksten op het digibord en de dansinstructies. Makkelijk toepasbaar op verschillende groepsgroottes! En er zitten vaak creatieve mime scènes in die je zelf verder kan uitwerken. "

8

geertje - de wegwijzer krimpen aan den ijssel

" Soms moet je goed het script lezen om de momenten van opkomen/afgaan te managen. In het geval je maar één kant heb om op te komen, komt er nog veel extra werk bij kijken. "

8

SAM Frie - De Tandem

" Leuke, goed te organiseren musical "

9

Jelmer Sollie - Timotheusschool

" Dit was mijn 1e keer een musical aanleren met groep 8. Alles was duidelijk en overal was aan gedacht. Enorm fijn en dat maakt dat ik volgend jaar weer een musical bij jullie bestel! "

8

Nick - Pius X

" Een musical met hippe en moderne rollen. Bovendien erg laagdrempel. "

9

Inge van den Pol - Bs Omnibus

" Genoeg vaart in het geheel. Decor gemakkelijk te realiseren. Enthousiaste leerlingen en dus ook ouders, "

10

Wietze de Jong - Jacoba

" Goed verhaal, goede rollen om uit te spelen. Veel humor. Niet te overdreven. Fantastische keuze gemaakt "

10

Ineke Heersma - OBS Commissaris Gaarlandt

" Erg leuke musical met één decor. De liedjes zijn eigentijds en liggen lekker in het gehoor. Humoristische scenes en typetjes, waardoor de musical ook heel leuk is om naar te kijken. "

8

Dagmar Zoetebier - De Vijf-er

" De boekjes zijn overzichtelijk digitale materiaal is prettig vooral het aanleren van de liedjes met het meelopende bolletje was prettig "

10

Jasper Post - De Dorendal

" De afgelopen 5 jaar hebben wij musicals van Rep en Roer opgevoerd. Het heldere en flexibele script, de rollen die ieder jaar de kinderen weer op het lijf geschreven zijn en het handige oefenlokaal met filmpjes zorgen er steevast voor dat de musical een daverend succes wordt! "

8

Klaske Komrij - CBS de Hoeksteen

" We hebben al een aantal jaren de musical van Rep en Roer besteld. Mijn ervaring is erg goed. De leerlingen kunnen erg goed zelfstandig aan de slag en de handleiding helpt ons als leerkrachten goed! "

10

Wammes - pwa beusichem

" instructie/tips/ondersteuning erg goed "

8

Renee Bosse - Klimop

" Ik vind het heel erg gebruiksvriendelijk. Fijn dat bij een aantal liedjes al een dansje is bedacht en dat dat zo duidelijk op het bord wordt voorgedaan! "

8

Sarina Roest - De Springplank

" We konden de musical makkelijk instuderen door de aangepaste versie. Hoefden zelf niets meer te wijzigen of aanvullen. "

10

J. ter Haar - Petrusschool

" Het tweede jaar een musical van Rep en Roer Musical, voor het tweede jaar een topper!! Kinderen, ouders, grootouders, publiek en leerkrachten waren erg enthousiast! "

8

Yvette Lefevere - CBS De Schelp

" leuke musical met een duidelijke verhaallijn. fijn dat er verschillende versies waren voor verschillende groepsgrootte. Vrolijke liedjes. met een erg goed afscheidslied "

8

Natascha - obs Kortland

" Een erg duidelijke, grappige en actuele musical. "

10

D. Blommerde - De Toermalijn

" Het is een leuke musical met veel humor. De website zorgt ervoor dat je makkelijk kunt oefenen. Ook dansjes zijn aanwezig. Daarbij is de musical voor een grote groep. "

8

Ruud Verschoor - Obs Klimop

" Mijn klas heeft enorm genoten van de leuke karakters. Ze konden zich goed inleven.Musical was wel aan de lange kant: 1,5 uur. "

10

Jenneke Veltkamp - Nutsschool Bezuidenhout

" Een super musical. Goede rolverdeling, fijne voorbeelden voor dansmogelijkheden, vrolijke liedjes. "

10

Grietje Landsman - Aloysiusschool

" Voor het spelen met meer dan 40 groep 8 leerlingen kom ik altijd uit bij de Rep en Roer musicals. Omdat elke rol er toe doet in het verhaal! Zelfs de kleinste rol is leuk en belangrijk.Verder zijn de liedjes altijd leuk en pakkend en geschikt om leuke choreografieen bij te maken. "

10

Sonja Hemmens - obs de Noordkaap

" Supergeweldigfantastisch in een woord "

9

Amy Hoekstra - Imeldaschool

" Het is een hele leuke musical, met leuke liedjes en dansjes. In andere musicals van Rep en Roer was meer interactie met het publiek en meer scenes die in het publiek plaats vonden. Dat miste ik een beetje. "

8

Felicity Rippens - De Bosrank

" Een leuke musical die ik zeker anderen aanbeveel. Wel is het lastiger om de grapjes te begrijpen als je niet uit Nederland komt.Ook is de site erg prettig om mee te werken, en de samenwerking met Spotify. "

9

Walter Dekker - Koning Willem Alexanderschool

" Ik heb genoten van het uiteindelijke resultaat wat mijn groep heeft neergezet! Liedjes zijn van uitstekende kwaliteit en goed mee te zingen door een groep kinderen. Leuke afwisseling qua tempo in de liedjes. Heel leuk dat de musical gericht was op het spelen van typetjes, dat maakt de musical leuk om te spelen en om naar te kijken. We zijn 10 weken bezig geweest met de musical en de kinderen (en ik) waren de musical nog niet zat na die 10 weken! TOP! "

9

Joke Arensman - De Hoeksteen

" Een leuke musical en alle benodigdheden waren weer prima verzorgd. "

8

Lidwien de Vaan - Kbs de Werft

" Het was een druk/vol decor, waardoor er minder ruimte op het podium was voor de leerlingen. De grappen waren voor de kinderen niet allemaal duidelijk, maar voor de ouders des te meer. Iedereen heeft genoten van de leuke verhaallijn en de liedjes waren makkelijk te zingen. "

8

Evelien Hermanns - De Triangel

" Ik vond het eerst een musical die een beetje tam was, er zaten niet veel woordgrappen in. Maar dat kwam tijdens het oefenen helemaal goed. De kinderen waren erg enthousiast en de uitvoering was Gewoon super! De liedjes waren ook erg goed te zingen, leuk en goed op hoogte. "

9

Ilse - Speelleerplein de Fonkeling

" Het was fijn dat er niet expliciet een hoofdrol was. Veel gemiddelde rollen. Ook het feit dat je meteen kunt zien hoe de rollen het best gecombineerd kunnen worden afhankelijk van het aantal kinderen in je groep is zeer wenselijk en prettig geweest. "

10

Goris - jenaplanschool Zonnewereld

" De kinderen waren erg enthousiast over de musical. De verhaallijn is goed te volgen en de kinderen konden thuis via you tube de liedjes al snel oefenen. De handleiding en tips voor decor en regie zijn handig, maar er is ook genoeg ruimte om het anders te doen. "

10

Rik Groeneveld - Het Saffier

" Een hele leuke musical avond gehad met Gewoon Super. Alles was ook duidelijk omschreven. Het decor relatief simpel te regelen omdat het veel supermarkt materialen zijn. En uiteraard leuke rollen. "

