D

Decor musical Niet te filmen!

Voorbeelden van andere scholen

Hieronder tonen we ter inspiratie een aantal voorbeelden van hoe scholen vormgegeven hebben aan het decor van de musical Niet te filmen!

Hoe je je decor kunt vormgeven hangt van een aantal factoren af: de grootte en locatie van het podium, de spullen die je in huis hebt, de knutselvaardigheden van de leerkracht/leerlingen/collega’s/hulpouders, de connecties buiten de deur en niet te vergeten het beschikbare budget. Elke school heeft zo zijn eigen (on)mogelijkheden hierbij.

Voorbeelden van het decor van de musical Niet te filmen!

Heb je zelf foto’s?

We vinden het leuk om t.z.t. een foto te ontvangen van jullie decor. Dan zetten we die erbij ter inspiratie voor andere leerkrachten.

Hier vind je meer blogs over decor en rekwisieten.

Niet te filmen!

Deze verrassende musical speelt zich af in een bioscoop. Wil je meer weten? Hieronder kun je alles lezen, beluisteren en bekijken van deze musical.

Wat moet je doen wanneer je oude bioscoop niet meer zo goed bezocht wordt als vroeger? Je organiseert een internationaal filmfestival! Het programma loopt al snel lekker. Er komen beroemde gasten en er is zelfs een rode loper. Maar dan blijkt dat de hoofdfilm niet meegenomen is uit de filmstudio…

Zal de filmrol op tijd teruggevonden worden in de filmstudio’s? In welkefilmscènes raken we verzeild? Ondertussen worden de premièregasten steeds ongeduldiger. Zal Bioscoop Appelstroop weer de bioscoop worden die het vroeger was?

Decor musical Niet te filmen!