J

Jullie account

Bij het plaatsen van je bestelling plaatst wordt er automatisch een account aangemaakt. Hierin vind je de downloads van de musical. De inloggegevens en de mailings over de musical worden naar het opgegeven e-mailadres gestuurd.

Nieuw e-mailadres

Heb je een nieuw e-mailadres? Dan kun je ons vragen het voor je te wijzigen. Stuur ons dan een mailtje op info@repenroer.nl

Maar je kunt ook gewoon een bestelling plaatsen met je nieuwe e-mailadres. Dan wordt er een nieuw account aangemaakt. Dit is geen probleem; de bestelgeschiedenis van jullie school staat bij ons in het systeem.

Oude leerkracht is weg

Is de leerkracht die altijd de musical bestelde weg en willen jullie graag zijn/haar account behouden? Ook dan kunnen wij het e-mailadres van jullie account aanpassen. Stuur ons dan een mailtje op info@repenroer.nl. Goed om te weten dat de gebruikersnaam niet veranderd kan worden. Bij het behouden van het oude account zal de gebruikersnaam nog gelieerd blijven aan de oorspronkelijke gebruiker.

Ook hier geldt: je kunt ook gewoon als nieuwe groep 8 leerkracht een bestelling plaatsen met je eigen e-mailadres. Dit is geen probleem; de bestelgeschiedenis van jullie school staat bij ons in het systeem.

 

Log hier in op je account.
Lees hier meer blogs over Waar vind je wat.

Jullie account