10

Liesbeth Mol - De Meent

" Een musical met leuke personages, heel grappige dialogen en lekker klinkende liedjes. Ouders waren laaiend enthousiast! Wij zijn altijd erg blij met musicals waar alles zich afspeelt voor één decor. Wel vonden we dat er dit keer veel attributen nodig waren, klein minpuntje. Top zoals de musical afgestemd kan worden op het aantal leerlingen. Ook zijn we heel blij met het oefenlokaal waar de liedjes en dansjes geoefend kunnen worden. "

7

Annika Feldman - RKBS De Marinx

" Het decor hield nog wat in. Er waren veel decorstukken noodzakelijk voor de musical en dus was minimaliseren niet goed mogelijk. "

10

Veronica - Edese Schoolvereniging

" Ik vind het leuk om zaken een beetje aan te passen aan mijn eigen klas en dat kan met een digitaal tekstboek. Verder vind ik de muziek altijd afwisselend, mooi en goed. De liedjes van een eerdere musicals kennen de kinderen nog steeds!Het oefenlokaal is een prettige ondersteuning bij het instuderen van de liedjes. De dansacts gebruiken mijn leerlingen als inspiratie bij het maken van hun dans. Er zijn goede adviezen wat betreft decor, attributen en kleding, maar ook ruimte voor eigen ideeën. "

10

Brenda Kramer - De Biënkorf

" * Leuke musical * Geen hoofdrollen, maar gelijke rollen * Er is veel structuur en er worden veel tips gegeven, maar je hebt als leerkracht ook veel vrijheid. "

8

van Dee - CBS Rehoboth

" Het aantal rollen voor een grote groep was prima. Goede tips en leuke dans instructie. "

10

D. Groenhuijzen - De Catharijnepoort

" Met veel plezier doe ik jaarlijks de musical. Actuele personages, leuke liedjes geweldig.De dans soms pittig met een grote groep, maar kinderen pakken ze goed op.. "

8

Annemieke Schepe - Dirk Hezius

" In eerste instantie vond ik het een matig verhaal. De woordgrapjes zijn voor de kinderen niet altijd duidelijk. Maar naar mate we oefenden werd de musical steeds leuker. De rollen zijn zeer goed te verdelen over een grote groep (ik had 37 leerlingen in mijn klas). De kinderen vonden het zelf wel een leuk verhaal. Ze konden zich goed verplaatsen in hun rol. Eigentijds en de grappen gingen zij ook steeds leuker vinden. We maken altijd zelf de dansen en zorgen daardoor voor een grote mate van "podiumtijd". De uitvoeringen zijn dan ook succesvol verlopen. En we kijken terug op een fijne musical. Het enige wat ik miste is een korte reprise van het laatste lied, waardoor je een nog leukere afsluiting krijgt. "

10

Marjon Vermeulen - Wilhelminaschool

" Een helder verhaal, leuke grapjes, geweldige liedjes en voor de voorbereidingen veel tips. Oefenlokaal en paar kant en klare dansen: fijn! "

9

Roos Claassen - St. Antoniusschool

" Ik ben erg tevreden over de musicals. Wij hebben afgelopen schooljaar Gewoon Super gehad. Wanneer je de musical andere jaren weer wil gebruiken, moet je zelf alles goed opslaan. Na een bepaalde periode kan je namelijk niet meer bij alle documenten. "

9

Kristel Heijmans - Herman Jozef

" Goede voorbereiding te lezen in het script, aan alles is gedacht: scripts met diverse groepgrootte, overzicht van materialen, rollen per scene, etc. Weinig extra werk voor leerkrachten in de organisatie. "

8

Ivar Mannak - OBS Wereldwijzer

" Fijn dat alles digitaal was en snel werd geleverd. In het boekje worden handige tools aangereikt. Vooral de inrichting van het podium vond ik erg handig. "

9

Katja Panis - De Vonder

" Het was een erg leuke musical. Erg herkenbaar voor het publiek. Fijne rolverdeling ook voor grotere groepen (30). "

9

Dieke de Jong - CBS Eben Haëzer Nieuwpoort

" De musicals van Rep en Roer zijn zo uitgewerkt dat elke rol van belang is voor het verhaal. Alle leerlingen zijn betrokken bij één verhaallijn, waardoor het één geheel is. Er is voor elke type leerling een rol, waardoor iedereen zich prettig voelt tijdens het spelen.Alle materialen zijn gemakkelijk te vinden op de website. De app en het oefenlokaal maken het oefenen voor de leerlingen makkelijker en leuker. "

10

Willem - Mariaschool

" *zeer goede liedjes *zeer geschikt voor ook grote groepen *leuke goed van elkaar te onderscheiden rollen. *elk kind van de groep kon zich vinden in een rol *leuk verhaal..origineel in een alledaagse setting *perfect decor (dankzij aangeleverde HR-foto) *repetities verveelden geen moment. *zeker niet duur. "

10

Tom van de Kamp - De Wingerd

" Het hele musicalpakket is super geregeld, is prima aan te passen aan de groepsgrootte en stelt elke leerling in staat om op zijn eigen manier te schitteren. "

8

Monique Koopman - Aquamarijn

" Super: de materialen, ideeen voor decor...alles "

8

I.A. Dijk, van - Paulusschool

" Zoals we van Rep en Roer gewend zijn was het ook dit jaar weer goede kwaliteit. Leuke liedjes, goed lopend verhaal en makkelijk thema qua decorbouw. "

7

Ronald de Bruijn - JPS de Kring

" Ik doe al jaren de "nieuwe"musical van Reop en roer omdat ik daar alleen maar goede ervaringen mee heb. De instructiefilmpjes op internet zijn ideaal. Zodra ik het script heb uitgedeeld en de kinderen heb verteld waar ze op internet alles kunnen vinden zijn de liedjes al de volgende dag uit het hoofd geleerd. Dat kunnen de kinderen lekker thuis... "

10

Inge - Sinte Lucij

" Het is super fijn om zoveel tips, adviezen, uitgeschreven lijsten van attributen e.d. erbij te krijgen. Scheelde mij weer een hoop werk. Het instuderen verliep vlot. Verhaallijnen zaten goed in elkaar en er zat voor ieder wat wil bij. Helemaal top! "

10

Eefje Kenkhuis - De Vonder

" makkelijk aan te leren, alle materialen zijn voorhanden, leuke rollen "

9

Nees - CBS Immanuel

" Leuke musical met lekker overdreven rollen. Kinderen kunnen echt uit hun schulp kruipen en los op het podium. "

8

Paul Clement - St Jozefschool Heeg

" Zeer prettig om diverse versies te hebben zodat je de musical kunt aanpassen aan je groep. Duidelijke handleiding. Fijn dat alles digitaal is.Het verhaal was zeer herkenbaar zeker wanneer je in een dorp woont waar een iets kleinere supermarkt te vinden is. Leuk ook om met die supermarkt samen te werken als het gaat om materiaal.Ook goed uit te voeren met combi 7/8. "

9

Wiekslag - CBS De Wiekslag

" De musical is leuk geschreven. Bij de uitvoering was het verhaal goed te volgen. De suggesties over kleding en decor zijn erg handig. "

10

Liza Kamps - Basisschool de Ruyter

" Fijn dat de musical per aantal kinderen beschikbaar is. Handleiding is duidelijk en alle materialen makkelijk te vinden op de website. "

