D

Decor musical Torenhoog!

Hieronder tonen we ter inspiratie een aantal voorbeelden van hoe scholen met hun mogelijkheden vormgegeven hebben aan het decor van de musical Torenhoog!

Hoe je je decor kunt vormgeven hangt van een aantal factoren af: de grootte en locatie van het podium, de spullen die je in huis hebt, de knutselvaardigheden van de leerkracht/leerlingen/collega’s/hulpouders, de connecties buiten de deur en niet te vergeten het beschikbare budget. Elke school heeft zo zijn eigen (on)mogelijkheden hierbij.

Decor musical Torenhoog!

Heb je zelf foto’s?

We vinden het leuk om t.z.t. een foto te ontvangen van jullie decor. Dan zetten we die erbij ter inspiratie voor andere leerkrachten.

Bekijk hier het inspiratieblog van Torenhoog!
Lees hier andere blogs over decor en attributen.

Groep 8 musical: Torenhoog!

Deze eigentijdse musical speelt zich af op het dak van een toren. Geen hoogtevrees? Lees dan verder!

Torenhoog! speelt zich af op het dak van de hoogste toren van de wereld: de splinternieuwe Dreamtower. Bij de opening zijn veel beroemde gasten aanwezig, waaronder de populaire vlogger Renzo Ros. Hij plaatst filmpjes van zichzelf op internet waar duizenden jongeren dagelijks naar kijken. Bovenop een toren kan het echter onstuimig zijn, het kan er flink stormen. Als het officiële moment daar is, doen de camera’s het niet meer. Ook de wifi weigert en ook de lift doet het niet meer!

Met ruim 1.200 voorstellingen door heel Nederland heeft Torenhoog! zich bewezen als een musical die staat als een huis. Of beter gezegd: Die staat als een toren!

 

 

Decor musical Torenhoog!