ONZE MUSICALS

BEKIJK ONS UITGEBREIDE AANBOD

Eindmusical

Al meer dan 50 jaar is de eindmusical voor groep 8 vaste prik aan het einde van het schooljaar. De onderwerpen van eindmusicals zijn de laatste jaren veranderd en spelen meer in op thema’s die vandaag de dag aan de orde zijn. De kinderen van groep 8 zijn vaak lang bezig met het voorbereiden van de eindmusical. Het is dan ook erg belangrijk dat het onderwerp van de musical tot de verbeelding spreekt. Dit bepaalt voor een groot deel het succes van de eindmusical. Bij Rep en Roer bieden wij dan ook eindmusicals aan die aansluiten op actuele onderwerpen die dichtbij de kinderen van groep 8 staan.

Een eindmusical van Rep en Roer


Rep en Roer maakt al jaren de leukste eindmusicals en afscheidsmusicals. Wat dacht je bijvoorbeeld van de eindmusical Ren voor de Robot? In deze musical kunnen de bewoners van een dorp een eigen robot bestellen die al hun werk uit handen neemt zodat iedereen kan doen waar hij of zij zin in heeft. Dit avontuur krijgt een rare wending als de draden worden doorgeknipt door bewoners die niet blij zijn met deze ontwikkeling. Vervolgens gebeuren er in deze eindmusical nog meer vreemde dingen, maar gelukkig loopt alles goed af en is iedereen na afloop een stukje wijzer geworden.

Dé eindmusical voor kinderen van 2014 is: de lachfactor


Onze bestseller dit jaar is De Lachfactor, een eindmusical waarin de steenrijke vader van een meisje op zoek gaat naar iemand die haar dochter weer kan laten lachen. Zijn dochter heeft namelijk al jaren niet meer gelachen ook al heeft ze alles wat haar hartje begeert. Er zijn diverse kandidaten die alles op alles zetten om de miljonairsdochter weer te laten lachen. Niet alle acts gaan even goed en het blijft daarom lang de vraag of de miljonairsdochter in deze eindmusical ooit weer zal lachen. Bekijk de trailer van deze eindmusical op onze website en bestel eenvoudig in onze webshop.

Onderwerpen eindmusical


Bij Rep en Roer bieden wij eindmusicals aan met diverse thema’s. Binnen onze musicals combineren we vrolijkheid met een onderliggende boodschap. Dit zijn thema’s als: wees jezelf, iedereen heeft een talent, echte vriendschap is belangrijker dan veel Facebook-vrienden hebben en dergelijke. Deze musicals zetten de leerlingen vaak aan het denken, buiten dat zij vooral veel plezier hebben in het voorbereiden en uitvoeren van de voorstellingen.

Eindmusicals bekijken


Elke eindmusical heeft zijn eigen pagina met informatie over de voorstelling. Hier kun je onder andere vinden voor hoeveel leerlingen de musical geschikt is, hoelang hij duurt, hoeveel liedjes hij bevat en kun je een samenvatting lezen. Daarnaast zijn veel liedjes alvast te beluisteren en kun je beelden bekijken van andere klassen die de musical al hebben opgevoerd. Zo krijg je een totaalbeeld van de voorstelling.

Je favoriete eindmusical voor kinderen bestellen


Via onze website een musical bestellen is eenvoudig. Op onze bestelpagina kun je een compleet overzicht vinden van al onze eindmusicals. Op de overzichtspagina kun je kiezen uit extra’s zoals cd’s, boekjes en handleidingen. Ook staat de inhoud van ieder musicalpakket nauwkeurig omschreven. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Musical groep 8


De afscheidsmusical is in Nederland een echte traditie geworden. Voor velen is het een blijvende herinnering aan de basisschool. Het is bijzonder om zo met klasgenoten, waar je acht jaar mee hebt opgetrokken, de basisschooltijd af te sluiten. Er is bij de eindmusical voor iedereen genoeg te doen. Het ene kind zal de show stelen met een gezongen solo, terwijl het andere kind de lachers op zijn hand krijgt. Weer een ander schittert achter de schermen. Soms sta je er versteld van hoe kinderen zich kunnen ontpoppen op het toneel. De aanloop er naartoe kan best wel eens moeilijk zijn, maar wat een overwinning is het als je dan uiteindelijk samen op het podium staat.