10

Jemima Van Der V - Christiaan Huygens

" Dit was mijn eerste keer in groep 8 en dus ook de musical. Alles was duidelijk. Bij deze musical moest ik wel veel spullen optrommelen, maar dat ging goed. De liedjes waren tof. "

10

Thari Schroder - De Werveling

" De musical is voorzien van goede, leuke woordspelingen en heeft een heldere opbouw. De digitale voorzieningen/hulpmiddelen zijn gebruiksvriendelijk. "

10

Emmy Warrink - De Polhaar

" Wat is het ieder jaar wel een geweldig script! Vanaf het inlezen in de tekst, het verdelen van de rollen en het opvoeren van de musical is het één groot feest om eraan te werken. De liedjes zijn aansprekend en swingen en de rollen vol humor! "

10

MM Schilder - Kawama

" We hebben enorm genoten van de grappen in de musical. Het script klopte. Het was een leuke musical. "

9

Rob van Aerts - Dr. Jan de Quay

" Dit jaar weer een musical van R&R gedaan. Voor derde of vierde jaar op rij. Bevalt erg goed omdat de liedjes leuk zijn en er uitgewerkte scripts zijn voor kleine klassen. Jammer dat er niet voor alle liedjes dansjes zijn (toch lastig soms als meester;) ) Verder vond ik dat er dit jaar de musical minder grappig, maar nog wel prima. Maar in vergelijking wel minder. Daarnaast zou een overzicht voor de materialen per rol/speler erg fijn zijn. "

10

Laura Bosman - IKC De Watersnip

" Alles staat goed omschreven en is heel makkelijk te vinden. Hierdoor wordt het uitvoeren van een musical net iets makkelijker gemaakt.De dansfilmpjes zijn ideaal om in te zetten. "

9

Y. Libourel - BS Wereldwijs

" Wij zijn een kleine school waarbij het moeilijk is om een leuke musical te vinden voor een kleine groep 8. Ik ben erg blij met de portal waar de versie voor een kleine groep op staat. Verder staan daar ook veel nuttige dingen op zoals de inrichting voor het decor, materialenlijst, uitnodigingen, posters, dansjes oefenen etc. Kortom erg gebruiksvriendelijk. "

10

Bas - De Zonnebloem

" Goeie liedjes. Goed verhaal en goed uit te breiden ! "

9

Rivi van Elteren - De Appel

" Als ik de trailer bekijk, word ik al enthousiast! De personen die in de musical spelen, geweldig. Kinderen waren ook meteen enthousiast en wisten dan ook meteen welke rol ze graag zouden spelen. Heel makkelijk is dat de scenes en rollen zijn aangepast op het aantal kinderen in de klas.Fijn dat er oefenlokaal is voor liedjes en enkele dansjes en dat de kinderen ook deze app kunnen downloaden. Binnen een paar weken kenden de kinderen alle liedjes! "

9

Linda de Glopper - stellegors

" Musicals van Rep en Roer bevatten rollen voor elk type kind. De handleiding is duidelijk en is zeer compleet. Reacties van leerlingen, ouders en ander publiek waren zeer positief. "

10

Mascha de Groot - Bs Vindingrijk (voorheen Petteflet)

" De Musicals van Rep en Roer zijn te gebruiken voor grote en kleine groepen. Ze zitten vol woordgrappen en de liedjes zijn vrolijk met leuke teksten die bij groep 8 passen. Er zitten fantastische karakters in de verhalen en er zit voor elk kind wel een passende rol bij. De handleiding en de tekstboekjes zijn overzichtelijk en het is ideaal dat je online alles kunt downloaden wat je nodig hebt.Het was jammer dat er via de mail aanbiedingen kwamen van posters e.d. die al snel op bleken te zijn... "

9

Mariël - Ikc magenta

" We hebben de musical gewoon super was erg leuk misschien 10 minuten korter. "

9

Ramon Mones - Bosrank

" De musical Gewoon Super is een erg leuke musical. De leerlingen hebben enorm genoten tijdens het oefenen en uitvoeren van deze musical. Voor de leerkrachten heeft Rep en Roer een uitgebreide handleiding en het is mogelijk om de musical te gebruiken bij grote groepen. "

8

Ties Faber - Christal

" Fijn gewerkt met de musical. Wij hadden de versie tot 17 kinderen en dit werkte uitstekend. Leuke en goede muziek. Praktisch een decor. "

7

Maeike - pcbo De Sjofar Prinses Beatrix

" Woorden als allemachtig worden bij ons op school niet altijd positief ontvangen. De magische klok was voor een deel van de ouders ook een struikelblok... "

10

Rebecca - Prinses Ireneschool

" De musical sluit goed aan bij de leeftijdsgroep, het script is duidelijk en aan te passen naar eigen wensen. Liedjes zijn erg leuk, dansjes zijn een aanvulling en het oefenlokaal is handig. "

9

Michel Rook - De Zevensprong

" Gewoon Super was een groot succes. Decor redelijk snel te maken en aan te passen aan de locatie waar het op te voeren viel. Er was voor iedereen een rol die bij hem of haar paste. Beide groepen 8 hebben er een prachtige show van gemaakt! "

8

Loes van Dijk - Van Heemstraschool

" Ik houd van rep en roer! Al jaren kiezen we jullie musicals! De kinderen vinden de liedjes leuk. De humor is leuk voor oudere kinderen en ouders. Het instuderen wordt goed beschreven en er zijn mooie tips voor het maken van decor! Heel enthousiast! "

10

Bianca van Kuijk - Theresiaschool

" Erg prettig dat de musical ook met minder kinderen uitgevoerd kan worden. Leuke rollen met elk hun eigen terugkerende, herkenbare zinnetjes. Rol kon vaak door jongen of meisje ingevuld worden. fijn als je met mindere kinderen bent.Ik ben altijd erg enthousiast over de musical van Rep en Roer. "

8

V Manders - Basisschool De Dassenburcht

" Wederom een erg leuk verhaal. De rollen die erbij zijn geschreven voor de versie van 33 kinderen waren erg leuk. Vooral de slager! De musical is goed aan te leren en er worden veel ideeën aangedragen door Rep en Roer. "

8

G. Kwakernaat - Prins Willem Alexanderschool

" Alle materialen en mogelijkheden om te oefenen waren prima in orde. Het enige punt van kritiek is de …. de attributenlijst was niet helemaal volledig. "

10

Toine Veneman - Saltoschool de Hasselbraam

" Het verhaal was grappig en herkenbaar. De rollen waren goed verdeeld. Ik heb gekozen om enkele kinderen een dubbelrol te laten spelen. Dat kwam niet helemaal goed uit in de eindscene, maar dat hebben we goed weten op te lossen. "

9

Hein Vlassak - Basisschool De Pionier

" Het pakket was logisch en handig opgesteld. In de handleiding werd op een gemakkelijke manier de verschillende belangrijke punten aangekaart.De CD was handig. Zeker dat deze bestond met een meezingversie en zonder meezingversie. Tevens was het fijn dat de liedjes op YouTube stonden. Zo konden we overal oefenen.Ten slotte was het fijn dat er verschillende voorbeelden voor het decor in de handleiding zaten.De App mag meer uitgebreid worden. Wellicht is het fijn om hier het tekstboek ook op te plaatsen. Wellicht met inspreek functie, zodat kinderen kunnen oefenen om op elkaar te reageren. "

9

Patricia van Eld - Daltonschool Rhenen

" We hebben genoten van de leuke rollen en liedjes. Fijn dat er meerdere versies (leerlingenaantal) beschikbaar zijn. "

10

Louise Leeuw - CBS De Piramiden

" Mooie en goede musical hebben we afgelopen jaar gehad. Gewoon Super was duidelijk omschreven in de handleiding en in de tekst. De kinderen konden daardoor veel zelf regelen zonder de hulp van de leerkracht. De dansjes waren super! Echt een meerwaarde. "

10

Paul - Roald Dahlschool

" Een hele duidelijk beschrijving, rollenverdeling.De kinderen vinden elk jaar de musical van rep en roer het allerleukste.Dit komt doordat ze mee gaan met de tijd.Is een echte aanrader. "

8

Lucie Tromp - Dr. H. Bouwmanschool

" Onze leerlingen hebben eigen dansjes bedacht bij de liedjes, vandaar dat we het oefenlokaal niet hebben gebuikt. Dit hebben we in het verleden wel gedaan.We vonden de musical wel lang duren. "

9

Juliette - Van Asch van Wijckschool

" Het was een hele leuke musical die paste bij alle leerlingen. Zelfs met een kleine groep. Hierdoor hadden alle kinderen belangrijke rollen. "

10

Marjolein - De Dagobert

" Gewoon super was een erg leuke eigentijdse musical. De rollen, scenes en liedjes spraken erg aan.Het decor was goed te realiseren. "

7

Henniëtte Botter - Daltonschool deBuut Soest

" De musicals van rep en roer zijn leuk voor de kinderen, maar ook voor de ouders vanwege woordgrapjes. "

10

Jochem - De Achtbaan

" Al jaren kopen wij de musical van Rep en Roer. De musicals zitten heel goed in elkaar, met leuke en zeer pakkende liedjes, duidelijke teksten, humor en goed aanpasbaar aan eigen voorkeur. En vooral: de kinderen vinden het altijd leuke musicals. Ook Gewoon Super was weer gewoon super! "

9

Joram Janssen - IKC De Appelhof

" Zeer goed uitgewerkte musical. Tot in detail voorbereid. "

10

irene wassing - KBS de pijlstaart

" De kinderen vonden het super om te spelen, je kan zelf nog wat grappige elementen toevoegen en voor volwassenen is het leuk om te zien! Handig dat je online dansjes en liedjes kan oefenen. Zo wordt de leerkracht daarin ontlast. "

10

Joanneke Vwijk - Hubertusschool

" Wat genieten wij van onze leerlingen tijdens de musical.We zorgen er altijd voor dat de rollen zo goed mogelijk bij de kinderen passen. We zien dat kinderen zich ontwikkelen en soms zelfs zeer verrassend uit de hoek kunnen komen. "

10

De Regenboog - Regenboog Schaijk

" Mooie liedjes die goed te doen zijn. Prachtige dansen die ook goed uitvoerbaar zijn. Ruime tekst met voor veel kinderen een mooie rol. Kortom kinderen en leerkrachten en publiek enthousiast. "

10

Erik - De Regenboog

" Voor het derde jaar op rij een musical van Rep en Roer gehad. Dezelfde aanpak, stijl en originaliteit maken het tot een succes. Het oefenen gaat zeer soepel dankzij de tips en mogelijkheden die worden gegeven.De app waarmee kinderen ook thuis kunnen oefenen is geweldig en een zeer groot pluspunt. "

8

B Kirchjünger - Kubus

" Het decor vroeg aardig wat werk. Het verdelen van de tekst en het instuderen ging met alle hulpmiddelen goed. "

9

Bianca - OBS Ter Tolne

" Wij vonden het een hele leuke musical, met veel humor. "

10

Armein Sikkenga - odbs Het Valkhof

" De musical sluit goed aan bij de belevingswereld van de kinderen. Het oefenlokaal is praktisch en ook echt van toegevoegde waarde. 3 maanden feest, met als toppunt de voorstelling zelf! "

8

Marian Kil - De Singel

" Deze musical is ons goed bevallen. Het verhaal sprak de kinderen aan en was voor het publiek goed te volgen. De liedjes waren leuk, hip met teksten die goed te leren waren en voldoende uitdaging vroegen. De dansjes die aangeboden werden in het Oefenlokaal hebben we niet gebruikt. Deze waren voor onze kinderen te makkelijk. Daarbij moet ik wel zeggen dat onze leerlingen al sinds groep 1 elke week een uur dansles krijgen van een enthousiaste vakleerkracht; zij konden dus wel een hoger niveau aan. "

9

Arco Harink - Anne Frankschool Hoogkerk

" De leerlingen vonden het leuk en de ouders vonden het leuk. De musical zat goed in elkaar. Wel klopten soms de dubbelrollen niet, samen in 1 scène;)Ik ben enthousiast. "

10

Mitchel - obs de Noord

" De musicals hebben een goed verhaal, leuke liedjes en goede grappen. "

8

Sanne - Paulusschool

" Ik vind het erg leuk aan deze musicals dat er niet één hoofdrol is. Ook zijn er veel grappige en leuke typetjes. De musicals van Rep en Roer zijn goed uit te voeren en worden echt heel tof. "

10

Jeroen Meijburg - CBS Prins Willem-Alexanderschool

" Leuke musical met veel afwisselende en herkenbare personages. "

7

Linda Kastermans - Bs. St. Albertus

" Leuke musical. Je werkt met één decor wat rust geeft. Er zijn leuke karakters die bij ieder van de kinderen passen. "

8

Marieke - Erve Hooyerinck

" De kinderen ontvangen de musical altijd heel goed. Ze zijn vanaf het begin tot eind gemotiveerd. Ook fijn dat je het aantal rollen dat je nodig hebt kunt aangeven. Doordat er naast de tekst ook veel aandacht is voor decor en attributen is het duidelijk en overzichtelijk.Het oefenlokaal is natuurlijk ook een zeer welkome aanvulling. Je kan er goed met de kinderen de liedjes oefenen en ook met de dansjes kunnen ze zelfstandig aan de slag dankzij de duidelijke dansinstructies. "

10

Helen - Slingerbos

" Wij vonden echt een leuke musical met actuele gebeurtenissen die hierin verwerkt waren (ook zeker qua humor) Het oefenlokaal was ook zeer handig om te gebruiken. Wij hadden best veel leerlingen, dus de keuze van meerdere rollen was echt fijn. "

10

Fran - Nutsschool

" Duidelijke rolverdeling, genoeg rollen, spreekt de kinderen aan. We hebben er samen weer iets heel leuks van gemaakt. Dacht dat ik al een beoordeling gestuurd had, sorry! "

10

Christian - KBS De Wingerd

" Ik heb altijd goede ervaringen met rep en roer. De laatste jaren bestel ik daar de musicals. De musicals zijn vlot, eigentijds en decors zijn makkelijk te realiseren. Geen decorwisselingen. "

10

Karin - IKC Het Palet

" Na jaren andere musicals uitgevoerd te hebben, afgelopen jaar voor het eerst een rep en roer musical: gewoon super! "

10

Marloes - Leidse Houtschool

" Leuke liedjes, veel grapjes die kinderen leuk vinden om te spelen. Mogelijkheden voor typetjes en relatief eenvoudig te realiseren van een geweldig decor. "

9

M.C.Mulder - De Zyp

" De musicals van Rep en Roer zijn top om mee te werken.Er zijn verschillende versies, zodat je je meer rollen kunt nemen als dat nodig is.De liedjes zijn vaak modern en dat spreekt de leerlingen aan. Alles is erg duidelijk aangegeven en werkt gewoon erg prettig. "

10

Tessa - CBS Boterdorp

" Ik heb met heel veel plezier deze musical gedaan met groep 8. De rollen pasten perfect bij de kinderen en het verhaal was geweldig. Super leuke liedjes en veel goede tips voor een leuk decor. Wij hebben ook samengewerkt met de plaatselijke supermarkt, de PLUS in Bergenhoek. dat was gewoon super!! "

8

Tyske - Emmaschool

" Het was een hele leuk musical, die goed bij mijn klas paste. De instudeer-ondersteuning is erg prettig en werkt goed. We moesten wel veel gebruik maken van dubbelrollen, dat was wat minder handig. "

9

nils wijnands - daltonschool Klaverweide

" Zie bovenstaande! Ook met 33 leerlingen is het gelukt om een mooie show neer te zetten. Er moet gezegd worden dat dit wel in een professioneel theater in Noordwijk was. De 350 mensen in het publiek waren erg enthousiast!! "

8

Anthony Atzori - OBS Willem Wilmink

" Ook voor kleine groepen makkelijk aan te passen met voor iedereen een leuke rol. "

9

Mariska Bon - De Rietrkraag

" Het verhaal was leuk en grappig. De liedjes pasten prima en werden leuk gevonden door de kinderen. Fijn dat er ook dansjes bij waren met dansinstructies. "

10

Lian - Josefschool Overloon

" De musical zelf spreekt kinderen enorm aan. Er zitten grappige stukjes in met personages afgeleid van bekende mensen. Dit spreekt dan ook het publiek aan. Voor leerkrachten worden er veel handvatten geboden om de musical in te studeren. Kinderen kunnen ook zelfstandig aan de slag. Wij zijn zeer enthousiast en kijken nu alweer uit naar de volgende musical! "

10

jantine - de Contrabas

" De leerlingen vonden het een toegankelijke musical met leuke liedjes en dansjes die goed in te studeren zijn. "

10

Bianca - obs de Waterwolf

" Ik vond het erg fijn om een musical zó kant en klaar aangeleverd te krijgen voor een kleine groep (15 kinderen). "

10

Tanya - De Evenaar

" De kinderen vonden bij het zien van de trailer de musical direct al leuk. Het bestelde musicalpakket bevatte alles wat je als leerkracht kan wensen. De dansinstructies waren voor de hele klas goed te volgen, en de dansen waren een groot succes. De verhaallijn was erg leuk en er zaten leuke grapjes in de musical verwerkt. Ouders waren ook zeer te spreken over het eindresultaat. "

9

Fred Eijpe - bs de Troubadour

" ik heb er zelf geen ervaring mee maar de leerkracht, de kinderen en de ouders van groep 8 zijn ieder jaar super enthousiast. "

9

Ruben van Wijk - Camminghaschool

" De musical zit leuk in elkaar, goeie tips en met behulp van het Word-document kun je als leerkracht zelf snel en gemakkelijk aanpassingen doen. "

10

Thérèse - obs Esselyckerwoude

" De musical werd door de kinderen ervaren als een bijzonder avontuur om de teksten te leren met daarbij het acteren. De ouders en alle andere belangstellenden die de musical hebben gezien, vonden het een musical met een goed verhaal, een duidelijke verhaallijn en met mooie personages.De kinderen hebben tijdens het oefenen steeds meer dingen bedacht die op het toneel als decor konden worden gebruikt, gemaakt en meegenomen van huis.Het was een feest om aan deze musical te werken met een schitterend resultaat. "

10

Michelle - Obs De Dubbele Punt

" Gewoon Super is een hele leuke musical waarmee mijn groep op het podium kon stralen! De sprekende klok maakte het een grappig stuk, net als de namen die lijken op echte beroemde mensen. Meneer Gewoon en zijn liefde voor courgettes is heel leuk bedacht. Samen met o.a. de rappers, de kassameisjes en de mysteryshopper is er voor iedereen een rol die bij hem/haar past. In de online omgeving is alles te vinden om de liedjes goed in te oefenen. Wederom een topmusical! "

10

Heidi - De Elsenhof

" Veel rollen, veel karakters, zodat iedereen kind zich wel in een rol voelt passen. De digitale ondersteuning voor de leerkracht en de app voor de kinderen is echt een meerwaarde.Het enige minpuntje vond ik de cd met de liedjes, maar dit wordt nu een stick heb ik begrepen, dus dat is dan ook opgelost. "

10

Nancy - De Pionier

" Wij hebben de musical Gewoon Super gespeeld. Een vlotte musical met veel verschillende rollen waar voor elk kind wel iets bij zit. De liedjes zijn ook niet oubollig en het is fijn dat het in één decor gespeeld kan worden. Kortom, Wij zijn erg tevreden! "

9

Christ - St.Martinusschool

" de musical was heel leuk en met de handleiding was het prima te doen de musical in te oefenen. Leuke teksten en liedjes. Volop ruimte voor eigen invulling. "

10

Mark - PCBS de Regenboog

" Door de duidelijke instructies en oefenmogelijkheden zijn de leerlingen erg enthousiast. Handig ook dat er de mogelijkheid bestaat om het aantal rollen naar wens aan te passen. "

9

Jacques - obs de VOS

" Leuke musical met humor waarbij je decor makkelijk op te vullen is met een hoop materialen. Leuke liedjes, alleen het eindlied vond ik tegenvallen. "

10

Eline Menop - OBS De Marke

" Een hele leuke musical. Uit te voeren in iedere groep met een rol voor iedereen. Zowel voor de mindere- als de betere toneelspelers. De kids, het publiek en wij als leerkrachten hebben er enorm van genoten. "

8

Kyra - obs Waterland

" Het is fijn dat je een script kunt kiezen met een specifiek aantal leerlingen. De handleidingen, downloads en scripts zijn duidelijk. Handig ook dat je online bij de muziek kunt, de kinderen kunnen zo ook thuis oefenen. "

8

Sandra - De Wonderboom

" Leuke musical. Thema gemakkelijk om te bouwen tot decor. "

9

Maud Vermeer - OBS Den Bussel

" Wat een heerlijke musical. De musical is voor mij pas geslaagd als de liedjes pakkend zijn. Dat was ook dit jaar weer het geval. Dank daarvoor! "

10

Bjorn Groot - Sint Lidwina

" De leerlingen mogen kiezen tussen 3 musicals die van te voren zijn geselecteerd. Dit zijn musicals van verschillende aanbieders. Ieder jaar kiezen de leerlingen unaniem voor de musical van Rep en Roer omdat het hen aanspreekt. "

8

Lennart - De Rietvink

" Ik vind de musicals erg leuk. De humor is ook heel leuk voor volwassenen, de speelduur is perfect en de opties om het aantal leerlingen makkelijk aan te passen is erg handig! "

8

Martijn - OBS De Schatkist

" Heel fijn dat er maar 1 decor nodig is! Hier selecteer ik altijd mijn musical op. "

10

L - De Zegge

" De kinderen van onze school voeren elk jaar de nieuwste musical van Rep en Roer op. De kinderen mogen elk jaar zelf een musical kiezen en kiezen altijd voor Rep en Roer. De musicals zijn grappig en van deze tijd. Er zitten veel verschillende rollen bij, voor elke kind een geschikte rol. Het zijn ook praktische musicals voor de leerkrachten doordat er bijvoorbeeld geen hele decors omgebouwd hoeven te worden en er een goede handleiding bij zit. "

10

Kevin - OBS de Biezenkring

" In oefenen gaat vanzelf. De humor past bij deze tijd. De leerlingen vinden het aansprekend. Alles dus om het afscheid te laten slagen. "

8

Marieke - De Hagenpooort

" Het is weer een vrolijke musical. Leuke rollen met grappige namen, herkenning door het publiek. Het instuderen van deze musical is goed te doen door de structuur die rep en roer biedt. De tekstboeken zijn fijn, er zijn dansjes om in te studeren en allerlei tools online. "

10

Liza - KBS De Hoeksteen

" Een hele fijne musical. Leuke liedjes. Prima! "

10

Elly - bs Essesteijn

" We voeren al een aantal jaar jullie musicals op. De teksten zijn grappig, de liedjes zijn aanstekelijk!De decors zien er altijd perfect uit; ze zijn - met hulp van ouders- makkelijk te vervaardigen. Alle kinderen komen aan bod; we kunnen ieder kind een leuke rol of rollen aanbieden. We zijn benieuwd naar de musical van dit schooljaar! "

8

Tessa - De Hussel

" Wij vonden het een leuke musical die makkelijk te gebruiken is bij kleine en grotere groepen. De liedjes zijn online te luisteren waardoor de leerlingen zelf ook konden oefenen. Veel humor en grapjes! "

10

Mark - Koningin Wilhelmina School

" Er zat veel leuke humor in, mooie liedjes en het was super goed uit te voeren! "

9

Jody - De Welp

" Gewoon super is een moderne musical met een leuk verhaal wat de leerlingen van onze school erg aansprak. Er zitten leuke muziek bij en het zijn personages die goed te realiseren zijn. Daarnaast kregen we vanuit het merk gewoon ook nog materialen geleverd voor het decor. Gewoon super dus! "

7

Steven Winters - Klein College

" De bestelling is snel en goed verlopen. Het is een compleet pakket. Persoonlijk is het jammer dat er in de musical "gewoon super", de namen van bekende Nederlanders verbasterd in voorkomen. Is vaak onnodig en voegt niets toe "

9

sandra de Wit - st jozefschool

" Ik ben altijd blij met de rollen en rolverdeling, hier en daar mis ik bij sommige scenes nog wat woordgrapjes maar die schrijven we er met de kids altijd zelf bij. omdat ik zelf choreograaf ben , maak ik zelf mooie dansen bij de andere liedjes en krijg inspiratie van de dansdocent, alhoewel haar passen altijd wel voor de gevorderde dansers zijn. De contacten zijn altijd erg makkelijk en goed met rep en roer, volgens mij werkt er een topteam. "

8

Joost van den Be - Sint Barbara

" Het sprak erg aan bij de beleveniswereld van de kinderen en ouders. Makkelijk in gebruik, goede tools om mee te oefenen. Leuke opzwepende liedjes. "

9

K. Schets - Julianaschool

" Leuke liedjes, enthousiaste leerlingen en makkelijk op te voeren. "

8

Hillie - CBS Driestromenland

" Het waren leuke personages. Er zat humor in de musical. Eigentijdse muziek.Erg kindvriendelijk en duidelijk. De musical wordt heel duidelijk omschreven, zodat hij goed uit te voeren is. "

9

Sjoerd Pennings - De Bunders

" Een verhaal dat de kinderen aansprak, erg leuke liedjes, zeer actueel en goed gebruik gemaakt de belevingswereld van de kinderen. "

6

Leone - obs De Beelen

" Gewoon super is een leuke musical met voor elke leerling wel een uitdagende rol. De liedjes zijn gewoon super! Met veel plezier geoefend en uitgevoerd. "

8

Mieke - Doolgaard

" Het was een leuke musical, met leuke woordspelingen en herkenbare personages. We konden de kinderen echt een rol geven dat precies bij hun karakter paste. Daarnaast was het ook makkelijk om een rol/scene/stukje extra bij te voegen. Leuke aanstekelijke dansjes. En fijn dat het met 1 decor kan. "

8

Coraline - Prins Johan Frisoschool

" Het was een leuke musical, waarbij er veel grappen in verwerkt waren. Leuk met woordgrappen. Leuk ook hoe personages neergezet werden. Je kan merken dat het een organisatie is die al jaren in het vak zit. Er is veel uitgewerkt. Ook fijn dat er al is bedacht wat je kan doen bij grotere groepen.Persoonlijk vond ik alleen deze specifieke musical minder leuk dan voorheen van Rep en Roer. "

9

Kim - obs Harlekijn

" Gewoon super hebben wij uitgevoerd, fijne liedjes en dansjes, humor, koppeling met de actualiteiten, echt een fantastische musical om te doen. Wij mogen het elk jaar in de Schouwburg uitvoeren en dit decor vroeg erom om het groots aan te pakken, geweldig! "

8

Karin - Polderhof

" Leuke teksten, handig draaiboek "

9

Riemer - CBS de Welle

" Deze musical was gewoon super en paste perfect bij onze groep. De kinderen herkennen zich in de personages en konden niet wachten om te beginnen. Een leuke uitgebreide musical waar van alles valt te beleven in de supermarkt. "

9

Jacco Bouman - De Morgenster

" Handleiding is zeer duidelijk en geeft goede tips en uitwerking om tot een prachtige musical te komen. Gaaf dat er ook gevraagd wordt om bij de musicals te mogen komen kijken. Verhaalopbouw en hoeveelheid rollen zijn goed, ook om met grote groepen de musical te kunnen spelen. "

9

Gerbrand - Marnixschool

" Ik vind de humor en typetjes in de musical geweldig. Het is fijn dat de musical op "maat" is. Ook zijn er kleinere rollen, dat is fijn, want er zijn kinderen die er niet van houden om in de belangstelling te staan. Leuke afwisseling in de liedjes. "

9

Gert-Jan Vos - cbs de Brink

" Fijn dat je het oefenlokaal hebt, zo kun je beter een keuze maken welke musical je wil bestellen. Handige app en digitale omgeving, om zaken te downloaden. "

10

Nienke Merkx - Aan de basis

" Verhaal wat de kinderen aanspreekt, met mogelijkheden voor ieder talent. Muziek is divers en blijft heerlijk hangen in je hoofd. "

10

Bertjan - obs de Marke

" Altijd blij met de rep en roer musicals.In principe een kant en klaar pakket, maar ook genoeg mogelijkheden om aanpassingen te doen.Aanrader! "

10

Katja - CBS de Schakel

" Leerlingen konden zich enorm goed identificeren met de setting en waren daardoor direct enthousiast. Ook het gebruik van namen die associatie hebben met het huidig leven spreekt enorm aan. Waldi en Appie de vakkenvullers enz. Geweldig dat je t script kunt aanpassen aan het aantal leerlingen dat er in de groep zit en het feit dat je jongen/meisje kunt aanpassen werkt heerlijk. Goed dat het afspeelde op één plek, waardoor er erg weinig decor aanpassingen tijdens de musical nodig zijn. Geweldig dat er al dansjes zijn bij een aantal liedjes en dat deze ingeoefend kunnen worden m.b.v. het digibord. "

8

Paola - Gabriëlschool Putten

" Het script is heel goed te volgen voor zowel de leerlingen als degene die het begeleidt. Het was een hele volledige musical met tekst, benodigdheden, liedje en dansinstructies. Het was hilarisch en iedereen heeft ervan genoten. "

8

Richard - Koningin Julianaschool

" Goed uitgewerkte musicals, goede audiofragmenten "

9

Maud - IKC Loedoes

" Duidelijke opzet. Voldoende typetjes. Eenvoudig decor met mogelijkheid tot uitbreiden. Overgangsmuziek en achtergrondmuziek leuke toevoeging! Fijn dat er een aantal dansje al bedacht zijn. "

9

Sandra Tummers - OBS de Tarthorst

" Hele fijne, leuke vlotte musical. Goed in te studeren, voor iedereen een passende rol. Leuke liedjes die de kinderen aanspreken. "

10

janny van Herk - Het Schateiland

" Een leuke musical met veel verschillende rollen. "

9

Chris - EKC De Olijfboom

" Mooie rollen, leuke verhaallijn. Voor ieder wat wils en genoeg ruimte om eigen creativiteit erin kwijt te kunnen. Het slotlied is er één die is blijven hangen en zorgde voor mooie emoties zo einde basisschool. Top gedaan! "

7

Gerben Braams - OBS De Eshoek

" Ik zou het mooi vinden als de typetjes wat meer varieren per jaar. Wij gaan komend jaar niet voor een Rep en Roer musical, omdat de typetjes veel overeen komen met vorige jaren. De vloggers zijn inmiddels al wel bekend. Ik hoop dat er voor de musical van 2021 wat meer gevarieerd wordt. "

10

Jacquelien - De Zandhorst

" De kinderen en ik hebben enorm van de musical genoten! Het oefenlokaal is fantastisch om te gebruiken. "

9

Sten - obs de Vogels

" Er wordt goed rekening gehouden met de rollen: er is altijd wel een rol geschikt voor elk type leerling.De liedjes zijn makkelijk in te studeren en de kinderen reageren er fijn op. Ze zingen de liedjes nog vaak na. "

9

Christiaan - De Werveling

" Duidelijke instructies, leuke woordgrappen en goed opgzet. "

8

Inger van Alphen - De Bloeiende Betuwe

" Leerlingen zijn erg enthousiast. Nu 3 jaar op rij een musical gedaan van Rep en Roer. Publiek snapt de grapjes en de rollen sluiten goed aan bij leerlingen in de groepen 7 en 8 waardoor het verhaal echt van het podium knalt. "

10

Valery Hoek - Jacob Maris

" Super leuke musical met duidelijke grapjes en liedje geschikt voor de doelgroep! "

9

J - CBS de BURCHT

" Beste Rep en Roer,“Gewoon Super” is een musical welke zijn naam waar maakt! Het was inderdaad Gewoon Super.Het verhaal is van deze tijd en ook de liedjes zijn ritmisch en tof. De dansjes zijn leuk en swingend en met de dansinstructies erbij is het goed te doen.Wij kunnen met grote trots zeggen dat wij vorig jaar een toffe musical, want “Gewoon Super” is gewoon SUPER!!!!Met vriendelijke groet,Leerkrachten groep 8a en 8b, CBS de Burcht, Valkenburg ZH "

9

Miranda - De Beekvliet

" De musicals van Rep en Roer zijn helemaal van deze tijd! "

8

Natascha - de Botteloef

" De musicals zijn leuk en duidelijk geschreven. De liedjes slaan erg goed aan bij de kinderen. Voor iedereen is er wel een rol die bij hem of haar past. "

9

Eline - Kbs. St. Josephschool

" Heel leuke liedjes, toffe muziek en gave verhaallijn. "

10

Marleen - De Schaapskooi

" Alle materialen overzichtelijk te gebruiken. De oefen-app is echt een meerwaarde. Fijn dat de musical aan te passen is naar het aantal leerlingen. "

9

Bernadette - ODS de Gondelier

" Onze ervaring is dat het leuke musicals zijn, veel verschillende gelijkwaardige rollen. Leuke liedjes en dansjes. De interactie met het publiek is top. Zo ook de dubbelzinnige grapjes vinden de ouders leuk. "

10

Anouk - Van Brienenoordschool

" Toffe musical "

10

Rick - SWS Emmaüs

" Wij hebben erg genoten van het voorbereiden en uitvoeren van deze musical. Hierbij waren wij erg blij met de hulpmiddelen die ons geboden zijn en deze hebben zeker bijgedragen aan het succes! "

8

Henk - OBS de Woert

" Rep en Roer zorgt voor goed uitgewerkte musicals die bij de tijd passen. De kinderen herkennen dingen en dit maakt de musical nog leuker. Verder zijn de liedjes erg vrolijk! De musical zit vol humor. Dit komt vooral naar voren als de ouders komen kijken. Kortom voor herhaling vatbaar! "

10

Mariska - CBS Het Talent

" Veel humor, duidelijk verhaal en leuke liedjes. "

10

Micha - De Hofvijver

" De musicals liggen erg dicht bij de belevingswereld van de kinderen. De heerlijke dosis humor en gevatte teksten maken de musical compleet! "

10

Jacques Noyons - Basisschool het Molenven

" Wij hebben al een paar musicals gedaan en steeds was het weer verrassend leuk en handig in de voorbereiding. Een app om te oefenen met dit jaar ook teksten oefenen. Scrips aan te passen voor grotere en kleinere groepen. Goed zingbare muziek, duidelijke bladmuziek en goed ingespeelde orkestbanden. Kortom, zeer de moeite waard om het ook eens te bekijken. Succes!! "

10

Paul van Elk - Sint Bavoschool

" Met een groep van 31 kids begonnen aan Gewoon Super. Erg handig dat de leerlingen via de app de liedjes al konden oefenen. Er zitten mooie diverse rollen in het plot. De karakters zijn heel herkenbaar voor de kinderen. Kortom wij hebben met veel plezier de musical opgevoerd en hij werd goed ontvangen door de ouders. "

9

Bas - KC De Wijngaard

" We doen al jaren de musicals van rep en roer en het is elk jaar weer een groot succes! "

10

Lieke - Anne Frankschool

" Al 2 jaar op rij een musical gedaan van rep en roer (Torenhoog en Gewoon super). De kinderen en ouders vonden het fantastisch.Musicals vol humor, aansprekende liedjes en leuke rollen voor de kinderen. Het is fijn dat je bij de meeste musicals maar 1 decor nodig hebt en dat je de tekstboeken kunt aanpassen voor je aantal kinderen, zelfs tot hele grote groepen! "

10

Robin - Basisschool Antonius

" De groep kon zelfstandig de musical vormgeven, waardoor het echt 'hun musical' werd.De nummers waren divers.Het decor was makkelijk te maken. "

10

Bianca - Sparrenbosschool

" Gewoon super is een vrolijke musical met veel leuke liedjes. Een makkelijk decor. Rollen zijn goed verdeeld.Torenhoog is wel nog steeds favoriet. "

9

Sandra - ICBS De Oceaan

" Voor een groep 8 met 38 leerlingen is het altijd een toer om goed uit te komen met de rol verdeling. Bij Gewoon Super bleek dat geen enkel probleem te zijn. Teksten zijn of zo aan te passen of al compleet op zich en dat werkt prettig. Liederen zitten muzikaal en tekstueel goed in elkaar. Ook hiervoor geldt dat het zingen met een grote groep goed lukt. Daardoor stralen leerlingen en wordt het een hoogte punt van het jaar! "

9

Willeke Dijkmeijer - OBS de Iekmulder

" De kinderen maken veel gebruik van de app om te oefenen: super handig. De dansjes zijn erg leuk om erbij te doen. Het verhaal is goed te volgen en er zit veel humor in. Het is een feestelijke afsluiting voor groep 8. Ieder jaar kiezen de kinderen uit IJhorst weer voor een musical van Rep en Roer.... "Deze review is geplaatst op klantenvertellen.nl en wordt automatisch opgehaald. Klik op de afbeelding onder dit bericht om alle reviews te bekijken.

Andere vragen ?

 • Is deze musical geschikt voor mijn groepsgrootte?

  We hebben veel verschillende versies van het tekstboek klaarstaan, zodat je niet hoeft te puzzelen om al je leerlingen een rol te geven. Bij bestelling ontvang je de links naar alle tekstboeken, zodat je de versie kunt kiezen die bij jouw groep past. Voor deze musical is het ook mogelijk om papieren tekstboekjes op maat bij te bestellen. De volgende versies zijn beschikbaar:

  versie voor 12 spelers
  versie voor 13 t/m 17 spelers
  versie voor 18 spelers
  versie voor 19 t/m 21 spelers
  versie voor 22 t/m 32 spelers (standaardversie)
  versie voor 33 t/m 35 spelers
  versie voor 36 t/m 38 spelers
  versie voor 39 t/m 40 spelers
  versie voor 41 t/m 44 spelers
  versie voor 45 t/m 48 spelers

  meer info over de rolverdeling

  Het is goed om te weten dat bij minder spelers een aantal rollen uit het promofilmpje komt te vervallen en dat er meer dubbelrollen zijn. Bij meer spelers kan de musical langer duren en is er een aantal kleinere rollen.

 • Wat ontvang ik als ik een musical bij jullie bestel?

  Met het plaatsen van je bestelling maak je automatisch en account aan. Je ontvangt per e-mail je inloggegevens van dit account.
  In het account vind je:

  - de tekstboeken voor 12 t/m 48 spelers (zowel in Word als in pdf)
  - De handleiding (pdf)
  - de bladmuziek (in pdf)
  - info over de rolverdeling bij meer of minder spelers
  - rollenschema’s voor meer en minder spelers
  - Vanaf januari 2019: een bericht waarin staat hoe de gratis app te downloaden is waarop de kinderen de musical kunnen bekijken en oefenen
  - Vanaf januari 2020: een nieuwe app waarin behalve het bovenstaande ook de tekst te oefenen is
  - andere extra's

  Per post ontvang je:
  - 1 tekstboek (standaardversie geschikt voor 22 t/m 32 spelers)
  - 1 handleiding
  - 1 dubbel-cd met muziek voor tijdens de voorstelling (karaoke én karaoke-plus) en de ingezongen versie van de liedjes

 • Wat is een digitaal tekstboek precies?

  Een digitaal tekstboek is niets anders dan een word-document van het script. Veel docenten worden hier heel blij van, want:

  1. Je kan de tekst gemakkelijk aanpassen, zoals namen van rollen veranderen (bijvoorbeeld wanneer je toch een Wilma de Weervrouw hebt in plaats van een Wil de Weerman), stukjes erbij schrijven of weghalen.
  2. Je mag ze zelf printen, dus altijd genoeg scripts voor de kinderen, hulpouders of collega’s.
  3. We leveren naast het Word-document ook het tekstboek aan als pdf. Hierin kan je geen wijzigingen maken. Voordeel hiervan is dat de pdf meteen geschikt is om zelf af te drukken.

 • Hebben jullie tips om het instuderen makkelijker te maken?

  Jazeker. De afgelopen jaren hebben we volop gewerkt aan een goede manier om het instuderen voor de kinderen én de leerkracht makkelijker en leuker te maken.
  1. In het Oefenlokaal vind je dansinstructieclips en meezing- en karaokeclips
  2. Met de gratis app kunnen de leerlingen thuis op hun mobiel of tablet alles oefenen wat ook in het Oefenlokaal staat
  3. Op iTunes, Spotify en op YouTube kunnen de leerlingen zelf aan de slag als ze geen toegang hebben tot een mobiel of tablet
  4. Onder de tab Tips vind je blogs van medewerkers van Rep en Roer over uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met het instuderen van de musical. Erg leerzaam!

 • Hoe zit het met de opvoerrechten?

  Het opvoeringsrecht van een bestelde musical is verbonden aan één groep van de school gedurende één speelperiode. Zijn er meerdere groepen binnen de school die de musical opvoeren, dan dien je per groep een extra instudeerpakket aan te schaffen. Zijn er meerdere locaties van de school die de musical willen opvoeren, dan dien je hiervoor een extra musicalpakket aan te schaffen. Aan heropvoering in een andere speelperiode met een andere groep zijn kosten verbonden. Hiervoor is een kortingscoupon van 50% te vinden in het account.

Gewoon Super

Musical voor groep 8

Terug
Wat leuk dat je Gewoon Super wilt gaan bestellen! Vul de onderstaande vragen in om je bestelling compleet te maken.

Wat krijg je allemaal erbij?

Het musicalpakket bestaat uit:

 • 1 tekstboek (standaard versie voor 22 t/m 32 spelers)
 • 1 handleiding
 • 1 dubbel-cd
 • In je account: tekstboek geschikt voor jouw groepsgrootte (tussen 11-50 spelers) + overige downloads
VANAF 179.50 Incl. verzending
 • Bij meerdere uitvoerende groepen binnen dezelfde locatie van de school dien je een extra instudeerpakket per extra groep aan te schaffen. Hiervoor betaal je slechts €40,- voor een tweede set. Hierin zit hetzelfde als in het musicalpakket: een tekstboekje, handleiding, cd en de opvoerrechten voor één groep.  Zijn er andere locaties van de school die de musical willen opvoeren, dan dienen deze locaties hiervoor zelf een musicalpakket aan te schaffen.

  Je ontvangt het digitale tekstboek dat geschikt is voor jouw groepsgrootte. Per post ontvang je 1 exemplaar van de standaardversie.

  Je ontvangt het digitale tekstboek voor jouw groepsgrootte gratis bij bestelling. Daarnaast kun je papieren tekstboekjes bestellen die geschikt zijn voor jouw groepsgrootte. Welke versie je ontvangt, is afhankelijk van het aantal spelers dat je hierboven hebt aangegeven. Let op: we hebben alleen de standaard versie op voorraad. De overige boekjes worden op bestelling gemaakt en door de copyshop verstuurd. Deze zijn in zwart-wit uitgevoerd. 

  Bij digitale levering ontvang je geen cd, handleiding en tekstboek over de post. Alles is dan te downloaden vanuit je account. Kies je voor het postgedeelte, ontvang je daarnaast ook alles in je account.

  Geen overige vragen

  Je kunt extra cd's bestellen als reserve voor als de cd kwijt of beschadigd raakt, of als oefen-cd's voor de leerlingen.

  • 14.5 €

  Een extra handleiding kan handig zijn voor een collega of hulpouder.

  • 6.5 €

Gewoon Super
179.50

  Verzending:Gratis

  179.50

  Categorie: